Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
یه سوال فنی...از 17 تا ماشینی که میشه Race Modification انجام داد من 15 تاشو انجام دادم ولی یه سوال پیش اومده..

اون گوشه سمت راست میزنه plan 1 ... معنیش این نیست که میشه این Plan ها رو عوض کرد؟ وگرنه دلیل نداره بزنه 01

به نظرتون با DLC یا update های جدید plan های جدید اضافه میشه؟ یا همین الان تو بازی هست من بلد نیستم چجوری عوض بشه..?

یه 1 ماهی با اورجینال بازی سر و کله زدم حالا یه 2 3 روزی هست کپی بازی را گرفتم واقعا تفاوت را احساس میکنید کپی بازی پر از باگ های گرافیکیه و لود های بازی هم طولانیتر از اورجینال هستش و از همه مهمتر save عزیزمو که 90 درصد game complete داشت را از بین برد:((:((:((:((:((:((

یه 1 ماهی با اورجینال بازی سر و کله زدم حالا یه 2 3 روزی هست کپی بازی را گرفتم واقعا تفاوت را احساس میکنید کپی بازی پر از باگ های گرافیکیه و لود های بازی هم طولانیتر از اورجینال هستش و از همه مهمتر save عزیزمو که 90 درصد game complete داشت را از بین برد:((:((:((:((:((:((
دوست عزیز منم اول اورجینال داشتم و 1 روزه که کپی خریدم و هیچکدام از مشکلای شما رو نداشتم.

در ضمن گرافیک بازی هیچ تغیری نکرده و لود هم زمانش کمتر شده.

auto brake نداریم اصلا برادر
Traction Control رو از Driving Option خاموش کن...

عزیز ترکشن کنترل برای بکس و باد نکردن ماشین هست نه برای خودکار ترمز کردن......
البته به منظور اون دوست هم بستگی داره که یعنی ماشین ترمز میکنه که به دیوار نخوره یا سرپیچ برای لیز نخوردن ترمز میکنه که اگر برای سر نخوردن باشه(لیز نخوردن) بله باید ترکشن کنترل رو خاموش کنن ایشون ولی اگه برای نخوردن ماشین تو دیوار سرپیچ ترمز میکنه که اتو بریک هست.......
در ضمن کی گفته همچین چیزی وجود نداره؟؟؟؟:-/!!!!!!!
توی اکثر بازی های شیمولیشن یا حتی آرکید تو ستینگ درایو بازی گزینه ی اتو بریک وجود داره......;).

آرزوی موفقیت>:d<!

عزیز ترکشن کنترل برای بکس و باد نکردن ماشین هست نه برای خودکار ترمز کردن......
البته به منظور اون دوست هم بستگی داره که یعنی ماشین ترمز میکنه که به دیوار نخوره یا سرپیچ برای لیز نخوردن ترمز میکنه که اگر برای سر نخوردن باشه(لیز نخوردن) بله باید ترکشن کنترل رو خاموش کنن ایشون ولی اگه برای نخوردن ماشین تو دیوار سرپیچ ترمز میکنه که اتو بریک هست.......
در ضمن کی گفته همچین چیزی وجود نداره؟؟؟؟:-/!!!!!!!
توی اکثر بازی های شیمولیشن یا حتی آرکید تو ستینگ درایو بازی گزینه ی اتو بریک وجود داره......;).

آرزوی موفقیت>:d<!
من که همچین چیزی هیچ جا ندیدم برام مشکلی هاینطوری هم پیش نیومده.. شایدم هست..
میشه بگی دقیقا کجاست؟

من که همچین چیزی هیچ جا ندیدم برام مشکلی هاینطوری هم پیش نیومده.. شایدم هست..
میشه بگی دقیقا کجاست؟

عزیز من فرصت کمی برای بازی با این بازی داشتم وهنوز هم نخریدمش و فقط در حد یه تست کوچیک بوده ولی مطمعن باش وجود داره مثلا تو بازی که صفحه ی اول گفته اسمش رو نیارید داره این گزینه رو........

عزیز من فرصت کمی برای بازی با این بازی داشتم وهنوز هم نخریدمش و فقط در حد یه تست کوچیک بوده ولی مطمعن باش وجود داره مثلا تو بازی که صفحه ی اول گفته اسمش رو نیارید داره این گزینه رو........

نه خیر، همچین چیزی تو سری GT وجود نداره.

دوست عزیز بازی رو تهیه نکردی خب چرا از خودت غیب میگی :d خوشبختانه یا بدبختانه auto break تو gt نیست . این دوستمون هم که میگه ماشینیش سر پیچ ترمز میکنه فکر کنم اشتباه میکنه :d ماشین ترمز نمیکنه ولی نمیذاره گاز بدی و هر چه قدر گاز بدی بازم اون میزان گاز پایین بازی قرمز میشه ! احتمالا همون traction contorl هست ! شایدم برا لاستیکات باشه ! وقتی لاستیک میپوکه انگار نیم کلاچ گاز میدی ( تو پیست تاپگیر در قسمت آنلاین )

داداش تو همچین با اعتماد به نفس گفتی که من شک کردم گفتم شاید دارم یه چیز دیگه بازی میکنم..
چون تو یه بازی دیگه بوده تو این نباید باشه که
نخیر اون دوستمون همون Traction Control رو باید off کنه که نمیزاره سر پیچ تا اخر گاز بدی..

----------------

ویرایش :

یکی مرام بزاره به من Drift یاد بده:d
هرکاری میکنم نمیشه همش 0 میگیرم ملت هو میکننم=))

آخرین ویرایش:
دوستان مشكل حل شد با خريد يه ترانسميشن 20000 هزارتايي چون قدرت ماشين رو برده بودم بالا ولي ماشين سريعا به دنده 5 ميرسيد و روي دور 7 هزار موتور سرعت روي 178 گير ميكرد كه با عوض كردن ترانسميشن مشكلش حل شد

دوست عزیز منم اول اورجینال داشتم و 1 روزه که کپی خریدم و هیچکدام از مشکلای شما رو نداشتم.

در ضمن گرافیک بازی هیچ تغیری نکرده و لود هم زمانش کمتر شده.

ایشالا شما هم به همین بلا دچار شی !

حقته !
دوست عزیز بازی رو تهیه نکردی خب چرا از خودت غیب میگی :d خوشبختانه یا بدبختانه auto break تو gt نیست . این دوستمون هم که میگه ماشینیش سر پیچ ترمز میکنه فکر کنم اشتباه میکنه :d ماشین ترمز نمیکنه ولی نمیذاره گاز بدی و هر چه قدر گاز بدی بازم اون میزان گاز پایین بازی قرمز میشه ! احتمالا همون traction contorl هست ! شایدم برا لاستیکات باشه ! وقتی لاستیک میپوکه انگار نیم کلاچ گاز میدی ( تو پیست تاپگیر در قسمت آنلاین )

ولی داداش،مثلا تو قسمت سباستین لو تو اون کوهه ! اونجا نیمدونم چرا میخوای بپیچی ماشین خودش ترمز میکنه !

من آپدیت 600 مگی رو دانلود کردم بعدش دیگه هروقت وارد قسمت خرید ماشین میشم وارد هر کمپانی که میشم علامت لود میاد و ماشیناش دیگه نمیان!!! کنسل هم نمیشه میره تو حالت هنگ
اگر کسی میدونه چیکار باید بکنم راهنمایی کنه
ممنون.

یکی مرام بزاره به من Drift یاد بده:dهرکاری میکنم نمیشه همش 0 میگیرم ملت هو میکننم=))
من اون تروفی مخصوصش رو هم گرفتم.باید اول یکم از سرعتت کم کنی-بعدش یه کوچولو ترمز دستی بزنی-بعدش ماشین آماده دریفت میشه-باقیش با خودت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or