Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من همین امشب یه عکس میگیرم شما ببین در چه حد هست همونطور که نکات مثبت رو در نظر میگیرم نکات منفی رو هم بگیم ( گفته خودت ) بعدشم من نگفتم بارون مربع مربع هست منظور من تصویر بود تصویر مربع مربع میشه مخصوصا در مواقع بارونی حداقل پست رو دقیق بخون :d منم نمیگم بیاد بذاره رو 540 میگم همین پافشاری باعث این اتفاق شده
من خودم جزو جی تی فن ها هستم ولی از اونجایی که همه نکات مثبت و منفی رو گفتی اینم من گفتم
در مورد برف پاک کن هم باید بگم واقعا آزار دهنده هست حداقل تو King of the road میشد این کار و کرد :d
عزیزم لازم نیست عکس بگیری:d.کور که نیستم.منم نگفتم بی ایراد هست.شما چرا منظور منو متوجه نمیشی.:dاز یه طرف بله این موضوع به کیفیت بصری لطمه زده-اما از طرفی هم یه حسن حساب میشه.یعنی به قولی 50-50 هست.میگیری چی میگم.:d

عزیزم لازم نیست عکس بگیری:d.کور که نیستم.منم نگفتم بی ایراد هست.شما چرا منظور منو متوجه نمیشی.:dاز یه طرف بله این موضوع به کیفیت بصری لطمه زده-اما از طرفی هم یه حسن حساب میشه.یعنی به قولی 50-50 هست.میگیری چی میگم.:d

دقیقا منظور منم همین بود که شما وقتی اینو جزو نکات مثبت میگی جزو نکات منفی هم بگو
البته دیر گفتی رفتم عکس گرفتم :d
-------------------------------------

دوستان یک راهنمایی میخواستم یه 2 روزه من میخوام آپدیت 1.5 بازی رو انجام بدم ولی دیگه این پیغام و بهم نمیده - اول بازی وسط بازی هیچ پیغامی مبنا بر آپدیت 1.5 نمیده
یکی از دوستان گفتن یه تست کانکشن بگیرم اگه وصل بود برم این کار و کردم ول تغییر نکرد :(

تورج تقصیر خودت هست دیگه. وقتی یک بار این اتفاق برات میافته دیگه نباید اجازه بدی بار دوم هم رخ بده. تازه مگه وقتی شارژ دسته هاتون تموم میشه اون بالا نمی نویسه که شارژ داره تموم میشه؟ خوب همون جا pause کنید دیگه. البته درست میگی که باید به صورت خودکار بازی متوقف میشد.

میزنم میکشمت برهان ها ... :d
خوب این بازی Racing هست ... مثلا وسط Champion هستی ... تو اون حس و حال ... من حواسم به زمین هست ... واقعا پیغام باتری رو ندیدم !!!!

یهو دیدم دامه کته پایان از دور ... رفتم تو دیوار .... چی شد چی شد !!!! باتری تموم شد.

بعد ببین ... مسابقه : All Stars ... اونم با Chevrolet ... ماشینی که درجه ۱ نیست !!! با کلی Modification تونستم شتابش رو درست کنم !

واقعا ببین چه فشاری به آدم میاد ؟ فقط ۱۰ امتیاز میخواستم تو جمع کل که اول بشم ... ولی ۲۰ ثانیه هم کمتر !!! به خدا ... رفت رو دیوار !!!! :((

اگه آخرش نمیگفتی درست میگم میکشتمت :d

بعد میدونی چیکار کردم ؟
بازی نکردم رفتم Like The Wind رو بردم با همین ماشین ... Aero رو دستکاری کردم و Trans رو هم بالاتر بردم ...
وقتی بردم بهم ...
Minolta Toyata
داد ... با اون مثل هلو All Stars رو بردم !

البته درست میگی که باید به صورت خودکار بازی متوقف میشد
آفرین :d ... حالا دوست دارم ناناز :d

این همه آدم دارن این بازیو انجام میدن زورشون میاد قیمت بازیو بگن؟
'

شما زورت میاد تلفن رو بگیری و چند تا مغازه زنگ بزنی ؟
همینطور زورت میاد پست اول رو ببینی که نوشته خرید و فروش و ...... جاش اینجا نیست ؟

آقا این تویوتا رو که میگی منم جایزه گرفتم.:dیک هیولای واقعی.حتی از اون پژو 908 هم خفن تره.:-oبعید میدونم ماشینی حریفش باشه.اگر میدونید بگید.:d

این ماشین های Formulaی Ferrari هست... اونها رو امتحان نکردم .. شاید اونا بهتر باشه ... :-s آخه گرونه ... پولش رو ندارم ... تا الان به زور ۷ تا جمع کردم !

آقا این تویوتا رو که میگی منم جایزه گرفتم.:dیک هیولای واقعی.حتی از اون پژو 908 هم خفن تره.:-oبعید میدونم ماشینی حریفش باشه.اگر میدونید بگید.:d
اون GT Formula که قورتش میده این تویوتا رو:دی البته آریا در جریان هست من خودم تا قبل از این که فرمول رو بخرم همش یا با این تویوتا میرفتم یا با Zonda که جفتشون عالی هستند. البته کنترل فرمول خیلی سخت هست چون شتاب فوق العاده زیادی داره و وزش خیلی کمه.

راستی بالاخره تا 20 دقیقه دیگه به level 28 بخش B-Spec میرسم. خداییش خیلی رانندم باحاله و من کلا بهش مسیر رو میدم بدون هیچ کمکی میره و من هم به درسم میرسم. به کمک همین راننده الان تونستم 300 تا ماشین داشته باشم و 2 میلیون پول هم جمع کردم:دی

امروز بازی بعد از کلی گشت و گذار به قیمت 61 تومن خریدم.
بهترین بازی شبیه ساز رانندگی بود که تا حالا کردم.نسبت به GT های قبلی پیشرفتش بی اندازه زیاده.
دوستان ماشین خوب برای اوایل بازی چی پیشنهاد میدین؟
با حدود پول 50 هزار تا چی بخریم خوبه؟اصلا ماشین بخرم یا همین 19000 تاییه رو tune کنم؟

سلام ...
من تمام ماشین هایی که میشه racing modification کرد را خریدم لیستشون:
Acura NSX RM '91
Chevrolet Camaro SS RM '10
Chevrolet Camaro Z28 RM '69
Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
Dodge Challenger R/T RM '70
Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
Lexus IS F RM '07
Lotus Elise RM '96
Lotus Elise 111R RM '04
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
TVR Tuscan Speed 6 RM '00
Volkswagen Golf IV GTI RM '01

تعدادی عکس:

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1254708&postcount=122

چه خوب شد این Chevroletم رو Race Modification کردم :d ... توی مسابقه american بخش Extreme ... به کار اومد ...

حتما پیشنهاد میکنم بچه ها از روی لیستی که حامد عزیز داد عمل کنن ... واقعا روی Performance تاثیر داره ... با اینکه پول زیادتری باید پرداخت کرد ولی حسابی ارزش داره

دوستانی که میتونن آنلاین بشن حتمآ برن سراغ Seasonal Event های جدید ! مثل قبلی ها پول عالی و XP خیلی خوبی میده و البته خیلی هم آسون تر هستن چون محدودیت قدرت برای ماشینتون ندارین !

افت کیفیت هم که شما میگی اصلا در این حد نیست.بعدشم من همین الان با امیر تو آنلاین بودم و همش این بشر بارونی آورد:dاصلا و ابدا بارون مربع مربع نیست/:)آخه من نمیدونم این همه جزئیات رو ول کردید چجوری وقت کردید بچسبید به قطره آب/:)

دور سوم دقیقا سر همین قطره آب رفتم تو دیوار :دی تا قبلا از این ، هر چقدر به این افکت نگاه میکردم چیز خاصی نمی دیدم .
ولی اون لحظه که چشمم به قطره آب افتاد ، خشکم زد ! به جرات ، به جرات ( تاکید ) می تونم بگم که با واقعیت مو نمیزد !
کاشکی می شد که میتونستم Replay رو سیو کنم و براتون بزارم .

سلام.
من اون دموی بازی که میشد بصورت آنلاین رکورد زد رو بازی کردم. میخواستم ببینم بازی نسبت به دمو چه فرقهایی کرده؟ از لحاظ گرافیک و گیم پلی

سلام ...
من تمام ماشین هایی که میشه racing modification کرد را خریدم لیستشون:
Acura NSX RM '91
Chevrolet Camaro SS RM '10
Chevrolet Camaro Z28 RM '69
Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06
Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09
Dodge Challenger R/T RM '70
Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97
Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04
Lexus IS F RM '07
Lotus Elise RM '96
Lotus Elise 111R RM '04
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05
Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02
Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05
Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95
TVR Tuscan Speed 6 RM '00
Volkswagen Golf IV GTI RM '01

تعدادی عکس:

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1254708&postcount=122
مرسی... من از چند روز پیش که پرسیدم همش میومدم سر میزدم ببینم بلاخره کسی میزاره لیستی یا نه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or