من با G27 میزنم داره با پد رو نمیدونم.سلام
Gt5 کلاچ هم داره؟
اگه اره از کجا فعال میشه؟
آقا این نسخه آکادمی ادیشن کی میاد بالاخره؟
اون لیست دست دوم ها با هر بار مسابقه دادن عوض میشه که شما باید بهش سر بزنید ببیند چه ماشینی اومده,یه سری مراحل بازی یه ماشین هایی می خواد که اصلا توی فروشگاه ها وجود نداره ، حتی اونجاهایی که دست دوم می فروشن ! یه سری ماشین کلاسیک نمی دونم ایتالیایی و فرانسوی ! چه جوری گیرشون بیارم ؟ راه حلی برای سرچ اینجور ماشین ها نیست !؟
سرچ که نداره، باید توی ماشین های دست دوم هی سر بزنی ببینی پیدا می کنی یا نه.یه سری مراحل بازی یه ماشین هایی می خواد که اصلا توی فروشگاه ها وجود نداره ، حتی اونجاهایی که دست دوم می فروشن ! یه سری ماشین کلاسیک نمی دونم ایتالیایی و فرانسوی ! چه جوری گیرشون بیارم ؟ راه حلی برای سرچ اینجور ماشین ها نیست !؟
مسئله اینجاست که الان مسابقه ای وجود نداره که من انجام بدم ! فقط گیر مسابقاتی هستم که ماشیناشو ندارم و گیرم نمیاد . الان چیکار کنم دوباره برگردم مسابقات قبلیر و هی انجام بدم لیست به روز بشه ؟اون لیست دست دوم ها با هر بار مسابقه دادن عوض میشه که شما باید بهش سر بزنید ببیند چه ماشینی اومده,
پیشنهاد میکنم لیست ماشینایی که نیاز دارین رو یه جا بنویسین بعد هر بار که سر زدین هرکدومش که ارائه شده بود بخرین.
NASCAR که نرفت Zonda R هم همینطور بقیه رو تست نکردم ! بوگاتی رو از کجا باید خرید >!؟ تو Dealership نیست !این یه تعداد،
![]()
آره چاره ای نیست,مسئله اینجاست که الان مسابقه ای وجود نداره که من انجام بدم ! فقط گیر مسابقاتی هستم که ماشیناشو ندارم و گیرم نمیاد . الان چیکار کنم دوباره برگردم مسابقات قبلیر و هی انجام بدم لیست به روز بشه ؟
من همه این ماشین ها رو تست نکردم ولی کسی که از پستش عکس گرفتم نوشته که تست کرده,NASCAR که نرفت Zonda R هم همینطور بقیه رو تست نکردم ! بوگاتی رو از کجا باید خرید >!؟ تو Dealership نیست !