Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام دوستان امروز رفتم gt5 رو بگیرم هیچ جا گیر نیوردم یدونه دست دوم گیر آوردم یارو گفت کد نمیخواد و میتونی آنلاین بزنی راست گفته؟؟؟؟
عکسه روی cd تون رو میشه به من نشون بدین چون این جعبش پلاتینیومه ولی cdـش اصله یارو گفت اگه cdـش پلات بود روش مینوشت راست گفته؟؟؟
لطفا سریع جواب بدین ببخشید ممنون

سلام دوستان امروز رفتم gt5 رو بگیرم هیچ جا گیر نیوردم یدونه دست دوم گیر آوردم یارو گفت کد نمیخواد و میتونی آنلاین بزنی راست گفته؟؟؟؟
عکسه روی cd تون رو میشه به من نشون بدین چون این جعبش پلاتینیومه ولی cdـش اصله یارو گفت اگه cdـش پلات بود روش مینوشت راست گفته؟؟؟
لطفا سریع جواب بدین ببخشید ممنون

درسته.
درسته.

آقا قضیه ای اِی چیه من بیخبرم
:(

EA ماشین های پورشه رو لایزنس کرده ولی مایکرو هم توی Forza استفاده میکنه.یعنی به نوعی EA و Micro با هم کنار اومدن و الان دو تایی دارن این ماشین هارو و الان تو نسخه ی جدید Forza که میشه Forza Horizon و توی Forza 4 ماشین های پورشه موجودن.

بچه ها بنظر شما تو جیتی ۶ خبری از پورشه خواهد بود ؟
آخ خدا کنه که باشه خیلی دوست دارم جیغه carrera GT رو در بیارم تو سریه GT.
بنظرم تو ۶ پورشه باید باشه چونکه تو ۵ توسط شرکت تونینگ ruf چند مدلش هست.
البته همچی بستگی به پلیفونی داره اگه پلیفونی لایسانس پورشه رو بگیره از ماشیناش استفاده میکنه

آخرین ویرایش:
البته بچه ها پورشه آنچنان ماشین های باحالی نداره ها,منکه هیچوقت از این کمپانی خوشم نیومد!! فوقش میخوان یه 911 بندازن اونجا دیگه!! اما خدایی PDتو GT5ترکوند با گرفتن لایسنس لامبورگینی!! یعنی بهترین حرکتش بودا و صد البته Ferari

البته بچه ها پورشه آنچنان ماشین های باحالی نداره ها,منکه هیچوقت از این کمپانی خوشم نیومد!! فوقش میخوان یه 911 بندازن اونجا دیگه!! اما خدایی PDتو GT5ترکوند با گرفتن لایسنس لامبورگینی!! یعنی بهترین حرکتش بودا و صد البته Ferari
منم همینطور ازین ماشین زیاد خوشم نمیاد، همشون شبیه به هم هستن:D

---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

البته اونتادور رو فکر نکنم بشه شیر کرد :dچون جز dlc هاست ....
میشه share کرد اما فقط کسایی که dlc رو دارن می تونن ازش استفاده کنن که از نظر من کلا کار بیخودیه share کردن ماشین ی dlcـ :d
چون هرکی که dlc ها رو می خره همه ماشین ها رو بهش میدن دیگه لازم نیست ماشینارو بخره، پس هرکی که dlc رو بخره ماشینا رو داره و نیاز به share کردن نیست

منم همینطور ازین ماشین زیاد خوشم نمیاد، همشون شبیه به هم هستن:D
تو دیگه چرا؟:d واقعا جای خالی پورش به وضوح مشخصه تو GT :d
اون چندتا استانداردی هم که روف تیونینگ کرده shitt ی بیش نیستند :d

تو دیگه چرا؟:d واقعا جای خالی پورش به وضوح مشخصه تو GT :d
اون چندتا استانداردی هم که روف تیونینگ کرده shitt ی بیش نیستند :d
چرا اون Yello Bird خوراکه Driftـه، حتما تستش کن
راستی اگه افتخار بدی یه دست آنلاین بزنیم:D
ماشالا سروراش تعطیلن، نمیدونم چرا هیچ فکری به حال این سرورای بدبخت نمی کنن

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 AM ارسال شده بود ----------

در بین لکسوس ها اگر مدلهای RX هم بود خوب بود.
همون Lexus LFA که هست به اندازه همشون میارزه

دوستان من تازه بازیو گرفتم الان بجز ماشینه اوله بازی که یه هوندا خریدم دیگه ماشین نگرفتم و 300 تا هم دارم به نظرتون پی بگیرم مورسیلاگو یا 458 ؟؟؟؟؟؟
راستی احساس میکنم این ها 1000 تا ماشین نمیشه بازم ماشین میده یا همش همینه احساس میکنم کمه ؟؟؟؟؟؟؟
تا چه رنکی داره ؟؟؟؟؟؟
عکس چجوری میگیرن جای خاصی داره یا در حین مسابقه یا وقتی ریپلی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
یه توضیح درباره آمزشش یعنی class b میدین هر کاری میکنم نمیتونم یه راننده رو راهنمایی کنم لولم یکم نشد :( راننده سرد باشه بهتره یا گرم یا متعادل ؟؟؟؟
ببخشید و ممنون از کسی که راهنمایی میکنه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or