Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من با اون روش 3 تا ماشین گرفتم
Ford&jaguar&miura
ولی یه 2D CHAPAREL یه همچین چیزی گرفتم... اون اصلا گزینه ی Give to friend فعال نیست که حتی اون اررور 24 ساعت رو بده
ماشین استاندارده...
فقط ماشینای پرمیوم رو میشه سند کرد؟
نه.
من همین ماشینی رو که شما میگی سند کردم.

458 شیره :دی ( بعضیا برن بمیرن :دی ( خودش میدونه با کی هستم :دی ))
----------
دیشب یدونه Ferrari Enzo گرفتم ، بعد از اولین باری که باهاش رانندگی کردم ، اینجوری بودم : :o
صدای موتور ماشین ، مخصوصا در دور موتور 9-10 تو دنده 4 بی نظیره و هوش رو از سر آدم می بره . به خاطر همین صدای موتور هم مجبورم از نمای سوم شخص بازی کنم !

• Like
Reactions: u.s.a
458 شیره :دی ( بعضیا برن بمیرن :دی ( خودش میدونه با کی هستم :دی ))
----------
دیشب یدونه Ferrari Enzo گرفتم ، بعد از اولین باری که باهاش رانندگی کردم ، اینجوری بودم : :o
صدای موتور ماشین ، مخصوصا در دور موتور 9-10 تو دنده 4 بی نظیره و هوش رو از سر آدم می بره . به خاطر همین صدای موتور هم مجبورم از نمای سوم شخص بازی کنم !

بمیر بابا:d:dاصلا هم شیر نیست.شیر فقط زوندا.آریا بیا این زوندا رو بکش بالا تا این بفهمه:d:d

دوستان کسی میدونه دقیقا هدف استاد از اینکه تو بخش B-Spec و اون مپ 24 ساعته رو برداشته به جای اینکه 4 تا راننده بتونی استفاده کنی رو کرده 3 تا راننده چی بوده؟:دی من امروز برام باز شد و هرچی فکر کردم دلیل این کار رو نفهمیدم چون فکر می کردم مثلا بشه از 5 تا راننده استفاده کرد اما دیدم کمتر هم شده:دی کسی پیشنهادی برای رفتن این مپ ها داره که چطوری باید بریم؟ کنسول 24 ساعت روشن باشه که دار فانی رو میبنده و میره دیار باقی و اینا:دی

دوستان کسی میدونه دقیقا هدف استاد از اینکه تو بخش B-Spec و اون مپ 24 ساعته رو برداشته به جای اینکه 4 تا راننده بتونی استفاده کنی رو کرده 3 تا راننده چی بوده؟:دی من امروز برام باز شد و هرچی فکر کردم دلیل این کار رو نفهمیدم چون فکر می کردم مثلا بشه از 5 تا راننده استفاده کرد اما دیدم کمتر هم شده:دی کسی پیشنهادی برای رفتن این مپ ها داره که چطوری باید بریم؟ کنسول 24 ساعت روشن باشه که دار فانی رو میبنده و میره دیار باقی و اینا:دی

کنسول من از دیروز صبح تا همین الان روشن بوده داره مدام indy500 رو میره و اتفاقی هم نیفتاده!

اون 24 ساعت رو خودمون بخوایم بریم چیکار کنیم!؟

کنسول من از دیروز صبح تا همین الان روشن بوده داره مدام indy500 رو میره و اتفاقی هم نیفتاده!

اون 24 ساعت رو خودمون بخوایم بریم چیکار کنیم!؟
آخه این چند وقت برای من خیلی روشن بودی این رانندم روزی 12 ساعت داشته رانندگی می کرده تا الان رسیدم وسط level 35:دی بنده خدا کلی رانندگی کرده.

نمی دونم اون رو باید چطوری رفت. اگه تو آپدیت های بعدی گزینه save رو نزاره آدم باید با 5-6 تا از بچه ها و دوستاش جمع بشه و تو این 24 ساعت همه مشارکت کنند و هرکی یک مقدارش رو بره:دی

بابا عجب راه توپپی ;)
همه رو گرفتم
Alfa Romeo '65 این یکی پدرم رو در آورد
Jaguar '66
Ford '67
Lamborghini '67
Ferrari '67

فقط یکی به من بگه اون Chaparal مال چه سالیه :d
من Ford رو گرفتم ولی چند ساعت هر بار تست می کنم یک مدل ّFerrari رو میاره که خودم دارم

برهان زیاد تو کف کارای استاد بری هنگ میکنی:d=))بیخیال بشی بهتره:dمنم به احتمال زیاد قید اون رو خواهم زد.چون جون دستگاه رو دوست میدارم:dیعنی واقعا باید هرچی فحش بلدی بهش بدیم)xواقعا چرا اینکارو کرده؟حداقل میتونست هر 4 ساعت یه checkpoint بده و یه سیو بکنه برات.خیلی آخه مسخرست.مگه آدم جون و وقتش-و دستگاهش رو از سر راه آورده که 24 ساعت روشنش بزاره؟؟:-o:-//:)واقعا این ژاپنیها کلا یه تختشون کمه.:d
دوست عزیز-قطعا در دراز مدت براتون مشکل ساز میشه.یه دوستی داشتیم تو تاپیکی گفته بود با ps2 یکی از مسابقات gt4 رو 24 رفته بود که آخرش حتی پیچهای داخل دستگاه آب شدن.تازه اون که ps2 بود که حسابی جون سخت بود.کنسولهای الان که همشون مامانی شدن.از من میشنوی اگر دستگاهت رو دوست داری اینکارو نکن.

سریهای قبل GT میشد سرعت مسابقه(از نظر زمانی) رو برد بالا تا یه مسابقه مثلا 4 ساعته رو در 2 ساعت تموم کنه(بخش B) اما من هر چی گشتم چیزی در این مورد تو GT5 پیدا نکردم!

در مورد روشن بودن حرف دوستان کاملا درسته چون اگر قرار باشه قطعات مکانیکی کنسول بیش از 6-8 ساعت مدام کار کنن دیگه چیزی از کنسول نمیمونه!

بنظرم شاید تنها قصدشون از این مسابقات 4-9-24 ساعته یه جورایی به رخ کشیدن قدرت و مقاومت ps3 بوده!

آخرین ویرایش:
برهان زیاد تو کف کارای استاد بری هنگ میکنی:d=))بیخیال بشی بهتره:dمنم به احتمال زیاد قید اون رو خواهم زد.چون جون دستگاه رو دوست میدارم:dیعنی واقعا باید هرچی فحش بلدی بهش بدیم)xواقعا چرا اینکارو کرده؟حداقل میتونست هر 4 ساعت یه checkpoint بده و یه سیو بکنه برات.خیلی آخه مسخرست.مگه آدم جون و وقتش-و دستگاهش رو از سر راه آورده که 24 ساعت روشنش بزاره؟؟:-o:-//:)واقعا این ژاپنیها کلا یه تختشون کمه.:d

دوست عزیز-قطعا در دراز مدت براتون مشکل ساز میشه.یه دوستی داشتیم تو تاپیکی گفته بود با ps2 یکی از مسابقات gt4 رو 24 رفته بود که آخرش حتی پیچهای داخل دستگاه آب شدن.تازه اون که ps2 بود که حسابی جون سخت بود.کنسولهای الان که همشون مامانی شدن.از من میشنوی اگر دستگاهت رو دوست داری اینکارو نکن.
real driving simulator یعنی همین دیگه
برا من یه همچین اتفاقی نیفتاد#:-s

دوستان!
من یه ماشین دیدم امروز تو Used car , قیمت 259 هزار..قدرت 790 یا همین حدود..
یه 100 هزار تا هم خرج کنید واسه تعمیر موتور و سوپر شارژر و روغن... قدرت میشه 1026!!!!!!
Cerbera Speed 12 TVR
گفتم بگم دوستانی که نمیدونن با پول کم یه ماشین خفن گیرشون بیاد...
البته به پای اون ماشین های گرون نمیرسه , ولی قیمتش نسبت به اونا عالیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or