Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
نمیدونم بحث دمیج به کجا رسید ولی تا اونجایی که یادم هست این مسئله که در لول خاصی دمج باز میشه رو دوستان رد کرده بودن.
امروز داشتم seasonal 5 رو بازی میکردم که خوردم به ماشین جلوییه و دیدم که اه یخورده کج شد!:d دوباره هی بهش زدم دیدم نه بازم کج میشه. خلاصه کلا بازی رو فراموش کرده بودم و هرکیو میدیدم از خجالتش در می اومدم.
بعد رفتم تو قسمت practice و حسابی ماشینه رو صافکاری کردم
البته لول من a=29 و b=38

نمیدونم بحث دمیج به کجا رسید ولی تا اونجایی که یادم هست این مسئله که در لول خاصی دمج باز میشه رو دوستان رد کرده بودن.
امروز داشتم seasonal 5 رو بازی میکردم که خوردم به ماشین جلوییه و دیدم که اه یخورده کج شد!:d دوباره هی بهش زدم دیدم نه بازم کج میشه. خلاصه کلا بازی رو فراموش کرده بودم و هرکیو میدیدم از خجالتش در می اومدم.
بعد رفتم تو قسمت practice و حسابی ماشینه رو صافکاری کردم
البته لول من a=29 و b=38

البته نداشتن دمیج واسه این بازی،کاملا قابل توجیهه چون اونوقت دیگه نمیتونستن با FPS 60 بدن تو بازار،مطمئنا استاد وقتی که PS4 اومد،چون قدرتش N برابر PS3 س ، اونوقت یه بازی ای میده که نه تنها دمیج هست،بلکه فکر کنم کل محیط بازی هم دینامیک شه و مثلا درخت ها هم بهشون باد بخوره و تکون بخورن

دوستان برن تو http://www.gtplanet.net/ یه Account بسازن بعد از قسمت Feedback نظرات خودشون رو با Vote دادن به تاپیک ها به گوش PD برسونن
الآن اومدم همینو بگم ! :دی
حتمآ همگی اینجا شرکت کنین و رآی بدین. (نامرده هرکی به More Race Events سه تا رآی نده :دی)

البته نداشتن دمیج واسه این بازی،کاملا قابل توجیهه چون اونوقت دیگه نمیتونستن با FPS 60 بدن تو بازار،مطمئنا استاد وقتی که PS4 اومد،چون قدرتش N برابر PS3 س ، اونوقت یه بازی ای میده که نه تنها دمیج هست،بلکه فکر کنم کل محیط بازی هم دینامیک شه و مثلا درخت ها هم بهشون باد بخوره و تکون بخورن
کلآ GT5 از نظر بصری خیلی با استانداردهای PD فاصله داره. PD با کنسول ضعیف PS2 یه شاهکار مثل GT4 ساخته بود که از خیلی موارد گرافیکی از ریسینگ های کنسولهای دیگه هم برتر بود. زمانی که کسی توی کنسول نمیدونست 60 فریم چی هست , PD با GT3 این فریم رو عرضه کرده بود با گرافیک فوق العاده. یا همون GT5: Prologue که هنوز هم مدلهای ماشیناش عالیه چه برسه به 3 سال پیش. ولی توی GT5 عدم توازن گرافیکی بیداد میکنه. حتی سایه هاش هم گویا از Prologue بدتر شده ! (خودم Prologue رو بازی نکردم مطمئن نیستم) البته هنوزم مدلهای پریمیوم و نورپردازی و گرد و خاک و ... فوق العادست به اضافه رزولوشن و AA . ولی اگه مشکلات GT5 برای GT6 تکرار نشه و بازی سر وقت آماده بشه و بهتر برنامه ریزی کنن , بهتون قول میدم چیز محشری از نظر گرافیکی داشته باشیم ! همون طور که همه نسخه های قبلی GT زمان خودشون بهترین بودن. دمیج رو هم یا ارتقا میده یا میره سراغ دمیج از پیش طراحی شده تا دیگه حرف و حدیثی پیش نیاد !
هرچند توی همین GT5 هم میشه هنوز گوشه هایی از استعداد PD در زمینه بصری رو دید. از نورپردازی بی نظیر در شب و افتادن نور چراغ ماشین روی تابلوهای شب رنگ تا چراغ ترمز که نورش به زیباترین شکل روی محیط می افته و حرکت چمن ها توی بعضی مپ ها براثر حرکت ماشینها و ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
(نامرده هرکی به More Race Events سه تا رآی نده :biggrin1:)

رای دادیم ! :biggrin1: فقط : Fast-Forward B-Space | More Track With Dynamic Weather and Time Changes فراموش نشه !

ولی اگه مشکلات GT5 برای GT6 تکرار نشه و بازی سر وقت آماده بشه و بهتر برنامه ریزی کنن

یکی به استاد بقبولونه بابا تو به تیم بزرگ تری نیاز داری !!

حامد جان اینطور نیست......من فریمورم 3.55 هست و دیشب تونستم به راحتی فایل رو با دانلود منجیر دان کنم و در عرض 20 دقیقه فایل رو روی پی اس 3 انتقال بدم.......;;)
برای همین روش کار رو باتوجه به اینکه سرم شلوغ هست
بابت ترجمه یه کتاب
براتون میزارم....و امیدوارم مدیریت محترم اگر مشکلی نداشت مطلب رو در ابتدای تاپیک یا هر جایی که میتونه موثر باشه قرار بده.....

روش اپدیت بازیهای PS3 از طریق کامپیوتر
مواد لازم...:d :
1.یک PC یا همون کامپیوتر...ویندوز XP یا 7 (من خودم رو 7 تست کردم)
2.برنامه PS3 Proxy Server GUI که این لینک دانلودش هست.
3.نسخه 1.1 برنامه Microsoft .Net Framework....که توی برنامه ها کینگ هست ولی اگر نداشتید بگید من براتون لینک دانلودش رو هم قرار بدم.
4.یک مودم که قابلیت router رو هم داشته باشه..(اکثر مودم ها البته دارن) که از یه طرف همزمان با کامپیوترتون ارتباط داشته باشه و از سمت دیگه هم با PS3.
5.کمی صبر و حوصله...:d

روش کار:​

ابتدا نسخه 1.1 برنامه Microsoft .Net Framework نصب کنید و بعد ازان برنامه PS3 Proxy Server GUI را دانلود کنید و نصب کنید....دقت داشته باشید که بعد از اینستال برنامه ایکونی نه در قسمت Desktop و نه در StartMenu مشاهده نمیکنید و میبایست به دنبال فایلی با نام PS3 Proxy Server GUI یا CF3B5 بگردید.
بعد از اجرای برنامه محیطی به شکل زیر را مشاهده میکنید:

patch_pc_download1.jpg

تیک گزینه PS3 mode را فقط بزنید و بعد ار ان ip کامپیوترتون رو در کادر بالایی واردکنید برای مثال 192.168.1.2 یا ....
دقت کنید که این ای پی میبایست عینا هم در تنظیمات PS3 وارد شود.
اگر هم نتونستید ip کامپیوتر رو از کجا پیدا کنید روی مانیتور کوچکی که پایین در گوشه سمت راست صفحتون هست کلیک کنید و گزینه status را بزنید و ای پی خود رو ببینید...

patch_pc_download2.jpg

دکمه استارت برنامه PS3 Proxy Server را زده ......حالا دیگه با کامپیوتر کاری ندارید....:)

به سراغ پی اس 3 تون میاد و به تنظیمات اینترنتون میرید و اونو مجددا تنظیم میکنید....همه چیز رو مثل قبل تنظیم کنید فقط گزینه Proxy Server رو فعال کنید و در قسمت ip همان عددی را که در کادر برنامه PS3 Proxy Server وارد کنید... و در نهایت تست و سیو...

مرحله مهم:

دیسک بلوری بازی مورد نظرتون که در اینجا منظورمون GT5 هست رو توی دستگاه بزارید و بازی رو اجرا کنید پیغامی مبنی بر اپدیت به 1.05 ظاهر میشود ok کرده ...در ادامه صفحه ای ظاهر میشود که در ان مدت زمان دانلود را نشان میدهد....حدود 1 دقیقه صبر کنید و دانلود رو کنسل نمایید...به کامپیوتر برگردید و به Tab به نام log به برنامه PS3 Proxy Server بروید.... اگر مراحل بالا رو درست انجام داده باشید خواهید دید که در کادر زیرین برنامه نوشته هایی شامل تاریخ و تعدای URL در کنار انها میبینید...حال اخرین لینکی که در برنامه (اونی که بالاتر از همه هست) و نامی به شکل http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...0000000000000-A0105-V0100-PE.pkg?product=008E را با راست کلیک کردن بر روی ان کپی کنید ....حالا اگر برنامه هایی مثل IDM و یا... دارید این لینک رو توی اونا کپی کنید و بزارید برا دانلود....:d
مسیری رو که فایل دانلودیتون توش قرار داره رو کاملا به خاطر داشته باشید...
به برنامه PS3 Proxy Server برگردید و به Tab به نام replace برید....گزینه کوچکی در کنار 2 مستطیل سفید رنگ قرار داره که با بردن پوینتر موس روش گزینه add ظاهر میشه...مسیری رو که فایل دانلودیتون توش هست رو به طور کامل به همراه خود فایل انتخاب کنید....بعد از انجام این مرحله خواهید دید که در یکی از 2 کادر سفید رنگ ادرس محل فایل دانلودیتون نوشته شده....در کادر کناری اون ((((دقت کنید )))) ادرس URL که انداختید داخل دانلود منجیرتون که در بالا بهش اشاره کردم....برای مثال http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...0000000000000-A0105-V0100-PE.pkg?product=008E رو در اون کادر خالی کناری کپی کنید....حالا به پی اس 3 برگردید و دوباره دیسک رو بزارید داخل دستگاه و مراحل رو دنبال کنید تا زمانی که پیغام دانلود فایل به شما داده بشه...اگر موارد بالا رو درست انجام داده باشد خوهید دید که زمان دانلود رو براتون میزنه 20 یا 30 دقیقه......:d بله درسته اون داره فایل رو از طریق روتر از کامپیوترتون دانلود میکنه....در نهایت پس از اتمام دانلود پچ رو اینستال کرده و تمام.....

نکته مهم:
ممکن هست پس از نصب پچ از PSN دی سی بشید.... کافیه که دوباره به تنظیمات اینترنت برید و دوباره اونو تنظیم کنید ...منتها این بار گزینه Proxy رو خاموش کنید.
والسلام....:d امیدوارم مفید بوده باشه.....:);;):d
سلام دست گلتون درد نکنه :x
من امتحان کردم
تا مرحله ی pc خوب وقتی میخوا ip بزنم تو ps3 ئهلث could not و فلان اله بله دله:d
به نت هم وصل نمیشه چه کنم؟:-/

کلآ GT5 از نظر بصری خیلی با استانداردهای PD فاصله داره. PD با کنسول ضعیف PS2 یه شاهکار مثل GT4 ساخته بود که از خیلی موارد گرافیکی از ریسینگ های کنسولهای دیگه هم برتر بود. زمانی که کسی توی کنسول نمیدونست 60 فریم چی هست , PD با GT3 این فریم رو عرضه کرده بود با گرافیک فوق العاده. یا همون GT5: Prologue که هنوز هم مدلهای ماشیناش عالیه چه برسه به 3 سال پیش. ولی توی GT5 عدم توازن گرافیکی بیداد میکنه. حتی سایه هاش هم گویا از Prologue بدتر شده ! (خودم Prologue رو بازی نکردم مطمئن نیستم) البته هنوزم مدلهای پریمیوم و نورپردازی و گرد و خاک و ... فوق العادست به اضافه رزولوشن و AA . ولی اگه مشکلات GT5 برای GT6 تکرار نشه و بازی سر وقت آماده بشه و بهتر برنامه ریزی کنن , بهتون قول میدم چیز محشری از نظر گرافیکی داشته باشیم ! همون طور که همه نسخه های قبلی GT زمان خودشون بهترین بودن. دمیج رو هم یا ارتقا میده یا میره سراغ دمیج از پیش طراحی شده تا دیگه حرف و حدیثی پیش نیاد !
هرچند توی همین GT5 هم میشه هنوز گوشه هایی از استعداد PD در زمینه بصری رو دید. از نورپردازی بی نظیر در شب و افتادن نور چراغ ماشین روی تابلوهای شب رنگ تا چراغ ترمز که نورش به زیباترین شکل روی محیط می افته و حرکت چمن ها توی بعضی مپ ها براثر حرکت ماشینها و ...

از پست های دوستان این برداشت رو داشتم که میگن دمیج توی بازی نیست

ولی منظور من این بود که هست و از لول خاصی که فکر کنم 38 باشه باز میشه. اگه دوستان بخوان میتونم واسشون عکسم بزارم ولی بگین چطوری باید آپ کنم عکسو.

از پست های دوستان این برداشت رو داشتم که میگن دمیج توی بازی نیست

ولی منظور من این بود که هست و از لول خاصی که فکر کنم 38 باشه باز میشه. اگه دوستان بخوان میتونم واسشون عکسم بزارم ولی بگین چطوری باید کنم عکسو.
دوست عزیز کلآ دمیج و این جور چیزا توی بازی لول بندی نداره. فقط یه سری از ماشینها هستن که بیشتر داغون میشن و مثلآ درشون کنده میشه و ... که به اشتباه شایعه شده بود مربوط به لول بندی هست ! یعنی اگه با این ماشین توی لول 1 هم تصادف کنی بهتر خراب میشه تا سایر ماشینها.

دوست عزیز کلآ دمیج و این جور چیزا توی بازی لول بندی نداره. فقط یه سری از ماشینها هستن که بیشتر داغون میشن و مثلآ درشون کنده میشه و ... که به اشتباه شایعه شده بود مربوط به لول بندی هست ! یعنی اگه با این ماشین توی لول 1 هم تصادف کنی بهتر خراب میشه تا سایر ماشینها.

اصلا 1 درصد هم اگه دمیج لول بندی شده باشه،قضیه دیگه خنده اندر خنده میشه !!! چون دمیج جزو لاینفک بازی ماشینه ! مثل این میمونه که به منی که مثلا فیفا بخشی از زندگیمه،تولید کنندش بگه اگه بتونی یه جوری قهرمان اروپا بشی با یه تیم،یه بازیکن به نام دروازبان هم به بازی اضافه میکنیم برات!!!! (مثالم یه خرده مسخره بود یحتمل ! )

من انتظار داشتم تولید کنندگان این بازی و از جمله پی دی میومدن و خیلی صریح میگفتن که آقا جان ما واسه این بازی دمیج پیش بینی نکردیم ! الان میفهمم چرا تمامی گیم پلی هایی که از بازی قبل انتشارش،اومده بود بیرون،طرف که راننده بود عمرا اگه ماشینش به در و دیوار یا به کسی میخورد !!!!

سوال ما بی پاسخ است؟؟؟:d:-/:d
دوست گرامی شما میبایست یک ای پی دلخواه رو مثلا مثل 192.168.1.5 انتخاب کنید و اونو در کادر مربوطه وارد کنید بعد هم در کنسولتون همین ای پی رو وارد کنید یه تست کانکشن بگیرید .......نکته مهم اینه که تو همون متن هم اشاره کردم : مودمی که دارین استفاده میکنید حتما router باشه والا امکان انجام این کار رو نخواهید داشت.
:)

دوست گرامی شما میبایست یک ای پی دلخواه رو مثلا مثل 192.168.1.5 انتخاب کنید و اونو در کادر مربوطه وارد کنید بعد هم در کنسولتون همین ای پی رو وارد کنید یه تست کانکشن بگیرید .......نکته مهم اینه که تو همون متن هم اشاره کردم : مودمی که دارین استفاده میکنید حتما router باشه والا امکان انجام این کار رو نخواهید داشت.
:)

خوب ip pc من 19.168.1.4 هستش من اینو وارد اون کادر میکنم میزنم start مودمم هم تو seting نوشته adsl/router مودم 4port داره من یکیشو زدم به pc اون یکیش هم ps3 تو تنظیمات هم همون ip هارو وارد میکنم (ps3) ولی دیگه نت کار نمیکنه فقط از pc نت کار میکنه!؟!؟!؟:(
مودم رو حالت auto هست نه bridg

خوب ip pc من 19.168.1.4 هستش من اینو وارد اون کادر میکنم میزنم start مودمم هم تو seting نوشته adsl/router مودم 4port داره من یکیشو زدم به pc اون یکیش هم ps3 تو تنظیمات هم همون ip هارو وارد میکنم (ps3) ولی دیگه نت کار نمیکنه فقط از pc نت کار میکنه!؟!؟!؟:(
مودم رو حالت auto هست نه bridg

خب بحث نت مهم نیست مهم امکان تبادل فایل بین کامپیوتر و پی اس 3 و اینکه این 2 به هم کانکت بشن هست...اصلا شما کابل تلفنت رو از مودم بکش....اتصال به اینترنت رو هم موقعی که فایل مربوطه رو به پی اس 3 منتقل کردی میتونی دوباره مثل اول قرار بدی....:)

من که یک هفتست با ارور 80710723 مواجه شدم دیگه انلاین و seasonal event هم نمیتونم بزنم:(هر کاری هم میکنم درست بشو نیست

داداش این همه پول دادی این بازی رو خریدی که دیگه نتونی بازی کنی ؟ برو تو قسمت ساپورت بازی کد ارور رو بزن ببین برو بچه های استاد چیکار میتونن برات بکنن! این که نشد کار ! والا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or