Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
قانون برای آخرین آپدیت بودن=جلوگیری از هک
بخش B-Spec قسمته که شما به عنوان کمک راننده وظیفه داری راننده رو هدایت کنی ,بنظرم خیلی خوبه برای پول در آوردن,یه ماشین خیلی خیلی عالی مربوط به اون مسابقه انتخاب میکنی,بعد مانیتورو خاموش میکنی 10 دقیقه بعد میای میبنی اول شده و پول جایزه گرفتی,البته لازمه این کار اینه که ماشین مورد نظر که انتخاب میشه خیلی بالاتر از سایر ماشین هایی باشه که تو مسابقه هست,
بهترین راه افزایش پول مسابقات فصلی هست,شما لازمه که چندین روز پشت سر هم آنلاین بشی,اونوقت هرچقدر تو هر مسابقه ببری بصورت درصدی افزایش پیدا میکنه,مثلا یه مسابه 100هزار جایزه میده,روز دوم که بشه 130% همون مسابقه رو برنده بشی 130 هزار میده و همینطوری تا 200% یعنی وقتی به 200% برسی(=مدت زمان کافی آنلاین باشی خودش میرسه به 200%) اونوقت به جای 100 هزار 200 هزار جایزه میده,اگه مسابقات فصلی رو بری(لازمه اینکار آخرین آپدیت جی تی هست)اونجا جایزه هاش زیاده هر مسابقه از 100 هزار تا داره تا 500 هزار تا یعنی اگه 500هزار تا رو با شرایطی که به 200% رسیدی بری ظرف کمتر از 10 دقیقه 1 میلیون پول میده.
ممنون دوست عزیز ، فقط در رابطه با بازی انلاین من چون این بازی رو دست دوم خریدم نمی دونم کدش استفاده شده یا خیر و اصلا کدی هم ندیدم در پشت دفترچه بازی و ... اصلا بازی نیاز به کد داره یا همینطوری می تونم وصل بشم و بازی کنم !؟

دوستان یه ماشین واسه DIRT به من معرفی میکنین پوسیدم :d
ببین تعداد ماشین های برای dirt خیلی زیاد نیست ....مثلا تو dealership از بعضی کمپانی ها مثل سیترون و سوبارو و فورد تویوتا و.... هستن که من خودم خیلی دوسشون دارم ...یه تعداد هم جایزه میده یا تو used car هستن که جز استاندارد هستن که به نظرم جالب نیستن (اسماشون هم دقیق یادم نیس)

ببخشید دوستان یه سوال خارج از بحث داشتم،آخرین و بهترین نسخه Gran Turismo اسمش چیه و قیمتش چقدره؟تو PSN Store واسه خرید هست؟یا باید دیسک بازی رو تهیه کنم؟

ببخشید دوستان یه سوال خارج از بحث داشتم،آخرین و بهترین نسخه Gran Turismo اسمش چیه و قیمتش چقدره؟تو PSN Store واسه خرید هست؟یا باید دیسک بازی رو تهیه کنم؟
بهترین نسخه اکادمی ادیشن هست که تا چند هفته دیگه میاد و تمام اپدیت ها و dlc ها رو داره .....

دوستان برای این K cart که آخرین بخش توی Seasonal هستش یه ماشین خوب معرفی کنین که بدجور حالم گرفته است.
مسابقات فرمولا رو فرت و فرت گلد میکنم ولی تو این حلزونی ها تو همون اولش موندم. گاز نمیخورن که.

دوستان برای این K cart که آخرین بخش توی Seasonal هستش یه ماشین خوب معرفی کنین که بدجور حالم گرفته است.
مسابقات فرمولا رو فرت و فرت گلد میکنم ولی تو این حلزونی ها تو همون اولش موندم. گاز نمیخورن که.
واسه Karting همون ماشینی که بهت جایزه داده از همه بهتره
اگر هم DLC بخری اونجا هم یه ماشین بهت میده که از همه اینا بهتره
سر پیچ سعی کن ترمز نکنی و فقط گاز رو ول کنی، فرمون رو نرم بپیچونی و پیچ که تموم شد با تمام قدرت ادامه بدی، اگر هم دیدی سر پیچ سرعتت زیاده و داری میری تو دیوار زیاد ترمز نکن، یه نیش ترمز کافیه
چند دست که بری فرمونش دستت میاد راحت بقیه اش رو هم میری

این بهتره یا این

آخرین ویرایش:
پوریا جان من فکر کنم اسمش رو اشتباه نوشتم. کارتینگ نه. توی seasonal events بروز ترین مسابقه است.
آهان نمیدونم خیلی وقته se نرفتم

اینم از چهارمین Car Pack DLC که سه شنبه همراه با آپدیت 2.08 عرضه میشه
قیمت هر ماشین 0.99$

[h=4]Honda weider HSV-010 (SUPER GT) ’11[/h]

[h=4]Nissan GT-R N24 GT Academy ’12[/h]

[h=4]Subaru BRZ S ’12[/h]

Subaru BRZ از لحاظ ظاهری خیلی به Toyota 86 GT شباهت داره . اصلا انگار خودشه !
کلا این ماشین یه چیزی بین مدل GTS و GT تویوتا 86 به حساب میاد .
toyota-gt86-compact-four-seater-sports-car-13.jpg
Subaru-BRZ-blue-above-cornering1-625x415.jpg

خب به نظرتون کدوم تویوتاست کدوم سوبارو ؟ یه مقدار تشخیصشون از هم سخته !

پ.ن.اون هوندا سوپر جی تی دل منو برده ! :دی

آخرین ویرایش:
Subaru BRZ از لحاظ ظاهری خیلی به Toyota 86 GT شباهت داره . اصلا انگار خودشه !
کلا این ماشین یه چیزی بین مدل GTS و GT تویوتا 86 به حساب میاد .
toyota-gt86-compact-four-seater-sports-car-13.jpg
Subaru-BRZ-blue-above-cornering1-625x415.jpg

خب به نظرتون کدوم تویوتاست کدوم سوبارو ؟ یه مقدار تشخیصشون از هم سخته !

اینا که جفتش سوباروـه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or