Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دیر گفتی Citroen رو گرفتم الانم پشیمونم
فقط خوشگله خیلی به کار نمیاد..

حالا باید برم 6-7 ساعت بازی کنم پول formula gt جمع کنم...
بهترین راه برای پول در اوردن در درجه اول مسابقات seasonal events هست که باید اینترنت داشته باشی در درجه بعد مسابقات american car تو بخش extreme مسابقات a-spec هست اگر اون پچ اپدیت 600 مگی یا همون اپدیت 1.5 رو گرفته باشی تو 4 دقیقه 117000 تا کاسبی البته تو اون جاده صافه! فقط یک ماشین امریکایی قدرتی مثل فورد جی تی اسپرت نیاز داری

كسي تا حالا لول 30 هست تو اين لول يه ماشين مياره براي فروش 200000000 قيمتش هست بالاي 500 كيلمتر سرعت البته لولت 40 باشه براي خريدش تو 4 ثانيه 400 تا ميره اسم ماشين رد بول هست يه بخشي هم تو اسبيكال اونت باز ميكنه يه كاب مخصوص اون ماشين هست كسي جيزي ميدونه بكه تو مسابقات جند ساعته يه مسابقه 200 دور هست تو ش اول بشي يه ماشين جايزهميده 20000000 قيمت ىاره اسمش جكوار هست بكيريد حال كنيد لول 40ججوري بايد بشيم

كسي تا حالا لول 30 هست تو اين لول يه ماشين مياره براي فروش 200000000 قيمتش هست بالاي 500 كيلمتر سرعت البته لولت 40 باشه براي خريدش تو 4 ثانيه 400 تا ميره اسم ماشين رد بول هست
این ماشین ردبول x1 که میگی هفته نامه دنیای خودرو در موردش توضییح داده بود و گفته بود که فقط یه کانسپت هست و مخصوص GT5 و هیچوقت تولید نخواهد شد.

با سلام...

دیشب یه 1 ساعتی زودتر از محل کار برگشتم و گفتم بشینم یه کم GT بزنم به بدن!
ما که همچنان در کف و حسرت آنلاین و مسابقاتشو و پولای قُلمبه سُلمبه شو و جوایزش هستیم،گفتم حداقل بشینم لایسنس S یا همون SUPER LICENCE رو طلایی کنم.

قبلا" تمامش رو رفته بودم و فقط دو تا تستش مونده بود که خیلی مشکل بودن.یکی تست S4 که با فراری P4 330 هست و یکی هم S8 که با آلفارومئو 8C هست.
کلا" تست های سوپر لایسنس خیلی لذت بخشه،چون تمام 10 تستش به صورت یه RACE کامل هست و شما ابتدای RACE در مکان آخری و باید در انتهای همون LAP اول شی تا طلا رو بگیری،ولی چون در طول RACE قوانین قسمت لایسنس حاکم هست،خیلی سخت ترش میکنه و همچنین هیجان انگیز تر.
شما نه میتونی وارد قسمت های RED ZONE پیست بشی،نه میتونی به ماشینای جلویی بزنی و کلا" کوچکترین برخوردی باعث خطا میشه و باید از اول برید.

خلاصه بعد از 1.30 ساعت تونستم اون 2 تا رو هم طلایی کنم.و انقدر از بُردنشون ذوق زده شدم که REPLAY اشون رو SAVE کردم و 5 6 بار نگاه کردم! ولی خدایی خیلی توپ رفتم:d

این دو تا تست رو با یه روشی رفتم که گفتم شاید کسی از دوستان هم تو همین دو تا تست گیر کرده باشه و این راهنمایی بدردش بخوره.

تو تست S4 یا همون فراری 330 شما اوله تست و تو قسمت DRIVING OPTIONS نمیتونید ASM رو ON کنید و غیر فعال هست.
ولی در حین RACE میتونید.
شما اول این تست یه مسیر مستقیم دارید،تو اون مسیر به همون صورت دیفالت یعنی ASM در حالت OFF برید ولی به محض اینکه اولین پیچ رو طی کردید، ASM رو ON کنید و با این کار تو ادامه مسیر و پیچ ها خیلی کارتون راحت تر میشه و من به همین شکل اول شدم.

تو تست S8 یا همون آلفارومئو 8C شما باید دقیقا" برعکس عمل کنید.یعنی ASM ماشین رو OFF کنید تا بتونید تست رو خیلی راحت تر انجام بدید.البته یادتون باشه حتما" TCS رو رو عدد 8 بزارید.
این تست رو هم به همین شکل طلا کردم.

=========================================

من اصولا" تنظیمات DRIVING OPTIONS رو در 90 درصد مسابقات به یه شکل میزارم و به قولی تو این حالت بهترین جواب رو میگیرم.
من همیشه ABS رو روی 10 میزارم.
STEERING رو در حالت STRONG میزارم.
TCS رو روی 5 میزارم.
SKID RECOVERY FORCE رو ON میکنم.
و ASM رو OFF میکنم.

البته همیشه اینطور جواب نمیده و بسته به ماشین های متفاوت و پیست ها و RACE های متفاوت توشون تغییرات میدم که البته بیشتر TCS و ASM رو تغییر میدم و بقیه همون طوری میمونن.

راستی بعد از طلا کردن سوپر لایسنس ماشین
نیسان GT-R
که برای آکادمیه جی تی هست و در اصل GT ACADEMY VERSION هست، رو جایزه داد که واقعا" ماشین عالی و زیباییه.
با اینکه اصلا" تقویتش نکردم و در همون حالت استاندارد تستش کردم ولی خیلی خوب راه میره و هندلینگ خوبی داره.
روی درهاش هم نوشتهء GT ACADEMY هست که خیلی جالبه.

در ضمن یه چیزی تو سایتها خونده بودم که دیشب تستش کردم.
شما اگه بخواهید ماشین خاصی رو از قسمت خودروهای دست دوم بخرید،باید منتظر باشید تا اون ماشین تو اون قسمت نمایان بشه.
حالا چه جور اون ماشینا عوض میشن؟
با تمام کردن یه RACE و یا یه لایسنس اون قسمت شامل تغییر میشه و یه سری ماشین جدید میان تو لیست.
شما میتونید وارد قسمت لایسنس ها بشید و وارد یکی از تست ها بشید و بدون اینکه اون تست رو انجام بدید،گزینهء NEXT رو بزنید و وارد تست بعدیش بشید.
زمانی که طول میکشه تا LOAD بشه و به تست بعدی بره،در اصل یک روز تو بازی حساب میشه و ماشینای قسمت USED CARS تغییر میکنن.
شما با 5 بار انجام دادن این کار ، به طور کامل خودرو های قسمت دست دوم رو تغییر میدید. و امکان اینکه ماشین خاصی که دنبالش هستید رو پیدا کنید هم راحت تر میشه و هم سریع تر.

من از همین روش میخوام استفاده کنم تا ماشین GT FORMULA رو گیر بیارم و بخرم!

فعلا" که با کمبود بودجه مواجه شدم و پول ندارم حتی یه خوشبو کننده برای ماشینام بخرم:d

انقدر دوستان از این Seasonal Event و پولای عالیش تعریف کردن که به سرم زده کنسول رو بردارم برم تو کافی نت و بشینم بازی کنم.:d

چرا ماشین های هم نوع خودم از من سریعتر میرن؟!:دی
همون اوایل بازی هستم که یه مسابقه vitz و اینا هست..
کل مسیر اولم ولی اون تکه ی آخر که یه مسیر مسقیمه تا خط پایان اکثراً سبقت میگیرن!:دی

ماشینایی که دقیقا" مثل هم هستن از نظر قدرت و پرفُرمنس و غیره، سریعتر نمیرن.
یه قانونی هست تو علم فیزیک کوانتوم:d که من اسمش رو گذاشتم هواگیری!! و اسم علمی و رسمیش هم Slipstream هست که اتفاقا" چند وقت پیش کیوان عزیز هم بهش اشاره داشت و تو نت هم سرچ کنید متوجهش میشید.

توضیح سادش در دنیای ریسینگ و بازیه GT این میشه که شما از خلاء ایجاد شده از ماشین جلوییتون استفاده میکنید و با توجه به اینکه فشار هوایی برای مانع شدن سرعت حرکت شما وجود نداره و ماشین شما نیرویی برای غلبه بر اصطکاک و فشار هوا در اون لحظه نمیخواد،خیلی خیلی راحت به سرعتش اضافه میکنه و یه جورایی تا 3 برابر سرعتش افزایش پیدا میکنه.
و بازم ساده تر اینکه
شما تو مسیر های مستقیم پیست و هنگامی که ماشینی جلوتون هست تا میتونید سعی کنید دقیقا" پشت ماشین جلویی و در امتدادش قرار بگیرید تا خیلی خیلی سریع تر بهش برسید و ازش سبقت بگیرید.

البته فاصله هم خیلی مهمه و اگه بین ماشین ها فاصلهء زیادی بیفته دیگه این قانون کاربرد نداره.

این حرکت رو من هواگیری خطاب میکنم!:d ( با هاراگیری اشتباه نشه!!:)) )
و به جرات میتونم بگم این هواگیری تو این GT5 از نکات بسیار بسیار کلیدی و مهم هست که شما تو اکثر مسابقات بهش احتیاج دارید.و اصلا" یه سری مسابقات تو قسمت SPECIAL و قسمت NASCAR ،که بدون انجام این حرکت اصلا" نمیشه اول شد.

GT1 رو یادم نیست ولی تو GT2 یادمه این قانون وجود داشت و بازم قشنگ یادمه یه چند باری برام پیش اومد که یهو دیدم ماشین من به طرز وحشتناکی شتاب گرفت و ماشین جلویی رو که بهش نمیرسید جا گذاشت که اون زمان برام عجیب بود و درست درکش نکردم! ( بالاخره بچه بودیم و سر از قوانین فیزیک و علوم هسته ای در نمیآوردیم:d )

خلاصه اساتید علم و فیزیک ببخشن دیگه، من از قوانین فیزیک و اینا خیلی سر در نمیارم و به زبان عامه و به قولی خودمونی گفتم!;)

راجب اون سوال دوستمون که نقل قول کردم، هم باید بگم، اون ماشین های رقیب تو اون مسیر مستقیم دقیقا" همین کار رو انجام میدن و با استفاده از هواگیری براحتی به شما میرسن و جاتون میزارن.

حالا راه حل چیه؟

شما باید تو مسیر های مستقیم حواستون به ماشین های پشت سری هم باشه و اگه دیدید به شما نزدیکن سعی کنید لاینه تون رو عوض کنید تا نتونن پشت ماشین شما هواگیری کنن.
معمولا" ماشین های دیگه تو مسیر های مستقیم و حتی تمام مسیر پیست از روی خط DRIVING LINE حرکت میکنن و اگه شما درایوینگ لاین رو ON کنید میتونید تو مسیر های مستقیم از روی اون حرکت نکنید و به یه لاینه دیگه برید تا اونا نتونن ازتون سوء استفاده ! کنن.:d

نوشته شده توسط MORY 62:
اگه تا حالا شماره ای از این سری شاهکار رو بازی کرده بودی و ذره ای پسندیده بودی، که بی شک میگفتم برو همین الان بخر و یه عمر با عزت و غرور ! بازی کن
ولی چون تا حالا به بازی لب هم نزدی! و به قول خودت با nfs پیر شدی! ، پیشنهاده من این هست که، تو کلوپی، پیش دوستی ، از طریق کرایه کردنی و خلاصه از یه طریقی بازی رو تست کنی و بعد بخری.
چون به هیچ عنوان این بازی قابل مقایسه با سری nfs نیست و امکان اینکه کسی مثل شما اصلا" علاقه ای به این بازی پیدا نکنه زیاد تره تا پیدا کنه! ( بیشتر به این دلیل که تا حالا این سری رو تجربه نکردی)
ولی اگه خوشت بیاد و بپسندی دیگه هیچ وقت، وقتی صحبت از گیم و ماشین و ریسینگ میشه اسمی از nfs نمیبری و فقط میگی MY LOVE IS GT!!
بحث امتیاز هم منتفیه و اگه علاقه مند واقعی باشی اصلا" کاری به این مسائل پشت پرده! نداری
پک ها هم هیچ تاثیری در نحوه بازی نداره.

خوب بالاخره من اومدم جزء گرندیا:)) امروز بازی رو خریدم;;)

مری عزیز مرسی بابت راهنمایت امروز وقت کردم یکساعتی بازی کنم منیکه تا حالا این سری بازی رو تجربه نکردم توی این یکساعت از بازی راضی بودم و فکر کنم باید منو هم جزء فنهای gt بزارید.
اگر وقت کاریم اجازه بده سعی میکنم تا آخر هفته یه سری تکون بدم >:d<
راستی گرافیک این بازی مخصوصاً جاده ها واقعاً عالیه>:d<

خواهش میکنم دوست عزیز
خوشحالم از بازی خوشت اومده و پسندیدی.به مرور و بازی کردن بیشتر ، قطعا" بیشتر علاقه مند میشی.

کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مسابقه Historic که توی Expert هست رو با چه ماشینی ملت بازی کردن ؟ :((

Buick Speciak 62 من نمیکشه !!! کلی هم Tune کردمش ولی نمیکشه !

من با شورلت CORVETTE بردم،مدل دقیقش یادم نیست،جایزه گرفته بودمش و تا خرخره ! تینوش کردم.البته باید اعتراف کنم کاملا" شانسی بردم این مسابقات رو! برای من نکته اش این بود که همون پیچ اول همه رو گرفتم وسعی کردم اجازه سبقت ندم بهشون و رفته رفته فاصله انداختم،ولی LAP اخر داشتم 4 ام میشدم که سر یه اتفاق و کاملا" شانسی اول موندم و طلاش کردم.
اون چاپارال 2J اشکم رو در اورد!!

البته تا اینجای بازی ( A-SPEC=LV27 و B-SPEC=LV16 ) که من هستم هنوز ماشین درست و حسابی ای از نظر قدرت و الخصوص هندلینگ و آیرودینامیک برای این مسابقات جایزه نداده!

لول 22 شدم و مسابقات SUPER GT احتیاج به 2 راننده داره که داخل PIT باید تعویض کنید. یکی از راننده های من لول 21 بود که تا دور 15 رانندگی کرد و کلا تموم شد! مجبور شدم از راننده لول 5 استفاده کنم چشمتون روز بد نبینه! از اینور جاده میرفت بیرون میومد تو از اونطرف میرفت بیرون میخورد به دیوار :d 5 دور اشکم دراومد تحملش کردم داشت قدرت بدنیش تمام میشد که دیگه کلا تعطیل کرد رفتم دوباره راننده لول 21 را سوار کردم یکم وضعیتش بهتر شده بود ولی تا دور 23 تموم شد دوباره! در ادامه تمام پیچ ها را بهش دستور میدادم چطوری رد کنه با اینکه 2 بار وسط پیست دور خودش چرخید و از سرعتشم خیلی کم شده بود اما تا دور 30 و پایان مسابقه اول بود.

عجب پس قضیه از این قراره!!
من الان 4 تا راننده دارم که 3 تاشون بی کلاسن! یعنی کلاس صفر تشریف دارن،یعنی همین گواهینامهء ب 1 خودمون رو هم ندارن:d
فکر کنم یکیشون رو به 10 برسونم خوب باشه برای آینده و تعویض.

دوستان جریان این لیسانس ها چیه به چه دردی میخوره. من امروز بازی کردم خیلی سخته این لیسانس ها :"> خدا وکیلی سخته یا ما بلد نیستیم بازی کنیم :dپاره میشه ادم :d

جریان خاصی ندارن!
تو شماره های قبلی GT شما مجبور بودی انجامشون بدی تا بتونی تو مسابقات شرکت کنی ولی تو این شماره اختیاری شدن و بدون اونا هم میتونی تو مسابقات شرکت کنی.

ولی پیشنهاد من این هست که حتما" انجامشون بده و حداقل برنز و نقره شون رو بگیر.چون خیلی تو مهارت رانندگی تاثیر میزاره و کمکی هست برای بهتر و مسلط تر بازی کردنت تو بخش مسابقات اصلی.

دوستانی که میتونن حتمآ بازی رو آپدیت کنن ! این مسابقات Seasonal فوق العادست !!! هم جالبه , هم جایزه مادی و معنوی بسیار خوبی میده ! فقط مسابقه نسکارها توی Nurburgring (!!!) سخته واقعآ :دی
یه ابتکار جالب هم این بود که موقع آنلاین شدن آهنگ Jingle Bells به افتخار کریسمس پخش میشه !!!
این Zonda R عجب مخلوقیه ! بالاخره ماشین GT5 ـم رو کشف کردم ! :دی سرعت عالی , ترمز عالی تر , هندلینگ فوق العاده ! حتی این راننده B-Specـم هم با Zonda R خوب رانندگی میکنه :دی
و در کنار Zonda R , این پیست Nurburgring 24H عجب چیزیه !!! آدم توش غرق میشه ! توی یکی از مسابقات باید 3 دور میرفتیم و هر دور 8,9 دقیقه ! ولی اصلآ احساس خستگی نکردم !

آریا جان تو هم رفتی جزء از ما بهترون!؟!
خوش به حالت،ما که همچنان اندر کف هستیم:((

اون زوندا رو دارم ولی خیلی تستش نکردم و فقط یه بار روندمش ولی باید ماشین عالی ای باشه.ماشین مورد علاقه من لامبورگینی گالاردو هست. خیلی باهاش حال میکنم.اونم مثل زوندای تو! دست رد به سینم نمیزنه و تو هر BATTLE ای ! میفرستمش ، قلع و قمع میکنه:d

سلام دوستان یه چند تا سوال
من حدود 1 هفته ای شده بازی رو خریدم ولی از اونجایی که حس عکاسی قوی دارم :d
تا حالا فقط تو کار Arcade و جاده سازی و ... بودم :d
امروز رفتم تو نخ GT Life :x

برای اینکه بهترین مهارت رو تو رانندگی بدست بیاری و به قولی به بهترین عملکرد در پیچ ها،مسیر های مستقیم ، ترمزگیری ، سبقت و غیره برسی، پیشنهاد میکنم اول لایسنس ها رو برو و حداقل سعی کن تمامشون رو برنز کنی.
اینطوری خیلی مهارتت بیشتر و بهتر میشه و تو مسابقات A-spec و special میتونی بهتر نتیجه بگیری.
بعد به صورت درهم و دل بخواهی بخش special و A-spec رو انجام بده و هر وقت تو هر کدوم گیر کردی برو سراغ اون یکی و این طوری تنوع بازی باعث میشه خسته نشی.

این Body chasis رو باید از کجا اینستال کرد ؟
بعد شما خودتون زود به زود ماشین عوض میکنید یا ماشین تیونینگ میکنید
اینجور که من تو این 5 6 تا مسابقه دستگیرم شد
پول دراوردنش اصلا شبیه GT5 p نیست !!!!

Body chasis رو درست متوجه نشدم کدوم رو میگی!
اگه منظورت از chasis اون قسمت تو بخش tuning shop هست که باید بگم برای کم کردن وزن خودرو هست که در نتیجه باعث بهبود شتاب گیری هم میشه.که دارای 3 تا stage هست که هر کدوم رو بخری همون موقع مقداری از وزن ماشینت کم میشه.

اگه هم منظورت aero parts تو قسمت GT auto هست که باید بگم برای تمام ماشینا بادی کیت وجود نداره و برای بعضی ها به صورت تکمیل یعنی عقب،جلو،کناره ها و بال ، وجود داره و برای بعضی فقط یکیش یا دوتاش قابل نصب هست.
که اونم براحتی بعد از خرید رو ماشین اعمال میشه.

ماشین عوض کردن هم بستگی به خودت داره.
البته تو اوایل بازی حتما" باید برای خرید ماشین دقت کنی و چون پول کمی داری،باید سعی کنی بهترین انتخاب هارو انجام بدی تا بعدا" با مشکل کمبود مایه تیله ! مواجه نشی.

من الان یه هوندا سوسکی خریدم تیونینگش کردم صدا پورش میده
این علامت بنزین و اینا هم تزیینی هست ؟ هیچوقت تموم نمیشه

دلیل اون صدا حتما" این هست که براش ست کامل Exhaust خریدی.
نشانگر بنزین هم تزیینی نیست و شما تو مسابقات و race های طولانی میبینی که از مقدارش کم میشه.به خصوص در بخش Endurance که اکثرا" event هاش بالای 50 lap هست، و باید در pit stop سوخت گیری کنی.

چطوری میتونم یه راننده دیگه ردیف کنم؟!

شما با بازی کردن قسمت B-spec و افزایشه level هات،اجازهء اضافه کردن راننده رو پیدا میکنی.

من دارم پول جمع میکنم که
Citroen Gt race car
یا
Formuls Gt
رو بگیرم
به نظرتون کودوم بهتره؟
بعدشم اینکه اگه ماشین بهتر تو بازی هست بگید لطفا
دیر گفتی Citroen رو گرفتم الانم پشیمونم
فقط خوشگله خیلی به کار نمیاد..

حالا باید برم 6-7 ساعت بازی کنم پول formula gt جمع کنم...

با اینکه دیر دیدم و شما ماشینت رو خریدی ولی باید بگم هر ماشینی قابلیت این رو داره که یه سری از race ها و event ها رو بره و شما با یه ماشین نمیتونی تمامشون رو انجام بدی.
مثلا" همون gt formula سوای اون event ئه مربوط به خودش شاید نتونه تو هیچ race دیگه ای شرکت کنه.
یا همون Citroen Gt race car شاید فقط بتونه در مسابقات ازاد شرکت کنه و برای بقیه اش اجازهء شرکت نداشته باشه.

ولی خیلی خوب هست که اگه وُسع مالیتون! میرسه، همهء این سوپر اسپرت های بازی رو بخرید و تو گاراژتون جمع کنید!

كسي تا حالا لول 30 هست تو اين لول يه ماشين مياره براي فروش 200000000 قيمتش هست بالاي 500 كيلمتر سرعت البته لولت 40 باشه براي خريدش تو 4 ثانيه 400 تا ميره اسم ماشين رد بول هست يه بخشي هم تو اسبيكال اونت باز ميكنه يه كاب مخصوص اون ماشين هست كسي جيزي ميدونه بكه تو مسابقات جند ساعته يه مسابقه 200 دور هست تو ش اول بشي يه ماشين جايزهميده 20000000 قيمت ىاره اسمش جكوار هست بكيريد حال كنيد لول 40ججوري بايد بشيم

همون طور که دوستمون گفتن اون ماشین Red Bull X1 هست که البته فکر کنم الان اسمش به Red Bull X2010 تغییر پیدا کرده.
طبق عکس هایی که ازش دیدم خیلی ماشین خوفیه!! و البته کانسپت و اون آمار شتاب و اینا رو هم باید منتظر باشیم و تستشون کنیم.
البته فکر کنم شما یه صفر زیادی گذاشتی!! و اگه واقعا" قیمتش 200 میلیون باشه بعید میدونم کسی بتونه بخرتش! یحتمل همون 20 میلیون هست.
ظاهرا" این ماشین بعد از lv 30 نمایان میشه و یه سری مسابقات مخصوص بهش تو قسمت special event آزاد میشه.
البته طبق مسابقات دیگهء بخش special که همیشه خودش ماشین میده و لازم نیست شما ماشینی داشته باشید براش ،احتمالا" این بخش هم همونطوریه و خود بازی یه دستگاه Red Bull X2010 ناز ! در اختیارمون میزاره.

البته در این مورد، اخبار گوی! بزرگ GT5 یعنی آریای عزیز میتونه بهترین اطلاعات تکمیلی رو بده.

راجب اینکه چه جوری به lv 40 هم برسی باید بگم، به سختی:d
شما باید یه 2 ماهی از خواب و خوراک و کار و زندگی بزنی و بشینی پای GT و به قولی بازی رو بخوری تا بالاخره به LV 40 برسی:d

ویرایش:

آقا این قضیهء باز نشدن عکس های گرفته شده تو قسمت photo travel و photo mode در برنامهء فتوشاپ و غیره رو کسی نمیدونه؟؟
عکس هایی که تو GT5 گرفتم فقط فقط تو قسمت windows picture viewer نمایش داده میشه و تو هیچ برنامهء دیگه ای باز نمیشه.
کسی راه حلی نداره؟؟ ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Konami
آخه اون لینکی که تورج گذاشته بود اون طور که گفته بود به همه میدادن. اگه فقط ژاپنی ها باشند که خیلی بده:( من رو اون Jaguar قدیمی حساب کرده بودم:|

اره ... ولی چندتا جا دیگه Search کرده بودم نوشته بود که برای ژاپن هست...

منم حساب باز کرده بودم ... الان گیر کردم :) ... اون مسابقه کلاسیک رو !

Gran Turismo Signature Edition

پک Gran Turismo Signature Edition امروز به دستم رسید گفتم برای دوستداران این بازی تصاویری اماده کنم! (خودم به شدت ضربان قلبم موقع باز کردن این پک بالا رفته بود پس اگر مشکلی قلبی عروقی دارید عوارض دیدن این تصاویر به عهده خودتون هست :d )

8mx0fk4ew9u6rwe9z4q.jpg

این پک از اون چیزی که تصور میکردم بسیار بزرگتر و سنگین تر بود میتونید در مقیاس با xbox و فرمان مشاهده کنید:

6c766imtofkostztdj3f.jpg

بعد از باز کردن جعبه بیرون و بعد جعبه ضخیم داخلی یک باکس بزرگ فلزی مشکی رنگ زیبا با علامت GT مشاهده میکنید:

xya3s3cudc3gdog44a.jpg

بعد از برداشتن درپوش فلزی:

53bmkezpbneex6eqwsx.jpg

با برداشتن بازی یک برگه که کدهای ماشین های هدیه مخصوص پک هست مشاهده میشه و بعد کتابچه Apex که با برداشتن اون جاسویچی و فلش مموری زیبایی میبینید که با علامت GT حک شده :

lu5vpnoi3ndi82xd3t7.jpg

dsr6ks5sytlip0y16p38.jpg

0fvprk8cyrsij7pogks.jpg

سمت راست یک البوم بسیار باکیفیت از تصاویر بازی هست که جلد بسیار زیبا و محکمی داره و زیرش یک کیف جیبی مخصوص GT :

cxddtrsss4rxe5tpifg7.jpg

s3t28es85qqroun58t.jpg

کیف پول جیبی فوق العاده جالب و باکیفیت هست:

ffkdzkp9izcfyc8apf.jpg

g5v81c39tb3hovm7vpry.jpg

d57j2m018e7qx037o1v.jpg

و در اخر هم ماکت زیبای SLS که در مقیاس 1:43 هست :

mgym50pnwkcs0sarwvjy.jpg

03k1qapdb7c9gcqit.jpg

و میره در کنار R34 GT دوست داشتنی در ارشیو قرار میگیره!

3c4lw3kohotnucoyzz5a.jpg

djcihi7c1dt5r4pxf78.jpg

خیلی این پک خوشگله :x
میگم حامد این پک رو میشه تو ایران هم گیر آورد؟
آره میشه گیر آوردش ولی قیمتش چیزی بین 280 تا 310 اینا در میاد:دی یکم بالا هست مخصوصا برای یکی مثل من که ماه دیگه می خواد ME2 و DS2 Collector Edition بخره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or