Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
از بچه های قدیمی GT همین فروم بپرس , ببین چی می گن بهت در مورد لامبو تو GT5

اصلا به قیمتش نمی ارزه , هندلینگ فوق العاده ضعیفی داره , فقط شتابش خوبه , با همون zr1 به راحتی میشه لامبو رو گرفت .
خب این نظر شماست
واسه منی که عاشق لامبورگینی هستم یکم خنده داره این حرفا
LP670-4 Super Veloce هم همینطوره؟هندلینگ به این خوبی

بعدش چه ربطی به بچه های قدیمی این فروم داره؟:d

منم بعد از یک هفته بازی بوگاتی رو گرفتم >:d<
دوستان این بازی 17 مرحله آپدیت داره که همین اولیش 608 مگ هست کسی نمیدونه چجوری میشه آپدیتش کرد پدر آدم در میاد این 17 تا مرحله کامل شه
میگم اگه مرحله اولیش (یعنی 608 مگ) بریزه بعد cancel کنی دفعه بعدم باید دوباره آپدیت کنی یا میشه 16 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه مرحله اولیش (یعنی 608 مگ) بریزه بعد cancel کنی دفعه بعدم باید دوباره آپدیت کنی یا میشه 16 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟

گزینه ی دوم درسته :d
هرچند تا آپدیت رو که تموم کنی دفعه ی بعد از آپدیت بعدی شروع میکنه واسه دانلود .
------------
واسه منی که عاشق لامبورگینی هستم یکم خنده داره این حرفا
LP670-4 Super Veloce هم همینطوره؟هندلینگ به این خوبی
لامبورگینی هم خوبه!بنز هم خوبه!! ژیان هم خوبه :d
این مقوله ی کدوم ماشین بِیتره!،فوق العاده سلیقه ای هستش

من نمیفهمم تو این نظر سنجی چطور دوستان این همه به بوگاتی رای دادن؟
این که اصلا کار آیی نداره

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 PM ارسال شده بود ----------

از بچه های قدیمی GT همین فروم بپرس , ببین چی می گن بهت در مورد لامبو تو GT5

اصلا به قیمتش نمی ارزه , هندلینگ فوق العاده ضعیفی داره , فقط شتابش خوبه , با همون zr1 به راحتی میشه لامبو رو گرفت .
هر کی با یه سری از ماشینها میتونه خوب بره!
دلیل نمیشه لامبو بد باشه هندلینگش هم خوبه;)

منم بعد از یک هفته بازی بوگاتی رو گرفتم >:d<
دوستان این بازی 17 مرحله آپدیت داره که همین اولیش 608 مگ هست کسی نمیدونه چجوری میشه آپدیتش کرد پدر آدم در میاد این 17 تا مرحله کامل شه
میگم اگه مرحله اولیش (یعنی 608 مگ) بریزه بعد cancel کنی دفعه بعدم باید دوباره آپدیت کنی یا میشه 16 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟
پست 356 و ادامه بحث در اون تاپیک اگر سوالی داشتید :)

دوستان تو بازی من اینجا نیست تو DLC هست یا.......
PHOTO YRAVEL به ترتیب از چپ به راست اولی اون شبس بعد میره سه تا شهر داره آخری هم که هواپیماهاس ولی اصلا اینجارو نداره این کجاس؟
62374294022521899425.jpg

دوستان تو بازی من اینجا نیست تو DLC هست یا.......
PHOTO YRAVEL به ترتیب از چپ به راست اولی اون شبس بعد میره سه تا شهر داره آخری هم که هواپیماهاس ولی اصلا اینجارو نداره این کجاس؟
62374294022521899425.jpg

توی Special Event یه مسابقه هست که شهر به شهر هر مسابقه رو که تموم میکنی یه لوکیشن جدید به قسمت Photo Travel اضافه میشه

Last edited by a moderator:
بروبچ PD در حال تصویربرداری از پیست Silverstone دیده شدن ! :دی
یعنی این پیست به GT اضافه میشه. حالا یا DLC برای GT5 یا بازی ناشناخته ای به نام GT6 که این نسل داره تموم میشه و هنوز آرزو به دل دیدن یه تریلر ازش موندیم ... :(
Silverstone Circuit Coming to the Gran Turismo Series
اگه بخوایم از روی صحبت های استاد تصمیم گیری کنیم به این نتیجه میرسیم که این یه DLC هست، چون گفته بود بازم DLC برای GT5 در آینده عرضه میشه

دوستان من یه بوگاتی دارم کاملا تیونینگش کردم ولی هر کاری میکنم به 300 هم نمیرسه چه برسه 400 باید چیکارش کنم و تو کدوم پیست ببرمش؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من یه بوگاتی دارم کاملا تیونینگش کردم ولی هر کاری میکنم به 300 هم نمیرسه چه برسه 400 باید چیکارش کنم و تو کدوم پیست ببرمش؟؟؟؟؟؟؟
تیو تنظیمات ماشین یه قسمت داره برای جعبه دنده و اینا (Transmission) اول باید اون حالتی که میشه دستی تنظیم کرد رو بخری و بعد بری و سقف سرعت رو از 300 به 400 تغیر بدی .

باز هم نسخه ای جدید از این شاهکار تمام نشدنی

Gran Turismo® 5: Academy Edition

GT_Acad_pre_laun_20.jpg

GT_Acad_pre_laun_13.jpg

• Complete Pack: Get to grips with the incredible Red Bull X2011 Prototype and pack 11 extra vehicles into your garage. Plus, try out the legendary SPA-Francorchamps circuit and much more
  • Car Pack 2: Settle into the Volkswagen 2010 Golf VI R, the Volkswagen 2010 Scirocco R, the 2011 Mini Cooper S and the mighty 2012 Nissan R35 GT-R
  • Car Pack 3: Buckle up for a supercar spectacular with the Aston Martin V12 Vantage, Jaguar XJR-9 LM Racecar and Lamborghini Aventador. The ’66 Volkswagen 1200, the Mini Cooper S Countryman and the innovative Nissan Leaf offer motoring joy in compact form
  • Speed Test Pack: Measure the performance of your favourite cars on the Special Stage Route X Oval
  • Exclusive: The stunning Nissan GT-R driven at the 2012 Nürburgring 24H race by Kazunori Yamauchi, creator of Gran Turismo®

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or