Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

این تریلر گیم پلی رو یکی از دوستان توی بخش اخبار زحمتش رو کشید توصیه میکنم حتماً ببینید ! :دی

57510277291518066862.jpg

FullHD - HD - SD

نکته ای که هست هم لود رفتن توی پیست کمه هم این که تمام ایرادات گرافیکی بازی به نظر میاد برطرف شدن :دی توی نمای کاکپیت اپسیلنی لبه چه روی سایه چه خود ماشین دیده نمیشه :دی از لحاظ بصری هم که فوق العاده ـس ! :دی توجه به جزییات فک براندازه ! :دی دقیقه ی 3:14 فقط به واکنش فنر بندی ماشین دقت کنید تا فکتون بپوکه :دی آقا هر چی بگم کم گفتم پیشرفت توی این تریلر بی نظیره :دی

آخرین ویرایش:
داداش یه بار برو از نمای بیرون و زاویه جلوی ماشینو بیار و چهار پنج بار گاز بده،صدای موتور باهات حرف میزنه، اگه ماشینت سیستم توربو استفاده کنه حتی صدای صوت کشیدن پروانه توربو رو هم میتونی بشنوی،صدای اگزوز از نمای بیرون پشت کاملا با صدای موتور از نمای جلو فرق داره،
بابا جون این بازی توی ریپلی با کم کردن صدای موتوره رقیب ها بزرگنمایی کرده تو صدا گذاری،چند بار اومدین صدای R8 و SLS vرو توی بازی و واقعیت رو با هم مقایسه کنید بعد ببینید کدوم شبیه تره؟

Last edited by a moderator:
داداش یه بار برو از نمای بیرون و زاویه جلوی ماشینو بیار و چهار پنج بار گاز بده،صدای موتور باهات حرف میزنه، اگه ماشینت سیستم توربو استفاده کنه حتی صدای صوت کشیدن پروانه توربو رو هم میتونی بشنوی،صدای اگزوز از نمای بیرون پشت کاملا با صدای موتور از نمای جلو فرق داره،
بابا جون این بازی توی ریپلی با کم کردن صدای موتوره رقیب ها بزرگنمایی کرده تو صدا گذاری،چند بار اومدین صدای R8 و SLS vرو توی بازی و واقعیت رو با هم مقایسه کنید بعد ببینید کدوم شبیه تره؟

ببین محسن جوون منم از این لحاظ ها که تو گفتی موافقم ولی باور کن به صورت فابریک صدای خروجی از اگزوز ها یکم با صدای واقعی فرق میکنه من رو این مورد خیلی حساسم

Last edited by a moderator:
سایه ای از ماشین که روی جاده افتاده بود.
توی ماشین که معلوم نبود چیزی :d

البته اون موج افتادنش به خاطر سطح جاده ـس و گرنه حتی سایه ی Ghost داخل مسیر رو هم نگاه کنی خوبه :biggrin1:
البته نه اون 1080 واقعی
yahoo_4.gif
به هر حال از باقی ریسینگ ها رزولیشن بیشتری داشت ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or