Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
بچه ها گلد کردن این لایسنس ها چقدر سخته.:(( اگه میخواید که تاپیک بزنیم برای آموزش این لایسنس ها توسط افراد حرفه ای سایت که بقیه هم کمک بگیرند.:d
آره سخته-اما خوب به جز من یکی دیگه هم اینجا همه رو طلا گرفته.راستش میخواستم تاپیک بزنم و با فیلم آموزشش رو بزارم.اما چون حجم فیلم زیاد میشه و دانلودش سخت-پشیمون شدم.از اونور هم با حرف نمیشه آموزش داد.کلا بیخیال شو بهتره:d

دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟؟الان وارد قسمت خرید خودرو که میشم روی هر کمپانی که میرم اون پایین تعداد ماشینهایی که داره رو برای همه کمپانی ها صفر میزنه و وقتی هم اکی میکنم که وارد یک کمپانی بشم دیگه تو لود گیر میکنه و بیرون نمیاد
تازه آپدیت کردم بازی رو به خاطر آپدیته؟ بعد اگر دیتای بازی رو پاک کنم آپدیت ها هم پاک میشن؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟؟الان وارد قسمت خرید خودرو که میشم روی هر کمپانی که میرم اون پایین تعداد ماشینهایی که داره رو برای همه کمپانی ها صفر میزنه و وقتی هم اکی میکنم که وارد یک کمپانی بشم دیگه تو لود گیر میکنه و بیرون نمیاد
تازه آپدیت کردم بازی رو به خاطر آپدیته؟ بعد اگر دیتای بازی رو پاک کنم آپدیت ها هم پاک میشن؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

نه عزیزم،به خاطر اینه که level ت پایینه،برای اینکه یه ماشین رو بخری باید لولشو داشته باشی که لول هر ماشینو کنارش میزنه،وقتی واسه یه کمپانی 0 میزنه یعنی ماشینی در حد و اندازه های لولت نداره !:)

دوستان من یک پیشنهاد دارم برای کاربرای پرمیموم که یک تاپیک بزنن برای کل کل:d جی تی بازها و در اون افراد پیشرفتهاشون رو در بازی مثل درصد تموم شدن.لیسانسها.تروفی.مسابقات ردبول و کل special event ها به نمایش بزارن که یک جو رقابتی باحال بوجود بیاد

نه عزیزم،به خاطر اینه که level ت پایینه،برای اینکه یه ماشین رو بخری باید لولشو داشته باشی که لول هر ماشینو کنارش میزنه،وقتی واسه یه کمپانی 0 میزنه یعنی ماشینی در حد و اندازه های لولت نداره !:)

عزیزم بنده لول 19 هستم و قبلا هم همه ی خودرو ها برام آن بودن ولی بعد از ریختن آپدیت همشون پریدن و نیستن
رفتم فروم گیم اسپات رو دیدم چند نفر دیگه هم اینجوری شدن مثل اینکه باید یه بار دیتای بازی رو کلا پاک کنم دوباره بزنم آپگرید بشه تا مشکل حل بشه

خب منم تازه شروع کردم:d(lvl11)
یه سوال:
میخوام بعضی از مسابقه هارو برم میگه باید ماشینت ژاپنی باشه میشه چند تا ماشین ژاپنی معرفی کنید
هرچی میگردم نیست:">

خب منم تازه شروع کردم:d(lvl11)
یه سوال:
میخوام بعضی از مسابقه هارو برم میگه باید ماشینت ژاپنی باشه میشه چند تا ماشین ژاپنی معرفی کنید
هرچی میگردم نیست:">

nissan gt-r که برای لول شما از همه به صرفه تر و بهتره

• Like
Reactions: βehdad
دوستان عزیزی که علاقه به بخش Seasonal Events دارن اگر میخوان مسابقه 1,500,000 که باید با ماشین کوروت برین رو بگیرن به من بگن تا ماشینم خودم رو که تیون شده هست بهشون بدم...با این ماشین نه تنها اول میشید بلکه نفرات 11 و 12 رو هم برای بار دوم رد میکنید.....

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or