u.s.a
کاربر سایت
یعنی سوزاندن دستگاه؟:dمن که میگم-خیلی خیلی بعید هست برم.چون دوست دارم resistance 3-lbp2-kz2-uncharted 3 رو بازی کنم.هنوز از جون دستگاه سیر نشدم:dreal driving simulator یعنی همین دیگه
برا من یه همچین اتفاقی نیفتاد#
یعنی سوزاندن دستگاه؟:dمن که میگم-خیلی خیلی بعید هست برم.چون دوست دارم resistance 3-lbp2-kz2-uncharted 3 رو بازی کنم.هنوز از جون دستگاه سیر نشدم:dreal driving simulator یعنی همین دیگه
برا من یه همچین اتفاقی نیفتاد#
من که اگه آپدیت ندن قیدش رو میزنم چون کلی بازی داره میاد که می خوام انجام بدم و تعدادشون کم هم نیستبرهان زیاد تو کف کارای استاد بری هنگ میکنی:dبیخیال بشی بهتره:dمنم به احتمال زیاد قید اون رو خواهم زد.چون جون دستگاه رو دوست میدارم:dیعنی واقعا باید هرچی فحش بلدی بهش بدیم)xواقعا چرا اینکارو کرده؟حداقل میتونست هر 4 ساعت یه checkpoint بده و یه سیو بکنه برات.خیلی آخه مسخرست.مگه آدم جون و وقتش-و دستگاهش رو از سر راه آورده که 24 ساعت روشنش بزاره؟؟:-oواقعا این ژاپنیها کلا یه تختشون کمه.:d
به نظرت بریم تو twiter بهش بگیم یه آپدیت بده؟من که اگه آپدیت ندن قیدش رو میزنم چون کلی بازی داره میاد که می خوام انجام بدم و تعدادشون کم هم نیست
آره فقط باید ژاپنی بنویسی چون استاد Eng حالیش نمیشه:d
به نظرت بریم تو twiter بهش بگیم یه آپدیت بده؟
نظر تو چیه آریا؟:d
آره فقط باید ژاپنی بنویسی چون استاد Eng حالیش نمیشه:d
ایول.خداکنه برای هر 4 ساعت یه سیو بدن.آریا دمت گرم.خودت ردیفش کن بابا.:dبچه های GTPlanet خیلی در این زمینه صحبت کردن و اگه قرار باشه کاری بکنه میکنه
من که همون 9 ساعته رو هم نمیرم چه برسه به 24 !!! اون دفعه مجبور شدم 6 ساعت کنسول رو برای آپدیت روشن بذارم جونم در اومد
بچه های GTPlanet خیلی در این زمینه صحبت کردن و اگه قرار باشه کاری بکنه میکنه
من که همون 9 ساعته رو هم نمیرم چه برسه به 24 !!! اون دفعه مجبور شدم 6 ساعت کنسول رو برای آپدیت روشن بذارم جونم در اومد
من هنوز به اندازه روز اول برای ادامه بازی اشتیاق دارم ولی متآسفانه PD با دست خودش تجربه بازی رو خراب کرده ! الآن من به جز یدونه مسابقه توی A-Spec بقیه رو تموم کردم و فقط بخش Endurance مونده. ولی با تمام علاقه ای که به این سبک دارم واقعآ نمیتونم 9 ساعت (حالا 24 ساعت به کنار !) پشت سر هم توی یه مسیر رانندگی کنم. وقتی کلآ 120,130 تا مسابقه توی بازی باشه همین میشه دیگه. الآن رسمآ نمیدونم باید چیکار کنم ! بشینم دوباره از اولین مسابقه A-Spec تکراری بازی کنم ؟! یادش بخیر GT4 بعد از چند ماه پشت سر هم بازی کردن هنوز 70% هم نرسیده بودم ولی GT5 بعد از یک ماه و نیم رسیدم به 80 و خورده ای درصد. کلآ برای کسی مثل من که اهل آنلاین هم نیست , PD خیلی کم لطفی کرده که این تعداد Event رو طراحی کرده. درسته که بخش Special هم به بازی اضافه شده ولی اکثر قسمتهای این بخش هم مثل لیسانس هست و از جاده بری بیرون کارت تمومه.مثل من خودت رو باز نشست کن آریا :d ...
جان تو دیگه خسته شدم :d ... ول کردم ... !
برهان زیاد تو کف کارای استاد بری هنگ میکنی:dبیخیال بشی بهتره:dمنم به احتمال زیاد قید اون رو خواهم زد.چون جون دستگاه رو دوست میدارم:dیعنی واقعا باید هرچی فحش بلدی بهش بدیم)xواقعا چرا اینکارو کرده؟حداقل میتونست هر 4 ساعت یه checkpoint بده و یه سیو بکنه برات.خیلی آخه مسخرست.مگه آدم جون و وقتش-و دستگاهش رو از سر راه آورده که 24 ساعت روشنش بزاره؟؟:-oواقعا این ژاپنیها کلا یه تختشون کمه.:d
دوست عزیز-قطعا در دراز مدت براتون مشکل ساز میشه.یه دوستی داشتیم تو تاپیکی گفته بود با ps2 یکی از مسابقات gt4 رو 24 رفته بود که آخرش حتی پیچهای داخل دستگاه آب شدن.تازه اون که ps2 بود که حسابی جون سخت بود.کنسولهای الان که همشون مامانی شدن.از من میشنوی اگر دستگاهت رو دوست داری اینکارو نکن.