خوب دست دوم که به درد نمی خورهمن 7000 تایی هم دیدم( دست دوم )
کاشکی بازی یک قابلیتی داشت که بتونی موقع خرید به بازی یگی 1000 تا از این ماشین بخر ( مثل مواقعی که میخوای خرید اینترنتی کنی)
خوب دست دوم که به درد نمی خورهمن 7000 تایی هم دیدم( دست دوم )
کاشکی بازی یک قابلیتی داشت که بتونی موقع خرید به بازی یگی 1000 تا از این ماشین بخر ( مثل مواقعی که میخوای خرید اینترنتی کنی)
خوش به حالتون چقدر پول دارید من همش پول کم میارم الانم لول 10 هستم. و فکر کنم حدود 40 هزارتا پول دارم
یکی از دوستان هم چند پست قبل منو راهنمایی کنه اون ماشین رو بهم معرفی کنه
من اولین باره GT بازی میکنم ودر یک کلام میشه گفت فوق العادس مخصوصا برا منی که عاشق ماشینماخه دوستان توی چند تا تاپیک دیدم که میگن باید GT باز باشی تا از بازی لذت ببری و از این حرفا:d
فقط سوال این بازی پایان داره؟
یعنی اصلا تمومی داره یا نه؟:d
امیدوارم خستتون نکرده باشم.
((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((gt فوق العادس ولی ای کاش این نکات ریز منفی رو نداشتای خدا ... یعنی اینهمه برنامه نویس احمق نشستن این بازی GT5 رو نوشتن ... نکردن که بگن : وقتی شارژ باتری تموم میشه بازی رو Pause کنه بگه : Connect your Fu**ing controller ...
All Stars رو اول داشتم میشدم ... مرحله آخر ... به خدا ۲۰ ثانیه به خط پایان رفت رو دیوار دیدم شارژ تموم شد((((((((((((((((((((((((
۵ دقیقه سرم رو میز بود از بس شوکه شدم((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
تورج تقصیر خودت هست دیگه. وقتی یک بار این اتفاق برات میافته دیگه نباید اجازه بدی بار دوم هم رخ بده. تازه مگه وقتی شارژ دسته هاتون تموم میشه اون بالا نمی نویسه که شارژ داره تموم میشه؟ خوب همون جا pause کنید دیگه. البته درست میگی که باید به صورت خودکار بازی متوقف میشد.ای خدا ... یعنی اینهمه برنامه نویس احمق نشستن این بازی GT5 رو نوشتن ... نکردن که بگن : وقتی شارژ باتری تموم میشه بازی رو Pause کنه بگه : Connect your Fu**ing controller ...
All Stars رو اول داشتم میشدم ... مرحله آخر ... به خدا ۲۰ ثانیه به خط پایان رفت رو دیوار دیدم شارژ تموم شد((((((((((((((((((((((((
۵ دقیقه سرم رو میز بود از بس شوکه شدم((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
انصافا این یکی از بقیش به نظرم راحتتر بود.من خودم تمام گزینه ها رو به جز abs خاموش کردم.فقط حرکت از پشت ماشین جلوئی یادت نره که تاثیر بسزائی تو اول شدنت داره.دوستان تو طلا کردن لیسانس s8 به مشکل برخوردم! چه تنظیماتی رو پیشنهاد میدین یا توصیه![]()
نکته پنجم:1080p بودن بازی.فقط خودتون حساب کنید.که 16 ماشین با بالاترین جزئیات+بارون+اون همه افکت پاشیدن آب در اثر حرکت ماشین با کیفیت 1080p اون هم در 60 فریم اجرا بشه:-o
واقعا دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه.
این دیگه از اون حرفها بود.بستگی داره شما به چه دیدی بخوای نگاه کنی.اگر اینجوری باشه پس باید از تمام بازیها ایراد گرفت.منم میتونم بگم آنچارتد 2 کار خاصی نکرده که گرافیکش خفنه!!!چون رو 40 فریم هست.اگر مردن رو 60 فریم این گرافیک رو بدن.!!!:dاینکه جزو نکات منفی حساب میشه :d
همین 1080p بودن بازی و اجرا بر روی فریم 60 موجب افت کیفیت در حد لادیگا مخصوصا در مواقع بارونی شده که تصویر به صورت مربع مربع در میاد
آخه من نمیدونم این همه جزئیات رو ول کردید چجوری وقت کردید بچسبید به قطره آب
این دیگه از اون حرفها بود.بستگی داره شما به چه دیدی بخوای نگاه کنی.اگر اینجوری باشه پس باید از تمام بازیها ایراد گرفت.منم میتونم بگم آنچارتد 2 کار خاصی نکرده که گرافیکش خفنه!!!چون رو 40 فریم هست.اگر مردن رو 60 فریم این گرافیک رو بدن.!!!:d
افت کیفیت هم که شما میگی اصلا در این حد نیست.بعدشم من همین الان با امیر تو آنلاین بودم و همش این بشر بارونی آورد:dاصلا و ابدا بارون مربع مربع نیستآخه من نمیدونم این همه جزئیات رو ول کردید چجوری وقت کردید بچسبید به قطره آب
اول نقدم هم اشاره کردم که هر بازی نکات مثبت و منفی داره.اما جرات و اراده یامائوچی که حاضر نشد زره ایی از رزولیشن بازی و یا فریم ریت کم کنه.این از نظر من قابل تحسین هست.نه مثل اون بازیه که همه میدونن بیاد بازی رو 540 p عرضه کنه اونم با افت فریم که تا جاهایی به 20 میرسید و بعد بیاد بگه گرافیک ما خیلی خفنه-که آخرشم خفن نشد.:d