Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
آره برهان.من تا الان با سیستم پولیش هیچ مشکلی نداشتم-اما پولهایی که تو endurance میده فوق العاده احمقانست)xآدم سه ساعت برونه که فقط
200 هزار تا
بگیره:-oدر حالیکه میشه با کمتر از این زمان 1 میلیون پول در آورد.
آره اینی که تو میگی برای بخش A هست اما من تو بخش B رو هم میگم که واقعا افتضاح تر از این هستش:دی دقیقا راننده من 2 ساعت و 20 دقیقه رانندگی کرد و بعدش بهش
27000
تا پول داد. باورت میشه؟:d من از خنده داشتم میمردم. البته تجربه خوبی دادش به طوری که راننده های level 0 من یک ضرب به
level 12

رفتند و بسیار حال دادش:دی

چرا که نه ؟
یکی از موفق ترین Racing های تاریخ هست سری GT!

اگه اهل Racing هستی و وقت داری بشینی پاش ... چرا که نه ؟

اخه دوستان توی چند تا تاپیک دیدم که میگن باید GT باز باشی تا از بازی لذت ببری و از این حرفا:d

فقط سوال این بازی پایان داره؟
یعنی اصلا تمومی داره یا نه؟:d

واقعا Grand Tour رو چه کسی میتونه همشو گلد کنه..؟!:d دو روزه بیشتر از برنز نمیتونم واقعا سخته....
من:dبجز اولیش باقی طلائی شدن.:d

اون Ford GT ِ که فوق العادست ... همونی که تو قسمت Gran Turismo ِ به خصوص اگر مثل من عاشق Ford GT باشید، اصلا این ماشین ُ از دست ندید.

SLR Mclaren رو هم خریدم و با تیونینگ به 880 اسب بخار رسید، فوق العادست این ماشین، حالا تو قسمت Photo Mode یه سری عکس براتون میزارم.
خوشم میاد که عین خودم خوش سلیقه ایی.:dمن که دیووووونه اون ford شدم.اتفاقا slr رو خریدم.نمیدونم چرا زیاد به دلم نشست.کلا تو این شماره-نه bmw و نه benz بهم مزه نداده-ولی تا دلت بخواد فراری و لامبورگینی و فورد بهم حال دادن.:x

آخرین ویرایش:
من توی یک مرحله (بیگینر) که باید ماشین سال 1967 ساخت ژاپن داشته باشم گیر کردم.
میشه لطف کنید و ماشین این مسابقه رو بهم معرفی کنید
اما یکی چیزی به دوستانی که تازه برای اولین بار هست این مسابقه رو تجربه میکنند بگم :
این بازی رو از دست ندید هرچی جلوتر میرید واقعاً بیشتر لذت میبرید.
توی طراحی پیستها خیلی عالی عمل کردند زاویه تابش نور خورشید به زمین عالی طراحی شده. پیستها که فوق العاده هستند منکه چندباری توی بعضی پیستها محو اطراف شدم و رفتم قاطی باقالیا=))

متاسفم برات ، همون اولین باری که اولی رو رفتم طلاش کردم :shrewd:
اینا رو بی خیال بابا:دی من دیشب و امروز کل پولم رو خرج کردم و 222 تا ماشین دارم:دی خیلی طول کشید تا اون 5-6 میلیون رو خرج کنم. قبلش هم که بالاخره یکدونه فرمول GT خریدم. باز بگو سخته ماشین جمع کردن. خیلی از ماشین خفن ها رو هم دارم:دی

شرمنده دیشب نشد بازی کنیم. گفتم که این نت قاطی داره. بعد امتحانا اومدم تهران سوکست میکنم:دی

اینا رو بی خیال بابا:دی من دیشب و امروز کل پولم رو خرج کردم و 222 تا ماشین دارم:دی خیلی طول کشید تا اون 5-6 میلیون رو خرج کنم. قبلش هم که بالاخره یکدونه فرمول GT خریدم. باز بگو سخته ماشین جمع کردن. خیلی از ماشین خفن ها رو هم دارم:دی

شرمنده دیشب نشد بازی کنیم. گفتم که این نت قاطی داره. بعد امتحانا اومدم تهران سوکست میکنم:دی

خب پسر خوب میدونی چقدر وقت میگیره که ماشین بخری ؟! هی بری یدونه بخری ، بعد یک صفحه سیاه بیاد و تو yes رو بزنی ، بعد یک لودینگ بیاد و باز بره Home ، دوباره بری used Dealership و باز تکرار :|

خب پسر خوب میدونی چقدر وقت میگیره که ماشین بخری ؟! هی بری یدونه بخری ، بعد یک صفحه سیاه بیاد و تو yes رو بزنی ، بعد یک لودینگ بیاد و باز بره Home ، دوباره بری used Dealership و باز تکرار :|
خوب من کلا ماشینم رو از 145 به 222 تا رسوندم نزدیک به یک ساعت شد. البته یک مقدار زمان صرف چک کردن این شد که چه ماشین های پریمیومی رو دارم که دوباره نخرمشون. خلاصه اینکه این کاری که تو میگی به نظر من عملی نیست چون باید بشینی برای خودت لیست کنی که چه ماشین هایی رو کی داده و من خودم چه ماشین هایی رو دادم و ...... البته اگه وقتش رو داشته باشی می تونی انجام بدی. اما من بهت قول میدم وقتی که به level 40 بازی برسم(چون به این تروفی هم نیاز داری دیگه) بالای 600تا ماشین دارم. بعدا اگه 100 تا 200 تا ماشین کم آوردم با یکی هماهنگ می کنم نه الان که هنوز 150 تا ماشین داری یا من که 222 تا دارم.

خوش به حالتون چقدر پول دارید من همش پول کم میارم الانم لول 10 هستم. و فکر کنم حدود 40 هزارتا پول دارم
یکی از دوستان هم چند پست قبل منو راهنمایی کنه اون ماشین رو بهم معرفی کنه

خوب من کلا ماشینم رو از 145 به 222 تا رسوندم نزدیک به یک ساعت شد. البته یک مقدار زمان صرف چک کردن این شد که چه ماشین های پریمیومی رو دارم که دوباره نخرمشون. خلاصه اینکه این کاری که تو میگی به نظر من عملی نیست چون باید بشینی برای خودت لیست کنی که چه ماشین هایی رو کی داده و من خودم چه ماشین هایی رو دادم و ...... البته اگه وقتش رو داشته باشی می تونی انجام بدی. اما من بهت قول میدم وقتی که به level 40 بازی برسم(چون به این تروفی هم نیاز داری دیگه) بالای 600تا ماشین دارم. بعدا اگه 100 تا 200 تا ماشین کم آوردم با یکی هماهنگ می کنم نه الان که هنوز 150 تا ماشین داری یا من که 222 تا دارم.

برای این موضوع که گفتی اسم ماشین هارو لیست کنیم یک راه حل هست ! اونم اینکه باز یک ماشین ارزون چند صد تا بخریم :دی

خوش به حالتون چقدر پول دارید من همش پول کم میارم الانم لول 10 هستم. و فکر کنم حدود 40 هزارتا پول دارم
یکی از دوستان هم چند پست قبل منو راهنمایی کنه اون ماشین رو بهم معرفی کنه

تو این لول ها همه این مشکل رو دارند و کاملا عادیه ، به طرفای لول 20 که برسی مشکلت حل میشه چون مسابقه ها جایزه های خوبی میدند .

برای این موضوع که گفتی اسم ماشین هارو لیست کنیم یک راه حل هست ! اونم اینکه باز یک ماشین ارزون چند صد تا بخریم :دی
آره میشه:دی من داشتم ماشین میخریدم یک ماشین 15هزارتایی بودش البته فکر کنم 10هزارتایی هم دیدم:دی با 1 میلیون میشه 100 تا ازش خرید و با 10 میلیون داشته باشی تروفی رو میگیری:دی

من 7000 تایی هم دیدم :دی ( دست دوم )
کاشکی بازی یک قابلیتی داشت که بتونی موقع خرید به بازی یگی 1000 تا از این ماشین بخر ( مثل مواقعی که میخوای خرید اینترنتی کنی :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or