ولی اون تویوتا و سبرا که 400 تا میرن فوق العاده هندلینگ مزخرفی دارن ......
سبرا که هندلینگش خیلی آشغاله,اصلا فکر نمیکنی 400 تا بره,اینقدر آروم آروم پر میشه فکر میکنی نهایتا 200 تا میره,بنظرم خیلی سنگینه اینطوریه,
تویوتا که خوبه هندلینگش بد نیست,ولی تو اون کلاس مزدا 727 حرف نداره هندلینگ بی نظیر.
خوب اقا این چه قانونی هست اخه اون بخش B-Spec رو یه توضیح کامل راجع بهش می دی ؟ مربوط می شه به چه نوع مسابقاتی من اصلا زیاد انجام ندادم مسابقاتش رو ! راستی دوست عزیز چیکار کنم که مبلغ موجودی پولم زیاد بره بالا ؟ در حد میلیون بشه ؟ الان من همش پانصد هزار و خورده ای و اینا هستم .
ممنون
قانون برای آخرین آپدیت بودن=جلوگیری از هک
بخش B-Spec قسمته که شما به عنوان کمک راننده وظیفه داری راننده رو هدایت کنی ,بنظرم خیلی خوبه برای پول در آوردن,یه ماشین خیلی خیلی عالی مربوط به اون مسابقه انتخاب میکنی,بعد مانیتورو خاموش میکنی 10 دقیقه بعد میای میبنی اول شده و پول جایزه گرفتی,البته لازمه این کار اینه که ماشین مورد نظر که انتخاب میشه خیلی بالاتر از سایر ماشین هایی باشه که تو مسابقه هست,
بهترین راه افزایش پول مسابقات فصلی هست,شما لازمه که چندین روز پشت سر هم آنلاین بشی,اونوقت هرچقدر تو هر مسابقه ببری بصورت درصدی افزایش پیدا میکنه,مثلا یه مسابه 100هزار جایزه میده,روز دوم که بشه 130% همون مسابقه رو برنده بشی 130 هزار میده و همینطوری تا 200% یعنی وقتی به 200% برسی(=مدت زمان کافی آنلاین باشی خودش میرسه به 200%) اونوقت به جای 100 هزار 200 هزار جایزه میده,اگه مسابقات فصلی رو بری(لازمه اینکار آخرین آپدیت جی تی هست)اونجا جایزه هاش زیاده هر مسابقه از 100 هزار تا داره تا 500 هزار تا یعنی اگه 500هزار تا رو با شرایطی که به 200% رسیدی بری ظرف کمتر از 10 دقیقه 1 میلیون پول میده.
واقعا ممنون از راهنماییت بهترین نحو بود که میشد گفت
----------------------
دوستان بهترین ماشینش برای DIRT چیه؟؟؟؟؟؟
این MIURA رو مسابقه ای جایزه میده اگه میده بگین کدوم
خواهش میکنم,
یه ماشین که در زیر میتونی ببینی من خودم باهاش Dirt نرفتم ولی از اسمش پیداست که باید بشه مسابقات Dirt رفت,در غیراینصورت دوستان دیگه راهنمایی میکنن,این ماشین فابریک 943 اسب بخار قدرت داره.
1998 Suzuki Escudo Dirt Trial Car '98
اینو یادم نیست جایزه بود یا خودم خریدم,به هر حال قیمتش نزدیک 2 میلیونه.
لامبورگینی هم که گفتی فکر کنم باید بخری بنظرم 15 میلیون بود,من ندیدم جایی بعنوان گیفت باشه.