Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام اقا کسی دومین مسابقه ی top gear که با lotus مسابقه میده رو کسی گلد گرفته؟
یه راهنمایی بکنید من خودمو میکشم سیلور میگیرم.

من خیلی رفتم تا تونستم گلدش کنم اون ماشین مثل ژله میمونه و کنترلش برای من خیلی سخت بود باید تمرینی زیاد بری تا بتونی گلدش کنی

تکذیب میشه:دی این ماشین lexus is f racing concept 08 رو من خریدم و با عرض عذرخواهی یک آشغال به تمام معنا هست:دی حیف 750هزارتایی که پول بالاش دادم و البته برای یک مسابقه خاص نیاز داشتم. این تو لیست نباشه:دی

تکذیب میشه:دی این ماشین lexus is f racing concept 08 رو من خریدم و با عرض عذرخواهی یک آشغال به تمام معنا هست:دی حیف 750هزارتایی که پول بالاش دادم و البته برای یک مسابقه خاص نیاز داشتم. این تو لیست نباشه:دی
رو چه حساب اونوقت اینو میگی برهان؟این ماشین فوق العادس.خوش دست.با هندلینگ عالی.بی زحمت میشه بگی چیش مشکل داشت؟:d

اون که خوبه!

من 5 ملیون و خورده ای دادم یه Citroen GT Racecar گرفتم اصلا مفتضح..
تازه امشب تو B-SPEC رفتم یه دونه هم جایزه داد

تحویل بگیر برهان:dبابا واقعا شاخ در آوردم گفتی افتضاح هست/:)
راستی آریا پژو 908 رو هم به نظرم نزار.چون با همین پول میشه تویوتا مینولتا خرید که بسیار بهتر از 908 هست

حیف کلمه اشغال ... به خدا کاشکی BMW که تو لیست Online بود میخریدم یا بنز که ۱.۲۵۰ و خورده ای بود میگرفتم تا این ماشین رو ... پول بیشتر میدادم ولی زمان بازی فکر نمیکردم کلی پول به چیز رفت

رو چه حساب اونوقت اینو میگی برهان؟این ماشین فوق العادس.خوش دست.با هندلینگ عالی.بی زحمت میشه بگی چیش مشکل داشت؟:d
رو حساب اینکه اون همه پول داری بالاش میدی ولی نسبت به بقیه ماشین ها مفت نمیارزه. یکی از بدترین ماشین هایی بوده که من تو بازی باهاش رانندگی کردم و کلا فقط همون 3 تا مسابقه که مجبور بودم رو باهاش رفتم. می بینی که نظر دوستان هم همین هست:دی
در ضمن ادبیاتت ضعیف هستا:دی outlaw گفتش اون که خوبه. یعنی نسبت به این فاجعه که GT Citroen باشه اون ماشین اصلا حساب نمیشه که حرفش رو هم قبول دارم چون خیلی زیاد باید براش پول بدی و اون هم مفت نمیارزه و من از خود بازی جایزه گرفتم و پول خرجش نکردم.

خوب بگید مشکلش چیه؟:dتند نمیره؟لیر میخوره؟هندلینگ نداره؟چیه مشکلش؟
گفتم که تو اصلا هدف نظرسنجی رو متوجه نشدی. قرار که ماشینی که نسبت به پولی که بالاش میدیم و خرجی که می کنیم خوب بره. این ماشین وقتی من باهاش رانندگی می کردم سنگین بود و هندلینگ خوبی نداشت. به طبع سرعتش هم به خاطر سنگینیش کمتر میشه. به راحتی میشه این ماشین رو با نیسان یا فورد گرفت که ماشین های خیلی ارزون تری هم دارن.

آخرین ویرایش:
حیف کلمه اشغال ... به خدا کاشکی BMW که تو لیست Online بود میخریدم یا بنز که ۱.۲۵۰ و خورده ای بود میگرفتم تا این ماشین رو ... پول بیشتر میدادم ولی زمان بازی فکر نمیکردم کلی پول به چیز رفت
==========
مسابقات فرمول در بخش extreme هم طلائی شد.مسابقات بسیار آشغال و مزخرفی بود و دریغ از ذره ایی لذت که به آدم بده

گفتم که تو اصلا هدف نظرسنجی رو متوجه نشدی. قرار که ماشینی که نسبت به پولی که بالاش میدیم و خرجی که می کنیم خوب بره. این ماشین وقتی من باهاش رانندگی می کردم سنگین بود و هندلینگ خوبی نداشت. به طبع سرعتش هم به خاطر سنگینیش کمتر میشه. به راحتی میشه این ماشین رو با نیسان یا فورد گرفت که ماشین های خیلی ارزون تری هم دارن.
اتفاقا تمام اون ماشینائی که شماها میگید به نسبت پولی که میدی مفت نمی ازرن.حالا چون شما نمیتونی باهاش رانندگی کنی شده آشغال؟هیچ کدومتون حتی اسمی از s 2000 نیاوردید که با یه مبلغ 250 هزارتائی برای خریدش و نزدیک 80 هزارتا خرج تیون براحتی 320 تا میره و همه مسابقه ها رو میشه اول شد

آخرین ویرایش:
فقط FORD اونم مدل های 1970 و 1971 و 1969 !
اینجا اصلا کسی با ماشین های عتیقه حال میکنه؟ همه فکر کنم چسبیدن به 2010 و 2011 !:d

صدایی که ماشین های دهه 70 آمریکایی داره لامبورگینی و فراری نداره !!!!

اتفاقا تمام اون ماشینائی که شماها میگید به نسبت پولی که میدی مفت نمی ازرن.حالا چون شما نمیتونی باهاش رانندگی کنی شده آشغال؟هیچ کدومتون حتی اسمی از s 2000 نیاوردید که با یه مبلغ 250 هزارتائی برای خریدش و نزدیک 80 هزارتا خرج تیون براحتی 320 تا میره و همه مسابقه ها رو میشه اول شد
باشه آقا هرچی تو میگی. آدم اصلا اشتباه میکنه تو بعضی گفت و گوها شرکت میکنه. نظر ما این هست دیگه حالا چی میگی؟ من میگم این مایشن مفت نمیارزه حالا تو برو باهاش عشق و صفا. اون قیمتی هم که شما داری میدی با نصف کمتر خرج روی Corvette من تا 400 تا باهش میرم و کل Like The Wind و American Championship رو با اون رفتم و آخرین سری مسابقات رو هم با اون میرم. کل باشه هرچی تو میگی. من رانندگیم آشغال شما خدای رانندگی که فولکس هم بهت بدن با 120 تا پیچ های 180 درجه رو رد می کنی. دیگه بحثی ندارم و موفق باشی

باشه آقا هرچی تو میگی. آدم اصلا اشتباه میکنه تو بعضی گفت و گوها شرکت میکنه. نظر ما این هست دیگه حالا چی میگی؟ من میگم این مایشن مفت نمیارزه حالا تو برو باهاش عشق و صفا. اون قیمتی هم که شما داری میدی با نصف کمتر خرج روی Corvette من تا 400 تا باهش میرم و کل Like The Wind و American Championship رو با اون رفتم و آخرین سری مسابقات رو هم با اون میرم. کل باشه هرچی تو میگی. من رانندگیم آشغال شما خدای رانندگی که فولکس هم بهت بدن با 120 تا پیچ های 180 درجه رو رد می کنی. دیگه بحثی ندارم و موفق باشی
این چه طرز حرف زدنه؟دقیقا اشتباه کردی-وقتی که ظرفیت بحث نداری شرکت کردی.همه دارن نظرشون رو میگن منم گفتم.حالا چرا ناراحتی نمیدونم.منم با همون ماشینایی که گفتم همه مسابقات رو بردم.واقعا برای جنبه فوق العاده پائینی که داری متاسفم.
در مورد lexus is f racing concept 08 که تا الان بدترین ماشینی هست که خریدم. دست راننده b هم که بدی کلا تعطیل میشه!
والا راننده ما که باهاش خوب برنده میشد.نمیدونم-شایدم برای ما مخصوص از خود مریخ فرستادن.LOL

آخرین ویرایش:
سلام ...
در مورد lexus is f racing concept 08 که تا الان بدترین ماشینی هست که خریدم. دست راننده b هم که بدی کلا تعطیل میشه!

من 3 تا ماشین 20 میلیونی را گرفتم و بعد با یکیشون تروفی Dream Race حالا میخوام lamborghini miura را بخرم کسی که جوایز ماشین ها را دیده بگه خوده بازی جایزه میده یا نه که برم باخیال راحت بخرمش فقط کافیه تو بخش Endurance ببینید جایزه میده یا نه چون بقیه مسابقات را رفتم.

==========
مسابقات فرمول در بخش extreme هم طلائی شد.مسابقات بسیار آشغال و مزخرفی بود و دریغ از ذره ایی لذت که به آدم بده

والا هندلینگ افتضاح، ماشین سنگین، شتاب پایین... همش ایراد بود ... تازه ۷۰۰ هزار به بالا هم بود قیمتش ...
وقتی Enzo Ferari رو میگیری ۱ میلیون یا McLaren ... کسی میاد این ماشین رو بگیره ؟
ولی متاسفانه فقط مسابقه مخصوص خودشون رو داشتنم که مجبورت میکرد اینو بخری ...

برهان ... جزو چندتا ماشینی بود که من دست درد گرفتم تا آخرش ... انقد افتضاح بود ...نه میشد کنترلش کرد نه چیزی فقط تموم شد ون مسابقه !

این چه طرز حرف زدنه؟دقیقا اشتباه کردی-وقتی که ظرفیت بحث نداری شرکت کردی.همه دارن نظرشون رو میگن منم گفتم.حالا چرا ناراحتی نمیدونم.منم با همون ماشینایی که گفتم همه مسابقات رو بردم.واقعا برای جنبه فوق العاده پائینی که داری متاسفم.

آخه هرچی میگن شما باز حرف خودت رو میزنی ... عین Woody Wood Pecker تق تق تق داری میزنی رو سر ما ... که بگی اون ماشین خوب بود'
مطمئنا برهان هم برد ون مسابقه رو ... منم با همون ماشین بردم ولی بی تجربه که نبودیم ؟ مسابقات Extreme بود ... پس قبلش کلی بازی کردیم، کلی ماشین دیگه امتحان کردیم که با توجه به مقایسه میشه گفت که اصلا ماشینی نبود که ۷۰۰ هزار به بالا بی ارزه !!!!

والا من نمیدونم ون ماشین چی داشت که حال کردی ولی ماشینی بود که مجبوری باید میگرفت آدم یا کلی صبر میکردی ماشین درست حسابی میومد تو لیست Used !

سلام ...

دیگه حرفی نمیمونه... حامد جان رو دیگه همه قبول دارن تو سری GT!

مرسی حامد جان .

ببین همه جا داشتیم در مورد ماشین ها صحبت می کردیم تا شما این جمله رو گفتی

حالا چون شما نمیتونی باهاش رانندگی کنی شده آشغال؟
پس سعی کن حد خودت رو تو بحث بدونی چقدر هست چون خیلی خوب و منطقی داشتیم صحبت می کردیم اما شما مثل همیشه زدی تو جاده خاکی. من هم گفتم اصلا شما خدای رانندگی و بنده هم تعطیل. شما با همون ماشینتون خوش باشید و ماهم با ماشین های خودمون. تمام حرف من و این نظرسنجی اینه که کدوم ماشین با کمترین پول بیشترین بازده رو میده که امکان نداره اون Lexus که شما گفتی با 800-850هزار تا خرج مقرون به صرفه باشه چون می تونی با نصف این خرج کلی ماشین با امکانات بهتر بخری.

در ضمن شما لازم نکرده در مورد حد و جنبه بنده نظر بدی. هر وقت یاد گرفتین که در حیطه بحث پیش برید و وارد جزییات نشید صحبت می کنیم. در ضمن لحن من هم بد نبود و چون دقیقا به یک نکته به محتوا تو پستتون که بالا هم گفتم برخوردم که به من نسبت داده بودین از نظر من جوابتون رو اینجوری باید میدادم. پس بازم میگم بهتره همه جا حد خودمون رو بدونیم. موفق باشی

ویرایش:

این هم یک سری نظر دیگه که فکر کنم حامد رو قبول داشته باشی دیگه نه؟ حالا من هیچی بارم نیست حامد و تورج چی؟

سلام ...

والا هندلینگ افتضاح، ماشین سنگین، شتاب پایین... همش ایراد بود ... تازه ۷۰۰ هزار به بالا هم بود قیمتش ...
وقتی Enzo Ferari رو میگیری ۱ میلیون یا McLaren ... کسی میاد این ماشین رو بگیره ؟
ولی متاسفانه فقط مسابقه مخصوص خودشون رو داشتنم که مجبورت میکرد اینو بخری

در ضمن اون مسابقات رو من هم خودم طلا کردم اما دقیقا حرف حامد هست و من این ماشین رو دادم دست راننده level 35 باز هم نتونست تو همش اول بشه و فقط تو نورنبرگ اول شد و تو اون دو تا مپ دیگه 5-6 شد. نمی دونم چه لزومی داره رو حرف خودت پافشاری کنی در حالی که نسبت به این قیمت و پول ماشین واقعا ارزشش صفر هست.

آخرین ویرایش:
ولی متاسفانه فقط مسابقه مخصوص خودشون رو داشتنم که مجبورت میکرد اینو بخری ...

برهان ... جزو چندتا ماشینی بود که من دست درد گرفتم تا آخرش ... انقد افتضاح بود ...نه میشد کنترلش کرد نه چیزی فقط تموم شد ون مسابقه !

آخه هرچی میگن شما باز حرف خودت رو میزنی ... عین Woody Woody Pecker تق تق تق داری میزنی رو سر ما ... که بگی اون ماشین خوب بود'

مطمئنا برهان هم بورد ون مسابقه رو ... منم با همون ماشین بردم ولی بی تجربه که نبودیم ؟ مسابقات Extreme بود ... پس قبلش کلی بازی کردیم، کلی ماشین دیگه امتحان کردیم که با توجه به مقایسه میشه گفت که اصلا ماشینی نبود که ۷۰۰ هزار به بالا بی ارزه !!!!

والا من نمیدونم ون ماشین چی داشت که حال کردی ولی ماشینی بود که مجبوری باید میگرفت آدم یا کلی صبر میکردی ماشین درست حسابی میومد تو لیست Used !

شتابش عالیه.سرعتش عالیه.هندلینگش عالیه.نمای کاکپیتش عالیه.بعدشم آقا تورج-مگه حرف شماها وحی منزل هست؟یعنی چون شماها دارید میگید آشغال بود-بنده هم باید بگم بله آشغال بود؟خیلی باحالید خدائی.من نظرم رو اول اومدم گفتم-بعد شماها هی گیر دادید که نه آشغال بود.بعد حالا میگید تو گیر دادی.شماها گیر ندید تا منم گیر ندم.اون ماشین هیچ ایرادی نداشت و جزء بهترین ماشینها بود.
وسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or