Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
بالاخره فردا برای اولین بار میام اناین gt5 وایییی خدا میدونه چقدر منتظرش بودم دوستان یکم در موردش توضیح میدین مثلا چه فرقی میکنه ؟ ایا مسابقات با هم هست و ماشین های دست دوم هم در اصل ماشین های بازیکن های دیگه هستش ؟؟؟>:d

بالاخره فردا برای اولین بار میام اناین gt5 وایییی خدا میدونه چقدر منتظرش بودم دوستان یکم در موردش توضیح میدین مثلا چه فرقی میکنه ؟ ایا مسابقات با هم هست و ماشین های دست دوم هم در اصل ماشین های بازیکن های دیگه هستش ؟؟؟>:d

آنلاینش زیاد پیچیده نیست! شما وقتی میری توی لابی ،هر کسی برای Room خودش کامنت گذاشته که با چه ماشینهایی مسابقه میده...در کل همه چی 5 دقیقه ای دستت میاد ;)

دوستان مثل من نباشید که یه دوره اصلاً GT5 بازی نمی کردم ولی به محض اینکه GT5 XL رو گرفتم اینقدر بازی کردم ، اینقدر رفتم جلو و پیشرفت کردم
که رسیدم به لول 30 توی هر کدوم از A , B-Spec ولی از اونجا به بعد بود که هر بار یه مسابقه رو شروع می کردم دل پیچه می گرفتم ! :دی
حدود 28 میلیون اعتبار و بهترین ماشینهای DLC ها رو داشتم مثل Redbull X2011 GT ولی اینقدر خسته بودم که بازی رو فروختم !

خلاصه گفتم که قدر خودتون رو بدونید و افراط و تفریط نکنید !

توی بازیه من x2010 نیست این ماشین تو نسخه های معمولی هست؟؟؟
برای رفتن آخرین مسابقات بازی که تو پیست indy هست چی بگیرم این x2010 رو هرچی میگردم گیرش نمیارم بهترین ماشینه ممکن چیه؟؟؟
بازیه من کلا تا لول 24 مسابقه داره ولی من خیلی جاها میخونم تو لول 30 هم بازیه

توی بازیه من x2010 نیست این ماشین تو نسخه های معمولی هست؟؟؟
برای رفتن آخرین مسابقات بازی که تو پیست indy هست چی بگیرم این x2010 رو هرچی میگردم گیرش نمیارم بهترین ماشینه ممکن چیه؟؟؟
بازیه من کلا تا لول 24 مسابقه داره ولی من خیلی جاها میخونم تو لول 30 هم بازیه
باید یه سری مسابقات رو ببری تا باز بشه
یادمه یه سایتی بود که همه ماشین ها رو مینوشت که چطوری آزاد کنی و ازاین حرفا!یادم نیست سایت چی بودش

باید یه سری مسابقات رو ببری تا باز بشه
یادمه یه سایتی بود که همه ماشین ها رو مینوشت که چطوری آزاد کنی و ازاین حرفا!یادم نیست سایت چی بودش
آخه دیدم میگن مسابقات 24 ساعته داره نمیدونم همین X2010 رو باید چجوری آزاد کنم ترو خدابگو
یه مسابه تو لول 24 هست که عکس یه سیتروئن توشه اونو با چی برم؟؟؟

داداش شما تازه اول راهی!! چیه فک کردی Gt‏ رو تموم کردی آره! شما وقتی لولت 25 بشه تازه مسابقات اصلیش باز میشه! ردبول هم تو لول 30 واس فروش میزاره!موفق باشی

دوستان تو مسابقات f1 یک ماشین کمتر از 5 میلیون بگید که بشه باهاش مسابقه ها رو تموم کردو و طلا گرفت یا اگه نیست کدوم مسابقه f1 جایزه داره و بهترین ماشین f1 کدوم؟

یامائوچی به رسم هر سال توی مراسم SEMA شرکت کرد و یکی از ماشین ها رو برای نسخه بعدی GT (بابا دو سال گذشت ! :( معرفیش کن دیگه :() انتخاب کرد که این ماشین هست :

Ford Mach Forty

DSC_0355-640x425.jpg

ماشین های قبلی که خبر اضافه شدنشون به GT6 منتشر شده بود :

Ferrari 500 Mondial Pinin Farina Coupe مدل 1954

Abarth 1500 Bertone B.A.T.1 Coupe مدل 1952

Plymouth XNR Ghia Roadster مدل 1960

یعنی اشک شوق من رو از درون پکوند :دی انتخاب های بسیار خسته ای کرده ولی کو اون بازی ای که اینا رو توش ببینیم :((
Pleaaaaaaaaaaaase
21193639743000117607.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or