sooski
کاربر سایت
دوستان من تازه بازیو گرفتم الان بجز ماشینه اوله بازی که یه هوندا خریدم دیگه ماشین نگرفتم و 300 تا هم دارم به نظرتون پی بگیرم مورسیلاگو یا 458 ؟؟؟؟؟؟
راستی احساس میکنم این ها 1000 تا ماشین نمیشه بازم ماشین میده یا همش همینه احساس میکنم کمه ؟؟؟؟؟؟؟
تا چه رنکی داره ؟؟؟؟؟؟
عکس چجوری میگیرن جای خاصی داره یا در حین مسابقه یا وقتی ریپلی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
یه توضیح درباره آمزشش یعنی class b میدین هر کاری میکنم نمیتونم یه راننده رو راهنمایی کنم لولم یکم نشدراننده سرد باشه بهتره یا گرم یا متعادل ؟؟؟؟
ببخشید و ممنون از کسی که راهنمایی میکنه![]()
مبارکه
کلا شما در طول بازی هم باید لامبورگینی بگیری (گالاردو) و هم فراری، چون یه سری مسابقات هستن که فقط این ماشین ها رو قبول می کنن.
نه همش همین نیست، شما توی Dealership فقط ماشین های پریمیوم رو میبینین، زیر همون قسمت گزینه Used Car Dealership هم هست که ماشین های دست دوم (و البته استاندارد) رو برای فروش میذارن.
تا لول 40 هست .
برای گرفتن عکس هم این تاپیک رو بهتون پیشنهاد می کنم
به نظر من قسمت B-Spec رو فعلا بذار کنار، اول A-Spec رو تموم کن، در این حالت شما تمام ماشینهای مخصوص هر مسابقه رو داری و در مقابل مسابقات B-Spec رو هم با همون ماشینها می تونی راحت تموم کنی. راننده اگه Cool باشه خیلی با مقررات رانندگی می کنه و این از یه لحاظ خوبه و از یه لحاظ هم بد، سرعت رو کم می کنه و بقیه می تونن ازت جلو بزنن. اگر Hot باشه دقیقا برعکس Cool