Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

سلام. خب میشه گفت خوشحالم اینجا چند وقته پست ندادن:d
نشون میده دیگه واقعا باید بعدی ریلیز شه. آقا من که دارم فقط قثطه میخورم در نبود جیگرم روی کنسول نسل جدید. دوستان اگه جی تی پلنت اکانت دارید برید یه اقدامی کنید زودتر ریلیز شه. ترکیدم اینقدر آفلاین بازی کردم شیشو :d

بالاخره پیست معروف Midfield Raceway هم وارد GT6 خواهد شد! :دی یکی از پیست های به شدت محبوب سری GT که توی رأی گیری ها همیشه اون بالاها حضور داشت و به دلایلی که خود PD هم نمیدونه، توی PS3 غایب بود.
پیست به صورت رایگان عرضه میشه و آب و هوا و شبانه روز هم داره.

midfield-raceway-gt6-hero-638x359.jpg

احتمال داره Lexus VGT و Alpine VGT هم با همین آپدیت بیان.
در ضمن عکس هایی از بخش B-Spec هم در بخش آلمانی سایت بازی منتشر شده که شاید با همین آپدیت ارائه بشه:

gt6-bspec-1-638x359.jpg

gt6-bspec-2-638x359.jpg

سلام. خب میشه گفت خوشحالم اینجا چند وقته پست ندادن:d
نشون میده دیگه واقعا باید بعدی ریلیز شه. آقا من که دارم فقط قثطه میخورم در نبود جیگرم روی کنسول نسل جدید. دوستان اگه جی تی پلنت اکانت دارید برید یه اقدامی کنید زودتر ریلیز شه. ترکیدم اینقدر آفلاین بازی کردم شیشو :d
متأسفانه گویا بروبچ PD راضی به ترک GT6 نیستن و تازه موتورشون داره گرم میشه! :| :دی

آخرین ویرایش:
من فایل رو با پی سی دانلود کردم و میخوام با فلش نصب کنم. این لینکی که دادین مربوط به دانلود و نصب با خود پلی استیشن بود.

پس احتمالا آپدیت رو خراب دانلود کردی ! یکبار دیگه دانلودش کن (قبلش تمام کمال همه دیتاهای بازی رو پاک کن)

سلام
اپدیت جدید هم اومد، ولی خبری از لکسس و الپینا نشد!
بجاش مینی کلاب من کانسپت ، بدون هیچ حاشیه وسروصدا یی معرفی شد!
پیست هم که زحمت معرفیش رو دوستان کشیدن به همراه قابلیت رنگ کردن اسپولر و دیفوزها هم اضافه شدن!
همین!
کل 500 مگ همین بود!!!

دوستان این ویدئو رو میذارم فقط سکته نکنید :d عشاق میفهمن چی میگم من :x من خودم نعره ها میزنم با دیدن هر بار از این ویدئم b-)

[video=aparat;ZwaNr]http://www.aparat.com/v/ZwaNr[/video]

سلام دوستان
یکی از دوستان موفق شدن به دمویی قابل بازی از پروجکت کارز دست پیدا کنند که من یه تیکه از ویدووی که گرفتمو براتون اینجا میزارم. کنترل تقریبا قابل قبوله و دسته من با بازی خوب مچ نشده بود
https://www.mediafire.com/?qk4olqw5spr2uji

محسن اینو با کیبرد بازی کردی یا گیم پد؟

- - -ویرایش - - -

سلام
اپدیت جدید هم اومد، ولی خبری از لکسس و الپینا نشد!
بجاش مینی کلاب من کانسپت ، بدون هیچ حاشیه وسروصدا یی معرفی شد!
پیست هم که زحمت معرفیش رو دوستان کشیدن به همراه قابلیت رنگ کردن اسپولر و دیفوزها هم اضافه شدن!
همین!
کل 500 مگ همین بود!!!

ممکنه این 500 مگ شامل بخشی از آپدیت بعدی هم باشه

محسن اینو با کیبرد بازی کردی یا گیم پد؟
با دسته ps4 بود داداش
==================================================
میگم از دوستان هیچکی هست دستگاه غیر هک با gt6شه آپدیت شده داشته باشه ولی دیگه نخواد بازی کنه با دستگاه هک شده با تمام بازیاش بخواد عوض کنه؟! :d

با دسته ps4 بود داداش
==================================================
میگم از دوستان هیچکی هست دستگاه غیر هک با gt6شه آپدیت شده داشته باشه ولی دیگه نخواد بازی کنه با دستگاه هک شده با تمام بازیاش بخواد عوض کنه؟! :d

پس چرا فرمون ماشین تیکه تیکه حرکت میکرد؟:d

نمیدونم PC چرا اینجوریه؟ خیلی دلم میخواد تستش کنم منتها سیستمم نمیکشه:((

ولی این ویدئوهایی که ازش دیدم بنظر میاد خیلی هندلینگش مزخرفه ولی خوب با ویدئو نمیشه قضاوت کرد.

پس چرا فرمون ماشین تیکه تیکه حرکت میکرد؟:d

نمیدونم PC چرا اینجوریه؟ خیلی دلم میخواد تستش کنم منتها سیستمم نمیکشه:((

ولی این ویدئوهایی که ازش دیدم بنظر میاد خیلی هندلینگش مزخرفه ولی خوب با ویدئو نمیشه قضاوت کرد.
احسان جان انتظار گرن رو نمیشه ازش داشت، حداقل توی این نسخه دمویی که من رفتم. ولی در نیود جی تی بد نیست :d
اون فرمونم برا اینکه دسته خوب ست نشده بود با پی سی اونطوری بود. شاید اگه نرم افزارش یه چیز دیگه بود درست میشد.
روی تنظیمات low بزاری شاید بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or