Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
برهان زیاد تو کف کارای استاد بری هنگ میکنی:d=))بیخیال بشی بهتره:dمنم به احتمال زیاد قید اون رو خواهم زد.چون جون دستگاه رو دوست میدارم:dیعنی واقعا باید هرچی فحش بلدی بهش بدیم)xواقعا چرا اینکارو کرده؟حداقل میتونست هر 4 ساعت یه checkpoint بده و یه سیو بکنه برات.خیلی آخه مسخرست.مگه آدم جون و وقتش-و دستگاهش رو از سر راه آورده که 24 ساعت روشنش بزاره؟؟:-o:-//:)واقعا این ژاپنیها کلا یه تختشون کمه.:d
من که اگه آپدیت ندن قیدش رو میزنم چون کلی بازی داره میاد که می خوام انجام بدم و تعدادشون کم هم نیست:دی

به نظرت بریم تو twiter بهش بگیم یه آپدیت بده؟
نظر تو چیه آریا؟:d
بچه های GTPlanet خیلی در این زمینه صحبت کردن و اگه قرار باشه کاری بکنه میکنه :دی
من که همون 9 ساعته رو هم نمیرم چه برسه به 24 !!! اون دفعه مجبور شدم 6 ساعت کنسول رو برای آپدیت روشن بذارم جونم در اومد :دی

• Like
Reactions: u.s.a
بچه های GTPlanet خیلی در این زمینه صحبت کردن و اگه قرار باشه کاری بکنه میکنه :دی
من که همون 9 ساعته رو هم نمیرم چه برسه به 24 !!! اون دفعه مجبور شدم 6 ساعت کنسول رو برای آپدیت روشن بذارم جونم در اومد :دی
ایول.خداکنه برای هر 4 ساعت یه سیو بدن.آریا دمت گرم.خودت ردیفش کن بابا.:d

یعنی دقیقا یامائوچی چه فکری کرده همچین مسابقه ای گذاشته ... ؟! عجایب تاریخ گیمینگ رو میشه واضح تو GT5 دید :d میگم یه مدی بود که میشد سرعت بازی رو 2x اینا برد بالا ... تو شماره 5 وجود نداره حداقل زمان بازی نصف شـه ؟

مثل من خودت رو باز نشست کن آریا :d ...
جان تو دیگه خسته شدم :d ... ول کردم ... !

مثل من خودت رو باز نشست کن آریا :d ...
جان تو دیگه خسته شدم :d ... ول کردم ... !
من هنوز به اندازه روز اول برای ادامه بازی اشتیاق دارم ولی متآسفانه PD با دست خودش تجربه بازی رو خراب کرده ! الآن من به جز یدونه مسابقه توی A-Spec بقیه رو تموم کردم و فقط بخش Endurance مونده. ولی با تمام علاقه ای که به این سبک دارم واقعآ نمیتونم 9 ساعت (حالا 24 ساعت به کنار !) پشت سر هم توی یه مسیر رانندگی کنم. وقتی کلآ 120,130 تا مسابقه توی بازی باشه همین میشه دیگه. الآن رسمآ نمیدونم باید چیکار کنم ! بشینم دوباره از اولین مسابقه A-Spec تکراری بازی کنم ؟! :دی یادش بخیر GT4 بعد از چند ماه پشت سر هم بازی کردن هنوز 70% هم نرسیده بودم ولی GT5 بعد از یک ماه و نیم رسیدم به 80 و خورده ای درصد. کلآ برای کسی مثل من که اهل آنلاین هم نیست , PD خیلی کم لطفی کرده که این تعداد Event رو طراحی کرده. درسته که بخش Special هم به بازی اضافه شده ولی اکثر قسمتهای این بخش هم مثل لیسانس هست و از جاده بری بیرون کارت تمومه.
آدم یه نگاه به این لیست میکنه کباب میشه ! چقدر مسابقه !!! حدود 430 تا مسابقه مختلف توی GT4 بود. از مسابقه های به سبک GT5 (دسته بندی Beginner , Professional , ...) بگیر تا مسابقه های قاره ای و مسابقه های کارخونه ای. ببین فقط چند تا مسابقه کارخونه ای توی بازی بود ! دلیل حذف اینها چیه ؟! تازه 300 تا ماشین هم به بازی اضافه شده یعنی کلی مسابقه جدید بین کارخونه ای رو میشد توی بازی دید.
حتی مسابقه های رالی هم خیلی متنوع تر بود. الآن کلآ چند تا مسابقه رالی توی GT5 داریم ؟! :دی
حالا اینا به کنار ! اگه اشتباه نکنم تعداد لیسانس ها هم کمتر شده ! به عبارتی نصف شده ! توی GT4 هر بخش لیسانس 18 قسمت بود !!!
امیدوارم یامائوچی به این زودی ها فوت نکنه و منم ژاپنی یاد بگیرم و یه روزی برم خدمتش بگم هدفت از این کار چی بود ! :دی

دقیقا منم با تک تک چیزایی که آریا اشاره کرد موافقم و همین نظرو نسبت به GT5 دارم .
با اضافه نکردن اون 800 تا ماشین به اصطلاح استاندارد بازی به بخش کارخانه ها و قرار دادنشون فقط در قسمت used cars (که پیدا کردنشون کاملا راندوم ـه! در بعضی مدل ها کار حضرت فیله!) میتونیم بگیم اکثر این ماشین ها رو بلا استفاده کرده . همینطور با وجود اینکه تعداد مسیرهای طراحی شده برای GT5 به مراتب از GT های قبلی بیشتره متاسفانه event های ساخته شده توسطش خیلی کمتره . به نظر من همین دو مورد باعث میشه 50 درصد پتانسیل بازی به همین سادگی به هدر بره .

پ.ن. یه مورد دیگه اینکه از روشن گذاشتن PS3 ـون زیاد واهمه نداشته باشید خود بنده حتی تا حالا تجربه 3/ 4 روز روشن گذاشتنش رو داشتم ! برای شرکت در پروژه Folding home بود !

آخرین ویرایش:
برهان زیاد تو کف کارای استاد بری هنگ میکنی:d=))بیخیال بشی بهتره:dمنم به احتمال زیاد قید اون رو خواهم زد.چون جون دستگاه رو دوست میدارم:dیعنی واقعا باید هرچی فحش بلدی بهش بدیم)xواقعا چرا اینکارو کرده؟حداقل میتونست هر 4 ساعت یه checkpoint بده و یه سیو بکنه برات.خیلی آخه مسخرست.مگه آدم جون و وقتش-و دستگاهش رو از سر راه آورده که 24 ساعت روشنش بزاره؟؟:-o:-//:)واقعا این ژاپنیها کلا یه تختشون کمه.:d

دوست عزیز-قطعا در دراز مدت براتون مشکل ساز میشه.یه دوستی داشتیم تو تاپیکی گفته بود با ps2 یکی از مسابقات gt4 رو 24 رفته بود که آخرش حتی پیچهای داخل دستگاه آب شدن.تازه اون که ps2 بود که حسابی جون سخت بود.کنسولهای الان که همشون مامانی شدن.از من میشنوی اگر دستگاهت رو دوست داری اینکارو نکن.

ول کردن این مسابقات = ول کردن تروفی پلات !

آقایون از لحاظ روشن نگه داشتن دستگاه نگران نباشید اصلا! هیچیش نمیشه! من دموهای دو تا بازی K&L2 و PES2011 رو پشت سرهم دانلود کردم طوری که دستگاهم سه روز متوالی روشن بود. درسته بازی نمیکردم باهاش ولی وقتی بدون بازی کردن 3 روز رو تحمل میکنه قطعا با بازی کردن هم حداکثر 2 روز رو تحمل میکنه(امیدوارم گرفته باشین منظورمو:d).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or