Captain Mitchell
کاربر سایت
دوستان به عنوان کسی که اولین بار هست سری GT رو میخواد بازی کنه این بازیو پیشنهاد میکنین یا نه؟![]()
چرا که نه ؟
یکی از موفق ترین Racing های تاریخ هست سری GT!
اگه اهل Racing هستی و وقت داری بشینی پاش ... چرا که نه ؟
دوستان به عنوان کسی که اولین بار هست سری GT رو میخواد بازی کنه این بازیو پیشنهاد میکنین یا نه؟![]()
آره اینی که تو میگی برای بخش A هست اما من تو بخش B رو هم میگم که واقعا افتضاح تر از این هستشآره برهان.من تا الان با سیستم پولیش هیچ مشکلی نداشتم-اما پولهایی که تو endurance میده فوق العاده احمقانست)xآدم سه ساعت برونه که فقطبگیره:-oدر حالیکه میشه با کمتر از این زمان 1 میلیون پول در آورد.200 هزار تا
چرا که نه ؟
یکی از موفق ترین Racing های تاریخ هست سری GT!
اگه اهل Racing هستی و وقت داری بشینی پاش ... چرا که نه ؟
من:dبجز اولیش باقی طلائی شدن.:dواقعا Grand Tour رو چه کسی میتونه همشو گلد کنه..؟!:d دو روزه بیشتر از برنز نمیتونم واقعا سخته....
خوشم میاد که عین خودم خوش سلیقه ایی.:dمن که دیووووونه اون ford شدم.اتفاقا slr رو خریدم.نمیدونم چرا زیاد به دلم نشست.کلا تو این شماره-نه bmw و نه benz بهم مزه نداده-ولی تا دلت بخواد فراری و لامبورگینی و فورد بهم حال دادن.:xاون Ford GT ِ که فوق العادست ... همونی که تو قسمت Gran Turismo ِ به خصوص اگر مثل من عاشق Ford GT باشید، اصلا این ماشین ُ از دست ندید.
SLR Mclaren رو هم خریدم و با تیونینگ به 880 اسب بخار رسید، فوق العادست این ماشین، حالا تو قسمت Photo Mode یه سری عکس براتون میزارم.

من:dبجز اولیش باقی طلائی شدن.:d
اینا رو بی خیال بابامتاسفم برات ، همون اولین باری که اولی رو رفتم طلاش کردم :shrewd:
اینا رو بی خیال بابامن دیشب و امروز کل پولم رو خرج کردم و 222 تا ماشین دارم
خیلی طول کشید تا اون 5-6 میلیون رو خرج کنم. قبلش هم که بالاخره یکدونه فرمول GT خریدم. باز بگو سخته ماشین جمع کردن. خیلی از ماشین خفن ها رو هم دارم
شرمنده دیشب نشد بازی کنیم. گفتم که این نت قاطی داره. بعد امتحانا اومدم تهران سوکست میکنم

خوب من کلا ماشینم رو از 145 به 222 تا رسوندم نزدیک به یک ساعت شد. البته یک مقدار زمان صرف چک کردن این شد که چه ماشین های پریمیومی رو دارم که دوباره نخرمشون. خلاصه اینکه این کاری که تو میگی به نظر من عملی نیست چون باید بشینی برای خودت لیست کنی که چه ماشین هایی رو کی داده و من خودم چه ماشین هایی رو دادم و ...... البته اگه وقتش رو داشته باشی می تونی انجام بدی. اما من بهت قول میدم وقتی که به level 40 بازی برسم(چون به این تروفی هم نیاز داری دیگه) بالای 600تا ماشین دارم. بعدا اگه 100 تا 200 تا ماشین کم آوردم با یکی هماهنگ می کنم نه الان که هنوز 150 تا ماشین داری یا من که 222 تا دارم.خب پسر خوب میدونی چقدر وقت میگیره که ماشین بخری ؟! هی بری یدونه بخری ، بعد یک صفحه سیاه بیاد و تو yes رو بزنی ، بعد یک لودینگ بیاد و باز بره Home ، دوباره بری used Dealership و باز تکرار![]()
خوب من کلا ماشینم رو از 145 به 222 تا رسوندم نزدیک به یک ساعت شد. البته یک مقدار زمان صرف چک کردن این شد که چه ماشین های پریمیومی رو دارم که دوباره نخرمشون. خلاصه اینکه این کاری که تو میگی به نظر من عملی نیست چون باید بشینی برای خودت لیست کنی که چه ماشین هایی رو کی داده و من خودم چه ماشین هایی رو دادم و ...... البته اگه وقتش رو داشته باشی می تونی انجام بدی. اما من بهت قول میدم وقتی که به level 40 بازی برسم(چون به این تروفی هم نیاز داری دیگه) بالای 600تا ماشین دارم. بعدا اگه 100 تا 200 تا ماشین کم آوردم با یکی هماهنگ می کنم نه الان که هنوز 150 تا ماشین داری یا من که 222 تا دارم.
خوش به حالتون چقدر پول دارید من همش پول کم میارم الانم لول 10 هستم. و فکر کنم حدود 40 هزارتا پول دارم
یکی از دوستان هم چند پست قبل منو راهنمایی کنه اون ماشین رو بهم معرفی کنه
آره میشهبرای این موضوع که گفتی اسم ماشین هارو لیست کنیم یک راه حل هست ! اونم اینکه باز یک ماشین ارزون چند صد تا بخریم![]()