Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
Level 27 شدم حدود 19 میلیون پول دارم و تا حالا کلی حال کردم با این بازی
89 تا ماشین دارم
لیسانس زیاد نرفتم چون پول نمی ده در عوض GT4 رو اکثر لیسانس هاش رو طلا گرفته بودم

فقط با فرمون بازی کنید خدا وکیلی یک چیز دیگست

دستت درد نکنه خیلی حال دادی :d

19 هزار دلار منظورتونه دیگه ؟

19 هزار دلار منظورتونه دیگه ؟
19هزار؟ این که پولی نیستش؟ تو به چه واحدی کار می کنی؟:دی

ببین مثلا الان من تو بخش b به level 30 رسیدم و تو بخش a هم اواسط level 27 هستم. 340 تا ماشین دارم و 9 میلیون پول. این دوستمون هم به نسبت تعداد ماشینی که داره این مقدار پول طبیعی هست.

19هزار؟ این که پولی نیستش؟ تو به چه واحدی کار می کنی؟:دی

ببین مثلا الان من تو بخش b به level 30 رسیدم و تو بخش a هم اواسط level 27 هستم. 340 تا ماشین دارم و 9 میلیون پول. این دوستمون هم به نسبت تعداد ماشینی که داره این مقدار پول طبیعی هست.

این هم هستش :دی من الآن خودم لولِ 25 هستم و 10 میلیون دلار پول دارم :دی
البته ناگفته نماند که سر تیونینگ ماشین هام سنگ تموم میزارم و حداقل 200 هزار دلار براش خرج میکنم :دی 120 تا ماشین هم دارم :دی

این هم هستش :دی من الآن خودم لولِ 25 هستم و 10 میلیون دلار پول دارم :دی
البته ناگفته نماند که سر تیونینگ ماشین هام سنگ تموم میزارم و حداقل 200 هزار دلار براش خرج میکنم :دی 120 تا ماشین هم دارم :دی
دلار رو نمی دونم از کجات آوردی:دی بازیت مگه ریجن 1 هست:دی
آره من هم برای tune تا ماشین های 160ـم اینا کامل و full تجهیز می کردم و همه رو هم لاستیک Racing soft و لاستیک مورد نیاز تو بخش B-spec رو میخریدم. کلا این راننده رو بنداز تو جاده تروفی و پول و ماشینی که برات درو می کنه:دی

دوستان یه سوال. این بازی چطوریه؟ ارزش خرید داره؟ گرافیک؟ گیم پلی؟ هیجان؟ خوبه؟

من رالی خیلی دوست دارم رالی داره؟
سلام... کلا جان کلام اینه که باید شبیه ساز دوست داشته باشی ... رالی هم داره (همه نوع مسابقه داره)... گرافیک هم که خیلی خوبه ولی بعضی مشکلات ریز هم داره... اگه عشق ماشین و شبیه سازی حتما بگیر...

سلام... کلا جان کلام اینه که باید شبیه ساز دوست داشته باشی ... رالی هم داره (همه نوع مسابقه داره)... گرافیک هم که خیلی خوبه ولی بعضی مشکلات ریز هم داره... اگه عشق ماشین و شبیه سازی حتما بگیر...
این مشکلات ریزی که گفتین یعنی چی؟ هیجان داره؟

این مشکلات ریزی که گفتین یعنی چی؟ هیجان داره؟
ددوست عزیز صفحه قبل نقد خودم رو نوشتم.سعی کردم که مختصر بنویسم که خواننده خسته نشه.برو حتما بخون.تمام نکات مثبت و منفی رو نوشتم.
اینم بهت بگم-اگر ریسینگ دوست داری حتی یک ثانیه هم تو خرید بهترین ریسینگ تاریخ شک نکن:x

این بازی چرا اینطوریه :| ... گفتم یک لحظه روشن کنم (ساعت ۱۲ و ۱۰ دقیقه !) ... این رنگ ها رو که کادو میده در روز بگیرم ... :| نفهمیدم چی شد گفتم یک دست ببینم Dream Cars Champion چیه ... نشستم بازی کردم الان ساعت ۶ صبح هست ! :|
کلش رو طلا کردم !

برام ون بخش جدیده رو هم باز کرده ...

خواب و زندگی برامون نزاشته :((

بچه هااااااااااااااااااااااااا دلم برای همتون تنگ شده :(:(:(:( چیکار کنم درسه دیگه،رفتم گفتم نتمو قطع کنن تا از امتحان های پایان ترم به سلامت بیام بیرون ! الانم با نت دانشگاه اومدم یه سر زدم ! یادش بخیر اون روز 4شنبه ی کذایی که تقریبا جزو 10 نفر اولی بودم که بازی رو خریدم و بازی رو تند بردم جلو،یادمه اون موقع که لول 18 بودم(یعنی روز دوم) یکی از بکس کار کشته اومد نوشت من تازه لول 10 هستم... ولی الان با جمع کردن کنسول که تا 4 بهمن هم ادامه داره به خاطر درس،نمیتونم بازی کنم و مطمئنا از قافله عقب افتادم...
فقط بکس وقتی 4 بهمن اومد و منم اومدم،امیدوارم دوستان با قرض دادن ماشین به من ، به من کمک کنن که سریع تر برگردم به دور !!!!! بازم میگم:دلم واسه همتون تنگ شده...

کسی مسابقه های GT Formula رو طلا کرده ؟
میشه یک راهنمایی بکنید مثلا تنظیمات رو چه کردید و ... !!!

روانی کننده هست !
من هنوز ماشینش رو نخریدم.اگر ماشینش رو لطف کنی بهم قرض بدی خیلی خوبه.:dدر عوض منم هر ماشینی بخوای در خدمتت هستم.اگر زحمتی نیست ماشینت رو بده-سه سوت طلائیش کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or