Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
آریا به نظر من دو تا ماشین رو باید اضافه کنی. یکی GT Formula هستش که واقعا بعد از RedBull قویترین ماشین بازی هست که البته کنترلش نسبت به RedBull خیلی راحت تره و ماشین بعدی هم Corvette هست که مدل دقیقش یادم نیست اما فکر کنم Z1 یا یک همچین چیزی بود. خیلی ماشین خدایی هست من tuneـش کرده بودم و اکثر مسابقات Extreme رو تونستم با اون اول بشم. قیمتش هم خیلی کم بود و کلا با Tuneـش میشد نزدیک 400-500

خوب دوستان منم بالاخره seasonal event هارو با یکمی tune تونستم به یه جایی برسونم،فقط الان دارم افسوس اون دو تا bonus race های قبلی رو میخورم که بهترین مقامم توشون چهارمی بود،خوشبختانه بعد برداشتن محدودیت دیگه با یه tune همه چی حله،به سلامتی اولین 1 میلیونی که به چشم اون بالا دیدم و لول 19 با کمک seasonal event،نوووش!!
(معتاد این بازی شدیما،لعنتی مواد مخدر جدیده! دوزشم بالاست آخه!!) :d

هر دو مدل اصلی در بازی ( Murcielego و Gallardo ) ماشین های نسبتا خوبی هستند ولی قابل مقایسه با بقیه نیستند و شدیدا هم Handling ِ بدی دارند !
بل فرض گیریم هندلینگش خوب نیست!
چه ربطی داره!این یه نظر سنجی هست!(مقایسه از لحاظ فنی نیست!)

دست نا محرم نباشد........8->

هر دو مدل اصلی در بازی ( Murcielego و Gallardo ) ماشین های نسبتا خوبی هستند ولی قابل مقایسه با بقیه نیستند و شدیدا هم Handling ِ بدی دارند !

دقیقا باهات موافقم خیلی هندلینگ بدی دارند!
فراری 458 هم البته خوب نیست صداش مثل صدای جاروبرقیه و سرعت و شتابش هم چنگی به دل نمیزنه به نظر من یه نیسان جی تی آر همه ی اینا رو میخوره
سعی کنید وقتی به لول 14 رسیدید حتما world championship رو به پایان برسونید و بوگاتی رو جایزه بگیرید بعد سریع تیونش کنید اون موق است که معنای واقعی سوپر اسپرت رو متوجه میشید!
SLS وSLR هم هندلینگ فوق العاده ای دارند

آقا من امروز مودم اینا رو بردم و به PS3 وصل کردم که آپدیت کنم GT5 رو ولی هی پیامی مبنی بر آپدیت کردن بازی دریافت نکردم
لطفا راهنمایی کنید

Last edited by a moderator:
آریا به نظر من دو تا ماشین رو باید اضافه کنی. یکی GT Formula هستش که واقعا بعد از RedBull قویترین ماشین بازی هست که البته کنترلش نسبت به RedBull خیلی راحت تره و ماشین بعدی هم Corvette هست که مدل دقیقش یادم نیست اما فکر کنم Z1 یا یک همچین چیزی بود. خیلی ماشین خدایی هست من tuneـش کرده بودم و اکثر مسابقات Extreme رو تونستم با اون اول بشم. قیمتش هم خیلی کم بود و کلا با Tuneـش میشد نزدیک 400-500
Chevrolet Corvette ZR1 رو میگی دیگه ؟ من خودم باهاش کار نکردم ولی زیاد تعریف شنیدم ازش ! میذاریم توی لیست.

آقا این RUF ما کجاست؟
کدوم مدلش ؟! من یدونه دارم ولی زیاد باهاش ور نرفتم !

Chevrolet Corvette ZR1 رو میگی دیگه ؟ من خودم باهاش کار نکردم ولی زیاد تعریف شنیدم ازش ! میذاریم توی لیست. !

با اجازه برهان جون ...
ببین این ماشین رو که گرفتی آریا ... حتما Race Modification" توی GT Auto انجام بده ...
بعد تمامی Tune ها رو انجام بده ...

ماشین پرواز میکنه ... شاید باور نکنی ... زمانی که اولین بار باهاش بازی کردم از شتابی که اولش داشت ترسیدم که نتونستم کنترل کنم رفتم تو دیوار !!!!!!

ولی دست بعدش ... هر بازی که با این بازی کردم رو "All Stars" " Like the Wing" رو طلا کردم ! مثل هلو !

سلام دوستان
من بازی رو تازه امروز گرفتم
الان 100 هزارتا پول دارم ، به نظرتون چه ماشینی بخرم؟؟؟
بعد من با بعضی از پیچ ها مشکل دارم ، باید تغییراتی رو تو ماشین ها انجام بدم؟؟؟

اقا شرمندم یه سوال خیلی......
من الان level 10 هستم .میخواستم بدونم چرا بعضی از مسابقات رو برام باز نمیکنه ..یعنی روش که میزنم یه سری لیست از ماشین برام میاره ....
فکر کنم فقط با اون ماشینا میتونم مسابقه بدم اره؟؟؟؟؟
بازم شرمنده

اقا شرمندم یه سوال خیلی......
من الان level 10 هستم .میخواستم بدونم چرا بعضی از مسابقات رو برام باز نمیکنه ..یعنی روش که میزنم یه سری لیست از ماشین برام میاره ....
فکر کنم فقط با اون ماشینا میتونم مسابقه بدم اره؟؟؟؟؟
بازم شرمنده

نه دوست عزیز این چه حرفیه ... ببین دقیقا برای مثال یه Race به شما میگه باید "ماشین شما امریکایی و سال ساختش زیر 1990 باشه" شما باید یه ماشینی با همچین سوابقی بخری ... یا میگه بر فرض وزنش زیر 1300 باشه که میتونی تو بخش Tuning اون ماشین رو از طریق بدنه ها پایین ببری در غیر این صورت اجازه ورود به مسابقه رو به شما نمیده ;)

آریا تو چرا amuse s 2000 gt1 turbo رو نذاشتی؟:-o:-o:-o:-oبا 250 هزار تا پولی که براش میدی راحت اکثر مسابقات رو میتونی ببری.حتما بزارش.کاکپیت فوق العاده زیبا و پر جزئیات با شتاب فوق العاده و هندلینگ استثنائی.بادت نره:d.lexus is f racing concept 08 رو هم حتما بزار.اینو خودت باهاش روندی.باید بدونی چه جیگری هست:d
سلام اقا کسی دومین مسابقه ی top gear که با lotus مسابقه میده رو کسی گلد گرفته؟
یه راهنمایی بکنید من خودمو میکشم سیلور میگیرم.
من گرفتم.اول از همه تو driving option حتما skid recovery force رو on کن.و tcs رو هم بزار 5.من با همین تنظیمات طلا گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or