Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من بازی رو گرفتم اصلا در سطح Real Simulator نیست...
نه آینه های میشکنه نه چراغ ها میشکنن نه حتی خطی رو ماشین میوفته...این که از Damage
گرافیک که بعضی جاها حتی توی Photo Mode انقدر مشکل داره که نمیشه باور کرد برای این بازی 5 سال کار شده
اینقدر گفتن Real Simulator فکر کردم با کوچیک ترین غلط در رانندگی ماشین چپ میکنه و کاملن شبیه سازی کار شده
تنها نقاط قوت بازی به نظر من عادت همیشگی طرفداران GT به گیم پلی و لایسانس بازی... و تفاوت شب و روز و باران و برف...
نمیدونم توی این 5 سال داشتن چیکار میکردن
نظر شخصی*

من بازی رو گرفتم اصلا در سطح Real Simulator نیست...
نه آینه های میشکنه نه چراغ ها میشکنن نه حتی خطی رو ماشین میوفته...این که از Damage
گرافیک که بعضی جاها حتی توی Photo Mode انقدر مشکل داره که نمیشه باور کرد برای این بازی 5 سال کار شده
اینقدر گفتن Real Simulator فکر کردم با کوچیک ترین غلط در رانندگی ماشین چپ میکنه و کاملن شبیه سازی کار شده
تنها نقاط قوت بازی به نظر من عادت همیشگی طرفداران GT به گیم پلی و لایسانس بازی... و تفاوت شب و روز و باران و برف...
نمیدونم توی این 5 سال داشتن چیکار میکردن
نظر شخصی*
Damage داره...منتها جلو تر:دی

آقا یه بار که گفتم ! :دی اصلآ خبری از دمیج مرحله بندی شده و این حرفا نیست ! هرچی هست از اول همونه و Level 40 هم که برسین همونه ! کلآ این دمیج مرحله بندی شده رو چند تا سایت از خودشون درآوردن و یکی دو هفته بعد هم PD تکذیب کرد. هر ماشین دمیجش فرق داره. بعضی ها مثل ماشینهای نسکار و رالی دمیجشون بیشتر هست و مثلآ ماشینهای رالی تا کنده شدن در و خراب شدن کاپـوت هم پیش میره ولی بعضی های دیگه خرابی های جزیی تر دارن. کلآ دمیج بازی به جز چند تا ماشین , توی بقیه ماشینها زیاد جالب نیست.

خب از امروز مسابقه برای دارندگان Signature Edition هم شروع شد که فقط بر اساس بخش B-Spec بازی هست.
با وارد کردن code که داخل کیف SE هست یه فایل از PSN دانلود میشه و تو بخش Seasonal Event یه بخش جدید باز میشه که 5 تا مپ داره. از هر منطقه نفر اول leaderboard که زمان کمتری رو نسبت به بقیه ثبت کنه میره برای بخش فینال که تو آلمان برگذار میشه و باید اونجا با خود SLS AMG مسابقه بدن :دی

من level رانندم 16 ـه فعلاً نتیجه خوبی نگرفتم. یه نفر از عربستان هست که لولش 39 ـه همینجوری داره درو میکنه leaderboard این منطقه رو! حالا از شانس من فردا هم دارم میرم ایران :(( البته تا 31 ژانویه وقت هست برای ثبت رکورد.

اینم منطقه ها:

1.UK & Ireland – top 2 entrants
2.Germany & Austria – top 2 entrants
3.France & Switzerland – top 3 entrants
4.Portugal & Spain – top 2 entrants
5.Italy – top entrant
6.Finland, Sweden, Denmark & Norway – top entrant
7.Greece, Czech Republic, Russia & Poland – top entrant
8.Australia & New Zealand – top 2 entrants
9.South Africa, UAE & Saudi Arabia – top entrant

راستی این راننده ها رو نمیشه مثل ماشین قرض گرفت؟ :دی

آخه واقعا من لذتی نبردم از این بازی ؟؟؟

چرا بقیه دارن اینقدر تعریف میکنن ؟ آدمی هستم که همه بازی ها رو دارم اما این یدونه اصلا تو کتم نمیره ؟

گفتم شاید توی یه حالت خاص بازی میکنین که من نمی دونم. من توی اون قسمت بازی میکنم که حالت منیجر داره. اول باید مسابقه بدی تا لول بره بالا و پول بگیری

خب از امروز مسابقه برای دارندگان Signature Edition هم شروع شد که فقط بر اساس بخش B-Spec بازی هست.
با وارد کردن code که داخل کیف SE هست یه فایل از PSN دانلود میشه و تو بخش Seasonal Event یه بخش جدید باز میشه که 5 تا مپ داره. از هر منطقه نفر اول leaderboard که زمان کمتری رو نسبت به بقیه ثبت کنه میره برای بخش فینال که تو آلمان برگذار میشه و باید اونجا با خود SLS AMG مسابقه بدن :biggrin1:
به به مبارک باشه ! :دی
برو راننده رو زودتر آپدیت کن تا از دست نرفته :دی یه سری مسابقات هست که حتمآ خودت میشناسی. مثل Tuning که توی بخش یکی مونده به آخر هست ! یه ماشین قوی به راننده ـت بدی دیگه نیازی نداره به بازی نگاه کنی و میتونی به بقیه کارات برسی :دی

چرا بقیه دارن اینقدر تعریف میکنن ؟ آدمی هستم که همه بازی ها رو دارم اما این یدونه اصلا تو کتم نمیره ؟

گفتم شاید توی یه حالت خاص بازی میکنین که من نمی دونم. من توی اون قسمت بازی میکنم که حالت منیجر داره. اول باید مسابقه بدی تا لول بره بالا و پول بگیری
خب شما باید اول ببینی سلیقه ـت چطوری هست و بعد بازی رو بخری :دی اکثر سایتها از کنترل و گیم پلی بازی فقط تعریف کردن ! IGN که گفته بازی از نظر شبیه ساز بودن (مسلمآ منظورش کنترل هست) 10 رو از 10 میگیره یا GameSpot گفته در این زمینه توی کنسولها بی رقیبه.
کنترل بازی طبیعی هست و برای همین به نظر شما مسخره میاد :دی ولی خب خیلی بازیها مثل Hot Pursuit آرکید هستن و میتونی سر پیچ با 200 تا بپیچی و مشکلی هم برات پیش نیاد !

به به مبارک باشه ! :دی
برو راننده رو زودتر آپدیت کن تا از دست نرفته :دی یه سری مسابقات هست که حتمآ خودت میشناسی. مثل Tuning که توی بخش یکی مونده به آخر هست ! یه ماشین قوی به راننده ـت بدی دیگه نیازی نداره به بازی نگاه کنی و میتونی به بقیه کارات برسی :دی

فردا که دارم میرم ایران 2 هفته دیگه میام :(( حالا آریا یه سری از بهترین هاش رو که امیتاز هم خوب میدن معرفی کن بعد از که برگشتم برم تو کارش :دی

ادیت: دمت گرم امتحان میکنم تا آخر شب ببینم چقدر امتیاز میده :دی

آخرین ویرایش:
فردا که دارم میرم ایران 2 هفته دیگه میام :(( حالا آریا یه سری از بهترین هاش رو که امیتاز هم خوب میدن معرفی کن بعد از که برگشتم برم تو کارش :biggrin1:
من خودم level راننده ـم از تو پایین تره :دی به توصیه استاد حامد گوش کردم و دارم دو تا راننده با هم تعلیم میدم :دی ولی فعلآ بخشی که میتونم توصیه کنم همون Tuning Car Grand Prix توی Expert هست که من Zonda R به راننده ـم (که levelـش فکر کنم 3 بود) دادم و راحت توی همه مسابقه ها اول شد و levelـش هم کلی بالا اومد ! خودم رفتم غذا خوردم و WC هم رفتم و راننده بیچاره برام زحمت میکشید و آخرش هم یه جایزه مشتی :
AEM Honda S2000
داد :دی

سلام دوستان یه چند تا سوال
من حدود 1 هفته ای شده بازی رو خریدم ولی از اونجایی که حس عکاسی قوی دارم :d
تا حالا فقط تو کار Arcade و جاده سازی و ... بودم :d
امروز رفتم تو نخ GT Life :x

شما پیشنهاد میکنید اول کدوم بخش و تموم کنم ؟
License ها و Events ها ( Top gear و.... )

این Body chasis رو باید از کجا اینستال کرد ؟
بعد شما خودتون زود به زود ماشین عوض میکنید یا ماشین تیونینگ میکنید
اینجور که من تو این 5 6 تا مسابقه دستگیرم شد
پول دراوردنش اصلا شبیه GT5 p نیست !!!! :d

من الان یه هوندا سوسکی خریدم تیونینگش کردم صدا پورش میده :d
این علامت بنزین و اینا هم تزیینی هست ؟ هیچوقت تموم نمیشه :d

ممنون

به شخصه خیلی کم و کاست میتونم تو بازی نام ببرم اما به جذابیت بازی نمیشه خورده گرفت البته اگه از این سبک خوشت بیاد.

شما پیشنهاد میکنید اول کدوم بخش و تموم کنم ؟
License ها و Events ها ( Top gear و.... )

بستگی به خودت داره ولی من از بخش A-Spec شروع کردم و بخش خوبی هم بود.

بعد شما خودتون زود به زود ماشین عوض میکنید یا ماشین تیونینگ میکنید
اینجور که من تو این 5 6 تا مسابقه دستگیرم شد
پول دراوردنش اصلا شبیه GT5 p نیست !!!! :d

در مورد "پول" در بازی هم بگم که اگه کمی سیاست تو بازی به خرج ندی و ولخرجی کنی و یا انتخابهای صحیحی انجام ندی مطمئنآ به مشکل بر میخوری و از بازی هم دلسرد میشی.چون بعضی مواقع به پول زیادی احتیاج دارید مخصوصآ در مقاطع بالاتر!

من دارم پول جمع میکنم که
Citroen Gt race car
یا
Formuls Gt
رو بگیرم
به نظرتون کودوم بهتره؟
بعدشم اینکه اگه ماشین بهتر تو بازی هست بگید لطفا
formula gt مهمتره چون یک سری مسابقات مخصوص به خودشو داره که حتما باید داشته باشیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or