Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خوب به سلامتی bonuce race 5 هم به بازی اضافه شد.خیلی توپول پول میده.مسابقه آخریش 2 میلیون میده:dامروز نشستم پاش و همه رو طلائی کردم.نسبتا سخت تر از قبلیا بود.

داری دروغ میگی :d اون اولی رو چطور گلد کردی ؟ میدونی که با چه ماشینی باید مسابقه داد !

سلام. دوستان من داشتم نقد GAMESPOT رو میخوندم نوشته بود که ماشین های پرمیموم کیفیت بالای دارن.

جریان ماشینای پرمیوم چیه؟ باید از PSN آپدیت بخریم تا آزاد بشه؟

داری دروغ میگی :d اون اولی رو چطور گلد کردی ؟ میدونی که با چه ماشینی باید مسابقه داد !
:dاز کارخونه فولکس بود.که شبیه ماشینای جنگ جهانی بود.625 هزراتا خریدم.تا خرخره تیونش کردم.بعد رفتم تو تنظیمات ماشین و از شتابش کم کردم و به سرعتش دادم و خیلی راحت اول شدم.:d
حالا اعتبار بده:d:d

• Like
Reactions: ...Sahand...
براي خريد ردبول بايد لول 40 باشي من ميرم كه بخرم نميشه چطوري بايد لول 40 برسي من الان لول 34 هستم دو ميليون xp ميخواد يكي كمك كنه راه حلي داره
یه دونه وقتی challenge رو بری همون لول 30 بهت میده... من دیروز گرفتم..ابته اگه طلا یگیری 3 تا میده...

یکیم شنیدم وقتی لولت 35 بشه میده.. نمیدونم A-Spec یا B-Spec

اونیم که واسه فروشه باید 40 بشی راه دیگه نداره..

یه دونه وقتی challenge رو بری همون لول 30 بهت میده... من دیروز گرفتم..ابته اگه طلا یگیری 3 تا میده...

یکیم شنیدم وقتی لولت 35 بشه میده.. نمیدونم A-Spec یا B-Spec

اونیم که واسه فروشه باید 40 بشی راه دیگه نداره..
شما خودت این مسابقات رو تموم کردی؟طلا گرفتی یا نه؟
========
ویرایش:همین الان مسابقه 4م endurance رو هم طلائی کردم.بیچاره شدم:((
2 ساعت و 26 دقیقه و 16 ثانیه طول کشید.عوضش این ماشین جیگر رو داد:d
همون جگوار 20 میلیونیه.

آخرین ویرایش:

شما خودت این مسابقات رو تموم کردی؟طلا گرفتی یا نه؟
========
ویرایش:همین الان مسابقه 4م endurance رو هم طلائی کردم.بیچاره شدم:((
2 ساعت و 26 دقیقه و 16 ثانیه طول کشید.عوضش این ماشین جیگر رو داد:d
همون جگوار 20 میلیونیه.
نه طلا نکردم ولی غیر ممکن هم نبود.. تو هر پیست یه پیچ ناجور داره که اونارو اگه خوب بری تو هر دور 1-2 ثانیه زودتر تموم میکنی ...شایدم بیشتر.. که اون موقع طلا میگیری..
البته من G27 دارم با دسته بعید میدونم بشه
هروقت حسش بیاد میشینم بلکه طلا کنم.. البته نه به خاطر تروفی.. فقط به خاطر اینکه زیادی سختش کردن حرسم میگیره..

توصیه میکنم هیشکی بیخیال این challenge نشه..
من هر برونز که گرفتم 463,000 اگه درست گفته باشم XP داد... دیگه چه برسه به اینکه طلا بگیرید....

منم امروز او Endurance رو رفتم.. Jaguar رو داشتم ولی خیلی خوشم میاد ازش واس همین خیلی حال داد یکی دیگه گیرم اومد:d

رفقا
از سیو اصلی خودتون کپی بگیرید...
بعد یه ماشین بفرستید به id دومتون...
حالا اون سیو کپی شد رو دوباره overwrite کنید تو id اصلی ... ماشینتون برمیگرده..
اونوقت میرید تو ID دوم ماشینی که فرستاده بودید و دوباری به ID اصلیتون بفرستید..
من این کارو کردم الان 2 تا Redbull دارم..
هرکی این کارو کرد و حالشو برد یه مرام بزاره یه Ferrari Formula واسه من بفرسته.. :dچیزی که ازتون کم نمیشه با این راه حل میتونید 1000تا ماشین بفرستید واسه این و اون..

psn=smjbj

توجه * : روزی یه بار اینکار رو میتونید انجام بدید.. مگر اینکه باID دوم هم همینکار رو بکنید بفرستید به اید سوم و همین طور چهارم.. پیچیده میشه یکم ولی خوب از فرداش میتونید روزی 3-4 تا ماشین خوب واسه خودتون بفرستید...

از سیو اصلیتون هم تو 2 تا هارد کپی کپی بگیرید اول که یهو نزنید پاک شه
یعنی واقا کسی پیدا نشد این کارو بکنه و بعدش که جواب گرفت یه حالی به ما بده؟:d
باشه پس Trade میکنم.. Redbull میدم Ferrari Formula میگیرم.. فرق نمیکنه کدوم جفتش و نیاز دارم..

آخرین ویرایش:

:dاز کارخونه فولکس بود.که شبیه ماشینای جنگ جهانی بود.625 هزراتا خریدم.تا خرخره تیونش کردم.بعد رفتم تو تنظیمات ماشین و از شتابش کم کردم و به سرعتش دادم و خیلی راحت اول شدم.:d
حالا اعتبار بده:d:d
سلام تو کدوم تنظیمات شتاب رو کم و سرعتو زیاد کردین؟

سلام تو کدوم تنظیمات شتاب رو کم و سرعتو زیاد کردین؟
باید تو قسمت tune shop بری و fully customable transmission رو بخری.بد که رفتی تو بازی قبل اینکه start race رو بزنی-بری تو car setting وقتی رفتی اونجا-یه گزینه هست به نام transmission برو روش X رو بزن و اونجا میتونی تغییرات دلخواه رو بدی.
نه طلا نکردم ولی غیر ممکن هم نبود.. تو هر پیست یه پیچ ناجور داره که اونارو اگه خوب بری تو هر دور 1-2 ثانیه زودتر تموم میکنی ...شایدم بیشتر.. که اون موقع طلا میگیری..
البته من G27 دارم با دسته بعید میدونم بشه
هروقت حسش بیاد میشینم بلکه طلا کنم.. البته نه به خاطر تروفی.. فقط به خاطر اینکه زیادی سختش کردن حرسم میگیره..

توصیه میکنم هیشکی بیخیال این challenge نشه..
من هر برونز که گرفتم 463,000 اگه درست گفته باشم XP داد... دیگه چه برسه به اینکه طلا بگیرید....
آره خوب-منم منظورم این بود که با دسته غیر ممکن هست.و حتما باید فرمون داشت.2 شب پیش مسابقه دومی رو برنز گرفتم و واقعا با دسته همین برنز هم سخت بود:((

آره خوب-منم منظورم این بود که با دسته غیر ممکن هست.و حتما باید فرمون داشت.2 شب پیش مسابقه دومی رو برنز گرفتم و واقعا با دسته همین برنز هم سخت بود:((

یکی از سختی های بازی همینه حسین ... تو یکسری پیچ ها دسته راحته تو یکسری فرمون . جوری که شاید یه مسیر رو پدرت دربیاد با دسته تموم کنی ولی با فرمون خیلی راحتتر بتونی ...

پ.ن:باید یه Force GT جور کنیم :d

یکی از سختی های بازی همینه حسین ... تو یکسری پیچ ها دسته راحته تو یکسری فرمون . جوری که شاید یه مسیر رو پدرت دربیاد با دسته تموم کنی ولی با فرمون خیلی راحتتر بتونی ...

پ.ن:باید یه Force GT جور کنیم :d
ولی به طور کلی فکر میکنم با فرمون بهتر باشه.منم تصمیم دارم یه فشار اساسی به خودم بیارم و هیمن force gt رو بخرم:dواقعا حیف هست این بازی رو با دسته بازی کنی:(

باید تو قسمت tune shop بری و fully customable transmission رو بخری.بد که رفتی تو بازی قبل اینکه start race رو بزنی-بری تو car setting وقتی رفتی اونجا-یه گزینه هست به نام transmission برو روش X رو بزن و اونجا میتونی تغییرات دلخواه رو بدی.

اقا دستت درد نکنه گلد گرفتم:d

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or