Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
, وقتی abc رو کم می کنید ماشین بیشتر لیز می خوره و کنترلش فوق العاده سخت تره

دلیل لیز خوردن ماشین ،قفل کردنِ لاستیکها هستش که نمونه ی شدیدش وقتی اتفاق میوفته که ABS رو Off کنیم...کلا طراحی سیستم ABS به منظور جلوگیری از همین قفل شدن لاستیک ـه

آقا دهن من صاف شد از بس آپدیت برای این GT5 اومده
الان تازه به ورژن 2.1 آپدیت کردم
تا 2.8 کسی میدونه چند مگابایت دیگه باید دانلود کنم ؟؟؟
تا الان 3 گیگ دیتا دانلود کردم
اه اه اه:((

ببینید بچه ها با توجه به تجربیاتم میخوام یه توضیح مختصر بدم راجع به بازی, اول اینکه حتما پیشنهاد میشه آپدیتا رو نصب کنید حداقل تا ورژن 2.00 که مقدار XP‏ هر مسابقه بشدت افزایش پیدا میکنه! نکته دوم اینکه سعی نکنید تمام مراحل رو عجله ای رد کنید بعضیا جاده ها ماشینای مخصوصی میخوان که اکثرشون رو تو مراحل دیگه ای بهتون جایزه میده! قیمت ماشینا اصلا ربطی به کارایشون نداره مثلا لامبورگینی که تقریبا 400تاس خیلی بهتر از انزو فراری 1میلیونی هستش! بهترین ماشین بازی مسلما ردبول هستش اما واقعا اشک آدمو درمیاره تا تو لول 30 مراحلش رو ردکنی! البته اگه آپدیتارو نصب کنید تایم بیشتری بهتون میده, درمورد ناسکار هم به شخصه همه رو طلا گرفتم کافیه توی تنظیماتش ASM‏ رو خاموش کنید! برید داخل تنظیمات دسته و دکمه ای رو برای منو اختصاص بدید تا داخل بازی منوی تنظیمات رو داشته باشید, بهترین مرحله واسه پول گرفتن و افزایش XP‏ لول 23 قهرمانی آمریکا هستش, فعلا اینا یادم بود

آقا دهن من صاف شد از بس آپدیت برای این GT5 اومده
الان تازه به ورژن 2.1 آپدیت کردم
تا 2.8 کسی میدونه چند مگابایت دیگه باید دانلود کنم ؟؟؟
تا الان 3 گیگ دیتا دانلود کردم
اه اه اه:((
سلام دوست عزیز در حدود 11 گیگ میشه -البته من اکسترکت شده ونصب شدش رو میگم -رفتم داخل ps3 قسمت مربوطه رو دیدم

:(:(:(:(:(:(:(
و من همچنان در حال آپدیت کردن GT5 هستم
دیگه آخرش هستم اینشالله 2 روز دیگه تمامه :)
حالا یه سوال
البته باید قبلا میپرسیدم ولی دیگه نشد :(
ارزششو داشت 4-5 گیگ آپدیتش کردم ؟؟؟؟

:(:(:(:(:(:(:(
و من همچنان در حال آپدیت کردن GT5 هستم
دیگه آخرش هستم اینشالله 2 روز دیگه تمامه :)
حالا یه سوال
البته باید قبلا میپرسیدم ولی دیگه نشد :(
ارزششو داشت 4-5 گیگ آپدیتش کردم ؟؟؟؟
100% ارزش داره ...تغییرات زیادی رو شامل میشه این اپدیت ها ...

یعنی مطمئن باش وحشتناک ارزش داره, البته اگه میگفتی من تا 2.01 رو دارم بهت میدادم!!

دستت در نکنه (آقایی ) بلاخره امشب تمام میشه آخرنشو یعنی 2.08 رو گزاشتم دانلود 226.9 مگ هستش
از فردا میام :biggrin1: خدمتتون:biggrin1:
البته از همه دوستان هم تشکر میکنم :) ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or