تا اونجایی که من میدونم GT-R2007 شتابش 3.2 هست و بوگاتی 1.9,شما کدوم جی تی ارو منظورتونه که 2.8 هست
GT-R 2013 ؛ و نکته ی جالب ترش اینه که مسئولین نیسان گفتن تا سال 2015 با GT-R استوک , بوگاتی رو میگیریم !!!!
بوگاتی رو هم اشتباه به عرضتون رسوندن
تا اونجایی که من میدونم GT-R2007 شتابش 3.2 هست و بوگاتی 1.9,شما کدوم جی تی ارو منظورتونه که 2.8 هست
خوب شما اشتباه فک میکنی !نه عزیز برو دو سه تا مجله اتوموبیل از گوگل سرچ کن,ماشینی که سه برابره جی تی ار پهنای لاستیکشه و هزار اسب قدرت داره شتابش فقط سه دهم کمتر از جی تی ار هست؟
فرمولا هم در اشتباه هستی چون شتابش 1.5 هست تا 100
هر چیزی بزرگتر بود بهتر نیست که ! عمری توی ماشین ها پرسه زدیم حالا برم مجله بخونم ؟ شما سر در این سایت رو نگاه کن 100 تا 100 تا شتاب ها رو زده :نه عزیز برو دو سه تا مجله اتوموبیل از گوگل سرچ کن,ماشینی که سه برابره جی تی ار پهنای لاستیکشه و هزار اسب قدرت داره شتابش فقط سه دهم کمتر از جی تی ار هست؟
فرمولا هم در اشتباه هستی چون شتابش 1.5 هست تا 100
عجـــــــــــب.بالاخره این حرکات احمقانه رو زدن و برای PS3 معرفیش کردن؟
حداقل دل خوش کرده بودم که دیگه شاهد اون دیوونه بازیهای سابقشون نباشیم.ولی ظاهرا این حرکات تمومی نداره.بازم ماشین استاندارد؟خب آخه مگه مجبوری 1200 تا ماشین بچپونی تو بازی؟نمیشه فقط 500 تا ماشین بزاری ولی همش یه دست و تر و تمیز باشه؟
امیدوارم این اشتباهات فقط به همین یه مورد ختم بشه و دوباره شاهد یه جی تی بی رقیب باشیم.
البته گفته شده که موتور بازی دستخوش تغییر و تحولات اساسی شده.بنابراین بعید میدونم این دفعه خبری از پارگی تصویر و افت فریم باشه.حالا اینای که گفتی بکنار از همه بدتر احتمال ساپورت رز 1080p در بازیست اونم بصورت native البته 1920 نیست و هنوز رسما واسه GT6 تایید نشده ولی چون GT5 داشت میگم که احتمالا 6 هم خواهد داشت که اگه تایید بشه دیگه هیچ امیدی نمیشه به بهتر شدن گرافیک بازی داشتنمیدونم چه کاریه اخه وقتی گرافیک بازی از ضعف تکسچر آسفالت و رفلکشن و سایه زنی. افت فریم . پارگی تصویر رنج میبره چرا اینا میان تمام زور GPU رو واسه رز هدر میدن اونم وقتی که در حالت 1080p مجبورن از یک AA بیخودی استفاده کنن که به مفت نمیارزه
کلا منم از این کارای PD سردرنیاوردم و نخواهم اورد
واسه همین کاشکی واسه PS4 بود بازی تا بتونن هرکاری میخوان رو اون انجام بدن به نحوه احسنت حالا امید وارم نسخه PS4 تایید بشه بلخره
![]()
خونها ریخته خواهد شدطرفدارای کوروت و ZR1 یه لیوان آب قند کنارشون داشته باشن
2013 GTR vs Corvette ZR1 - Download - 4shared