Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
فكر ميكنم بهترين فرموني باشه كه تا الان اومده
هزينه اين وسيله 499 euro
منبع:http://www.gamestop.de/63323_Playstation3_Thrustmaster_T500_RS_GT5_Racing_Wheel.aspx#Screens

89446565510606969661.jpg

86507001628073831848.jpg

13323238637774330221.jpg

دوستان عزیزی که علاقه به بخش Seasonal Events دارن اگر میخوان مسابقه 1,500,000 که باید با ماشین کوروت برین رو بگیرن به من بگن تا ماشینم خودم رو که تیون شده هست بهشون بدم...با این ماشین نه تنها اول میشید بلکه نفرات 11 و 12 رو هم برای بار دوم رد میکنید.....

من میخوام میشه به من قرض بدی کارم راه بیفته>:d<

سلام
من GT5 رو خریدم می خواستم ماشین های کلاسیک رو بخرم اما در DELERSHIP ماشین ها همه جدید هستند چیکار باید بکنم؟ در صورتی که برخی CHALLENGE هاش مربوط به ماشین های کلاسیکه

سلام.
میخواستم ببینم خوره های GT با فرمان بازی میکنند یا با دسته؟ مخصوصا بچه های این سایت.
یه سوال دیگه این کسی که خودش پشت ماشین مشینه اگه فرمان بخره از فرمان زده نمیشه؟

سلام.
میخواستم ببینم خوره های GT با فرمان بازی میکنند یا با دسته؟ مخصوصا بچه های این سایت.
یه سوال دیگه این کسی که خودش پشت ماشین مشینه اگه فرمان بخره از فرمان زده نمیشه؟
بعید میدونم به خوره بودن مربوط باشه..
کلا بازی های Racing بدون فرمون به نظر من مسخرست... مخصوصا یه بازی شبیه سازی مثل GT

این مسابقات Sebastian Loeb خیلی سخته! زور زدم تونستم اولیشو برنز کردم! بقیه رو هم هر کار میکنم با 10، 12 ثانیه اختلاف تموم میکنم! چیکارش کنم؟!(با دسته بازی میکنم)

سلام
من GT5 رو خریدم می خواستم ماشین های کلاسیک رو بخرم اما در DELERSHIP ماشین ها همه جدید هستند چیکار باید بکنم؟ در صورتی که برخی CHALLENGE هاش مربوط به ماشین های کلاسیکه

از قسمت used car delership خریداری کن !

قیمتش بیخودی بالاس... دنده هم نداره که

اتومبیل های مسابقه ای برای و سوپر ماشین ها برای کاهش مدت زمان تعویض دنده از دنده پنجه ای ( اصطلاح ایرانی ها ) استفاده میکنن که پشت فرمون هستش !

از قسمت used car delership خریداری کن !

اتومبیل های مسابقه ای برای و سوپر ماشین ها برای کاهش مدت زمان تعویض دنده از دنده پنجه ای ( اصطلاح ایرانی ها ) استفاده میکنن که پشت فرمون هستش !
G27 هم از اونا داره هم از این دنده های معمولی:dH Pattern یا یه همچین چیزی میگن نمیدونم

این مسابقات Sebastian Loeb خیلی سخته! زور زدم تونستم اولیشو برنز کردم! بقیه رو هم هر کار میکنم با 10، 12 ثانیه اختلاف تموم میکنم! چیکارش کنم؟!(با دسته بازی میکنم)

آره داداش،یه مقدار سخته...ببین تو این مسابقات نیمدونم چرا تو دور اگه با جهت های دسته بپیچی ماشین دیگه گاز نمیخوره! نمیدونم دقت کردی یا نه ! راه حلش اینه که با آنالوگ جهت بدی و جهت رو تا آخر بدی، مثلا به جای راست دادن آنالوچ برای راست پیچیدن،مایل راست بده با آنالوگ! و ایشالا تلاش میکنی طلاش میکنی !!!!!

G27 هم از اونا داره هم از این دنده های معمولی:dH Pattern یا یه همچین چیزی میگن نمیدونم

راستش من اسم انگلیسیش رو نمیدونم :d آره اون دنده ها اصلا یه کیف دیگه داره ! من اگه بخوام بخرم همون G27 رو میگیرم ! افه دنده عوض کردن خودش یه رشته جدا تو رانندگی :d مخصوصا دنده 3 :d
دوستان چرا toyota ft-86 معمولی از سری اسپرتش تند تر میره ؟

راستش من اسم انگلیسیش رو نمیدونم :d آره اون دنده ها اصلا یه کیف دیگه داره ! من اگه بخوام بخرم همون G27 رو میگیرم ! افه دنده عوض کردن خودش یه رشته جدا تو رانندگی :d مخصوصا دنده 3 :d
دوستان چرا toyota ft-86 معمولی از سری اسپرتش تند تر میره ؟

میشه Padal Gearbox

دوستان میگم یک ماشینی هست به اسم G4 64. یعنی مال سال 64 هستش. من این ماشینو میخوام. خیلی سریع و با مزه است.:x
کسی میدونه از کجا بخرمش؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or