Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دوستان تو بازی ماشین LFA رو میده یا ابید بخری حتما مکلارن رو چی اونو میده
من عاشق این لامبورگینی MIURA شدم این یکی رو جایزه میده اگه آره کدوم مسابقه؟؟؟؟؟؟؟

دیده شدن تصاویری از Subaru BR-Z در استودیوی PD

گرافیک و حالت مدل ها برای همین نسل هست. پس دو حالت بیشتر نداره :
1. یه DLC برای GT5 هست.
2. برای GT6 هست. در این صورت GT6 برای PS3 ساخته میشه نه PS4.

من هنوز هم فکر میکنم اگه توی TGS (همین یکی دو روز دیگه) خبری از GT6 نشه ، بعیده بازی برای PS3 بیاد. یعنی دیگه خیلی عجیبه که مثلآ سونی بیاد توی E3 2013 که بحث سر کنسول های نسل بعد هست ، یه دفعه GT6 رو برای PS3 معرفی کنه !!
PD هر نسل دو تا GT داشته. این نسل که طولانی تر از نسل های قبلی هم شد فقط یکی داشت. GT5 هم مشکلات ریز و درشتی داشت و PD باید خیلی زودتر از اینا GT6 رو درست میکرد تا اتفاقاتی که برای GT5 افتاد فراموش بشه ، از همه مهم تر اینکه نشستن یه انجین برای این نسل ساختن ولی فقط یه بازی باهاش طراحی کردن که خب میشه هدر دادن یه انجین !

گرافیک و حالت مدل ها برای همین نسل هست. پس دو حالت بیشتر نداره :
1. یه DLC برای GT5 هست.
2. برای GT6 هست. در این صورت GT6 برای PS3 ساخته میشه نه PS4.
حالت اول یعنی گزینه 1 صحیح میباشد :d

این یه تعداد،
6ana9u3y.jpg

یه سری مراحل بازی یه ماشین هایی می خواد که اصلا توی فروشگاه ها وجود نداره ، حتی اونجاهایی که دست دوم می فروشن ! یه سری ماشین کلاسیک نمی دونم ایتالیایی و فرانسوی ! چه جوری گیرشون بیارم ؟ راه حلی برای سرچ اینجور ماشین ها نیست !؟

یه سری مراحل بازی یه ماشین هایی می خواد که اصلا توی فروشگاه ها وجود نداره ، حتی اونجاهایی که دست دوم می فروشن ! یه سری ماشین کلاسیک نمی دونم ایتالیایی و فرانسوی ! چه جوری گیرشون بیارم ؟ راه حلی برای سرچ اینجور ماشین ها نیست !؟
اون لیست دست دوم ها با هر بار مسابقه دادن عوض میشه که شما باید بهش سر بزنید ببیند چه ماشینی اومده,
پیشنهاد میکنم لیست ماشینایی که نیاز دارین رو یه جا بنویسین بعد هر بار که سر زدین هرکدومش که ارائه شده بود بخرین.

سرچ که نداره، باید توی ماشین های دست دوم هی سر بزنی ببینی پیدا می کنی یا نه.
یا اینکه توی مسابقات جایزه بگیری که اکثرا از طریق جایزه ماشینای مخصوص مسابقات رو بهت میدن

اون لیست دست دوم ها با هر بار مسابقه دادن عوض میشه که شما باید بهش سر بزنید ببیند چه ماشینی اومده,
پیشنهاد میکنم لیست ماشینایی که نیاز دارین رو یه جا بنویسین بعد هر بار که سر زدین هرکدومش که ارائه شده بود بخرین.
مسئله اینجاست که الان مسابقه ای وجود نداره که من انجام بدم ! فقط گیر مسابقاتی هستم که ماشیناشو ندارم و گیرم نمیاد . الان چیکار کنم دوباره برگردم مسابقات قبلیر و هی انجام بدم لیست به روز بشه ؟

مسئله اینجاست که الان مسابقه ای وجود نداره که من انجام بدم ! فقط گیر مسابقاتی هستم که ماشیناشو ندارم و گیرم نمیاد . الان چیکار کنم دوباره برگردم مسابقات قبلیر و هی انجام بدم لیست به روز بشه ؟
آره چاره ای نیست,
یا تو بخش مسابقات فصلی(البته این قسمت باید آنلاین باشی+آخرین آپدیت GT),
یا بخش B-Spec که از اونجا میتونی بعضی ماشینتا رو گیفت بگیری شاید همونایی باشه که نیاز داری.
لیست ماشین های جایزه

NASCAR که نرفت Zonda R هم همینطور بقیه رو تست نکردم ! بوگاتی رو از کجا باید خرید >!؟ تو Dealership نیست !
من همه این ماشین ها رو تست نکردم ولی کسی که از پستش عکس گرفتم نوشته که تست کرده,
بوگاتی رو اینجا توی A-spec و بخش Professional گیفت میده >>> GT World Championship: Bugatti Veyron 16.4 ‘09 S
اونایی که من باهاشون 400 تا رفتم,
یکی Formula GT بوده که قیمتش 5 میلیونه و در بخش آنلاین خرید ماشین هست,
یکی هم 1999 Toyota GT-ONE Race Car (TS020) #3 '99
من شب یه سری ماشین که احتمال میدم 400 تا میره رو خودم تست میکنم نتیجشو میگم,

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or