Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام
یه سوال
این ماشینای ردبول باهم چه فرقی دارن؟
Red Bull X1 Challenge Gold: Red Bull X2010 Prototype (P) naked carbon
Red Bull X1 Challenge Silver: Red Bull X2010 (P) plain color
Red Bull X1 Challenge Bronze: Red Bull X2010 S.Vettel (P) Red Bull livery

رفقا
از سیو اصلی خودتون کپی بگیرید...
بعد یه ماشین بفرستید به id دومتون...
حالا اون سیو کپی شد رو دوباره overwrite کنید تو id اصلی ... ماشینتون برمیگرده..
اونوقت میرید تو ID دوم ماشینی که فرستاده بودید و دوباری به ID اصلیتون بفرستید..
من این کارو کردم الان 2 تا Redbull دارم..
هرکی این کارو کرد و حالشو برد یه مرام بزاره یه Ferrari Formula واسه من بفرسته.. :dچیزی که ازتون کم نمیشه با این راه حل میتونید 1000تا ماشین بفرستید واسه این و اون..

psn=smjbj

توجه * : روزی یه بار اینکار رو میتونید انجام بدید.. مگر اینکه باID دوم هم همینکار رو بکنید بفرستید به اید سوم و همین طور چهارم.. پیچیده میشه یکم ولی خوب از فرداش میتونید روزی 3-4 تا ماشین خوب واسه خودتون بفرستید...

از سیو اصلیتون هم تو 2 تا هارد کپی کپی بگیرید اول که یهو نزنید پاک شه

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میخواستم GT5 دسته 2 بگیرم یه سوالی داشتم؟
آیا تو بازی کدی یا چیز دیگری هست که امکان داره اگر دسته 2 خریده باشیم از دستش بدیم؟؟ کلا دست 2ش به غیر از دسته 2 بودنش فرقی نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟( مثلا مثل bc2 )

سلام
آیا تو بازی کدی یا چیز دیگری هست که امکان داره اگر دسته 2 خریده باشیم از دستش بدیم؟؟ کلا دست 2ش به غیر از دسته 2 بودنش فرقی نداره و مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟( مثلا مثل bc2 )
نه کدی چیزی نداره با خیال راحت بگیر...:d

سلام

اگه درست یادم باشه ریجن 1 بازی حاوی یک دمو اضافه در بازیی بود ... باز دوستان دقیق تر توضیح بدن ممنون میشم .

خوب به سلامتی bonuce race 5 هم به بازی اضافه شد.خیلی توپول پول میده.مسابقه آخریش 2 میلیون میده:dامروز نشستم پاش و همه رو طلائی کردم.نسبتا سخت تر از قبلیا بود.

براي خريد ردبول بايد لول 40 باشي من ميرم كه بخرم نميشه چطوري بايد لول 40 برسي من الان لول 34 هستم دو ميليون xp ميخواد يكي كمك كنه راه حلي داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or