Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
لول 22 شدم و مسابقات SUPER GT احتیاج به 2 راننده داره که داخل PIT باید تعویض کنید. یکی از راننده های من لول 21 بود که تا دور 15 رانندگی کرد و کلا تموم شد! مجبور شدم از راننده لول 5 استفاده کنم چشمتون روز بد نبینه! از اینور جاده میرفت بیرون میومد تو از اونطرف میرفت بیرون میخورد به دیوار :d 5 دور اشکم دراومد تحملش کردم داشت قدرت بدنیش تمام میشد که دیگه کلا تعطیل کرد رفتم دوباره راننده لول 21 را سوار کردم یکم وضعیتش بهتر شده بود ولی تا دور 23 تموم شد دوباره! در ادامه تمام پیچ ها را بهش دستور میدادم چطوری رد کنه با اینکه 2 بار وسط پیست دور خودش چرخید و از سرعتشم خیلی کم شده بود اما تا دور 30 و پایان مسابقه اول بود.

داداش دمت گرم،خوب شد گفتی،پس ما به فکر 2 3 تا راننده باشیم،نه ؟

کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مسابقه Historic که توی Expert هست رو با چه ماشینی ملت بازی کردن ؟ :((

Buick Speciak 62 من نمیکشه !!! کلی هم Tune کردمش ولی نمیکشه !
من با Shelby AC Cobra 427 ‘66 رفتم که تو بخش B-spec بخش Amateur series بخش Classic Muscle Car Championship میده ;) البته باید تقویتش هم بکنی

الان من دوتا zonda دارم و 2 تا هم ماشین رالی فورد هرکی میخواد بگه

من با Shelby AC Cobra 427 ‘66 رفتم که تو بخش B-spec بخش Amateur series بخش Classic Muscle Car Championship میده ;) البته باید تقویتش هم بکنی

الان من دوتا zonda دارم و 2 تا هم ماشین رالی فورد هرکی میخواد بگه

نه عزیز ... من اینو دارم ... تقویتش کردم ... شده ۷۱۲ تا .. ولی نمیکشه توی ون مسابقه ... یک سری از ماشیناش شتابش انقد زیاده که واقعا نمیشه :-s ...

کسی با این تموم کرده ون مسابقه رو ؟ :
1970 Ford Mustang Trans-Cammer
بدون Tune قدرتش هست ... 599!

قیمت : ۷۲۵.۰۰۰ هست ... !

توی زیر مجموعه :
Grand Turing Garage هست ... بخش ماشین های Premium ... کسی امتحان کرده ؟

دوستان جریان این لیسانس ها چیه به چه دردی میخوره. من امروز بازی کردم خیلی سخته این لیسانس ها :"> خدا وکیلی سخته یا ما بلد نیستیم بازی کنیم :dپاره میشه ادم :d

دوستان جریان این لیسانس ها چیه به چه دردی میخوره. من امروز بازی کردم خیلی سخته این لیسانس ها :"> خدا وکیلی سخته یا ما بلد نیستیم بازی کنیم :dپاره میشه ادم :d
راستش برای کسایی که سابقه زیاد در گرن توریسمو دارند یکم طلا کردن لایسنس ها سخت باشه ولی برنز کردنش که اب خوردنه تو دفعه اول عیار گرن توریسمو بازهای حرفه ای تو مسابقات timeattack معلوم میشه که خیلی کسایی که ادعای حرفه ای بودن میکنند اونجا باید بوق بزنند برن کنار:d

نه... فرق دارن. چه برنز، چه نقره چه طلا... در صورتی که همرو طلا بگیری ماشین دیگه ای جایزه میده.

من همش رو طلا گرفتم ولی متاسفانه اصلآ بدل اون تلاشی رو که میکنی اون طور که باید, بهت نمیده

کلآ بیشتر بخش ها رو امتحان کردم اما هیچ کدوم به اندازه ی لایسنس ها بهم حال نداد.

زمانی که برای بار اول میرفتی و برای بار دوم برات به اصطلاح shadow ثبت میشد وقتی که دفعه ی بعد از اون جلو میزدی خیلی ادم هیجان زده میشد.

دوستانی که میتونن حتمآ بازی رو آپدیت کنن ! این مسابقات Seasonal فوق العادست !!! هم جالبه , هم جایزه مادی و معنوی بسیار خوبی میده ! فقط مسابقه نسکارها توی Nurburgring (!!!) سخته واقعآ :دی
یه ابتکار جالب هم این بود که موقع آنلاین شدن آهنگ Jingle Bells به افتخار کریسمس پخش میشه !!!
این Zonda R عجب مخلوقیه ! بالاخره ماشین GT5 ـم رو کشف کردم ! :دی سرعت عالی , ترمز عالی تر , هندلینگ فوق العاده ! حتی این راننده B-Specـم هم با Zonda R خوب رانندگی میکنه :دی
و در کنار Zonda R , این پیست Nurburgring 24H عجب چیزیه !!! آدم توش غرق میشه ! توی یکی از مسابقات باید 3 دور میرفتیم و هر دور 8,9 دقیقه ! ولی اصلآ احساس خستگی نکردم !

بچه ها سلام

من این بازی رو خریدم راستش اولش اصلا حال نداد به من. نمیدونم چرا کنترلش اینقدر مسخرست.

حالا سوالم اینه آیا میشه نوع کنترل بازی رو عوض کرد. دقیقا منظورم اینه که وقتی میخوای بپیچی خیلی مسخره ماشین میپیچه. کلا یه جوری هستش.

میخوام بدونم باید قبل بازی تنظیماتی انجام داد.

اصلا کدوم حالت بازی جذابیت بیشتری داره ؟

حالا سوالم اینه آیا میشه نوع کنترل بازی رو عوض کرد. دقیقا منظورم اینه که وقتی میخوای بپیچی خیلی مسخره ماشین میپیچه. کلا یه جوری هستش.

اگه انتظار این رو دارید که مثل یه بازی ارکید توسط دریفت پیچ رو طی کنید سخت در اشتباهید.

اجباری هم نیست که قبل از انجام بازی تنظیماتی رو انجام بدید.خود من تا زمانیکه بازی کردم به تنظیمات پیش فرض بازی دست نزدم.

بچه ها سلام

من این بازی رو خریدم راستش اولش اصلا حال نداد به من. نمیدونم چرا کنترلش اینقدر مسخرست.

پیشنهاد میکنم فرمون بخری:دی
به من که خیلی حال داده تا الان!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or