Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

متأسفانه PD داره مسیر رو اشتباه میره و کسی هم جلوشون رو نمیگیره. یکی از دلایلی که بدم نمی اومد فروش GT5 پایین بشه ، این بود که PD به خودش بیاد. ولی بیشتر از 10 میلیون نسخه با میانگین 84 خیلی زیاده و یامائوچی فکر میکنه حتماً راه درستی رو داره میره که بازی انقدر میفروشه.
اتفاقا اصلا این صحبت رو قبول ندارم.یعنی اگر هر استدیوی دیگه ایی بود،میگفتم بخاطر اینکه بازیشون خوب میفروشه،اینام توجهی به ضعفهاش نمیکنن.ولی PD اینجوری نیست.اینو مشکلات بازی میگه!!!یعنی چی؟یعنی اینکه بازی یه سری مشکلات احمقانه و خنده دار داره که اصلا ربطی به فروش و این چیزا نداره و با چند هفته وقت گذاشتن،تمام این مشکلات حل میشه.دیگه این مشکلات رو از زمان جی تی 5 انقدر گفتیم که از دوباره گوییش حال هممون بد میشه.مثل نبود لیست خرید برای ماشینهای استاندارد.کمبود مسابقات A spec.بخش مزخرف و چرندی مثل B spec.نمایشی بودن Top Gear.عدم استفاده از اون همه ماشین و جاده و خیلی مشکلات دیگه.این مشکلات با یکم توجه و وقت گذاشتن همش برطرف میشد و بازی براحتی یه میانگین بالای 90 میگرفت.ولی دلیل اینکه این موارد رو بهش توجهی نمیکنن واقعا برام عجیب و غریب و غیرقابل درک هست.

حسین اون بحث فروش رو ولش
biggrin1.gif
ولی وقتی میبینی یه سری موشکلات GT5 داشته عیناً همون ها رو قراره GT6 داشته باشه ، خو یعنی چی ؟!!؟!
yahoo_46.gif
خب منم همینو دارم میگم.حالا شایدم منظورم رو بد رسوندم.

دارم میگم بازی یه سری مشکلات عجیب و غریب داره که برای بر طرف کردنشون هم زحمت زیادی رو لازم نیست متحمل بشن.خب حالا به نظر تو دلیل اینکه اینا این مشکلات مضحک رو برطرف نمیکنن چیه؟

خب حالا به نظر تو دلیل اینکه اینا این مشکلات مضحک رو برطرف نمیکنن چیه؟
نمیدونم
اصلاً در عجب چطور ممکنه :confused: این ها مشکلاتیه که من و تو به راحتی میبینیم 8-|
مثلاً چرا همچنان استاندارد ها باید تو بازی باشن !؟!؟! :(( از همون موقع که خبرش رو بچه ها گذاشتن مطمئنم که حتی لیستشون هم درست نکردن و همونطور رندومن :| :|

نمیدونم
اصلاً در عجب چطور ممکنه :confused: این ها مشکلاتیه که من و تو به راحتی میبینیم 8-|
مثلاً چرا همچنان استاندارد ها باید تو بازی باشن !؟!؟! :(( از همون موقع که خبرش رو بچه ها گذاشتن مطمئنم که حتی لیستشون هم درست نکردن و همونطور رندومن :| :|
خب بحث من سر همینه.

ایشون Dinosaur دلیل برطرف نشدن این مشکلات رو فروش بازی میدونه.در حالیکه من این حرف رو قبول ندارم.

مثلا فلان بازی هرچند سال یه بار یه نسخه ازش ساخته میشه.بازی هم کلی مشکل اساسی داره.ولی اون ناشر و استدیو چون میبینه بازی مثل بنز میفروشه،پس اهمیتی به کیفیت بازی نمیده.

ولی جی تی اینطور نیست.یعنی گیم پلی بازی هیچ ایرادی بهش نیست.(حالا به جز دمیج فیزیکی)بلکه ایرادات بازی در سایر بخشها هست که باعث ضعف بازی شده.یعنی چندین و چند ایراد مضحک و کوچیک با هم جمع شدن و باعث ضعف بازی شدن.این مشکلات هم خیلی راحت و بدون وقت زیاد برطرف میشن.حالا چرا PD به اینا توجهی نمیکنه،از فهم من خارجه.

سایت هایی که از بازی Preview نوشتن ، به شدت از فیزیک جدید بازی تعریف کردن و حداقل از نظر گیم پلی و فیزیک خیالمون راحت هست ولی مثلاً در مورد دمیج ، یکی از تهیه کننده های بازی گفته که دمیج فرقی با GT5 نخواهد داشت ! :| گفته که ما در PD به کوبوندن ماشین ها به همدیگه کاری نداریم و دوست داریم مردم زیبایی ماشین ها رو ببینن ! دلیلی هم که دمیج رو توی نسخه قبلی قرار دادیم این بود که ملت درخواست کرده بودن !

آریا فیزیک که فقط فنر بندی نیست، این منتقدا نمیفهمن! فیزیک یعنی بزنی ماشین رو درب و داغون کنی آخرین دور رو با ماشینی بری که سپر جلو نداره، در سمت راننده اش کنده شده و حتی یه مقداری لاستیکش لنگ بزنه!
دمیج خوبه! Grid رونگاه کن! حلوا، دمیج داشت کره! دلت میخواست همه اش بکوبی به ملت بجای سبقت :دی
حالا در اون حد دمیج و اونم برای 1200 تا ماشین شاید سخت باشه، اما یه مقدار در حد ویژوال و آبدوغکی بزارن ما راضی ایم

بابا این که فقط تست شتاب هست!!! من نگفتم که شتاب ZR-1 بالاتره.اتفاقا شتاب GT-R 100% بهتره. من گفتم در کل ZR-1 خیلی بهتره. من خودم تو GT5 تو پیست Nurburgring با دو تاشون رفتم Time Trial.ولی این کجا و آن کجا. هر دو ماشین بدون تیونینگ شدن و همه ی تنظیمات یه جور. یادمه با کوروت 7:17 (اگه اشتباه نکنم)رفتم که با هیچ ماشینی در اون سبک و سیاق رکوردشو نزدم.:d
خودت که قبول داشتی سر پیچ ها GT-R هندلینگ خیلی بهتری میده , شتابشم که توی مسیر صاف بهتره پس دیگه چه جایی می مونه که ZR1 بیاد GT-R رو بگیره ؟ :دی نکنه ZR1 پرواز میکنه ؟ :دی
به قول خودت :
مگه رانندش راننده نباشه. D:
شما رکورد خودت رو توی بازی نبین :دی GT-R توی دنیای واقعی توی همون نوربرگرینگ رکورد داره ولی ZR1 چی ؟ :دی فقط یه اسم برای عشق آمریکایی هاست :دی

پ.ن : اصلاً هر چی شماها بگین :دی بحث منحرف شد وحشتناک :دی

اتفاقا اصلا این صحبت رو قبول ندارم.یعنی اگر هر استدیوی دیگه ایی بود،میگفتم بخاطر اینکه بازیشون خوب میفروشه،اینام توجهی به ضعفهاش نمیکنن.ولی PD اینجوری نیست.اینو مشکلات بازی میگه!!!یعنی چی؟یعنی اینکه بازی یه سری مشکلات احمقانه و خنده دار داره که اصلا ربطی به فروش و این چیزا نداره و با چند هفته وقت گذاشتن،تمام این مشکلات حل میشه.دیگه این مشکلات رو از زمان جی تی 5 انقدر گفتیم که از دوباره گوییش حال هممون بد میشه.مثل نبود لیست خرید برای ماشینهای استاندارد.کمبود مسابقات A spec.بخش مزخرف و چرندی مثل B spec.نمایشی بودن Top Gear.عدم استفاده از اون همه ماشین و جاده و خیلی مشکلات دیگه.این مشکلات با یکم توجه و وقت گذاشتن همش برطرف میشد و بازی براحتی یه میانگین بالای 90 میگرفت.ولی دلیل اینکه این موارد رو بهش توجهی نمیکنن واقعا برام عجیب و غریب و غیرقابل درک هست.
آره اون مشکلات رو که قبول دارم ! انقدر اون مشکلات برام عجیب و غیر قابل باور بود که این تاپیک رو زدم ! تاپیکی که برای هیچ بازی دیگه ای نزده بودم.
دقیقاً توی پستم توی اون تاپیک هم این رو گفتم :
اینها که درست کردنش هیچ زمانی نمیبره و منم میتونم توی یه روز همه این مشکلات رو رفع کنم
یعنی بعضی از مشکلات بازی واقعاً در این حد بود و میخواستم به قول فردوسی پور سرم رو بکوبم به میز ! :دی
منظورم از فروش اینه که PD وقتی میبینه بازی با وجود اون مشکلات انقدر خوب میفروشه ، شاید این طور فکر کنه که اون مشکلات خیلی هم بزرگ نبوده و ملت ناراحت نبودن و نیازی نیست خیلی از مشکلات حل بشه. نه اینکه به خاطر پول پرستی این کارها رو کنن ! :دی اگه اون بود که سالی یه نسخه GT میدادن و فروشش رو هم میکرد و سود بیشتری بهشون میرسید. منظورم اینه که شاید طرز تفکرشون اشتباه هست و فکر میکنن این مشکلاتی که ما ازشون می نالیم ، چیز خاص و بزرگی نیست و نیازی به تغییر دادنشون نیست.

ولی جی تی اینطور نیست.یعنی گیم پلی بازی هیچ ایرادی بهش نیست.(حالا به جز دمیج فیزیکی)بلکه ایرادات بازی در سایر بخشها هست که باعث ضعف بازی شده.یعنی چندین و چند ایراد مضحک و کوچیک با هم جمع شدن و باعث ضعف بازی شدن.این مشکلات هم خیلی راحت و بدون وقت زیاد برطرف میشن.حالا چرا PD به اینا توجهی نمیکنه،از فهم من خارجه.
دقیقاً درد من همینه !! :| :| :|

یعنی به جرات میگم این بازی تو گیم پلی (حداقل برا من یکی) جز 3 تا بازی برتره !! اصلاً وقتی میبینم این بازی با این گیم پلی هیولا یه ضعف های عجیب غریبی داره میخوام PS3 رو بکنم تو حلقم :|
منظورم اینه که شاید طرز تفکرشون اشتباه هست و فکر میکنن این مشکلاتی که ما ازشون می نالیم ، چیز خاص و بزرگی نیست و نیازی به تغییر دادنشون نیست.
بیخود کردن :| :دی

دقیقاً درد من همینه !! :| :| :|

یعنی به جرات میگم این بازی تو گیم پلی (حداقل برا من یکی) جز 3 تا بازی برتره !! اصلاً وقتی میبینم این بازی با این گیم پلی هیولا یه ضعف های عجیب غریبی داره میخوام PS3 رو بکنم تو حلقم :|
ps3 که همین طوری تو حلقمون هست :d ولی انصافا ادم میمونه چنین ایرادایی رو میبینه

خودت که قبول داشتی سر پیچ ها GT-R هندلینگ خیلی بهتری میده , شتابشم که توی مسیر صاف بهتره پس دیگه چه جایی می مونه که ZR1 بیاد GT-R رو بگیره ؟ :دی نکنه ZR1 پرواز میکنه ؟ :دی
به قول خودت :

شما رکورد خودت رو توی بازی نبین :دی GT-R توی دنیای واقعی توی همون نوربرگرینگ رکورد داره ولی ZR1 چی ؟ :دی فقط یه اسم برای عشق آمریکایی هاست :دی

پ.ن : اصلاً هر چی شماها بگین :دی بحث منحرف شد وحشتناک :دی

:d ولی به جان خودم ZR-1 سرتره:d در عین احترام کامل به GT-R . ولی ZR-1 همون سیستم تعویض دنده ی دستی رو داره که لذتش به همه چی میارزه. ولی نیسان دنده فرمونیه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or