feroozGT
کاربر سایت
دوستان معذرت اگه جای نامناسبی این سوالم رو می پرسم ولی دو دلیلم برای پرسش در اینجا اینکه اولا تاپیک گرن توریسم 5 بسته شده و دوما کسانی که اینجان احتمال زیاد 5 رو داشتن و میتونن به بقیه کمک کنن. راستش گرن توریسم 5 معمولی بازی میکنم که کیفیت تصویرش اونجوری که باید باشه نیست یه حالتی مثل کارت گرافیکی که درایورش روی ویدوز نصب نشده یجورایی کیفیت بازی گرن توریسم 5 برای من شطرنجیه مخصوصا داخل خود محیط بازی! شاید توقع من از یه مانیتور lg w2261 بعنوان تلویزیون زیاده ولی فکرم نمیکنم کیفیت پلی 3 اونم گرن ترویسم پنجش انقدرا پایین باشه!! نظرتون چیه دوستان اشکال از کجاست؟
بدون شک ایراد از مانیتورته . GT5 چندان تفاوتی با GT6 نداشت و اینطوری که شما گفتید نبود . شما تو بازیای دیگه هم همین مشکلو دارید یا فقط تو GT5? بعد از کابل HDMI استاندار استفاده میکنی ؟ حالا این کارو هم انجام بده ببین بهتر میشه یا نه. از تو تنظیمات تصویر مانیتور حالت تصویر رو بذار رو حالت Game

اپدیت رو بگیر حتی اگه مشکلت هم حل نشه باز بدردت میخوری . XP افزایش پیدا میکنه ماشینا ارزون میشه پول هم راحت تر بدست میاری . save هم واسه مسابقات اضافه میکنه.