Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
این فلسفهء تعداد راننده های بیشتر رو هم متوجه نمیشم.
الان من 4 تا راننده ساختم که بیشتر costume اشون فرق میکنه و هیچ فرق دیگه ای ندارن!
بعدشم الان رانندهء اول کلاس و مهارت بالایی داره و بقیه همگی کلاس صفر هستن و باالطبع من ازشون استفاده نمیکنم.پس برای چی باید بسازمشون؟؟!
سلام ...
دقیق مطمعن نیستم و شاید هم اینطور نباشه چون b لول ام 21 هست اما به احتمال زیاد مسابقات endurance حتما مجبور میشید داخل pit راننده را تعویض کنید چون دیگه نه از نظر بدنی و فکری چیزی براش باقی نمیمونه! و اگر بقیه راننده هاتون لول 0 باشن خدا به دادتون برسه! :d

راننده های خودتون را هم میتونید به دوستانتون در حالت انلاین :d بدید تا استفاده کنند.

درضمن احتمالش هست در اینده مسابقاتی اضافه بشه که بتونید چند راننده و ماشین درش شرکت بدید و رتبه های مختلف کسب کنید.

دوستان،کسی یه ماشین واسه Expert Series\Historical Car Cup نداره به من قرض بده ؟ زود بهش پس میدم :-s

این مسلبقات Seasonal هم که اضافه شده،اون مسابقه آخری هاش که 1000000 جایزه میده،انصافا خیلی سخته ! من اون Nurburgring رو هر کاریش کردم مقامی بهتر از 12/12 نگرفتم !

شانس ما افزایش جایزه دادن و پول دادن این بازی که تا آخر ژانویه ادامه داره،دقیقا مصادف شده با امتحان های دانشگاه....ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به به آقا این Seasonal Events آتیش زده به مالش چه پولایی میده!b-) من که میلیونر شدم :d البته سخته مخصوصا با فرمون! من یکیشو طلا کردم مابقی نقره! بچه های که G27 دارن تونستن همشو طلا کنن؟

به به آقا این Seasonal Events آتیش زده به مالش چه پولایی میده!b-) من که میلیونر شدم :d البته سخته مخصوصا با فرمون! من یکیشو طلا کردم مابقی نقره! بچه های که G27 دارن تونستن همشو طلا کنن؟

با دسته هم راحت میشه طلا کرد فقط یک نکته داره!:d
باید گرون ترین Transmission رو که قابلیت تنظیم داره خریداری کنید بعد تنظیمش کنید.
مثلا برای مسابقه اول بیارید روی پایین ترین سرعت یا برای اون ماشین آمریکاییه باید 30-40 تا برید بالا. اگه این کارها رو انجام بدین مثل آب خوردن طلا میگیرید.
من ماشینای مخصوص این مسابقات رو share کردم هرکی خواست منو add کنه از ماشین ها استفاده کنه.
فقط نمیدونم تنظیمات دنده ریست میشه یا همون میمونه/:)

چرا ماشین های هم نوع خودم از من سریعتر میرن؟!:دی
همون اوایل بازی هستم که یه مسابقه vitz و اینا هست..
کل مسیر اولم ولی اون تکه ی آخر که یه مسیر مسقیمه تا خط پایان اکثراً سبقت میگیرن!:دی

چرا ماشین های هم نوع خودم از من سریعتر میرن؟!:دی
همون اوایل بازی هستم که یه مسابقه vitz و اینا هست..
کل مسیر اولم ولی اون تکه ی آخر که یه مسیر مسقیمه تا خط پایان اکثراً سبقت میگیرن!:دی
من اون قسمت روانم بهم ریخت :d آخرش رفتم هرچی پول داشتم رو خرج این ماشین داغون کردم تا تونستم اول بشم :d

نه احتمالا راه های بهتری هم هست! ولی من کلا هر چیزی که باعث میشد قدرت ماشین زیاد بشه و وزنش کمتر بشه رو خریدم :d

اره من که وایل انقدر اعصابم رو خرد کرد بیخیالش شدم چون نمیخواستم پول خرج اون لگن بکنم ولی گفتم اینم طلا کنیم بره که طلا کردمش:dاین خوبه من از این مسابقاتی که میگه ماشین سال 1969 بیار و این حرفا متنفرم:(
و اینکه رنگ رو آیتمی کردن هم خیلی بد شده ! بعد بوگاتی اصلا در قسمت خرید نیست! باید به لول 14 برسی تا جایزه بگیریش آخه پرسرعت ترین ماشین دنیا نباید توی لیست باشه؟ یا اینکه پرمیوم باشه؟جالبه که یسری ماشین عتیقه رو پریمیوم زدن ولی بوگاتی رو نه! بعد اینکه 1000 تا خودرو فقط 200 تاش رو میشه خرید بقیه رو باید به راه های گوناگون بدست آورد خیلی بده!
خودش یه انتقاد نامه شد:d

خوب بالاخره من اومدم جزء گرندیا:)) امروز بازی رو خریدم;;)
اگه تا حالا شماره ای از این سری شاهکار رو بازی کرده بودی و ذره ای پسندیده بودی، که بی شک میگفتم برو همین الان بخر و یه عمر با عزت و غرور ! بازی کن
ولی چون تا حالا به بازی لب هم نزدی! و به قول خودت با nfs پیر شدی! ، پیشنهاده من این هست که، تو کلوپی، پیش دوستی ، از طریق کرایه کردنی و خلاصه از یه طریقی بازی رو تست کنی و بعد بخری.
چون به هیچ عنوان این بازی قابل مقایسه با سری nfs نیست و امکان اینکه کسی مثل شما اصلا" علاقه ای به این بازی پیدا نکنه زیاد تره تا پیدا کنه! ( بیشتر به این دلیل که تا حالا این سری رو تجربه نکردی)
ولی اگه خوشت بیاد و بپسندی دیگه هیچ وقت، وقتی صحبت از گیم و ماشین و ریسینگ میشه اسمی از nfs نمیبری و فقط میگی MY LOVE IS GT!!

بحث امتیاز هم منتفیه و اگه علاقه مند واقعی باشی اصلا" کاری به این مسائل پشت پرده! نداری
پک ها هم هیچ تاثیری در نحوه بازی نداره.
مری عزیز مرسی بابت راهنمایت امروز وقت کردم یکساعتی بازی کنم منیکه تا حالا این سری بازی رو تجربه نکردم توی این یکساعت از بازی راضی بودم و فکر کنم باید منو هم جزء فنهای gt بزارید.
اگر وقت کاریم اجازه بده سعی میکنم تا آخر هفته یه سری تکون بدم >:d<
راستی گرافیک این بازی مخصوصاً جاده ها واقعاً عالیه>:d<

کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مسابقه Historic که توی Expert هست رو با چه ماشینی ملت بازی کردن ؟ :((

Buick Speciak 62 من نمیکشه !!! کلی هم Tune کردمش ولی نمیکشه !
Buick که حتی اگه از لحاظ قدرتی هم میکشید از لحاظ هندلینگ جواب نمیداد اون مسابقات رو ببری:دی به شخصه فکر کنم باید با اون هدیه کریسمس ببریمش. این هدیه چی شد پس کی میدن تورج؟

Buick که حتی اگه از لحاظ قدرتی هم میکشید از لحاظ هندلینگ جواب نمیداد اون مسابقات رو ببری:دی به شخصه فکر کنم باید با اون هدیه کریسمس ببریمش. این هدیه چی شد پس کی میدن تورج؟

اون کادو برای چشم بادومی هاس ... PSN Japan ! :(( شانس هم نداریم

اون کادو برای چشم بادومی هاس ... PSN Japan ! :(( شانس هم نداریم

عجب ! شانس که سهله ! حتی اسم کشورمون هم تو لیست پی اس ان نیست !
منم گیر یه ماشین واسه همین event ام ! ولی بکس بیاین پولمونو نریزیم تو جوب،یکی که خرید به بقیه هم بده

این فلسفهء تعداد راننده های بیشتر رو هم متوجه نمیشم.
الان من 4 تا راننده ساختم که بیشتر costume اشون فرق میکنه و هیچ فرق دیگه ای ندارن!
بعدشم الان رانندهء اول کلاس و مهارت بالایی داره و بقیه همگی کلاس صفر هستن و باالطبع من ازشون استفاده نمیکنم.پس برای چی باید بسازمشون؟؟!
دقیق مطمعن نیستم و شاید هم اینطور نباشه چون b لول ام 21 هست اما به احتمال زیاد مسابقات endurance حتما مجبور میشید داخل pit راننده را تعویض کنید چون دیگه نه از نظر بدنی و فکری چیزی براش باقی نمیمونه! و اگر بقیه راننده هاتون لول 0 باشن خدا به دادتون برسه! :d
لول 22 شدم و مسابقات SUPER GT احتیاج به 2 راننده داره که داخل PIT باید تعویض کنید. یکی از راننده های من لول 21 بود که تا دور 15 رانندگی کرد و کلا تموم شد! مجبور شدم از راننده لول 5 استفاده کنم چشمتون روز بد نبینه! از اینور جاده میرفت بیرون میومد تو از اونطرف میرفت بیرون میخورد به دیوار :d 5 دور اشکم دراومد تحملش کردم داشت قدرت بدنیش تمام میشد که دیگه کلا تعطیل کرد رفتم دوباره راننده لول 21 را سوار کردم یکم وضعیتش بهتر شده بود ولی تا دور 23 تموم شد دوباره! در ادامه تمام پیچ ها را بهش دستور میدادم چطوری رد کنه با اینکه 2 بار وسط پیست دور خودش چرخید و از سرعتشم خیلی کم شده بود اما تا دور 30 و پایان مسابقه اول بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or