Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دوستان تو اون قسمت از بازی که میشه رو ماشین رینگ انداخت و... یک قسمتی داره که گزینه ی آخری هست و شکل یه ماشینه اسپرت هست و من هز ماشینی اونجا میبرم نمیشه داخل کنم اون قسمت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط چند تا ماشین هست که میتونی توی اون قسمت تغییر بدی...یه سرچ بزنی لیستش رو پیدا میکنی، یکیش corvet هست.(یادم نیست کدوم مدل :d)

یه لیست از ماشینایی که Modification میشن.

Chevrolet Camaro Z28 '69
Chevrolet Camaro SS '10
Acura NSX '91
Lotus Elise '96
Lotus Elise 111R '04
Mitsubishi Lancer Evolution IX ***12288;GSR '05
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) '02
TVR Tuscan Speed 6 '00
Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA '05
Suzuki Cappuccino (EA21R) '95
Volkswagen Golf IV GTI '01
Chevrolet Corvette Z06 (C6) '06
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) '09
Dodge Challenger R/T '70
Honda CIVIC TYPE R (EK) '97
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) '04
Lexus IS F '07

الان من لول 23 هستم و میخوام اون سیتروئن رو بگیرم خوبه ماشینش؟؟؟؟؟؟؟؟
Modification این قسمت چی کار میکنه با ماشین؟؟؟؟

سیتروینه بیشتر خوشگلی داره اما بگیرش،به کار آید ;)

مدیفیکیشن بخشی هست که بعضی ماشینها رو میتونی (از نظر ظاهری)اسپورت کنی... فقط رنگشون تغییر میکنه! جالبه :d

من اون سیتروئن که لول پایین تری داره و بنظرم قیمتش بالاتره رو گرفتم(فکر کنم جایزه داد)بنظر ماشین خوبیه,جدای قیافه توی پییست نورنبرگ با اختلاف کمی(از زوندا و بی ام و مک لارن) سوم میشه.

Modification این قسمت چی کار میکنه با ماشین؟؟؟؟

من که کوروت رو
Modification کردم,اگر Dirt بازی کرده باشی داخلش مثل اون ماشینا میشه و از نظر اسب بخار و ظاهر هم تقویت میشه.

مدیفیکیشن بخشی هست که بعضی ماشینها رو میتونی (از نظر ظاهری)اسپورت کنی... فقط رنگشون تغییر میکنه! جالبه

بنظرم از نظر موتوری هم تقویت میشه,منکه احساس کردم بهتر شده
:surrender​

من اون سیتروئن که لول پایین تری داره و بنظرم قیمتش بالاتره رو گرفتم(فکر کنم جایزه داد)بنظر ماشین خوبیه,جدای قیافه توی پییست نورنبرگ با اختلاف کمی(از زوندا و بی ام و مک لارن) سوم میشه.
کدوم مسابقه اونو داد خیلی خداس
دوستان miura رو کدوم مسابقه هدیه میده؟؟؟؟؟؟؟
آخرین مسابقه nascar خیلی سخته هر کاری میکنم نمیتونم حتی 5 ام بشم یه توصیه کنین یا اگه فیلم دارین لطف کنین بزارین تو سایت

B-Spec Extreme Dream Car Championship : GT by Citroen Race Car لیست جوایز اینا هست : Gran Turismo 5 Prize Car List - IGN FAQsمن که ندیدم جایی نوشته باشه Miura رو .نسکار آخری که لینک تو یوتیوب فراوونه ولی خیلی رو اعصابه من همه نسکار هارو طلا کردم غیر آخری که بزور نقره شد , طلا هم میشد ولی دیگه بیشتر از اون ارزش نداشت وقت صرف کنم.

این روغن تو بازیه من کم نمیشه تنظیمات داره؟؟؟؟
من ماشینامو خوابوندم مشکل ایجاد میکنه؟؟؟؟
ABS رو میزارم رو 10 عیب نداره؟؟؟
و اینکه تو آخرین مسابقات بازی با کدوم ماشین مسابقه بدم که اول شم قیمت برام مهم نیست
این Redbull X2011 GT از همشون بهتره یا نه؟؟؟ تو نسخه معمولی هست؟؟؟؟ پرمیوم هست؟؟؟؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد

این روغن تو بازیه من کم نمیشه تنظیمات داره؟؟؟؟
من ماشینامو خوابوندم مشکل ایجاد میکنه؟؟؟؟
ABS رو میزارم رو 10 عیب نداره؟؟؟
و اینکه تو آخرین مسابقات بازی با کدوم ماشین مسابقه بدم که اول شم قیمت برام مهم نیست
این Redbull X2011 GT از همشون بهتره یا نه؟؟؟ تو نسخه معمولی هست؟؟؟؟ پرمیوم هست؟؟؟؟
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد

وقتی ماشین دسته دوم میخری باید روغنش تعویض بشه کم نمیشه سیاه میشه:d
اون تنظیمات بستگی به خودت داره که چطوری رانندگی میکنی!
ارتفاع ماشین هم تاثیر داره مخصوصا سر پیچ
آره Redbull X2011 GT از همشون سریع تره
یه مدلش هست فکر کنم 2010 اگه هر سه مسابقه Sebastian vettel challenge (تو لول 30 A-spec باز میشه) رو برنز بگیری یدونه بهت میده به کارت میاد شدید:d

رد بول رو بخوای بخری باید به لول 40 رسیده باشی وگرنه 20 میلیون هم داشته باشی نمیشه خرید,
منظور شما دقیقا از اخرین مسابقات کدومه؟ Endurance ؟ اگر این قسمته که من نرفتم ولی اگر قسمت های دیگه هست بگو من تا جایی که بتونم کمک میکنم.

ای بی اس رو میزارم رو 10 عیب نداره؟؟؟

عیب داره :d...شما هرچی اینو ببری بالا ترمزت ضعیف تر عمل میکنه،به نظرم روی 2 باشه بهتره!

بنظرم از نظر موتوری هم تقویت میشه,منکه احساس کردم بهتر شده:surrender:

جون ما؟ :-o...پس بریم تو کارش :d

اگه منظورت اون مسابقات هست که زده:No Limit ،همون طور که توسط دوستان(و خودت!) اشاره شدX2010 از همه بهتره

ارتفاع ماشین هم تاثیر داره مخصوصا سر پیچ
خب زیاد کنم یا کم؟؟؟؟؟
یه مدلش هست فکر کنم 2010 اگه هر سه مسابقه Sebastian vettel challenge (تو لول 30 A-spec باز میشه) رو برنز بگیری یدونه بهت میده به کارت میاد شدید:d
خب واسه این مسابقات چه ماشینی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
آره Redbull X2011 GT از همشون سریع تره
قیمت و لولش چنده؟؟؟
وقتی ماشین دسته دوم میخری باید روغنش تعویض بشه کم نمیشه سیاه میشه:d
یعنی ماشین نو دیگه روغنش سیاه نمیشه؟؟؟؟

خب زیاد کنم یا کم؟؟؟؟؟
بستگی به ماشین داره .
ماشین برای مسابقه رو خود بازی توی این Special Challenge ها بهت میده .

قیمت و لولش چنده؟؟؟
20 میلیون (به واحد پول این بازی !)

یعنی ماشین نو دیگه روغنش سیاه نمیشه؟؟؟؟
در صورتی که ماشین نو هم خریدید حتما روغنش رو تعویض کنید روی پرفورمنس ماشین تاثیر مثبت داره .

سیتروینه بیشتر خوشگلی داره اما بگیرش،به کار آید ;)

مدیفیکیشن بخشی هست که بعضی ماشینها رو میتونی (از نظر ظاهری)اسپورت کنی... فقط رنگشون تغییر میکنه! جالبه :d

تغییراتش یه مقدار کمی ظاهری اصلش افزایش PP ماشین ـه

عیب داره :d...شما هرچی اینو ببری بالا ترمزت ضعیف تر عمل میکنه،به نظرم روی 2 باشه بهتره!

اتفاقا کاملا برعکس ـه , شما وقتی Abc رو می برید بالا ماشین خیلی سریعتر سرعتش رو از دست میده و لیز نمی خوره و کنترلش راحت تره , وقتی abc رو کم می کنید ماشین بیشتر لیز می خوره و کنترلش فوق العاده سخت تره نکتش مهمش اینکه اگر شما بتونید با هموت لیز خوردن ماشین , ماشین رو کنترل کنید و بپیچید , از نظر زمانی خیلی بهتره چون سرعت خیلی کمتری رو از دست می دید .

خب زیاد کنم یا کم؟؟؟؟؟

همون طور که دوستان اشاره کردن بستگی به ماشین داره البته بعضی ماشینها نیازبه دستکاریدارن اکثرا ارتفاع شون خوبه

این قسمت تو special event هست با همین ماشین باید بری . البته پیشنهاد میشه بازی update باشه که تنظیمات فرمون رو داشته باشی!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or