Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

دوستان معذرت اگه جای نامناسبی این سوالم رو می پرسم ولی دو دلیلم برای پرسش در اینجا اینکه اولا تاپیک گرن توریسم 5 بسته شده و دوما کسانی که اینجان احتمال زیاد 5 رو داشتن و میتونن به بقیه کمک کنن. راستش گرن توریسم 5 معمولی بازی میکنم که کیفیت تصویرش اونجوری که باید باشه نیست یه حالتی مثل کارت گرافیکی که درایورش روی ویدوز نصب نشده یجورایی کیفیت بازی گرن توریسم 5 برای من شطرنجیه مخصوصا داخل خود محیط بازی! شاید توقع من از یه مانیتور lg w2261 بعنوان تلویزیون زیاده ولی فکرم نمیکنم کیفیت پلی 3 اونم گرن ترویسم پنجش انقدرا پایین باشه!! نظرتون چیه دوستان اشکال از کجاست؟

بدون شک ایراد از مانیتورته . GT5 چندان تفاوتی با GT6 نداشت و اینطوری که شما گفتید نبود . شما تو بازیای دیگه هم همین مشکلو دارید یا فقط تو GT5? بعد از کابل HDMI استاندار استفاده میکنی ؟ حالا این کارو هم انجام بده ببین بهتر میشه یا نه. از تو تنظیمات تصویر مانیتور حالت تصویر رو بذار رو حالت Game

نه دوست عزیز, جی تی پنج هم مشکلات گرافیکی داشت ,مخصوصا بدون آپدیت کردن بازی.اون حالت شطرنجی مانند اگر منظورتون موقع نمایش افکت دود لاستیک هاست برای همه همونطور بود. باز اگر یه عکس حداقل پنج مگا پیکسل از حالتی که میگید قرار بدید ممکن هست بشه وضعیت رو فهمید.

دوستان تو gt6 رنگ کروم چطوری باز میشه؟
من تو بخش انلاین میبینم خیلی از دوستان ماشینشونو رنگ کروم زدن ولی من رنگ کروم ندارم، فقط متالیک و مات و کندی و.... هست!
چطور باید به رنگ کروم دست پیدا کنم؟؟؟

تشکر مخصوص از دوستان عزیزم فیروز و محسن
راستش تازگی پلی 3 گرفتم و زیاد با تنظیماتش اشنا نیستم اگه تنظیمات خاصی داره که باید انجام بدم لطف کنید بگید فقط اینو میدونم که الان کابل hdmi به مانیتور و کنسول وصله و تنظیمات کنسول هم روی 1080p هست
اولین بازی که گرفتم همین گرن توریسم 5 اورجیناله که البته از نوع ساده و استاندارد(یعنی لیمیتد ادیشن یا پرو گیم یا پلاتینیوم نیست)قصدم بازی اورجیناله ولی متاسفانه درحال حاضر بازی دیگه ای ندارم که باهاش امتحان کنم و ممکنه در بازی های دیگه هم این مشکل باشه
دو عدد کابل hdmi دارم که فعلا کیفیت رو اینجوری نمایش میدن یکیش مدل مارشال و اون یکی مارک نداره. راستش نمیدونم منظور از استاندارد چیه اگه ممکنه توضیح بدید؟ اگرم مدل خاصی سراغ دارید که کیفیتشو بیشتر میکنه معرفی بفرمایید اتفاقا خودمم به کابل شک دارم
در مورد مانیتورم(LG w2261vp) تنظیمات گیم رو هم به احتمال زیاد نداره و تازه وقتیم hdmi وصل میکنم یه قسمت از تنظیماتش غیر فعال میشن و کلا مانیتور بد قلقیه طوری که بعد از 5 سال هنوز جای دکمه هاش به سختی پیدا میشه و کابل وصل کردن به این مانیتور کار حضرت پیش فرضه یا حضرت پیش فرض! کلا طراحیش خوب نیست و بدون ویندوز هم حسابی ادمو اذیت میکنه
سابقا پلی 2 با تلویزیون crt داشتم که گرن توریسم 4 باهاش کیفیت ممتازی داشت و هرکسی میدید میگفت این فیلمه یا بازی؟! ولی الان که این کیفیتو میبینم زیاد با پلی 2 فرقی نداشته برام
منم با نظر اقا محسن موافقم باور کنین با همین چند ساعت بازی یه سری باگ توی بازی دیدم شایدم این مانیتوره که بازی رو چپ اندر قیچی نشان میده
اگه ممکنه ادرسی که برای دانلود اپدیت هست بگید ممنون میشم شایدم مشکل با اپدیت برطرف بشه

برای نمونه هم همین الان با دوربین عکس کیفیت بالا میفرستم بلکه بتونم منظورمو بگم بهرحال ممنونم از کمک دوستان خوبم

دوستان تو gt6 رنگ کروم چطوری باز میشه؟
من تو بخش انلاین میبینم خیلی از دوستان ماشینشونو رنگ کروم زدن ولی من رنگ کروم ندارم، فقط متالیک و مات و کندی و.... هست!
چطور باید به رنگ کروم دست پیدا کنم؟؟؟
توی بعضی از Seasonal Eventها جایزه میده. :دی مثلاً توی همین بخش Red Bull X2014 که هفته پیش اومده هم یکی از جایزه هاش رنگ کروم هست.
اینجا لیست رنگ ها هست. بعضی هاشون واقعاً قشنگ هستن!

راستش تازگی پلی 3 گرفتم و زیاد با تنظیماتش اشنا نیستم اگه تنظیمات خاصی داره که باید انجام بدم لطف کنید بگید فقط اینو میدونم که الان کابل hdmi به مانیتور و کنسول وصله و تنظیمات کنسول هم روی 1080p هست
اولین بازی که گرفتم همین گرن توریسم 5 اورجیناله که البته از نوع ساده و استاندارد(یعنی لیمیتد ادیشن یا پرو گیم یا پلاتینیوم نیست)قصدم بازی اورجیناله ولی متاسفانه درحال حاضر بازی دیگه ای ندارم که باهاش امتحان کنم و ممکنه در بازی های دیگه هم این مشکل باشه
دو عدد کابل hdmi دارم که فعلا کیفیت رو اینجوری نمایش میدن یکیش مدل مارشال و اون یکی مارک نداره. راستش نمیدونم منظور از استاندارد چیه اگه ممکنه توضیح بدید؟ اگرم مدل خاصی سراغ دارید که کیفیتشو بیشتر میکنه معرفی بفرمایید اتفاقا خودمم به کابل شک دارم
در مورد مانیتورم(LG w2261vp) تنظیمات گیم رو هم به احتمال زیاد نداره و تازه وقتیم hdmi وصل میکنم یه قسمت از تنظیماتش غیر فعال میشن و کلا مانیتور بد قلقیه طوری که بعد از 5 سال هنوز جای دکمه هاش به سختی پیدا میشه و کابل وصل کردن به این مانیتور کار حضرت پیش فرضه یا حضرت پیش فرض! کلا طراحیش خوب نیست و بدون ویندوز هم حسابی ادمو اذیت میکنه
سابقا پلی 2 با تلویزیون crt داشتم که گرن توریسم 4 باهاش کیفیت ممتازی داشت و هرکسی میدید میگفت این فیلمه یا بازی؟! ولی الان که این کیفیتو میبینم زیاد با پلی 2 فرقی نداشته برام
منم با نظر اقا محسن موافقم باور کنین با همین چند ساعت بازی یه سری باگ توی بازی دیدم شایدم این مانیتوره که بازی رو چپ اندر قیچی نشان میده
اگه ممکنه ادرسی که برای دانلود اپدیت هست بگید ممنون میشم شایدم مشکل با اپدیت برطرف بشه

برای نمونه هم همین الان با دوربین عکس کیفیت بالا میفرستم بلکه بتونم منظورمو بگم بهرحال ممنونم از کمک دوستان خوبم
کلاً GTهای این نسل مشکلات گرافیکی خاص خودشون رو دارن. مثلاً بعضی از پیست ها کیفیتشون افتضاح هست و میشه گفت از همون PS2 منتقل شده به PS3. یا ماشین های استاندارد که کاکپیت ندارن و از PS2 اومدن به PS3. ولی اینکه کل بازی شطرنجی باشه نمیدونم! :دی فقط همون طور که محسن جان گفت، وقتی دود و گرد و خاک زیاد باشه، کناره های ماشین حالت شطرنجی پیدا میکنه که بعد از آپدیت ها خیلی بهتر میشه و توی GT6 هم تقریباً مشکلی نیست. همین طور موقعی که بارون میاد، کناره های ماشین این حالت شطرنجی رو پیدا میکنه. یعنی یه همچین حالتی:

ولی در شرایط عادی این طوری نیست.

ps3 رو به اینترنت کانکت کن بعد که بری تو بازی اپدیت خود به خود میاد بالا . حدو 4350 MB هستش:( اپدیت رو بگیر حتی اگه مشکلت هم حل نشه باز بدردت میخوری . XP افزایش پیدا میکنه ماشینا ارزون میشه پول هم راحت تر بدست میاری . save هم واسه مسابقات اضافه میکنه.

اریا جان میدونی دقیق کدوم مراحلش کروم رو ازاد میکنه،؟؟؟
چون من حتی یدونشم ندارم!
ردبول رو همشو طلا گرفتم بجز اخری
اون بخش Red Bull توی خود بازی نه! :دی بخش Seasonal Events باید بری.
من الآن PS3 ندارم که خودم برم ببینم، ولی اینجا نوشته که یه سری Drift , Time Trial و اینا برای Red Bull اومده که جایزه یکی از این ها رنگ کروم هست. یا مثلاً توی این یکی هم یه رنگ کروم بوده که البته تاریخش تموم شده. ولی یادم نیست این تاریخ ها فقط برای رنکینگ هست یا برای جایزه هم هست. :دی
اینجا هم اطلاعات کامل Seasonal Eventها هست که توی کدوم ها رنگ کروم باشه. اگه حس و حالش رو داری یه نگاهی بنداز.

تشکر از دوستان
راستش به این نتیجه رسیدم هرچی میام کار خوب انجام بدم تو دهنی می خورم.الان مثلا امدم با بازی اورجینال خریدن از سونی حمایت کنم می بینم هر بار که بعد از بازی بلوری رو از دستگاه بیرون میارم سطحش مواج تر شده! مثل پلاستیکی که حرارت دیده!! نمیدونم انگار اگه منم می رفتم تو کار کپی غیر قانونی راحت تر میبودم:|
حدس منم همین بود که بازی مشکلات گرافیکی داره ولی چه میشه کرد ما که عشق ماشینیم باید از یه جایی تغذیه بشیم و فعلا خوراک گرن توریسمه هرچند مشکل دار باشه
لینک زیر عکسه بازیه ولی اون چیزی که میگم اگه فیلم بفرستم بهتر معلوم میشه
http://uint.net76.net/up/0177fe965b78.jpg

- - -ویرایش - - -

ps3 رو به اینترنت کانکت کن بعد که بری تو بازی اپدیت خود به خود میاد بالا . حدو 4350 MB هستش:( اپدیت رو بگیر حتی اگه مشکلت هم حل نشه باز بدردت میخوری . XP افزایش پیدا میکنه ماشینا ارزون میشه پول هم راحت تر بدست میاری . save هم واسه مسابقات اضافه میکنه.

ممنونم دوست گرامی .خوشبختانه سرعت دانلودم طوری هست که میتونم شبی حدود 4 گیگ با بیشتر دانلود کنم .سوالم اینکه اگه احیانا از دانلودش باقی بمونه امکان قطع و ادامه دانلود برای بار بعد هست یا باید یه سره دانلود بشه؟

ممنونم دوست گرامی .خوشبختانه سرعت دانلودم طوری هست که میتونم شبی حدود 4 گیگ با بیشتر دانلود کنم .سوالم اینکه اگه احیانا از دانلودش باقی بمونه امکان قطع و ادامه دانلود برای بار بعد هست یا باید یه سره دانلود بشه؟
مثلا اگه تا حالا 10 تا آپدیت اومده. شما تا آخر 4 گرفته باشی و روی فایل 5 قطع کنی ، دفعه ی بعد از اول فایل 5 شروع میکنه. اگه 99% فایل 5 هم گرفته باشی و قطع کنی دفعه بعد از اول فایل 55 میگیره.
اگه عضو پلاس باشی میتونی کلا آپدیت بازی رو ببری تو دانلود لیستت و هر جاش که دوست داشتی نگه داری و ادامشو بعدا بگیری.

- - -ویرایش - - -

تشکر از دوستان
راستش به این نتیجه رسیدم هرچی میام کار خوب انجام بدم تو دهنی می خورم.الان مثلا امدم با بازی اورجینال خریدن از سونی حمایت کنم می بینم هر بار که بعد از بازی بلوری رو از دستگاه بیرون میارم سطحش مواج تر شده! مثل پلاستیکی که حرارت دیده!! نمیدونم انگار اگه منم می رفتم تو کار کپی غیر قانونی راحت تر میبودم:|
حدس منم همین بود که بازی مشکلات گرافیکی داره ولی چه میشه کرد ما که عشق ماشینیم باید از یه جایی تغذیه بشیم و فعلا خوراک گرن توریسمه هرچند مشکل دار باشه

راجب این سوالتم دقیقا میدونم چی میگی. آره این چیزی که میگی برای همه هست منتها توی مانیتور بیشتر به چشم میاد.

مثلا اگه تا حالا 10 تا آپدیت اومده. شما تا آخر 4 گرفته باشی و روی فایل 5 قطع کنی ، دفعه ی بعد از اول فایل 5 شروع میکنه. اگه 99% فایل 5 هم گرفته باشی و قطع کنی دفعه بعد از اول فایل 55 میگیره.
اگه عضو پلاس باشی میتونی کلا آپدیت بازی رو ببری تو دانلود لیستت و هر جاش که دوست داشتی نگه داری و ادامشو بعدا بگیری.

- - -ویرایش - - -

راجب این سوالتم دقیقا میدونم چی میگی. آره این چیزی که میگی برای همه هست منتها توی مانیتور بیشتر به چشم میاد.
ممنون اقا محسن
خوشبختانه انگار این مشکل گرن توریسم عمومیه
راستی توی بازی که خاستم برم قسمت عکس انداختن با ماشین ، بازی میگه باید به پریمیوم اپگرید بشه نمیدونم اون دیگه چیه!

ممنون اقا محسن
خوشبختانه انگار این مشکل گرن توریسم عمومیه
راستی توی بازی که خاستم برم قسمت عکس انداختن با ماشین ، بازی میگه باید به پریمیوم اپگرید بشه نمیدونم اون دیگه چیه!

کلا 2 دسته ماشین هست Standard و Premium همون تو گاراژ ماشینا اگه نگاه کنی میبینی . فقط ماشینای Premium میتونی ازشون عکس بندازی ولی داخل پیست permium standard مهم نیست. اون عکس هم دیدم نمیدونم چرا اینطوریه من خودم GT5 رو هم رو حالت AV هم HD بازی کردم اصلا اینطوری نبود. حالا دوستان میگن مشکل عمومیه چی بگم. واسه من که اینطوری نبود

آخرین ویرایش:
کلا 2 دسته ماشین هست Standard و Premium همون تو گاراج ماشینا اگه نگاه کنی میبینی . فقط ماشینای Premium میتونی ازشون عکس بندازی ولی داخل پیست permium standard مهم نیست. اون عکس هم دیدم نمیدونم چرا اینطوریه من خودم GT5 رو هم رو حالت AV هم HD بازی کردم اصلا اینطوری نبود. حالا دوستان میگن مشکل عمومیه چی بگم. واسه من که اینطوری نبود

ممنون از جواب شما دوست گرامی فقط دو سوال داشتم اول اینکه ایا شما بازی گرن توریسم 5 اورجینال داشتین؟ و بعدش کابل hdmi شما از نوع خاصی هست؟

ممنون از جواب شما دوست گرامی فقط دو سوال داشتم اول اینکه ایا شما بازی گرن توریسم 5 اورجینال داشتین؟ و بعدش کابل hdmi شما از نوع خاصی هست؟

بازیو اورج داشتم . نه کابل HDMI sony همین معمولی ها ورژن 1.4 . حالا تو فکرش نرو مهم اینه بازی بهت میچسبه . سعی کن GT6 بگیری قشنگتره :d

تشکر از دوستان

- - -ویرایش - - -

توی عکس شما همه چیز عادی هست و مشکلی دیده نمیشه, اگر امکانشو داشتین نسخه شش رو بگبرین که از هندلینگ ریلستیک تر لذت ببرین. مخصوصا که سرور های انلاین پنج هم بسته هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or