Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سه تا مسابقه اول endurance رو هم طلائی کردیم.رسما گریم سر دومیش در اومد.:((:((نامرد 4 ساعت باید با مزدا رانندگی کنی.صبح زود هم از خواب بیدار شده بودم-شب که نشستم پاش-هی آخرای مسابقه یه دفعه خوابم میگرفت-بعد یه دفعه میدیدم رفتم تو دیوار:((:dواقعا زجر آور بود.راستی آقا این 24 ساعت رو چجوری باید بریم؟:-/من نگران خودم نیستم-نگران ps3 هستم-آخه 24 ساعت روشن باشه که میترکه!!!!!این یامائوچی هم یه کارائی میکنه.

سه تا مسابقه اول endurance رو هم طلائی کردیم.رسما گریم سر دومیش در اومد.:((:((نامرد 4 ساعت باید با مزدا رانندگی کنی.صبح زود هم از خواب بیدار شده بودم-شب که نشستم پاش-هی آخرای مسابقه یه دفعه خوابم میگرفت-بعد یه دفعه میدیدم رفتم تو دیوار:((:dواقعا زجر آور بود.راستی آقا این 24 ساعت رو چجوری باید بریم؟:-/من نگران خودم نیستم-نگران ps3 هستم-آخه 24 ساعت روشن باشه که میترکه!!!!!این یامائوچی هم یه کارائی میکنه.
من فکر میکردم خیلی مردم همش دعا میکردم enduranceباز شه 24 ساعت برم
بعد امروز اولیش و که رفتم 2 ساعت و نیم طول کشید پدرم درومد... خیلییییی خسته شدم...
نمیدونم چجوری اون یکیار و باید رفت واقا

خوب بعد از چند روز بازی کردن واقعاً میشه گفت بازی برام جذابتر شد. به همه دوستانی هم که مثل بنده برای اولین بار هست gt را تجربه میکنند پیشنهاد میکنم زود قضاوت نکنند و جند ساعتی بازی کنند مطمعناً اونها رو هم جذب میکنه
راستی من نیاز به ماشین دارم آیا کسی از دوستان هست یه ماشین مزدا به من قرض بده چند مرحله رو برم چون زیاد پول ندارم نمیخوام از بین بره.
ای دیمم: nicepop
راستی یه چیزی توی چند صفحه قبل دیدم که گفته شده بود توی روز تولدت یک ماشین جایزه میگیری آیا صحت داره. من آخه 24 همین ماه تولدمم. یعنی میشه یه لامبورگینی گالاردو بهم بدهb-)

آقا این لوتوس Top gear عجب چیز فاجعه ای تشریف داره :-o
مثل خامه میمونه معلوم نیست کدوم وری میره :d

توصیه میکنم اگه پول اضافه دارید یه Mazda Az-1 رو تیونینگش کنید بزنید به برف
خیلی ماشین توپی میشه ! :d

من نمدیونم چرا اینقدر مشکل پول درمیونه !
درسته واسه ماشینایی مثل اون جکواره پول زیادی لازم هست ولی برای ادامه بازی اونچنان پول مشکل ساز نیست
من بعد از هر مسابقه ماشین میخرم تیونینگ میکنم بعد دوباره همون مسابقه رو میرم یه ماشین دیگه تیونینگ میکنم :d
عشق است و رانندگی :d:x:x

آقا تورو خدا یکی بیا جوونمردی کنه و تنظیمات لازم واسه همه مسابقات seasonal بخش bonus 1,2 رو واسه بازی با دسته بگه.
هرچی تنظیم رو بلدین بگین از نوع لاستیک های جلو و عقب و تنظیمات driving options و setting خود ماشین ها.
پدرم دراومد.
خیلی هاشو برنز کردم.
طلا که هیچ کدوم.
یه 3 تایی هم نقره.
تو اون bonus 2 پیست یکی مونده به آخر که دهنم ..... شد :d

دوستان اون روزهای اول می تونم بگم به شدت از بخش B-Spec متنفر بودم اما الان به شدت داره فاز میده:دی از وقتی که به level 22 برسید باید با دو راننده کار کنید و مسیر رو پیش ببرید که با این که مسیرها طولانی هست اما این رفتن توی Pit و حضور راننده دوم و تعویض لاستیک ها در هنگام تغییرات جوی و از همه مهم تر سوخت گیری همه و همه دست به دست هم میده که این بخش بازی نه تنها چیزی از بقیه بخش ها کم نداشته باشه بلکه یک سر و گردن هم تو بعضی قسمت ها بالاتر باشه. به همتون توصیه می کنم هرچه زودتر level راننده خودتون رو بالا ببرید

دیشب رفتم بخش seasonal event و سریع رفتم سراغ پیست nurburgring که باید با نسکار بریم.(دیوووووووووووونه nurburgring هستم.آریا میدونه:d)شدیدا حال داد.دست اول 4م شدم-و دست دوم هم اول.1 میلیون هم زدیم به جیب و طلائی شد.شدیدا حال داد.

راستی من نمیدونم دوستان چرا انقدر مشکل پولی دارن:-/من الان تمام ماشینهای فراری رو به جز اون فرموله-و اون 20 میلیونی رو خریدم.تمام بنزها رو دارم-لامبورگینی هم دارم.مک لارن f1.
راستی یه پژو 908 خریدم-4 میلیون.:dلامصب خیلیییییییییییی خفنه.واقعا عالیه.خلاصه هر ماشینی که فکر کنی-تو گاراژم هست.

دیشب رفتم بخش seasonal event و سریع رفتم سراغ پیست nurburgring که باید با نسکار بریم.(دیوووووووووووونه nurburgring هستم.آریا میدونه:d)شدیدا حال داد.دست اول 4م شدم-و دست دوم هم اول.1 میلیون هم زدیم به جیب و طلائی شد.شدیدا حال داد.

راستی من نمیدونم دوستان چرا انقدر مشکل پولی دارن:-/من الان تمام ماشینهای فراری رو به جز اون فرموله-و اون 20 میلیونی رو خریدم.تمام بنزها رو دارم-لامبورگینی هم دارم.مک لارن f1.
راستی یه پژو 908 خریدم-4 میلیون.:dلامصب خیلیییییییییییی خفنه.واقعا عالیه.خلاصه هر ماشینی که فکر کنی-تو گاراژم هست.
خواهشا تنظیماتتون رو واسه مسابقات بگین. البته با دسته بازی میکنم
میشه بگین این همه پول رو از کجا آوردین؟
از مسابقات آنلاین؟

خواهشا تنظیماتتون رو واسه مسابقات بگین. البته با دسته بازی میکنم
میشه بگین این همه پول رو از کجا آوردین؟
از مسابقات آنلاین؟
TSC رو گذاشتم رو یک.driving line-asm رو هم off کردم.بعد رفتم تو تنظیمات ماشین-و تو قسمت تنظیمات دنده سرعت رو گذاشتم رو 330.
نه از همین مسابقات a-spec-b-spec و مخصوصا بخش special event.

جایزه های seasonal event همیشه 1 میلیون میده یا فقط به خاطر ژانویه وکریسمس هست؟یه سوال :اگه دوم بشیم 500 تا میده دوباره اگه بریم اول بشیم 1میلیون رومیده ؟
از اون 3 ماشین چه خبر که قرار بود تو کریسمس هدیه بده؟
امروز داشتم مسابقه indy 500 رو میرفتم که 200 دورهست درست تو دور 98 ام یهو برق ها رفت.مواظب باشید این بلا سرشمانیاد. کاش میشد یه سیوی وسط بازی میزاشتند حالا باز دوباره باید از اول بریم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or