Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
به نظرات همدیگه چیکار دارین ! :دی هرکسی نسبت به سبک بازیش یه ماشین رو بیشتر میپسنده ! منم با Lexus IS-F حال کردم ولی چون نظر جمع مهمه توی نظرسنجی نذاشتم :دی

من 3 تا ماشین 20 میلیونی را گرفتم و بعد با یکیشون تروفی Dream Race حالا میخوام lamborghini miura را بخرم کسی که جوایز ماشین ها را دیده بگه خوده بازی جایزه میده یا نه که برم باخیال راحت بخرمش فقط کافیه تو بخش Endurance ببینید جایزه میده یا نه چون بقیه مسابقات را رفتم.
حامد جان این همه پول از کجا میاری !!! :( :دی
میورا جایزه نمیده ! :دی

به نظرات همدیگه چیکار دارین ! :دی هرکسی نسبت به سبک بازیش یه ماشین رو بیشتر میپسنده ! منم با Lexus IS-F حال کردم ولی چون نظر جمع مهمه توی نظرسنجی نذاشتم :دی

حامد جان این همه پول از کجا میاری !!! :( :دی
میورا جایزه نمیده ! :دی
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه.حرف ما هم از اول همین بود.منم با 458 ایتالیا نمیتونم خوب برونم.در حالیکه امیرحسین خیلی خوب میره باهاش.ای کاش همه مثل تو بودن.

منم دقیقا به همین خاطر داشتم مخالفت می کردم. وگرنه من چیکار دارم که فلانی می تونه با فلان ماشین خوب بره یا نه. اصلا همه مسابقاتش رو با اون برنده بشه به من ربطی نداره اما این ماشین به درد نظرسنجی نمیخورد چون نسبت به پولی که براش میدی واقعا ضعیف تر هست نسبت به ماشین های هم سطح خودش تو رنج قیمتی که دارن.

جناب ایالات متحده تو صفحه قبل جوابتون رو در مورد اون پست دادم و می تونی بری بخونی چون ته صفحه افتاده شاید نبینی و برای همین اینجا گفتم تا بخونی و روشن بشید برای چی اونجوری برخورد کردم. موفق باشی

آقا آقا آقا ... بیخیال شین جان GT5 ! هر کسی نظر داره دیگه چرا جنگ و دعوا تا وقتی صلح و دوستی هست عزیزانم ؟:d

حامد جان این همه پول از کجا میاری !!! :( :biggrin1:

خوب آریا اون اینترنت رو راه بنداز ... اونوقت ببین مسابقه ها چه جوایز توپی میده :d

سلام ...
چندتا راه حل ساده برای پول دار شدن و خرید ماشین ها:

بیشتر بچه ها مثل خودم غیر از اکانت اصلی psn خودشون چندتا اکانت دیگه هم دارن که بطور مثال یکی us یکی هم uk هست.

فقط کافیه وقتی مسابقات seasonal event را با اکانت اصلی و سیو اصلیتون تمام کردین ماشین هایی که برای اون مسابقات خریدید را به اکانت دیگه خودتون بفرستید و مسابقات seasonal event را در user دیگه انجام بدید که لول 0 شما با یک مسابقه به 19 و چند مسابقه به 25 میرسه و راحت میتونید چند میلیون پولی که در user دیگه شما هست ماشین های مورد نظر خودتون را بخرید و به user اصلیتون بفرستید. و با اضافه شدن مسابقات جدید seasonal event تکرار کنید.

اما 3 ماشین 20 میلیونی!

اولی که :

Jaguar XJ13 Race Car هست که در مسابقات Indy 500 جایزه میگیرید.

اما برای گرفتن فورد و فراری:

یک اکانت داخل psn بسازید و تاریخ تولدتون را همین امروز و همین ماه در سال 1967 قرار بدید. حالا با این اکانتی که ساختید به psn وصل بشید و وارد بازی بشید هدیه تولد شما یکی از این ماشین های 20 میلیونی خواهد بود! حال اگر فورد را هدیه گرفتید کافیه ماشین را به اکانت اصلی خودتون بفرستید و از بازی خارج بشید و سیو بازی را پاک کنید و دوباره وارد بازی بشید تا فراری هم جایزه بگیرید! اگر ماشین دیگه ای هدیه گرفتید میتوند با پاک کردن سیو و راه اندازی دوباره بازی ماشین را به دست بیارید.

• Like
Reactions: Sorrows
سلام ...

بیشتر بچه ها مثل خودم غیر از اکانت اصلی psn خودشون چندتا اکانت دیگه هم دارن که بطور مثال یکی us یکی هم uk هست.

فقط کافیه وقتی مسابقات seasonal event را با اکانت اصلی و سیو اصلیتون تمام کردین ماشین هایی که برای اون مسابقات خریدید را به اکانت دیگه خودتون بفرستید و مسابقات seasonal event را در user دیگه انجام بدید که لول 0 شما با یک مسابقه به 19 و چند مسابقه به 25 میرسه و راحت میتونید چند میلیون پولی که در user دیگه شما هست ماشین های مورد نظر خودتون را بخرید و به user اصلیتون بفرستید. و با اضافه شدن مسابقات جدید seasonal event تکرار کنید.

اما 3 ماشین 20 میلیونی!

اولی که :

Jaguar XJ13 Race Car هست که در مسابقات Indy 500 جایزه میگیرید.

اما برای گرفتن فورد و فراری:

یک اکانت داخل psn بسازید و تاریخ تولدتون را همین امروز و همین ماه در سال 1967 قرار بدید. حالا با این اکانتی که ساختید به psn وصل بشید و وارد بازی بشید هدیه تولد شما یکی از این ماشین های 20 میلیونی خواهد بود! حال اگر فورد را هدیه گرفتید کافیه ماشین را به اکانت دیگه خودتون بفرستید و از بازی خارج بشید و سیو بازی را پاک کنید و دوباره وارد بازی بشید تا فراری هم جایزه بگیرید! اگر ماشین دیگه ای هدیه گرفتید میتوند با پاک کردن سیو و راه اندازی دوباره بازی ماشین را به دست بیارید.
:-o:-oایول آقا حامد.بابا عجب مخی داری.عجب فکری:d:dخیلی فکر توپیه.ایول
فقط یه سوال آقا حامد؟تو PSN میشه بهم دیگه ماشین بفروشیم؟یعنی رد و بدل پول هم ممکنه؟
مرسی

ویرایش:آقا حامد این کاری که گفتید من همین الان انجام دادم.ولی بجای اون 20 میلیونی ها یه دونه از همین ماشین داغونهای معمولی داد.چرا؟
تاریخ تولد رو هم گذاشتم 17/1/1967.میشه یه کمکی کنید.

ممنون از پاسختون.

آخرین ویرایش:
فقط یه سوال آقا حامد؟تو PSN میشه بهم دیگه ماشین بفروشیم؟یعنی رد و بدل پول هم ممکنه؟

نه پول ردوبدل نمیشه. اما مثلا دیدم انلاین که مسابقه میدن هر نفر یک ماشین میزاره وسط بعد مسابقه میدن به نفر اول.

ویرایش:آقا حامد این کاری که گفتید من همین الان انجام دادم.ولی بجای اون 20 میلیونی ها یه دونه از همین ماشین داغونهای معمولی داد.چرا؟
تاریخ تولد رو هم گذاشتم 17/1/1967.میشه یه کمکی کنید.

توضیح دادم شانس من اولی و دومین ماشین 20 میلیونی بود اگر نگرفتین:

اگر ماشین دیگه ای هدیه گرفتید میتوند با پاک کردن سیو و راه اندازی دوباره بازی ماشین را به دست بیارید.

این کار را تکرار کن.

سلام ...

فقط کافیه وقتی مسابقات seasonal event را با اکانت اصلی و سیو اصلیتون تمام کردین ماشین هایی که برای اون مسابقات خریدید را به اکانت دیگه خودتون بفرستید و مسابقات seasonal event را در user دیگه انجام بدید که لول 0 شما با یک مسابقه به 19 و چند مسابقه به 25 میرسه و راحت میتونید چند میلیون پولی که در user دیگه شما هست ماشین های مورد نظر خودتون را بخرید و به user اصلیتون بفرستید. و با اضافه شدن مسابقات جدید seasonal event تکرار ک

خیلی مردی ... دستت درد نکنه .... حال دادی بازم
فقط می تونم بگم بسیار دستت درد نکنه ... همین :d

من 3 تا ماشین 20 میلیونی را گرفتم و بعد با یکیشون تروفی Dream Race حالا میخوام lamborghini miura را بخرم کسی که جوایز ماشین ها را دیده بگه خوده بازی جایزه میده یا نه که برم باخیال راحت بخرمش فقط کافیه تو بخش Endurance ببینید جایزه میده یا نه چون بقیه مسابقات را رفتم.
از همون روشی که گفتی چند بار تکرار کن یدونه از همین ماشین مفت و مجانی میتونی بگیری.
از روشت هم ممنون 3 تا ماشین گیرم اومد:d

آریا جان منظورم اینه که کجا باید بخرمش .ترجیحا Ruf rgt
آهان ! :دی خب متآسفانه به دلایلی که هیچ وقت نمیفهمیم کاملآ شانسی میتونی پیداشون کنی ! همین چیزا هست که آدم رو دیوانه میکنه ! الآن یکی مثل شما که از RUF خوشش میاد نمیتونه مثل یه انسان متمدن توی لیست ماشینها بگرده و ماشین رو بخره ! من خودم یه مدل ازش پیدا کردم و در جا خریدم :دی زیاد باهاش کار نمیکنم ولی دیدم وجود یه RUF توی لیستم بد نیست ! فکر کنم مدل Yellowbird یا یه همچین چیزی بود ! (مثل زانتیا که به دردم نمیخوره ولی چون ممکن بود دیگه نبینمش خریدم :دی)
میخوای اون راهی که حامد جان گفتن رو امتحان کن شاید شانسی به RUF رسیدی :دی یکی از مدلهاش برای سال 86 هست که 6 تا ماشین مدل 86 توی بازی داریم و بعید نیست بتونی این مدل رو کادو بگیری ! یه مدل هم برای 87 هست. ولی مدل RGT برای 2000 هست که ماشینهای زیادی توی این سال وجود داره و باید خیلی شانس داشته باشی تا این یکی رو کادو بگیری :دی

آهان ! :دی خب متآسفانه به دلایلی که هیچ وقت نمیفهمیم کاملآ شانسی میتونی پیداشون کنی ! همین چیزا هست که آدم رو دیوانه میکنه ! الآن یکی مثل شما که از RUF خوشش میاد نمیتونه مثل یه انسان متمدن توی لیست ماشینها بگرده و ماشین رو بخره ! من خودم یه مدل ازش پیدا کردم و در جا خریدم :دی زیاد باهاش کار نمیکنم ولی دیدم وجود یه RUF توی لیستم بد نیست ! فکر کنم مدل Yellowbird یا یه همچین چیزی بود ! (مثل زانتیا که به دردم نمیخوره ولی چون ممکن بود دیگه نبینمش خریدم :دی)
میخوای اون راهی که حامد جان گفتن رو امتحان کن شاید شانسی به RUF رسیدی :دی یکی از مدلهاش برای سال 86 هست که 6 تا ماشین مدل 86 توی بازی داریم و بعید نیست بتونی این مدل رو کادو بگیری ! یه مدل هم برای 87 هست. ولی مدل RGT برای 2000 هست که ماشینهای زیادی توی این سال وجود داره و باید خیلی شانس داشته باشی تا این یکی رو کادو بگیری :دی

مرسی بابت توضیحت.واقعا دلیلی واسه این کارش وجود نداره.تویوتا سوپرا هم فکر کنم همین مشکل رو داره.....

آقا واعا دمت گرم عجب روش هایی،فقط یه سوال چطور ماشین هارو به یک دوست یا حالا خودمون بفرستیم من تا حالا امتحان نکردم..
ممنون
فقط کافیه وقتی به psn وصل هستید داخل گاراژ روی ماشین موردنظر مثلث را بزنید و از گزینه give to friend اکانت مورد نظرتون برای ارسال ماشین را انتخاب کنید. ( اکانت ها را باید قبلا add کرده باشین)

این هم اضافه کنم هر اکانت برای هدیه دادن ماشین اول تا بعدی 24 ساعت وقت لازم داره و فقط میتونید یک ماشین هدیه بدید و 24 ساعت بعد دوباره این امکان فراهم میشه.

من با اون روش 3 تا ماشین گرفتم
Ford&jaguar&miura
ولی یه 2D CHAPAREL یه همچین چیزی گرفتم... اون اصلا گزینه ی Give to friend فعال نیست که حتی اون اررور 24 ساعت رو بده
ماشین استاندارده...
فقط ماشینای پرمیوم رو میشه سند کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or