Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
آقا این Course Maker هم چیز واقعآ جالبیه ! من زیاد باهاش ور نرفته بودم ولی الآن رفتم سراغش و یه کم امتحانش کردم چیزای جالبی دیدم. اول اینکه درختهاش با کیفیت تر از اکثر مسیرهای معمولی بازی هستن :دی چمن هاش هم همین طور ! :دی
ولی نکته مهم تر در موردش اینه که شما رسمآ میتونین جهت قرار گرفتن خورشید رو در آسمون تعیین کنین !!! توی بعضی مسیرها از ساعت 6 صبح تا 6 عصر میتونین انتخاب کنین , یعنی 13 جهت برای خورشید و 13 نوع نورپردازی متفاوت !!! از ساعتهای 6,9,12,15,18 عکس گرفتم و میتونین تفاوت نورپردازی رو ببینین. تازه اینا در حالت معمولی هست و میشه توی هرکدوم از این ساعتها بارش بارون رو هم اضافه کرد !

منم دیروز برای اولین بار بازی و افتتاح کردم واقعا گیم پلی بازی فوق العادس و جذب کننده تنها چیزه مزخرف که از همون اول تو ذوق میزنه این صدای بشکس که موقع برخورد ماشینا میاد ای کاش یه اپدیتی بده این و درستش کنه
در ضمن من چن تا مسابقه تو بخش beginner انجام دادم تو همشون خیلی راحت اول شدم اونم با اختلاف 10 ثانیه! سختی بازی قسمتای جلوتره یا از همون اول خودشو نشون میده(2-1 ساعت بیشتر بازی نکردم)

واقعا یک سوال فوق تخصصی برام پیش اومد !

چرا هر چی جلوتر میریم بیشتر به این GT اعتیاد پیدا می کنیم ؟:d
چون داری یه GT بازی میکنی!
من چن تا مسابقه تو بخش beginner انجام دادم تو همشون خیلی راحت اول شدم اونم با اختلاف 10 ثانیه! سختی بازی قسمتای جلوتره یا از همون اول خودشو نشون میده(2-1 ساعت بیشتر بازی نکردم)
آره اولاش یذره بیش از حد آسونه.جلوتر بری حل میشه
البته یه مشکلی که داره اینه که مثلا تو یه مسابقه که همشون ماشینای 200 اسبی هستن تو توی انتخاب ماشین های گارازت میبینی که فلان ماشین 400 اسبیتم بازه و میتونی باهاش توش شرکت کنی که ای کاش بازی این اجازه رو نمیداد.ولی خب بهتره خودت یه ماشین در سطح همونا برداری تا بازی جذاب تر بشه

البته یه مشکلی که داره اینه که مثلا تو یه مسابقه که همشون ماشینای 200 اسبی هستن تو توی انتخاب ماشین های گارازت میبینی که فلان ماشین 400 اسبیتم بازه و میتونی باهاش توش شرکت کنی که ای کاش بازی این اجازه رو نمیداد.ولی خب بهتره خودت یه ماشین در سطح همونا برداری تا بازی جذاب تر بشه
البته این نکته رو هم من اضافه کنم که اگه این کار رو تو بخش B-Spec برای جذاب تر شدن کار انجام بدین باعث میشید که پشت tvخودتون دچار سکته قلبی بشید از دست این راننده دوست داشتنی:دی مخصوصا در اوایل که بی تجربه هستش. بهترین کار این هستش که همیشه قدرت ماشین خودتون یک 100تایی بیشتر باشه که البته تو خیلی از بخش ها مثل نسکار توی A-Spec ماشین ها کاملا با یک قدرت و یک وزن هستند و همه چی به مهارت برمیگرده.

پ.ن: فکر کنم امشب بخش Endurance رو برای راننده خوشحالم توی B-Spec باز کنم:دی خدا ختم بخیر کنه:دی باید دید چند lap باید بریم:دی

البته این نکته رو هم من اضافه کنم که اگه این کار رو تو بخش B-Spec برای جذاب تر شدن کار انجام بدین باعث میشید که پشت tvخودتون دچار سکته قلبی بشید از دست این راننده دوست داشتنی:دی مخصوصا در اوایل که بی تجربه هستش. بهترین کار این هستش که همیشه قدرت ماشین خودتون یک 100تایی بیشتر باشه که البته تو خیلی از بخش ها مثل نسکار توی A-Spec ماشین ها کاملا با یک قدرت و یک وزن هستند و همه چی به مهارت برمیگرده.

پ.ن: فکر کنم امشب بخش Endurance رو برای راننده خوشحالم توی B-Spec باز کنم:دی خدا ختم بخیر کنه:دی باید دید چند lap باید بریم:دی

نه بابا ماشین زیادی قوی هم بهش میدی چیز بازی در میاره :d
بهش یه mustang 550 اسب بخاری بهش دادم نتونست C4 رو بگیره :))

من متاسفانه تا 3 ماه آینده نمیتونم دست و حسابی بازی کنم روزی 2 ساعت بیشتر نمیتونم بازی کنم ( که 1:30 رو عکاسی میکنم :d )
الان فعلا بخش B-spec رو گذاشتم کنار
--------------------------------------------
آقا یه راهنمایی بخش Begginer
اون قسمت که برای ماشین های ژاپنی کلاسیک هست چه ماشینی باید بخرم ؟ [-o<
قسمت کلاسیک اروپا هم همینطور [-o<

بعد یه سوال دیگه نمیشه ماشین هایی که بهت جایزه میده رو دوباره بگیری ؟
امکان برگتشون نیست ؟ من احمق بازی دراوردم تا حالا خیلی هاشون رو فروختم :(:(
از جمله یه subra 14 اسب بخاری

ما هم چنان در وصف gt مانده ایم.. :دی :دی فقط یه چندا مشکل داره این gt .. موقع بارون باریدن از نمای بیرونی ماشین شیشه ها خیس نیستن!... از نما داخل هم قطرات بارون رو شیشه بی کیفیت میزنن (تو dirt2 خیلی بهتر بود) .. سایه ها هم که لبه دارن... در کل خوبه ولی این مشکلات رو هم داره..

ما هم چنان در وصف gt مانده ایم.. :دی :دی فقط یه چندا مشکل داره این gt .. موقع بارون باریدن از نمای بیرونی ماشین شیشه ها خیس نیستن!... از نما داخل هم قطرات بارون رو شیشه بی کیفیت میزنن (تو dirt2 خیلی بهتر بود) .. سایه ها هم که لبه دارن... در کل خوبه ولی این مشکلات رو هم داره..
هادی خیلی از این مشکلات به علت پافشاری سونی برای اینکه بازی 60 فریم و روی 1080p باشه پیش اومده.متاسفانه تو این مساله وسواس بی خودی به وجود اومد و نتیجشم افت کیفی بعضی از قسمت ها شد.

تا حالا به ذهن بچه ها نرسیده که یک تاپیک بزنیم به نام GT5 , Replay Center ؟! :دی
که اگر دوستان حرکت جالبی تو بازی زدن ، ویدئو رو اینجا بزارن .

ما کلی حرکت زدیم سیو نکردیم چرا اینقدر دیر به ذهنت رسید ؟ :d
از جمله دیرفت با فولکس در پیست تاپگیر که 3 نفر رو باهاش گرفتم سر پیچ کله چکشی

من موافقم ;)

دوستان یه سوال ماشین
Ford Capri ( ترجیجا سال 1974 ) تو بازی هستش ؟
اگر هم کسی لیست کل ماشین ها بازی رو داره ؟
حیاتیه:)

خوب بالاخره با کلی درس خوندن و در حالی که راننده گرامی در حال جون کندن تو جاده های مسابقات مختلف بود، در بخش B-Spec هم به level 25 نائل گشتیم:دی دوستانی که نمی خوان از میزان مراحل بخش Endurance بازی تو این قسمت اطلاعاتی رو پیدا کنند اسپویل زیر رو باز نکنند.

اولین مرحله که 300 کیلومتر بودش همون 60 لپ هستش:دی من الان فکر می کنم می بینم چه IQ هستیم که نگران این بخش بودیم:دی خوب وقتی زده 300 کیلومتر یا 4 ساعت رانندگی یا 200 مایل خوب تو بخش B-Spec هم همون هست و تغییر نمیکنه دیگه:دی

نکته جالبش می دونید چی هست. برای اولین مسابقه که 60 لپ هست به 4 تا راننده نیاز دارید:دی من که یک دونه 25 و یک دونه 14 و دو تا صفر دارم:دی فردا باید تستش کنم ببینم چیکار می کنند.

آقا یه ford gt خریدم-همونی که 3.600.000 هست.واقعا محشره.کاکپیتش خداست.خود ماشین هم که معرکس.هرکی پولش رو داره تو خریدش شک نکنه.حرف نداره.اون ford mustang که قیمتش 750.000 هزارتا هست-رو هم خریدم-اونم بی نظیر هست.حتما این دو تا ماشین رو بخرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or