با سلام...
Toyota 7 که توی مسابقات like the wind قسمت B-Spec جایزه میده برای این مسابقات فوق العاده است. البته لول B باید بالا باشه!
پس این ماشین هم جزء جوایز هست.
از اون ماشین های قدیمی سری GT هست و من هر وقت این ماشین رو از زاویهء بالا میبینم یاد دمپایی میافتم:d
ولی برای اون مسابقات قطعا" گزینهء عالی ای هست.
خوب اگر ماشین فرمول GT بخرید و در پیست superspeedway-indy از مسابقات Dream Car بخش Extreme شرکت کنید انقدر فرمول GT ماشین فوق العاده ای هست که اگر راننده لول 0 خودتون را برای مسابقه انتخاب کنید با اختلاف حتی بیشتر از یک دور پیروز خواهید شد و لول راننده هم مستقیم به 9 میرسه!
ممنون حامد جان
به نکتهء خیلی خوبی اشاره کردی.دقیقا" همچین فکری تو ذهنم بود و میخواستم یه مسابقهء سخت تو سری های بالا رو ،با یه ماشین عالی به این راننده های صفر کلاس بدم تا ببینم امکان داره یهو چند LEVEL برن بالا یا نه،که شما خوشبختانه تست کردی و جواب داده.
پس بالاخره GT Formula رو خریدی.
( بعید میدونم به فرمول فراری F10 ئه من برسه و به اون خوبی باشه:d
خواستی امشب برش دار بیار ایران زمین،یه شتاب 0 تا 100 با هم بزنیم.
برنده، ماشین اون یکی رو بر میداره:d )
ولی طبق خاطراتی که از روندشون تو GT های قبل دارم میدونم فوق العاده ان و تو رقابت با ماشین های غیر فرمول براحتی آب خوردن برنده میشن.
یادش به خیر مسابقاتی که باهاشون تو قسمت Endurance دادم و بعد از ساعتها روندنشون اصلا" احساس خستگی و زدگی نداشتم.
راستی تابحال به صدای لرزش پارچه ای که جلوی ماشین GT-R BLACK MASK کشیده شده دقت کردید که چقدر زیبا در سرعت های مختلف و پیچ ها تغییر میکنه؟
دیدم این ماشین رو ،ولی الان مُخم هنگ کرد که تو گاراژم دیدمش یا تو قسمت خرید کمپانی ها!!
اگه جزء جوایز قسمت A-spec باشه من دارمش ولی اگه جزء اونا نباشه و باید بخریش، ندارمش.
ولی شک ندارم همون طوری هست که میگی و انصافا" به غیر از صداهایی که ناشی از برخورد ماشین ها با همدیگه هست، پیش میاد،بقیه صداها و به قولی تمام sound effect های بازی محشرن!
وقتی شما زاویهء دوربین رو عوض میکنی و مثلا" از نمای سوم شخص به داخل کاکپیت میری ، صدایی که از ماشین به گوشه ما میرسه به صورت کاملا" طبیعی تغییر میکنه، پس قطعا" اون قضیهء ماشین GT-R BLACK MASK هم همون طور هست که میگی.