Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
Subaru BRZ از لحاظ ظاهری خیلی به Toyota 86 GT شباهت داره . اصلا انگار خودشه !
کلا این ماشین یه چیزی بین مدل GTS و GT تویوتا 86 به حساب میاد .

خب به نظرتون کدوم تویوتاست کدوم سوبارو ؟ یه مقدار تشخیصشون از هم سخته !

پ.ن.اون هوندا سوپر جی تی دل منو برده ! :دی

جفتش سوبارو ـه دیگه برادر من :d
یه ماشین دیگه هم هست که شبیه اینه، تو یک DLC رایگان عرضه کرد چند هفته پیش
تو قسمت Dealership هم اضافه شده

در کل 3تا ماشین با اسم های مختلف ولی با ظاهر یکسان توی GT هست

خیلیم خوشگل تیونینگ میشه :d

یه سری مسابقات واقعا بالانس نیست . یعنی ماشین مورد نظر مسابقه به من گیفت داده می شه بعد به قدری این ماشین از بقیه قوی تره که من اخر سر با دنده عقب از خط پایان رد می شم :دی یه موقع هم ماشین من حتی بعد تیونینیگ در حد رسیدن به ماشین هشتم هم نیست :دی

جفتش سوبارو ـه دیگه برادر من :d
یه ماشین دیگه هم هست که شبیه اینه، تو یک DLC رایگان عرضه کرد چند هفته پیش
تو قسمت Dealership هم اضافه شده

در کل 3تا ماشین با اسم های مختلف ولی با ظاهر یکسان توی GT هست

خیلیم خوشگل تیونینگ میشه :d

اینا که جفتش سوباروـه ! :دی

رکب خوردید ! :دی سمت راستی Toyota GT 86 مدل 2012 هست سمت چپی Subaru BRZ 2012 !!! اصلا این دو تا ماشین به شکل خیلی مسخره ای بهم شباهت دارن ! :دی

Toyota GT 86

toyota-gt-86.jpg

subaru-brz-toyota-gt-86-production-image-e1331999456169.jpg

http://www.motorshout.com/news/topi...ries_production_of_brz_and_toyota_86_in_japan

Subaru held a special ceremony today at its Gunma factory in Ota-city, Japan, to mark the series production start of the Subaru BRZ and Toyota 86 (named GT 86 in Europe) rear-wheel drive coupes. The presidents of both companies attended the event. The factory, which will produce both models as well as the Impreza by March 2013, underwent several changes to cope with the extra capacity.
کلا مثل اینکه کارخونه های تویوتا و سوبارو همکاریهایی در زمینه تولید این دو ماشین با هم دارند . Subaru BRZ حاصل همکاری این کارخونه با تویوتاست اونطور که تو منابع خبری گفته شده حدود 6 هزارتا از این کوپه های اسپرت رو قراره با قیمت پایه 25 هزار دلار در بازار آمریکا عرضه کنند .

آخرین ویرایش:
رکب خوردید ! :دی سمت راستی Toyota GT 86 مدل 2012 هست سمت چپی Subaru BRZ 2012 !!! اصلا این دو تا ماشین به شکل خیلی مسخره ای بهم شباهت دارن ! :دی

Toyota GT 86

toyota-gt-86.jpg

subaru-brz-toyota-gt-86-production-image-e1331999456169.jpg

Subaru Kicks Off Series Production of BRZ and Toyota 86 in Japan - MotorShout

کلا مثل اینکه کارخونه های تویوتا و سوبارو همکاریهایی در زمینه تولید این دو ماشین با هم دارند .
باو چیچی رکب خوردید ؟! :دی کور که نیستیم جفتش آرم سوبارو داره ! :دی

باو چیچی رکب خوردید ؟! :دی کور که نیستیم جفتش آرم سوبارو داره ! :دی
اینقدر شبیهن که بعضی سایتها به اشتباه اسم این یکی رو ، رو عکس اون یکی مینویسند ! :دی یه سری فرق کوچک دارن میشه از اونا متوجه شد .
یکی از عکسها از کانسپت ورژن های این ماشین بوده .

آها آها!
یادم اومد
راهنمای سایت ps3trophies.org رو ببین!یه زمینی نوشته یه زمین برفیه!برو اونجا یه چند دور تمرینی بری راحت میگیریش!راحته!
میشه همین جا بگی من این سایت که میگی رو نمیشناسم :(
منم میخوام ترافی رو بگیرم

آها آها!
یادم اومد
راهنمای سایت ps3trophies.org رو ببین!یه زمینی نوشته یه زمین برفیه!برو اونجا یه چند دور تمرینی بری راحت میگیریش!راحته!

الان دیدم تو سایت Psbaz هم توضیح داده بود همینو ! :دی

دوستان برای دریفت ، باید تنظیمات Driving رو عوض کرد ؟! بدون فرمون میشه اون تروفی دریفتش رو گرفت ؟!

شما تمام همه لایسنزها و تروفی ها رو بدون فرمون می تونی بگیری، فکر نکن فرمون داشته باشی خیلی راحت میشی
فرمون هم سختی های خودش رو داره، اما از دسته یکم راحتتره (از تجربیات خودم:d)

Toyota GT 86

Subaru Kicks Off Series Production of BRZ and Toyota 86 in Japan - MotorShout

کلا مثل اینکه کارخونه های تویوتا و سوبارو همکاریهایی در زمینه تولید این دو ماشین با هم دارند . Subaru BRZ حاصل همکاری این کارخونه با تویوتاست اونطور که تو منابع خبری گفته شده حدود 6 هزارتا از این کوپه های اسپرت رو قراره با قیمت پایه 25 هزار دلار در بازار آمریکا عرضه کنند .

برادر من لوگوی سوبارو روی جفت عکسا هست:d
این عکسی که الان گذاشتی تویوتاست، درست، باید از اول هم همینو میذاشتی، اما اون عکس اولیه سوبارو هست، هم لوگوی سوبارو داره هم اسپویلرش با این عکس دوومیه فرق داره:d

بیا اینجا محمد کامل توضیح داده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or