Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
مشکل لود شدن بازی

بازی GT5 را می خوام بازی کنم در همه جای بازی لود میشه به جز GT5 Licenses و در صفحه سیاه لودینگ گیر میکنه لطفا زود جواب بدهید.در ضمن من از دانگل استفاده میکنم.:((:((:((

با سلام به همه دوستان:d
خب دیروز با طلا گرفتن تمام لیسانسهای کلاس s تونستم تمام لیسانسهای بازی رو طلا بگیرم. جالبه بدونید من زمانی بازی بدستم رسید(تقریبا دو هفته پیش) که دقیقا اولین امتحان ترمم شروع شده بود و ازون موقع فقط شبها وقت داشتم پشت دستگاه بشینم!:d همونطور هم که قبلا قولش رو داده بودم از قسمت لیسانسها عکس گرفتم تا خدای ناکرده مشکلی و سوء تفاهمی پیش نیاد

[URL=http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=3mukttm9wb98fllv8t60.jpg][/URL]

[URL=http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=u2dlghjqv9dbkitfulan.jpg][/URL]

[URL=http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=3zxt0qa5mp9x7zmg2mn8.jpg][/URL]

[URL=http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=471k5uvlvgq0cvcqkv24.jpg][/URL]

[URL=http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=fvwa763pt6ao9telakrn.jpg][/URL]

[URL=http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=1e3dty2hqvssk19rz5sn.jpg][/URL]
همه این لیسانسها رو با دسته و بدون بهم زدن Driving Option رفتم.اگر بگم بعضی از لیسانسها مشکل نبود دروغ گفتم چون به معنای واقعی چنان فشار عصبی بهم وارد میکرد یا دستام میلرزید یا سرم درد میگرفت ولی نکته ی جالب این بود که من لیسانسهای کلاس S رو نمیدونم چرا راحت تر از بقیه کلاسها تموم کردم !:d
البته الان هم وقتمو گذاشتم روی Special ها و تا الان تونستم مسابقات Kart , Nascar , Top Gear و AMG Driving School تا Intermediate Level طلا کنم که انصافا واقعا شاید میشه گفت مسابقات AMG سختترین مسابقات واسه من تا الان بوده !
فعلا

اخرین بار که چک کردم لیست Online Dealership اپدیت شده بود ولی Seasonal نیومده بود..

کسی چک نکرده ببینه اومده یا نه؟! من همش دارم اررور میگیرم نمیدونم مشکل از IPS هس یا از اون اپدیت لعنتی سونی

من همون اول اول بازی مجبور شدم یه ماشین Accord خاکستری آشغال بخرم (دسته دوم :d )
بعدش وقتی اون فولکس واگن Samba Bus رو دیدم خیلی چشمم گرفتم :d با بدبختی 70 هزار تا جمع کردم آخرش وقتی خریدمش رفتم توی مسابقه ی اولی توی 3 ثانیه همه ناپدید شدن منم فاصله ام با خط شروع 5 متر بود :d :))=))=))=))

ولی در عوضش نشستم اون Special مخصوص Top Gear رو رفتم که همشون فولکس هستن. :d

سلام بدون مقدمه کمک میخوام ازتون هر کی هم هر چی جواب بده اعتبارش محفوظه نه یکی نه دوتا بلکه سه تا ؟ :d
1- چجوری تو نمای داخل کابین فاصله خودم رو از فرمون ماشین افزایش بدم میدونی یجوری نمای کلی تری از کابین داشته باشم مثل همونی که تو فورزا 3 بود و درصدش رو کم و زیاد میکردی نما بازتر میشد. ؟؟؟؟

2- ببخشید کلاچ این دسته های معمولی کجاست تو گزینه ها نیست :-/ ؟؟؟

3-با عرض معذرت من هر فرمون USB بخرم واسش جواب میده ؟؟ میدونی از اون ارزونا البت سه پداله که کلاچم باشه ؟
قربون همتون:x

سلام بدون مقدمه کمک میخوام ازتون هر کی هم هر چی جواب بده اعتبارش محفوظه نه یکی نه دوتا بلکه سه تا ؟ :d
1- چجوری تو نمای داخل کابین فاصله خودم رو از فرمون ماشین افزایش بدم میدونی یجوری نمای کلی تری از کابین داشته باشم مثل همونی که تو فورزا 3 بود و درصدش رو کم و زیاد میکردی نما بازتر میشد. ؟؟؟؟

3-با عرض معذرت من هر فرمون USB بخرم واسش جواب میده ؟؟ میدونی از اون ارزونا البت سه پداله که کلاچم باشه ؟
برای سوال اول باید بگم که وقتی تو بازی رفتی start رو بزن و برو تو quick option اونجا خودت میبینی.

سوال دوم هم بگم که برای دسته کلاچ نداره.یعنی من که ندیدم.

سوال سوم رو هم نمیدونم:d

• Like
Reactions: jetalpha

در مورد سوال سوم فرمونی که 3 پدال داشته باشه!

فقط یک مدل Logitech هستش! که همچین چیزی تولید کرده و قیمتش هم زیر 350.000 نیست!

خیلی هم کم گیر میاد چون گرونه درخواست کم داره!!

Logitech G27 Racing Wheel

d73d9f399527439.jpg

e6f94b3ed63347e.jpg

فرمون کاملآ چرم! و یک چیز کاملآ شبیه سازی شده!! در نوع خودش واقعآ بی نظیره!

چند تا از بچه های سایت از این مدل دارن!!

• Like
اقا این ماشینهای استاندارد کجاست ؟
بعد کلا چنتا مسابقه داره؟
نسبت به GT4 کمتر نشده؟(مسابقهاش) کلا چه چیزهایی بسبت نسخه ی ps2 اش داره؟
چنتا پیست داره؟
چنتا ماشین داره؟کلا
ماشین چه جوری هدیه بگیریم؟؟

آخرین ویرایش:
دوست عزیز باید مدل G25 هم اضافه کنید به مدلهای 3 پداله.این فرمون هم عالیه و هیچ نقصی نداره.
قیمت حدودی بهترین فرمونهای برای این بازی به نسبت قیمت!
Logitech Driving Force GT به قیمت حدودا 195 هزار تومان(2 پداله)
Logitech G25 به قیمت حدودا 300 هزار تومان(3 پداله)
Logitech G27 به قیمت حدودا 390 هزار تومان(3 پداله)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز باید مدل G25 هم اضافه کنید به مدلهای 3 پداله.این فرمون هم عالیه و هیچ نقصی نداره.
قیمت حدودی بهترین فرمونهای برای این بازی به نسبت قیمت!
Logitech Driving Force GT به قیمت حدودا 195 هزار تومان(3 پداله)
Logitech G25 به قیمت حدودا 300 هزار تومان(3 پداله)
Logitech G27 به قیمت حدودا 390 هزار تومان(3 پداله)

اولآ اینکه تو نمیخای PSN بیای؟؟

دوم اینکه مدل Logitech Driving Force GT دوتا پدال داره!

df8a4554630e49f.jpg

و در مورد Logitech G25 باید بگم مدل پایینتره G27 هستش! که اصلآ گیر نمیاد توی ایران چون اختلاف قیمت بین G27 و G25 هیچی نیست!

پس خرید G27 که یک مدل بالاتر از G25 هستش بهتر هستش!!

در ضمن G25 همون G27 هستش فقط کیفیت ساختش پایین تره و موتور و ویبره ای که توی G27 هستش توی G25 نیست!

از خود سایت Logitech میشه اینهارو دقیق در آورد! خیلی کامل توضیح دادن!

G25
G27

288e67e364bd4e9.jpg
a7d3c511e9a7464.jpg

آخرین ویرایش:
بله اشتباه تایپی بود نوشتم 3 تایی.
البته توی ایران اختلاف قیمتشون زیاده ولی سایت www.oradoshop.com همه ی مدلها رو میفروشه اگر خواستین.
راستی مدل G25 یه برتری کوچیک نسبت به G27 داره اگه به دنده اش نگاه کنید اون قسمت که توی G27 با آرم لاجیتک جایگرین شده یه سوییچ میبینید که میتونه دنده را به حال + و - دربیاره که در بعضی مواقع خیلی خوبه.

Force Gt اینه عکسش:

Logitech%20Driving%20Force%20GT%20Racing%20Wheel.jpg

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or