mohsen gt5
کاربر سایت
والا من هیچ تغییری تو بازی ندیدموالا خیلی سخته، باز خوبه تونستی طلا بگیری، من خیلی زور زدم نقره شد
اسم ماشین
تو قسمت ماشینهای گرنتوریسمو ،صفحه اولشه
Ford gt lm spec ii test car
اقا این اپدیت 9 مگی 1.13 دقیقا چه تغییری تو بازی داده!!؟
ممنون این شکست باد رو یکم برام توضیح میدی منظورتون چیه ؟این قسمتش سخت هست ولی باز مسخره نیست. برای کارتینگش ک راحت بود و توصیه خاصی نمیتونم بدم جز اینکه سعی کنید عقب نیفتید همون اول کار و خیلی از شکست باد نفرات مقابل استفاده کنید
برای مراحل بالاتر مخصوصا بعد از سه از قسمت درایوینگ آپشن حساسیت فرمون نسبت به حرکت انالوک رو بزارین رو 7. جوابه تو پیچ ها
درسته اما نه برای وقتی که سرعتت خیلی بالا هست ... و یا پیچ خیلی تند و ناگهانی جلوت قرار دارهمن یه تجربه ای تو مسابقات کارتینگ گرن توریزمو پیدا کردم اونم اینکه پیچ ها رو باید حتی الامکان بدون ترمز رد کرد. همون سیستم داخل به خارج. منتها نکتش اینه که شما گاز رو در حین رد کردن پیچ کاملا رها کنید. به بیان ساده تر رد کردن پیچ = بدون گاز و بدون ترمز
اولین بار که این موضوع رو کشف کردم تو ذوقم خورد فکر کردم که خیلی غیر واقعیه. ولی یکی دو سال پیش با برادرم و پسرخالم رفتیم کارتینگ آزادی و فکر کردم این موضوع رو تست کنم ببینم جواب میگیرم یا نه. اولش اصلا جرات نمیکردم ولی بعد از اینکه بر ترسم غلبه کردم دیدم واقعا این موضوع در واقعیت هم ممکنه. با همین شیوه تو تمام مسابقات برادر و پسرخالم رو سوسک کردم:d در حالیکه پسرخالم نسبتا حرفه ای هم هست.
بله احسان عزیز این حرفتون کاملا درسته و بنده هم کاملا حس کردم این موضوع رو, به حدی g force توی این وضعیت میره بالا ک لاستیک های جلو توی نمودار قرمز میشن! من که سعادت نداشتم ولی شما احتمالا توی پیست این موضوع رو حس کردینمن یه تجربه ای تو مسابقات کارتینگ گرن توریزمو پیدا کردم اونم اینکه پیچ ها رو باید حتی الامکان بدون ترمز رد کرد. همون سیستم داخل به خارج. منتها نکتش اینه که شما گاز رو در حین رد کردن پیچ کاملا رها کنید. به بیان ساده تر رد کردن پیچ = بدون گاز و بدون ترمز
اولین بار که این موضوع رو کشف کردم تو ذوقم خورد فکر کردم که خیلی غیر واقعیه. ولی یکی دو سال پیش با برادرم و پسرخالم رفتیم کارتینگ آزادی و فکر کردم این موضوع رو تست کنم ببینم جواب میگیرم یا نه. اولش اصلا جرات نمیکردم ولی بعد از اینکه بر ترسم غلبه کردم دیدم واقعا این موضوع در واقعیت هم ممکنه. با همین شیوه تو تمام مسابقات برادر و پسرخالم رو سوسک کردم:d در حالیکه پسرخالم نسبتا حرفه ای هم هست.
1_از تو تنظیمات بازی قسمت کنترلسلام بر دوستان ریسینگ باز اونم از نوع gtb-)
دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1-چطوری دکمه های دسته رو تغییر بدم مثلا گاز رو بزارم r1 یا R2؟؟؟
2-توی آفلاین باید چکار کرد که بشه همه ماشین هارو انتخاب کرد آخه واسه من همشون آزاد نیست مثل بوگاتی و غیره؟؟؟
گزینه آپشن رو پیدا نمیکردم یهو فهمیدم باید توی منوی اصلی استارت رو بزنم تا بیاد1_از تو تنظیمات بازی قسمت کنترل![]()
البته اون شدتی که لاستیک و بنزین توی کلاس s میره خیلی مسخره و غیر واقعی هست. توی مسابقه های دیگه اونقدر طول نمیکشه که در صورت خورده شدن لاستیک به صورت طبیعی بشه تاثیرشو دید.دوستان تو بعضی مسابقات(مخصوصا کلاس s) بنزین ماشین کم میشه، لاستیک ها خورده میشن، خواستم بدونم چطور میشه این گزینه رو تو ریس معمولی یا حالت سینگل پلی،فعالش کرد؟؟؟؟
یعنی مثلا همینطوری داریم میریم،بنزین ماشین کم بشه، کجا باید برم فعالش کنم؟؟؟؟
چون یادمه تو گرنتوریسمو 5 این گزینه وجود داشت ولی تو 6 پیداش نکردم