Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

دوستان یکی جواب منو بده مرسی

فکر نکنم باشه . چون من ندیدم . اگه میخوای گاید بنویسی مگه خودت بنویسی ولی خب این چه کاریه دیگه کلی وقت بزاری بیای کپی برداری از نسخه انگلیسی کنی گاید بنویسی که چی بشه. حیف نیست وقت بزاری پای این چیزا . 7 8 ماه پیش گاید این بازی اومد .

اقا فیروز درسته شما جرکوندی جی تی رو ولی این دوتا لیسانس راست میگن دوستان نسبت به تمام لیسانسای دیگش سخت تره, من به شخصه بقیه رو همون دو ثانیه کمتر از طلا زدم ولی برا این دوتا کمی طلاش اذیت کرد

اقا فیروز درسته شما جرکوندی جی تی رو ولی این دوتا لیسانس راست میگن دوستان نسبت به تمام لیسانسای دیگش سخت تره, من به شخصه بقیه رو همون دو ثانیه کمتر از طلا زدم ولی برا این دوتا کمی طلاش اذیت کرد

نمیدونم والا حتما کاملا حق با شماست . من از دید گاه خودم نگاه کردم . چون وقتی بازی کردم یادمه هر کدوم رو که میرفتم 1 2 باره طلا میشد اونم چند ثانیه زیر طلا . انتظار داشتم GT6 نسبت به GT5 سختر شده باشه . ولی متاسفانه اینطور نبود . چون من خودم هر چقدر بازی سختر باشه بیشتر بهم حال میده . تو GT6 تایم رکورد ها رو زیادی اسون گرفتن حتما هم متوجه اشتباهشون شدن

دو تا سوال دارم
1- دوستان در مرحله سوپر جایی که دور های 24 دقیقه ای هست و pp تا 750 می خواد بهترین ماشین کدوم هست برای مسابقات ( من ماشین 2j رو داشتم که چراغ نداره تو تاریکی گم میشم :))؟

2- در مرحله ی سوپر جایی که مسابقات 8 دور هست و ماشین معمولی باید داشته باشید و pp تا 650 می خواد بهترین ماشین کدوم هست ؟ ( من بوگاتی ویرون رو دارم اما بهترین رتبه ای که باهاش میارم 10 هم هست !!! )

ممنون اگر راهنمایی کنید

دو تا سوال دارم
1- دوستان در مرحله سوپر جایی که دور های 24 دقیقه ای هست و pp تا 750 می خواد بهترین ماشین کدوم هست برای مسابقات ( من ماشین 2j رو داشتم که چراغ نداره تو تاریکی گم میشم :))؟

2- در مرحله ی سوپر جایی که مسابقات 8 دور هست و ماشین معمولی باید داشته باشید و pp تا 650 می خواد بهترین ماشین کدوم هست ؟ ( من بوگاتی ویرون رو دارم اما بهترین رتبه ای که باهاش میارم 10 هم هست !!! )

ممنون اگر راهنمایی کنید

بوگاتی که اصلا سر پیچ نمیپیچه به درد ریس پیچواپیچ نمیخوره!!

من فکر کنم با اونتادور اونو رفته باشم، حداقل هندلینگش بهتر از بوگاتیه

در مورد ماشینهایه استانداردش که چراغ درست حسابی ندارن باید بگم تنها راه اینکه اون خط لاین جاده رو فعال کنی و ماشینو بندازی وسط اونو تا ته بری!:d

دو سوال مهم
نور ماشین ها با هم فرق داره ؟
یعنی ماشین هایی هستن که در شب جاده رو بیشتر روشن کنن با نور بالا ؟

و سوال بعدی
آیا مصرف بنزین ماشین با ماشین فرق داره ؟ که بتونم دور بیشتری باهاش بزنم

دو سوال مهم
نور ماشین ها با هم فرق داره ؟
یعنی ماشین هایی هستن که در شب جاده رو بیشتر روشن کنن با نور بالا ؟

و سوال بعدی
آیا مصرف بنزین ماشین با ماشین فرق داره ؟ که بتونم دور بیشتری باهاش بزنم
نه . من خودم اتفاقا رو این چیزایی که گفتی خیلی وقت پیش تست کردم هم تو GT5 هم تو GT6 . تمام ماشینا چه از نظر میزان مصرف سوخت و چه از نظر نور در شب تفاوتی با هم ندارند . ممکنه تو GT7 اینا هم به بازی اضافه شه ولی بعید میدونم . من خودم با این روش پیست رو روشن میکنم . وقتی شب میشه روشنایی TV رو زیاد میکنم کف پیست راحت تر دیده میشه

برای 750pp , میتونی از تویوتا مینولتا و مرسدس ساوبر استفاده کنی, برای 650 هم از آخرین کوروت ریسینگ توی شورولت استفاده کن.
ممنون ماشین بهتر از
کوروت ریسینگ شورولت سراغ دارید ؟

اولین مرحله اش که 9 دور هست فقط گیر کردم نمیتونم اول شم
:(

فوردجی تی( تیون خود.گرنتوریسمو ) هم خوب چیزیه،
ممنون اسم کاملش رو یادتونه ؟

من فقط 2 مرحله رو طلا نگرفتم اما
اولین مرحله ی super که 8 دور هست
رو با بهترین ماشین هم که میرم بهتر از نهم نمیشم !!! حتی با لاستیک هارد میرم که بیشتر از یکبار پیت نرم اما بازم فایده نداره !!! :(
راهی داره ؟

آخرین ویرایش:
مسابقات کلاس سوپر بسیار مسخره و اعصاب خورد کن هستن. من خودم با پژو 908 دو سه تاشو اول شدم, بقیشم دیدم حالم بهم میخوره نرفتم.
اون فورد جی تی هم داخل شرکت گرن توریسمو هست و رنگ نوک مدادی مات داره با استریپ های سفید, راحت پیدا میشه, یه دونس

آخرین ویرایش:
مسابقات کلاس سوپر بسیار مسخره و اعصاب خورد کن هستن. من خودم با پژو 908 دو سه تاشو اول شدم, بقیشم دیدم حالم بهم میخوره نرفتم.
اون فورد جی تی هم داخل شرکت گرن توریسمو هست و رنگ نوک مدادی مات داره با استریپ های سفید, راحت پیدا میشه, یه دونس
حالا این هیچی اون مرحله ی red bull x challenge رو چجوری باید رفت من مرحله اولش رو رفتم و سوم شدم ( مرحله کارتینگ ) اما اون مراحل بعدیش رو که اصلا نمیدونم چجوری باید برم که بیتونم برنز بگیرم برم مرحله ی بعد

راه حلی داره ؟ تنظیمی چیزی برای ماشین که تند تر بره ؟

بنظرم خیلی سخت و مسخره هست این دیگه

حالا این هیچی اون مرحله ی red bull x challenge رو چجوری باید رفت من مرحله اولش رو رفتم و سوم شدم ( مرحله کارتینگ ) اما اون مراحل بعدیش رو که اصلا نمیدونم چجوری باید برم که بیتونم برنز بگیرم برم مرحله ی بعد

راه حلی داره ؟ تنظیمی چیزی برای ماشین که تند تر بره ؟

بنظرم خیلی سخت و مسخره هست این دیگه

این قسمتش سخت هست ولی باز مسخره نیست. برای کارتینگش ک راحت بود و توصیه خاصی نمیتونم بدم جز اینکه سعی کنید عقب نیفتید همون اول کار و خیلی از شکست باد نفرات مقابل استفاده کنید
برای مراحل بالاتر مخصوصا بعد از سه از قسمت درایوینگ آپشن حساسیت فرمون نسبت به حرکت انالوک رو بزارین رو 7. جوابه تو پیچ ها

ممنون اسم کاملش رو یادتونه ؟

من فقط 2 مرحله رو طلا نگرفتم اما
اولین مرحله ی super که 8 دور هست
رو با بهترین ماشین هم که میرم بهتر از نهم نمیشم !!! حتی با لاستیک هارد میرم که بیشتر از یکبار پیت نرم اما بازم فایده نداره !!! :(
راهی داره ؟
والا خیلی سخته، باز خوبه تونستی طلا بگیری، من خیلی زور زدم نقره شد
اسم ماشین
تو قسمت ماشینهای گرنتوریسمو ،صفحه اولشه
Ford gt lm spec ii test car

اقا این اپدیت 9 مگی 1.13 دقیقا چه تغییری تو بازی داده!!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or