Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
دوستان با چه ماشینایی میشه بالای 400تا رفت؟!
بوگاتی رو باید کاملا تیونینگش کنی بعد تو قسمت Transmission بری و Max powerـش رو به 480 برسونی بعد برو یه پیست توپ و صاف بساز توش بگاز یه دفعه یه ترافی خوشجیل میگیری باید سرعتت به 248 یا 249 مایل برسه تا ترافی رو بده (دقت کن بازی به مایل هست و ترافی به کیلومتر پس نگران نباش که حتی به 240 هم نمیرسی)
دوستان من کارهایی که باید برای عکس گرفتن از داخل ماشین بکنی رو انجام دادم ولی باگ نمیاد باید چیکار کنم تورو خدا بگین

سلام,
اینم نتیجه تست,
راستی قبلش بگم که با Zonda هم میشه 400 تا رفت من همینطور که داشت پر میکرد به 385 رسیدم به ماشین جلویی برخورد کرد,
با بیوک هم اگه اشتباه نکنم تا 375 تا رفتم خورد به کناره جاده,
با آئودی R10 براحتی 373 تا رفتم که اگر ماشین جلوم بود میتونستم راحت بوسیله شکافتن هوا توسط ماشین جلویی 400 رد کنم ولی حسش نبود سریع رفتم ماشین های بعدی رو تست کنم,
غیر از فرمول 1 گرن توریسمو و One GT که براحتی 400 تارو رد کردم,اینم نتیجه تست امشب برای چند ماشین:
با بوگاتی هم 414 تا رفتم که حس عکس گرفتنش نبود.

Cebera Speed 12

0%20TVR%20Cebera%20Speed%2012.jpg

نسکار

0%20Nascar.jpg

تویوتا مینولتا

0%20Minolta.jpg

من ماشینی که اصلا فکرش رو نمی کردم 400 تا بره Dodge Viper '08 بود، اما 400 تا رو پر کرد و ازون موقع دیوانه این ماشین شدم

و ماشین بعدی Mazda 787B که اینم 400 تا پر می کنه با صدای وحشتناکش

آره چاره ای نیست,
یا تو بخش مسابقات فصلی(البته این قسمت باید آنلاین باشی+آخرین آپدیت GT),
یا بخش B-Spec که از اونجا میتونی بعضی ماشینتا رو گیفت بگیری شاید همونایی باشه که نیاز داری.
لیست ماشین های جایزه
خوب اقا این چه قانونی هست اخه :دی اون بخش B-Spec رو یه توضیح کامل راجع بهش می دی ؟ مربوط می شه به چه نوع مسابقاتی من اصلا زیاد انجام ندادم مسابقاتش رو ! راستی دوست عزیز چیکار کنم که مبلغ موجودی پولم زیاد بره بالا ؟ در حد میلیون بشه ؟ الان من همش پانصد هزار و خورده ای و اینا هستم .

ممنون

از اینجا:
havybave.jpg

این عکس در منوی GENERAL هست که با زدن جهت راست کی پد به اینجا میرسی.
tuzu7ybe.jpg

u3eveza3.jpg
واقعا ممنون از راهنماییت بهترین نحو بود که میشد گفت :-*
----------------------
دوستان بهترین ماشینش برای DIRT چیه؟؟؟؟؟؟
این MIURA رو مسابقه ای جایزه میده اگه میده بگین کدوم

ولی اون تویوتا و سبرا که 400 تا میرن فوق العاده هندلینگ مزخرفی دارن ......

سبرا که هندلینگش خیلی آشغاله,اصلا فکر نمیکنی 400 تا بره,اینقدر آروم آروم پر میشه فکر میکنی نهایتا 200 تا میره,بنظرم خیلی سنگینه اینطوریه,
تویوتا که خوبه هندلینگش بد نیست,ولی تو اون کلاس مزدا 727 حرف نداره هندلینگ بی نظیر.

خوب اقا این چه قانونی هست اخه اون بخش B-Spec رو یه توضیح کامل راجع بهش می دی ؟ مربوط می شه به چه نوع مسابقاتی من اصلا زیاد انجام ندادم مسابقاتش رو ! راستی دوست عزیز چیکار کنم که مبلغ موجودی پولم زیاد بره بالا ؟ در حد میلیون بشه ؟ الان من همش پانصد هزار و خورده ای و اینا هستم .

ممنون
قانون برای آخرین آپدیت بودن=جلوگیری از هک
بخش B-Spec قسمته که شما به عنوان کمک راننده وظیفه داری راننده رو هدایت کنی ,بنظرم خیلی خوبه برای پول در آوردن,یه ماشین خیلی خیلی عالی مربوط به اون مسابقه انتخاب میکنی,بعد مانیتورو خاموش میکنی 10 دقیقه بعد میای میبنی اول شده و پول جایزه گرفتی,البته لازمه این کار اینه که ماشین مورد نظر که انتخاب میشه خیلی بالاتر از سایر ماشین هایی باشه که تو مسابقه هست,
بهترین راه افزایش پول مسابقات فصلی هست,شما لازمه که چندین روز پشت سر هم آنلاین بشی,اونوقت هرچقدر تو هر مسابقه ببری بصورت درصدی افزایش پیدا میکنه,مثلا یه مسابه 100هزار جایزه میده,روز دوم که بشه 130% همون مسابقه رو برنده بشی 130 هزار میده و همینطوری تا 200% یعنی وقتی به 200% برسی(=مدت زمان کافی آنلاین باشی خودش میرسه به 200%) اونوقت به جای 100 هزار 200 هزار جایزه میده,اگه مسابقات فصلی رو بری(لازمه اینکار آخرین آپدیت جی تی هست)اونجا جایزه هاش زیاده هر مسابقه از 100 هزار تا داره تا 500 هزار تا یعنی اگه 500هزار تا رو با شرایطی که به 200% رسیدی بری ظرف کمتر از 10 دقیقه 1 میلیون پول میده.

واقعا ممنون از راهنماییت بهترین نحو بود که میشد گفت
----------------------
دوستان بهترین ماشینش برای DIRT چیه؟؟؟؟؟؟
این MIURA رو مسابقه ای جایزه میده اگه میده بگین کدوم
خواهش میکنم,
یه ماشین که در زیر میتونی ببینی من خودم باهاش Dirt نرفتم ولی از اسمش پیداست که باید بشه مسابقات Dirt رفت,در غیراینصورت دوستان دیگه راهنمایی میکنن,این ماشین فابریک 943 اسب بخار قدرت داره.

1998 Suzuki Escudo Dirt Trial Car '98

0897.png

اینو یادم نیست جایزه بود یا خودم خریدم,به هر حال قیمتش نزدیک 2 میلیونه.

لامبورگینی هم که گفتی فکر کنم باید بخری بنظرم 15 میلیون بود,من ندیدم جایی بعنوان گیفت باشه.

0897.png

دوستان این بهترین ماشینه dirt ست؟؟؟؟
Reza82N عزیز یادش نیست اینو خریده یا جایزه گزفته شما نمیدونین اینو جایزه میده یا نه؟؟؟؟
این لامبورگینی miuraرو چی میدونین میده یا نه؟؟؟

0897.png

دوستان این بهترین ماشینه dirt ست؟؟؟؟
Reza82N عزیز یادش نیست اینو خریده یا جایزه گزفته شما نمیدونین اینو جایزه میده یا نه؟؟؟؟
این لامبورگینی miuraرو چی میدونین میده یا نه؟؟؟

نه اینو باید بخری، جایزه نمیده

Miura رو جایزه میده، ولی یادم نیست تو کدوم مسابقه، فکنم آخرین 24 ساعته توی B-Speck

DNS ERROR
برای اسپشیال اِونت میخوای؟
نه عزیزجان من کلا ماشین واسه dirt ندارم اگه میشه هرچی خودت میدونی خوبه رو بگو
miura روتو کدوم مسابقه میده؟؟
ببخشید اگه من زیاد سوال میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or