Noirique
کاربر سایت
لامبورگینی کو:-o
هر دو مدل اصلی در بازی ( Murcielego و Gallardo ) ماشین های نسبتا خوبی هستند ولی قابل مقایسه با بقیه نیستند و شدیدا هم Handling ِ بدی دارند !
لامبورگینی کو:-o
بل فرض گیریم هندلینگش خوب نیست!هر دو مدل اصلی در بازی ( Murcielego و Gallardo ) ماشین های نسبتا خوبی هستند ولی قابل مقایسه با بقیه نیستند و شدیدا هم Handling ِ بدی دارند !
هر دو مدل اصلی در بازی ( Murcielego و Gallardo ) ماشین های نسبتا خوبی هستند ولی قابل مقایسه با بقیه نیستند و شدیدا هم Handling ِ بدی دارند !
Chevrolet Corvette ZR1 رو میگی دیگه ؟ من خودم باهاش کار نکردم ولی زیاد تعریف شنیدم ازش ! میذاریم توی لیست.آریا به نظر من دو تا ماشین رو باید اضافه کنی. یکی GT Formula هستش که واقعا بعد از RedBull قویترین ماشین بازی هست که البته کنترلش نسبت به RedBull خیلی راحت تره و ماشین بعدی هم Corvette هست که مدل دقیقش یادم نیست اما فکر کنم Z1 یا یک همچین چیزی بود. خیلی ماشین خدایی هست من tuneـش کرده بودم و اکثر مسابقات Extreme رو تونستم با اون اول بشم. قیمتش هم خیلی کم بود و کلا با Tuneـش میشد نزدیک 400-500
کدوم مدلش ؟! من یدونه دارم ولی زیاد باهاش ور نرفتم !آقا این RUF ما کجاست؟
Chevrolet Corvette ZR1 رو میگی دیگه ؟ من خودم باهاش کار نکردم ولی زیاد تعریف شنیدم ازش ! میذاریم توی لیست. !
اقا شرمندم یه سوال خیلی......
من الان level 10 هستم .میخواستم بدونم چرا بعضی از مسابقات رو برام باز نمیکنه ..یعنی روش که میزنم یه سری لیست از ماشین برام میاره ....
فکر کنم فقط با اون ماشینا میتونم مسابقه بدم اره؟؟؟؟؟
بازم شرمنده
من گرفتم.اول از همه تو driving option حتما skid recovery force رو on کن.و tcs رو هم بزار 5.من با همین تنظیمات طلا گرفتم.سلام اقا کسی دومین مسابقه ی top gear که با lotus مسابقه میده رو کسی گلد گرفته؟
یه راهنمایی بکنید من خودمو میکشم سیلور میگیرم.