Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

والا خیلی سخته، باز خوبه تونستی طلا بگیری، من خیلی زور زدم نقره شد
اسم ماشین
تو قسمت ماشینهای گرنتوریسمو ،صفحه اولشه
Ford gt lm spec ii test car

اقا این اپدیت 9 مگی 1.13 دقیقا چه تغییری تو بازی داده!!؟
والا من هیچ تغییری تو بازی ندیدم
احتمالا چند باگ جزیی هست و آپدیت برای ماشین و ... نیست

- - -ویرایش - - -

این قسمتش سخت هست ولی باز مسخره نیست. برای کارتینگش ک راحت بود و توصیه خاصی نمیتونم بدم جز اینکه سعی کنید عقب نیفتید همون اول کار و خیلی از شکست باد نفرات مقابل استفاده کنید
برای مراحل بالاتر مخصوصا بعد از سه از قسمت درایوینگ آپشن حساسیت فرمون نسبت به حرکت انالوک رو بزارین رو 7. جوابه تو پیچ ها
ممنون این شکست باد رو یکم برام توضیح میدی منظورتون چیه ؟

این مرحله مشکلش اینه همون چند سانیه اول توستی از رقیب هات جلو بزنی که هیچی ولی نتونستی دیگه تا آخر بازی نمیتونی !!! در طول بازی کلی عالی بری فقط عقب نیوفتی !!!

آخرین ویرایش:
شکست باد خیلی چیز خاصی نیست, همون حرکت از پشت سر رقبا هست که هر قدر نزدیک تر بشید میزانش بیشتر میشه و باعث میشه مقاومت اتومبیل شما در برابر باد کمتر بشه و سریع تر شتاب بگیره. این حرکت سر مسابقه کارتینگ اگر شما از قسمت ترنسمیشن تاپ اسپیدتون رو 5_10 تا بیشتر کنید بهتر هم جواب میده, ولی اون موقع اگر کسی جلوتون نباشه شتابت مقداری کمتر میشه ک اگه خیلی عقب نیفتی از بقیه مشکلی نداری با این قضیه.
در ضمن با اتومبیل های کارت بهتره سعی کنید پیچ هارو حتما با تکنیک خارج,داخل,خارج بگیرید چون در غیر اینصورت سرعتشون نسبت به اتومبیل های دیگر(غیر کارتینگ) افت زیادی میکنه

من یه تجربه ای تو مسابقات کارتینگ گرن توریزمو پیدا کردم اونم اینکه پیچ ها رو باید حتی الامکان بدون ترمز رد کرد. همون سیستم داخل به خارج. منتها نکتش اینه که شما گاز رو در حین رد کردن پیچ کاملا رها کنید. به بیان ساده تر رد کردن پیچ = بدون گاز و بدون ترمز

اولین بار که این موضوع رو کشف کردم تو ذوقم خورد فکر کردم که خیلی غیر واقعیه. ولی یکی دو سال پیش با برادرم و پسرخالم رفتیم کارتینگ آزادی و فکر کردم این موضوع رو تست کنم ببینم جواب میگیرم یا نه. اولش اصلا جرات نمیکردم ولی بعد از اینکه بر ترسم غلبه کردم دیدم واقعا این موضوع در واقعیت هم ممکنه. با همین شیوه تو تمام مسابقات برادر و پسرخالم رو سوسک کردم:d در حالیکه پسرخالم نسبتا حرفه ای هم هست.

من یه تجربه ای تو مسابقات کارتینگ گرن توریزمو پیدا کردم اونم اینکه پیچ ها رو باید حتی الامکان بدون ترمز رد کرد. همون سیستم داخل به خارج. منتها نکتش اینه که شما گاز رو در حین رد کردن پیچ کاملا رها کنید. به بیان ساده تر رد کردن پیچ = بدون گاز و بدون ترمز

اولین بار که این موضوع رو کشف کردم تو ذوقم خورد فکر کردم که خیلی غیر واقعیه. ولی یکی دو سال پیش با برادرم و پسرخالم رفتیم کارتینگ آزادی و فکر کردم این موضوع رو تست کنم ببینم جواب میگیرم یا نه. اولش اصلا جرات نمیکردم ولی بعد از اینکه بر ترسم غلبه کردم دیدم واقعا این موضوع در واقعیت هم ممکنه. با همین شیوه تو تمام مسابقات برادر و پسرخالم رو سوسک کردم:d در حالیکه پسرخالم نسبتا حرفه ای هم هست.
درسته اما نه برای وقتی که سرعتت خیلی بالا هست ... و یا پیچ خیلی تند و ناگهانی جلوت قرار داره
برای پیچ های ملایم کاملا درست میفرمایید

- - -ویرایش - - -

دوستان هرچقدر سرعت ماشین رو کم کنم از تنظیمات ماشین ( قبل شروع بازی ) و به قولی دنده دادن ماشین رو بهم نزدیک تر کنم شتاب ماشین بیشتر میشه ؟

تا چه مقدار سرعت رو کم کنم در مسابقات با دور نسبتا زیاد به نفع ام هست ؟

بله احسان عزیز این حرفتون کاملا درسته و بنده هم کاملا حس کردم این موضوع رو, به حدی g force توی این وضعیت میره بالا ک لاستیک های جلو توی نمودار قرمز میشن! من که سعادت نداشتم ولی شما احتمالا توی پیست این موضوع رو حس کردین
___________________________________________________________________________________
کم کردن تاپ اسپید میتونه توی شتاب گیری موثر باشه ,ولی نباید در حدی باشه ک از حداکثر سرعت رقبا ک توی اون ترک مورد نظر قادر به پر کردن هستند کمتر بشه. اگر لازم میدونین بگین با چه اتومبیلی توی چه مسابقه و ترکی میخواید برید تا ضریب دنده پیشنهادیمو بدم.
یه ترفندی ک خیلی از جی تی بازها استفاده میکنن برای اینکه هم شتاب داشته باشند هم تاپ اسپید(مخصوصا توی نوربرگ رینگ کبیر!) این هست که شما تاپ اسپید رو به میزان مورد نظرتون کم کنید و دنده اخر رو روی سرعت حداکثر که میخواین تنظیم کنید, این حالت به این دلیل که اغلب دنده آخر توی مسیر های مستقیم استفاده میشه موثر هست, البته باز هم نباید تقاوت بین دنده آخر و قبلیش خیلی زیاد باشه چون باعث میشه با افت شتاب گیری زیادی مواجه بشید مخصوصا توی اتومبیل هایی که نمودار ترکشن از دور موتورهای بالاتر افزایش پیدا میکنه

آخرین ویرایش:
اقایون من الان چندین و چند ماه میشه که کل بازی رو شخم زدم و عملا بازی رو غارت بردم :دی الان رفتم بصورت اتفاقی یه سرچی کردم و یاد یکی از پست های اینجا در مورد اون باگ 20 میلیونی افتادم ! که مخصوص ورژن 1.01 :دی

من GT5 رو کل ماشین هاش رو کالکت کردم و یکی از لذت بخش ترین کار های زندگیم بود :دی ولی چون در بازه زمانی GT6 تا همین الان کنسول رو اصلا به اینترنت وصل نکردم دیگه نتونستم کل ماشین ها رو کالکت کنم و مسلما خیلی خیلی پول کم اوردم :دی بعضی ها رو که اصلا تو خوابم نمیتونم ببینم :دی

حالا سوالی که داشتم اینه که میتونم با این باگ کل ماشین ها رو کالکت کنم :دی حداقل کل ماشین هایی که تا ورژن 1.01 اومده :دی میشه این باگ رو چند باره تکرار کنم تا همینجور بهم 20 میلیون پشت سرهم بده ؟ :دی

چند روز پیش رفتم سراغ ٱخرین مرحله ردبول چلنج, برای گرفتن طلاش باید اول بشی حتما یا فقط تایمو بزنی کافیه؟ چون من احتمال میدادم ک باید اول بشی سعی کردم همرو اول بشم ک معمولا هفت هشت ثانیه کمتر از تایمی میشد که برا طلا گذاشته بود, فک کنم الکی به خودم سخت گرفتم, همون تایم فک کنم جواب میداد
و یه نکته, تا حالا توجه کردید کیفیت بعضی ماشینای استاندارذ اونقدر بالاست که از نمای بیرون فرق خاصی با پریمیوما ندارن?! چند تا نمونه: aston martin DB9 2003, RUF RGT, JAGUAR Xj220.
احتمالا کیفیت استانداردای GT7 همه در همین حد باشه که با اینکه من فقط از نمای کاکپیت میرم ولی باز قابل تحمل تر میشه نسبت به استانداردایی که در حد نسخه psp هستن

آخرین ویرایش:
سلام
چند روز پیش بخاطر تروفی تمام لایسنسها رو طل کردم، الان فقط مونده لایسنس اخری! (البته اونم دوتاشو طلا کردم 3تاش مونده)

دوستان تو مسابقه اولی با GT 86 هر کاری میکنم 2 ثانیه کم میارم،برای اون دوتا اخری(اونتادور و ویرون) تنظیمات باید به چه صورت باشه تا با بهترین نحو بشه طلا رو گرفت؟؟؟؟؟

دوستان مارم اد کنید، بریم تو لابی ریس بزنیم

سلام بر دوستان ریسینگ باز اونم از نوع gtb-)
دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1-چطوری دکمه های دسته رو تغییر بدم مثلا گاز رو بزارم r1 یا R2؟؟؟
2-توی آفلاین باید چکار کرد که بشه همه ماشین هارو انتخاب کرد آخه واسه من همشون آزاد نیست مثل بوگاتی و غیره؟؟؟

سلام بر دوستان ریسینگ باز اونم از نوع gtb-)
دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1-چطوری دکمه های دسته رو تغییر بدم مثلا گاز رو بزارم r1 یا R2؟؟؟
2-توی آفلاین باید چکار کرد که بشه همه ماشین هارو انتخاب کرد آخه واسه من همشون آزاد نیست مثل بوگاتی و غیره؟؟؟
1_از تو تنظیمات بازی قسمت کنترل:|
2_باید پول دربیاری پول

دوستان تو بعضی مسابقات(مخصوصا کلاس s) بنزین ماشین کم میشه، لاستیک ها خورده میشن، خواستم بدونم چطور میشه این گزینه رو تو ریس معمولی یا حالت سینگل پلی،فعالش کرد؟؟؟؟

یعنی مثلا همینطوری داریم میریم،بنزین ماشین کم بشه، کجا باید برم فعالش کنم؟؟؟؟
چون یادمه تو گرنتوریسمو 5 این گزینه وجود داشت ولی تو 6 پیداش نکردم

دوستان تو بعضی مسابقات(مخصوصا کلاس s) بنزین ماشین کم میشه، لاستیک ها خورده میشن، خواستم بدونم چطور میشه این گزینه رو تو ریس معمولی یا حالت سینگل پلی،فعالش کرد؟؟؟؟

یعنی مثلا همینطوری داریم میریم،بنزین ماشین کم بشه، کجا باید برم فعالش کنم؟؟؟؟
چون یادمه تو گرنتوریسمو 5 این گزینه وجود داشت ولی تو 6 پیداش نکردم
البته اون شدتی که لاستیک و بنزین توی کلاس s میره خیلی مسخره و غیر واقعی هست. توی مسابقه های دیگه اونقدر طول نمیکشه که در صورت خورده شدن لاستیک به صورت طبیعی بشه تاثیرشو دید.

دوستان معذرت اگه جای نامناسبی این سوالم رو می پرسم ولی دو دلیلم برای پرسش در اینجا اینکه اولا تاپیک گرن توریسم 5 بسته شده و دوما کسانی که اینجان احتمال زیاد 5 رو داشتن و میتونن به بقیه کمک کنن. راستش گرن توریسم 5 معمولی بازی میکنم که کیفیت تصویرش اونجوری که باید باشه نیست یه حالتی مثل کارت گرافیکی که درایورش روی ویدوز نصب نشده یجورایی کیفیت بازی گرن توریسم 5 برای من شطرنجیه مخصوصا داخل خود محیط بازی! شاید توقع من از یه مانیتور lg w2261 بعنوان تلویزیون زیاده ولی فکرم نمیکنم کیفیت پلی 3 اونم گرن ترویسم پنجش انقدرا پایین باشه!! نظرتون چیه دوستان اشکال از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or