Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
پست قبلیم آخر صفحه بود گفتم شاید یک سری نبینند اینجا هم زدم که شفاف سازی بشه:دی

خوب بالاخره با کلی درس خوندن و در حالی که راننده گرامی در حال جون کندن تو جاده های مسابقات مختلف بود، در بخش B-Spec هم به level 25 نائل گشتیم:biggrin1: دوستانی که نمی خوان از میزان مراحل بخش Endurance بازی تو این قسمت اطلاعاتی رو پیدا کنند اسپویل زیر رو باز نکنند.

اولین مرحله که 300 کیلومتر بودش همون 60 لپ هستش:biggrin1: من الان فکر می کنم می بینم چه IQ هستیم که نگران این بخش بودیم:biggrin1: خوب وقتی زده 300 کیلومتر یا 4 ساعت رانندگی یا 200 مایل خوب تو بخش B-Spec هم همون هست و تغییر نمیکنه دیگه:biggrin1:

نکته جالبش می دونید چی هست. برای اولین مسابقه که 60 لپ هست به 4 تا راننده نیاز دارید:biggrin1: من که یک دونه 25 و یک دونه 14 و دو تا صفر دارم:biggrin1: فردا باید تستش کنم ببینم چیکار می کنند.

راستی در مورد این ford mustang من هم خریده بودمش:دی ماشین خدایی هست. فعلا که در به در دنبال این فرمول GT هستیم ولی یافت نمیشه لامصب. 10 میلیون هم پول دارم اما نیست:دی این آپدیت رو هم که 70%ـش رو گرفتم

پست قبلیم آخر صفحه بود گفتم شاید یک سری نبینند اینجا هم زدم که شفاف سازی بشه:دی

راستی در مورد این ford mustang من هم خریده بودمش:دی ماشین خدایی هست. فعلا که در به در دنبال این فرمول GT هستیم ولی یافت نمیشه لامصب. 10 میلیون هم پول دارم اما نیست:دی این آپدیت رو هم که 70%ـش رو گرفتم
برهان این فرمول رو تو dealer ship online من الان دیدمش-اگر اشتباه نکنم-4.500.000 بودش.منم الان همش 3 تا دارم.هرچی پول داشتم ماشین خریدم.:dفعلا لخت شدم.:d

ای چشم ... :| کور شدم ...

ساعت ۱۲ و نیم شب نشستم ... تا همین الان که دارم پست میدم ۹ صبح ...

پولم ۵ تا شد ولی یک ماشین خریدم برای چندتا مسابقه مخصوص ... که خوب هم جواب داد ... ولی دیگه چشم درد گرفتم ...

الان حدود ۴ و نیم دارم ... تا شب ۵ تا میکنم مجدد !

اقا ما چکار کنیم با این redbull نمیتونم ازش بگذرم یکی نیست راهنمایی چیزی بکنه ؟الان بعد از یه روز رفتم با هیچ ماشینی نمیتونم بازی کنم بس که این redbulle وحشتناکه . از دیروز نزدیکه 8 ساعت نشستم تا فقط یکی از سه تا قسمتشو بتونم برنز بگیرم ولی بازم 3 ثانیه با برنزش فاصله دارم تازه تو اسون ترین ریسش:((:((:((

برهان این فرمول رو تو dealer ship online من الان دیدمش-اگر اشتباه نکنم-4.500.000 بودش.منم الان همش 3 تا دارم.هرچی پول داشتم ماشین خریدم.:dفعلا لخت شدم.:d
آخه مشکل اینه که من آپدیت رو هنوز کامل نگرفتم:دی امروز دیگه میزارم تموم بشه و میام میخرمش:دی

راستی دوستان بخش B-Spec رو هم رفتم:دی مسابقه رو گذاشتم و تنظیماتش رو انجام دادم و از خونه رفتم بیرون چون کار داشتم. 2 ساعت بعد که اومدم خونه دیدم هنوز داره میره=)) کل مسابقه 2:20 طول کشید و آخرش مقدار پولی که بهتون میده اینقدر کمه شوکه میشید:دی ولی در عوض تجربه باحالی داد به من به طوری که

راننده های level 0 من درجا شدن 12:دی

اقا ما چکار کنیم با این redbull نمیتونم ازش بگذرم یکی نیست راهنمایی چیزی بکنه ؟الان بعد از یه روز رفتم با هیچ ماشینی نمیتونم بازی کنم بس که این redbulle وحشتناکه . از دیروز نزدیکه 8 ساعت نشستم تا فقط یکی از سه تا قسمتشو بتونم برنز بگیرم ولی بازم 3 ثانیه با برنزش فاصله دارم تازه تو اسون ترین ریسش:((:((:((
من که هنوز نرسیدم ولی قسمتی که تقریبآ همه توش موندن همین Redbull هست :دی توی GTPlanet اون طور که پستها رو خوندم به شدت هولناکه !!!

کل مسابقه 2:20 طول کشید و آخرش مقدار پولی که بهتون میده اینقدر کمه شوکه میشید:biggrin1: ولی در عوض تجربه باحالی داد به من
تجربه به درد خود یامائوچی میخوره ! :دی پول میخوایم :( هرچند الآن حدود 7.5 میلیون دارم ولی هنوز ماشین فرمولا رو نگرفتم :دی

ای چشم ... :| کور شدم ...

ساعت ۱۲ و نیم شب نشستم ... تا همین الان که دارم پست میدم ۹ صبح ...

پولم ۵ تا شد ولی یک ماشین خریدم برای چندتا مسابقه مخصوص ... که خوب هم جواب داد ... ولی دیگه چشم درد گرفتم ...

الان حدود ۴ و نیم دارم ... تا شب ۵ تا میکنم مجدد !
همین چند روز پیش یه خبر خوندم راجب اینکه یه پسر فقط بعد از 12 ساعت بازی کردن فوت شد!
مواظب خودت باش بابا....

آقا یه ford gt خریدم-همونی که 3.600.000 هست.واقعا محشره.کاکپیتش خداست.خود ماشین هم که معرکس.هرکی پولش رو داره تو خریدش شک نکنه.حرف نداره.اون ford mustang که قیمتش 750.000 هزارتا هست-رو هم خریدم-اونم بی نظیر هست.حتما این دو تا ماشین رو بخرید.

دیگه اغراق نکن ! اون Ford Mustang 1970 Trans-Cammer یک Sh!t به تمام معناست . 750.000 تا خرج خودش کردم و کلی هم پول بابت Tuning خرج کردم و در حال حاضر فقط به درد بخش Photo Travel Mode میخوره :دی

• Like
Reactions: u.s.a
امروز طی یک حرکت دیسک GT5 را کنسول دراورده و به جاش Call of زدم
بگید چرا ؟ هر وقت گفتید ادامه پست رو بخونید :d
ماشین خلاص نمیشه یا تو همون دنده N نمیره
فاجعه سال !!:((:((
ولی تو نسخه GT5 p می شد
یه سوال فنی
ماشین ها استاندارد از سری های قبلی وارد شدن
بوگاتی تو کدوم سری بود من کشفش نکردم :d

دیگه اغراق نکن ! اون Ford Mustang 1970 Trans-Cammer یک Sh!t به تمام معناست . 750.000 تا خرج خودش کردم و کلی هم پول بابت Tuning خرج کردم و در حال حاضر فقط به درد بخش Photo Travel Mode میخوره :دی
مطمئنی؟:dبله برای مسابقه با بوگاتی خوب نیست و بهش نمیرسه:dمن دارم در کلاس خودش میگم-ماشین فوق العاده عالی هست-و به قولی قشنگ تو دست آدم هست-زیبائی و طراحی کاکپیتش هم جای خود دارد.البته از شمائی که گیر سه پیچ دادی به ferrari 458 هیچ بعید نیست به این بگی shit.:d

جوونا خیر ببینین، کسی نبود؟
دوست عزیز-من بهت میدم-کی میتونی بیای؟فقط نری باهاش ویراژ بدی-:dاوکی؟
دو آخرش مقدار پولی که بهتون میده اینقدر کمه شوکه میشید
آره برهان.من تا الان با سیستم پولیش هیچ مشکلی نداشتم-اما پولهایی که تو endurance میده فوق العاده احمقانست)xآدم سه ساعت برونه که فقط
200 هزار تا
بگیره:-oدر حالیکه میشه با کمتر از این زمان 1 میلیون پول در آورد.

آخرین ویرایش:
دوستان به عنوان کسی که اولین بار هست سری GT رو میخواد بازی کنه این بازیو پیشنهاد میکنین یا نه؟:)

باید ببینید که تا به چه اندازه به شبیه سازی اتومبیل علاقه دارید و چقدر استعداد دارید .
یکی از دوستان من وقتی که بازی رو گرفت کاملا شوکه شده بود که چرا نمیتونه حتی یک پیچ رو درست رد کنه .

اون Ford GT ِ که فوق العادست ... همونی که تو قسمت Gran Turismo ِ به خصوص اگر مثل من عاشق Ford GT باشید، اصلا این ماشین ُ از دست ندید.

SLR Mclaren رو هم خریدم و با تیونینگ به 880 اسب بخار رسید، فوق العادست این ماشین، حالا تو قسمت Photo Mode یه سری عکس براتون میزارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or