Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من اون تروفی مخصوصش رو هم گرفتم.باید اول یکم از سرعتت کم کنی-بعدش یه کوچولو ترمز دستی بزنی-بعدش ماشین آماده دریفت میشه-باقیش با خودت:d
:dهمون باقیش مهمه دیگه!
ماشین هی میپیچه دور خودش! یا وای میسه...
تنظیمات خواصی از Setting باید انجام بدم؟

من خودم همه رو خاموش میکنم.من که با دسته بازی میکنم و با آنالوگش.سعی میکنم-فرمون رو تا آخر نپیچونم-به قولی فرمون رو در یه حالت با پیچ کم میگیرم و با گاز و ترمز دستی هی بازی میکنم.:dیعنی هی رو گاز تقه ایی میزنم و رو ترمز دستی هم همینجوری.

از این به بعد Seasonal Event ها پنج شنبه ها آپدیت میشن ! البته ممکنه بعضی وقتا یه روز عقب جلو بشه.
از اون بهتر اینکه قراره قسمت های جدیدی به Special Events اضافه بشه !!! امیدوارم PD بالاخره سراغ Top Gear بره و اون چیزی که همه منتظرش هستن رو وارد بازی کنه. یعنی بازسازی اپیزودهای مختلف برنامه. چون با وجود 1000 تا ماشین میشه خیلی از قسمتهای Top Gear رو وارد بازی کرد. حتی توی تریلر E3 هم این کار رو کرده بودن (اونجایی که یه سوباروی قرمز با یه ماشین آبی مسابقه میداد و عینآ توی Top Gear هم یکی از برنامه ها با همین دو تا ماشین بوده) ولی نمیدونم چرا ولش کردن.

از این به بعد Seasonal Event ها پنج شنبه ها آپدیت میشن ! البته ممکنه بعضی وقتا یه روز عقب جلو بشه.
از اون بهتر اینکه قراره قسمت های جدیدی به Special Events اضافه بشه !!! امیدوارم PD بالاخره سراغ Top Gear بره و اون چیزی که همه منتظرش هستن رو وارد بازی کنه. یعنی بازسازی اپیزودهای مختلف برنامه. چون با وجود 1000 تا ماشین میشه خیلی از قسمتهای Top Gear رو وارد بازی کرد. حتی توی تریلر E3 هم این کار رو کرده بودن (اونجایی که یه سوباروی قرمز با یه ماشین آبی مسابقه میداد و عینآ توی Top Gear هم یکی از برنامه ها با همین دو تا ماشین بوده) ولی نمیدونم چرا ولش کردن.
آآآآآآآآآآخ جون>:d<از خوشحالی گریم گرفت:((واقعا گلی آریا.همش خبرای خوب میدی.مرسی:x

منم میخوام ابراز خوشحالی کنم،البته امیدوارم واسه بازی های 24 ساعته هم یه فکری بکنن :-s
اون که از همه مهمتره:(منم امیدوارم یه آپدیتی بدن براش.ولی این seasoal event عالیه.هم جای کمبود event رو پر میکنه و هم کلی ماشین جدید رو آدم میتونه امتحان که واقعا لذت بخش هست و هم کلی پول میده که جیگر آدم حال میاد:d

بچه ها گلد کردن این لایسنس ها چقدر سخته.:(( اگه میخواید که تاپیک بزنیم برای آموزش این لایسنس ها توسط افراد حرفه ای سایت که بقیه هم کمک بگیرند.:d

کارتینگش اسطورس! :d من که با فرمون بازی میکنم انقدر سفت میشه فرمون که دستام درد میگیره :d
راستی یدونه BMW 2002 turbo مدل 73 خریدم کلی هم خرجش کردم الان به 220HP رسیده ولی هندلینگش افتضاحه ! امکان نداره سر پیچ لیز نخوره ! حتی دف LSD هم روش نصب کردم ولی درست نمیشه...! این مسابقات ماشینای کلاسیک رو میخوام برم ولی اینجوری همش آخر میشم :((

بچه ها گلد کردن این لایسنس ها چقدر سخته.:(( اگه میخواید که تاپیک بزنیم برای آموزش این لایسنس ها توسط افراد حرفه ای سایت که بقیه هم کمک بگیرند.:d
موافقم .. البته هر لایسنس باید Driving option رو عوض کنی من حدس میزنم بیشتر سختیش اونجاس
یعنی با تنظیمات درست میتونی با چند بار طلاش گلد کنی..

یه سوالی یک بار که رفتم تو بازی که ماشینای اولیه داره گرافیکش خیره کننده نبود چرا؟
به خاطر این میگم که چند ماه پیش یا حتی 1سال پیش که صحنه هایی از تریلر یا ...... میدیدم خیره میشدم
البته بازی اورجینال نیست
به نظرتون این چطوریه؟ من که سر در نمیارم
گرافیک ماشیناش در حد متوسط به بالا عالی نیست
راهنمایی کنید
توی ارکید مود و سینگل پلیر رفتم

یه سوالی یک بار که رفتم تو بازی که ماشینای اولیه داره گرافیکش خیره کننده نبود چرا؟
به خاطر این میگم که چند ماه پیش یا حتی 1سال پیش که صحنه هایی از تریلر یا ...... میدیدم خیره میشدم
البته بازی اورجینال نیست
به نظرتون این چطوریه؟ من که سر در نمیارم
گرافیک ماشیناش در حد متوسط به بالا عالی نیست
راهنمایی کنید
توی ارکید مود و سینگل پلیر رفتم
replay هارو نگاه کن
یا برو تو تاپیک GT PHOTO همین سایت عکس هارو ببین..
موقع بازی کردم گرافیک عالی نیست اما وقت Replay یا عکس گرفتن..WOW!

تنظیمات خاصی نمیخواد....
فقط قبلش یذره برن اوت بزن تا دیریفت رفتن بیاد دستت!:d
من هر چی دارم تو دریفت از برن اوت دارم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or