برای سوال اول باید بگم که وقتی تو بازی رفتی start رو بزن و برو تو quick option اونجا خودت میبینی.سلام بدون مقدمه کمک میخوام ازتون هر کی هم هر چی جواب بده اعتبارش محفوظه نه یکی نه دوتا بلکه سه تا ؟ :d
1- چجوری تو نمای داخل کابین فاصله خودم رو از فرمون ماشین افزایش بدم میدونی یجوری نمای کلی تری از کابین داشته باشم مثل همونی که تو فورزا 3 بود و درصدش رو کم و زیاد میکردی نما بازتر میشد. ؟؟؟؟
2- ببخشید کلاچ این دسته های معمولی کجاست تو گزینه ها نیست ؟؟؟
3-با عرض معذرت من هر فرمون USB بخرم واسش جواب میده ؟؟ میدونی از اون ارزونا البت سه پداله که کلاچم باشه ؟
قربون همتون
سلام بدون مقدمه کمک میخوام ازتون هر کی هم هر چی جواب بده اعتبارش محفوظه نه یکی نه دوتا بلکه سه تا ؟ :d
1- چجوری تو نمای داخل کابین فاصله خودم رو از فرمون ماشین افزایش بدم میدونی یجوری نمای کلی تری از کابین داشته باشم مثل همونی که تو فورزا 3 بود و درصدش رو کم و زیاد میکردی نما بازتر میشد. ؟؟؟؟
2- ببخشید کلاچ این دسته های معمولی کجاست تو گزینه ها نیست ؟؟؟
3-با عرض معذرت من هر فرمون USB بخرم واسش جواب میده ؟؟ میدونی از اون ارزونا البت سه پداله که کلاچم باشه ؟
قربون همتون
دوست عزیز باید مدل G25 هم اضافه کنید به مدلهای 3 پداله.این فرمون هم عالیه و هیچ نقصی نداره.
قیمت حدودی بهترین فرمونهای برای این بازی به نسبت قیمت!
Logitech Driving Force GT به قیمت حدودا 195 هزار تومان(3 پداله)
Logitech G25 به قیمت حدودا 300 هزار تومان(3 پداله)
Logitech G27 به قیمت حدودا 390 هزار تومان(3 پداله)
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) ‘09دوستان برای like the wind یه ماشین خوب پیشنهاد بدید که بگیرم