Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام ...
ممنون دوستان.

این مسابقه Historic که توی Expert هست رو با چه ماشینی ملت بازی کردن ؟
البته تا اینجای بازی ( A-SPEC=LV27 و B-SPEC=LV16 ) که من هستم هنوز ماشین درست و حسابی ای از نظر قدرت و الخصوص هندلینگ و آیرودینامیک برای این مسابقات جایزه نداده!
Toyota 7 که توی مسابقات like the wind قسمت B-Spec جایزه میده برای این مسابقات فوق العاده است. البته لول B باید بالا باشه!

عجب پس قضیه از این قراره!!
من الان 4 تا راننده دارم که 3 تاشون بی کلاسن! یعنی کلاس صفر تشریف دارن،یعنی همین گواهینامهء ب 1 خودمون رو هم ندارن
فکر کنم یکیشون رو به 10 برسونم خوب باشه برای آینده و تعویض.
خوب اگر ماشین فرمول GT بخرید و در پیست superspeedway-indy از مسابقات Dream Car بخش Extreme شرکت کنید انقدر فرمول GT ماشین فوق العاده ای هست که اگر راننده لول 0 خودتون را برای مسابقه انتخاب کنید با اختلاف حتی بیشتر از یک دور پیروز خواهید شد و لول راننده هم مستقیم به 9 میرسه!

--------------------------------

راستی تابحال به صدای لرزش پارچه ای که جلوی ماشین GT-R BLACK MASK کشیده شده دقت کردید که چقدر زیبا در سرعت های مختلف و پیچ ها تغییر میکنه؟

با سلام...

Toyota 7 که توی مسابقات like the wind قسمت B-Spec جایزه میده برای این مسابقات فوق العاده است. البته لول B باید بالا باشه!

پس این ماشین هم جزء جوایز هست.
از اون ماشین های قدیمی سری GT هست و من هر وقت این ماشین رو از زاویهء بالا میبینم یاد دمپایی میافتم:d
ولی برای اون مسابقات قطعا" گزینهء عالی ای هست.

خوب اگر ماشین فرمول GT بخرید و در پیست superspeedway-indy از مسابقات Dream Car بخش Extreme شرکت کنید انقدر فرمول GT ماشین فوق العاده ای هست که اگر راننده لول 0 خودتون را برای مسابقه انتخاب کنید با اختلاف حتی بیشتر از یک دور پیروز خواهید شد و لول راننده هم مستقیم به 9 میرسه!

ممنون حامد جان
به نکتهء خیلی خوبی اشاره کردی.دقیقا" همچین فکری تو ذهنم بود و میخواستم یه مسابقهء سخت تو سری های بالا رو ،با یه ماشین عالی به این راننده های صفر کلاس بدم تا ببینم امکان داره یهو چند LEVEL برن بالا یا نه،که شما خوشبختانه تست کردی و جواب داده.

پس بالاخره GT Formula رو خریدی.
( بعید میدونم به فرمول فراری F10 ئه من برسه و به اون خوبی باشه:d
خواستی امشب برش دار بیار ایران زمین،یه شتاب 0 تا 100 با هم بزنیم.
برنده، ماشین اون یکی رو بر میداره:d )

ولی طبق خاطراتی که از روندشون تو GT های قبل دارم میدونم فوق العاده ان و تو رقابت با ماشین های غیر فرمول براحتی آب خوردن برنده میشن.
یادش به خیر مسابقاتی که باهاشون تو قسمت Endurance دادم و بعد از ساعتها روندنشون اصلا" احساس خستگی و زدگی نداشتم.

راستی تابحال به صدای لرزش پارچه ای که جلوی ماشین GT-R BLACK MASK کشیده شده دقت کردید که چقدر زیبا در سرعت های مختلف و پیچ ها تغییر میکنه؟

دیدم این ماشین رو ،ولی الان مُخم هنگ کرد که تو گاراژم دیدمش یا تو قسمت خرید کمپانی ها!!
اگه جزء جوایز قسمت A-spec باشه من دارمش ولی اگه جزء اونا نباشه و باید بخریش، ندارمش.

ولی شک ندارم همون طوری هست که میگی و انصافا" به غیر از صداهایی که ناشی از برخورد ماشین ها با همدیگه هست، پیش میاد،بقیه صداها و به قولی تمام sound effect های بازی محشرن!
وقتی شما زاویهء دوربین رو عوض میکنی و مثلا" از نمای سوم شخص به داخل کاکپیت میری ، صدایی که از ماشین به گوشه ما میرسه به صورت کاملا" طبیعی تغییر میکنه، پس قطعا" اون قضیهء ماشین GT-R BLACK MASK هم همون طور هست که میگی.

دوستان این متن رو که تفریبا یک سوال هست تو SP میزارم چون شاید خیلی ها نخوان بدونند

میگم این مسابقاتی که با فرمول GT باید بریم تو level 23 یکم تعداد lapهاش زیاد نیست؟:دی من تازه دارم برای این قسمت پول جمع می کنم اما 20 تا lap رو دیدم ترسیدم(:دی) چون باید به صورت مسابقاتی کل مراحل رو بریم و فکر کنم 5 تا مسیر مختلف بود یعنی 100 دور باید دور پیست ها بریم. کسی تموم کرده ببینه چقدر طول میکشه؟ بعد برای خرید این ماشین فرمول GT باید چه level داشته باشیم؟ 23 یا 24؟ من الان 23 هستم.

راستی!
کسی بازی رو 3d انجام داده!؟

آره من انجام دادم. چطور مگه؟

آخرین ویرایش:
آره من انجام دادم. چطور مگه؟
چطوره؟
اخه من تا به حال 3D بازی نکردم که هیچ.. فیلمم ندیدم اصلا نمیتونم درک کنم چجوریه..
گفتم اگه حال میده پول جمع کنم یه مانیتور 3D بگیرم حالا که بهد از GT هم kz3 , uc3 هم 3d میان....

ما که اولین بازی racing مون Gt شد./..
برا اولین بار یه فرمونم که گرفتیم واسش...
خو اگه خوبه با 3d تکمیل کنیم دیگه:d:d:d

چطوره؟
اخه من تا به حال 3D بازی نکردم که هیچ.. فیلمم ندیدم اصلا نمیتونم درک کنم چجوریه..
گفتم اگه حال میده پول جمع کنم یه مانیتور 3D بگیرم حالا که بهد از GT هم kz3 , uc3 هم 3d میان....

ما که اولین بازی racing مون Gt شد./..
برا اولین بار یه فرمونم که گرفتیم واسش...
خو اگه خوبه با 3d تکمیل کنیم دیگه:d:d:d
آخه مسئله اینه که توضیح دادنی نیستش:دی باید خودت ببینی. تنها توصیه ای که می تونم بهت بکنم اینه که اول برو تو این مغازه ها که tv برای تست دارن و یک فیلم یا کارتون رو 5 دقیقه تست کن. مانیتور هم بخری بد نیست اما فکر کنم هرچی صفحه کوچیکتر باشه باعث میشه چشم زودتر خسته بشه و سردرد بیشتری به همراه میاره.

امرور Nascar رو تموم کردم توی Special Season ... طلا کردم ... ۳ تا ماشین داد !

یک ماشین قدیمی امریکایی
یک ماشین جدید امریکایی
یک ماشین Nascar

با تشکر از حامد عزیزم :d :x بهم ماشین Toyota 7 رو داد ... تونستم باهاش MR و ۱ مسابقه Historic رو تموم کنم...
ولی مرحله دوم Historic فوق الاده سخته ... ماشین بزرگتر از Style جاده هست ... ولی امروز خسته بودم خیلی نتونستم تموم کنم ... امشب Historic رو تموم میکنم

Body chasis رو درست متوجه نشدم کدوم رو میگی!
اگه منظورت از chasis اون قسمت تو بخش tuning shop هست که باید بگم برای کم کردن وزن خودرو هست که در نتیجه باعث بهبود شتاب گیری هم میشه.که دارای 3 تا stage هست که هر کدوم رو بخری همون موقع مقداری از وزن ماشینت کم میشه.

اگه هم منظورت aero parts تو قسمت GT auto هست که باید بگم برای تمام ماشینا بادی کیت وجود نداره و برای بعضی ها به صورت تکمیل یعنی عقب،جلو،کناره ها و بال ، وجود داره و برای بعضی فقط یکیش یا دوتاش قابل نصب هست.
که اونم براحتی بعد از خرید رو ماشین اعمال میشه.

تیونینگ شاپ قسمت اول گزینه Body/chasis هستش
وقتی که هر کدوم از بخش هاش رو میخری میگه
Do want to install this now ?
yes رو که مزینی میگه
This parti can be install only in special ...
من اون بخش اسپشیال رو پیدا نمیکنم ;)

خوب همین الان تونستم با ماشین تویوتا 7Race Car 70 بخش Historic رو تموم کنم:دی خیلی فاز داد. البته با تشکر از حامد که بهم گفت باید تو بخش B-Spec و مرحله Like The Wind اول بشم و این کار رو با راننده دل بندم در حین درس خوندن انجام دادم و اون برای خودش با قدرت میرفت:دی
اما دوستانی که تو مرحله دوم Historic مشکل دارن بهشون توصیه می کنم از ماشین Lamborghini Countach LP400 '74 که هممون قبلا جایزه گرفتیم استفاده کنند. فقط تنطیماتی که میزارم رو انجام بدین تا خیلی راحت مثل من هر دو تاش رو طلا کنید:دی

Transmission: 162mph/300 km/h
Suspension: Height -10F/-10R Spring Rate: 10.5F/12.3R
Brakes: Front 6/Rear 4
Tires: Racing Soft

اها.. من هی سوال یادم میاد میام اینجا میپرسم:D
چه ماشینای رو میشه race ready کرد گشتم لیستشو پیدا نکردم..
فقط 2 تا chevrolet تونستم race ready کنم بقیه ماشینا نمیشه

ان شاالله امشب lvl 29 رو تموم میکنم و میرم به سمت ردبول - فک کنم اگه این ماشین و داشته باشی gtبرات اسون بشه !!!! در ضمن 3D بازی خیلی فرقی با بازی معمولی نداره یه کم تو رنگها و مناظر و همچنین جاده و زاویه داخل ماشین محسوسه - به هیچ وجه سر درد هم نداره من یه روز 6 ساعت مداوم بازی کردم همین امروز صبخ ساعت 4.30 تا 6.50 که میشه 2ساعت و خورده ای باهاش indy500 رو رفتم و اصلا مشکلی برام پیش نیومد ;);)

ان شاالله امشب lvl 29 رو تموم میکنم و میرم به سمت ردبول - فک کنم اگه این ماشین و داشته باشی gtبرات اسون بشه !!!! در ضمن 3D بازی خیلی فرقی با بازی معمولی نداره یه کم تو رنگها و مناظر و همچنین جاده و زاویه داخل ماشین محسوسه - به هیچ وجه سر درد هم نداره من یه روز 6 ساعت مداوم بازی کردم همین امروز صبخ ساعت 4.30 تا 6.50 که میشه 2ساعت و خورده ای باهاش indy500 رو رفتم و اصلا مشکلی برام پیش نیومد ;);)
البته تو مانیتور که سردرد داره و هیچ شکی توش ندارم چون خونه دوستم بازی کردم سرم درد گرفته بود اما تو tv خونه که بازی می کردم مشکلی نداشتم. در ضمن تفاوتش هم به چشم من یک بیشتر از این حرف هایی بود که شما میزدی. البته تو نمای داخلی خیلی محسوس بود و مهم تر از همه اینکه مثل تمام چیزهای 3بعدی همه چیز عمق پیدا می کرد که البته بستگی به کیفیت tv یا مانیتوری که دارید بر میگرده.

6 ساعت استفاده از 3d به صورت مداوم صدمات زیادی به بدن انسان میزنه. بهت توصیه می کنم بیشتر از 2 ساعت اصلا استفاده نکنی. خود دانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or