Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
ول کردن این مسابقات = ول کردن تروفی پلات !
خوبی عزیزم؟:dمن خودم زمانی که همه لایسنسها یا بخش special رو طلائی کردم-تصمیم داشتم این 24 ساعت رو برم-اما با دیدن بخش رد بول-کلا بیخیال شدم.یعنی مثلا تو میتونی ردبول رو طلا بگیری؟:dاگر نقرش رو هم کسی بتونه بگیری پیش من جایزه داره.شاید در جهان فقط 10 نفر بتونن طلاش رو بگیرن.البته گرفتن طلای اون مسابقه دومش غیرممکن نیست-ولی گرفتن اولیش کاملا غیرممکن هست.
پس تو هم بیخیال شو-و به سوسک شدنت از من در آنلاین ادامه بده:d:d
امیدوارم یامائوچی به این زودی ها فوت نکنه و منم ژاپنی یاد بگیرم و یه روزی برم خدمتش بگم هدفت از این کار چی بود ! :biggrin1:
آریا دمت گرم.دل و رودم ترکید از دستت.تیکه هات یه دونست:d:d=))=))
=====
ویرایش:راستی داشت یادم میرفت.گرفتن طلای ردبول با دسته غیرممکن هست.اگر فرمون داشتم امیدم خیلی بیشتر میشد.الان تو gt planet هم دیدم-ملت میگفتن با دسته غیرممکن هست.پس بنابراین کسانی که دسته دارن بیخیال شن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
آقایون از لحاظ روشن نگه داشتن دستگاه نگران نباشید اصلا! هیچیش نمیشه! من دموهای دو تا بازی K&L2 و PES2011 رو پشت سرهم دانلود کردم طوری که دستگاهم سه روز متوالی روشن بود. درسته بازی نمیکردم باهاش ولی وقتی بدون بازی کردن 3 روز رو تحمل میکنه قطعا با بازی کردن هم حداکثر 2 روز رو تحمل میکنه(امیدوارم گرفته باشین منظورمو:d).

دوست عزیز شما دستگاه رو یه هفته هم روشن بذاری هیچیش نمیشه مگه اینکه tv رو هم با هاش روشن بذاری شاید tv پیاده بشه ! :d
ولی وقتی 24 ساعت دستگاه روشنه اون چند تا cpu و... تو دستگاه خودشون رو .ر میدن در نتیجه احتمال اینکه دستگاه پیاده بشه خیلی زیاده ! من یه بار 16 ساعت گذاشتم یه دمو دانبود شه بعدشم نشتستم فیفا 10 آنلاین زدم حدود 7 8 ساعت ( تابستون بود ) دستگاه ساعت های آخر داشت نفش بخاری رو تو اتاق ایفا میکرد ! لودینگ ها طولانی شده بود صحنه ترسناکی بود درسته کنسول خرجونی ولی بازم ... :d
親愛なる教授は悪臭を放つ与えた
水が遮断される

این و از طرف من به جناب استاد بفرستید ! انصافا گرن توریزمو رو برد زیر سوال !
دوستان اینجا کسی هست ماشین هایی که جایزه نگرفته باشه رو نفروخته باشه ؟
من الان قسمت اکسپرت و اینا رو تموم کردم ولی یه بخش تو پرفشونال مونده که لوپو میخواد این ماشینم من جایزه گرفتم فروختم کسی داره به من بده ؟ ;)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما دستگاه رو یه هفته هم روشن بذاری هیچیش نمیشه مگه اینکه tv رو هم با هاش روشن بذاری شاید tv پیاده بشه ! :d
ولی وقتی 24 ساعت دستگاه روشنه اون چند تا cpu و... تو دستگاه خودشون رو .ر میدن در نتیجه احتمال اینکه دستگاه پیاده بشه خیلی زیاده ! من یه بار 16 ساعت گذاشتم یه دمو دانبود شه بعدشم نشتستم فیفا 10 آنلاین زدم حدود 7 8 ساعت ( تابستون بود ) دستگاه ساعت های آخر داشت نفش بخاری رو تو اتاق ایفا میکرد ! لودینگ ها طولانی شده بود صحنه ترسناکی بود درسته کنسول خرجونی ولی بازم ... :d
親愛なる教授は悪臭を放つ与えた
水が遮断される

این و از طرف من به جناب استاد بفرستید ! انصافا گرن توریزمو رو برد زیر سوال !
دوستان اینجا کسی هست ماشین هایی که جایزه نگرفته باشه رو نفروخته باشه ؟
من الان قسمت اکسپرت و اینا رو تموم کردم ولی یه بخش تو پرفشونال مونده که لوپو میخواد این ماشینم من جایزه گرفتم فروختم کسی داره به من بده ؟ ;)
عزیزم اونو ترجمه میکنی:dمن یه 20-30 تا lupo دارم.بیا بهت بدم:d

سلام من اولش رو بازی کردم زیاد حال نداد . یعنی خیلی قشنگ بود ولی خوب forza به نظرم بهتر بود .

حالا برم جلو تر بهتر میشه؟

دوربین رو چه شکلی عوض کنم؟
ممنمون
دوست عزیز-خوب جلوی تاپیک که نوشته پست اول خوانده شود.خوب آخه چرا اسم فورتزا میاری؟
میخوای باز اینجا جنگ راه بیوفته؟خدا رو شکر تنها تاپیک آروم سایت همینه.تو رو خدا بزارید آروم بمونه.
بازی هرچی جلوتر بری قشنگ تر و زیباتر میشه.در یک کلام شاهکار هست.و اگر عشق ریسینگ باشی-حالا حالاها سرگرمت میکنه.

دوست عزیز-خوب جلوی تاپیک که نوشته پست اول خوانده شود.خوب آخه چرا اسم فورتزا میاری؟
میخوای باز اینجا جنگ راه بیوفته؟خدا رو شکر تنها تاپیک آروم سایت همینه.تو رو خدا بزارید آروم بمونه.
بازی هرچی جلوتر بری قشنگ تر و زیباتر میشه.در یک کلام شاهکار هست.و اگر عشق ریسینگ باشی-حالا حالاها سرگرمت میکنه.

به خدا شرمندم پست اول رو نخونده بودم . :-s

فقط کافیه وقتی به psn وصل هستید داخل گاراژ روی ماشین موردنظر مثلث را بزنید و از گزینه give to friend اکانت مورد نظرتون برای ارسال ماشین را انتخاب کنید. ( اکانت ها را باید قبلا add کرده باشین)

این هم اضافه کنم هر اکانت برای هدیه دادن ماشین اول تا بعدی 24 ساعت وقت لازم داره و فقط میتونید یک ماشین هدیه بدید و 24 ساعت بعد دوباره این امکان فراهم میشه.
آقا به GT خیانت نکنید. :|

-------------
این قضیه مسابقات 24 ساعته معضلیه ها! من با G27 بازی میکنم بعد 3-2 ساعت از کت و کول میوفتم :| حال موندم اون 9 ساعترو چکار کنم!!!
دوستانی که خوشحالن از این که همه چیو طلا کردن یه دست هم با فرمون بزنن ببینن طلا میشه یا نه مخصوصا Special که ... :|

عزیزم اونو ترجمه میکنی:dمن یه 20-30 تا lupo دارم.بیا بهت بدم:d

نوشته شده جناب استاد آب قطع هست :d و ... با اون بازی ساختنت :d
دستت درد نکنه امروز ادت میکنم این یه قسمت لوپو رو مخ من داره دریفت میکنه ;)
اینم یه چند تا کلمه برازنده برای جناب استاد جهت قرار دادن ماشین های استاندارد
احتمالا ژاپنی ها بعد از خوندن این جمله بازی سنتر رو چیلتر میکنن =))
خاندانش رو بردم زیر سوال
つのキャッシュ
標準的な車の土壌で
でたらめあなたの雌犬
بچه ها من تازه بخرمش بخوام آپدیت های اجباریشو بزنم چند مگ میشن؟؟؟؟

فکر کنم 608 مگ

ميگم من لول 12 هستم بعد ماشينم سر پيچاي تند خودش يه مقدار كمي ترمز ميكنه مال بقيه هم همينطوره؟آپشن خاصي رو ميشه تغيير داد در اين مورد

عزیز فکر کنم شما باید ترمز خودکار و یا همون Auto Break رو خاموش کنی تو تنظیمات بازی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or