Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
آقا این راننده B-spec من خیلی گوسفنده :دی وانت دادم بهش با قدرت 774BHP ولی خاک بر سر نمیتونه 4تا ماشین با قدرت 381BHP رو بگیره! هی الکی ترمز میگیره، اونم چه ترمزهایی! شاهکاره واقعا

حالا خوبه خودت برای تیونینگ پول خرج نکردی ! همش از جیب من رفته ! :دی

حالا خوبه خودت برای تیونینگ پول خرج نکردی ! همش از جیب من رفته ! :دی

چرا اتفاقاً یه سری هم خودم تیونش کردم :دی اینو رد کردم ولی حالا سر اون Super Car Nostalgia گیر کردم... Special Buick رو دادم بهش با 700+ اسب بخار هیچ غلطی نمی تونه بکنه. خیلی رو اعصابه!

چرا اتفاقاً یه سری هم خودم تیونش کردم :دی اینو رد کردم ولی حالا سر اون Super Car Nostalgia گیر کردم... Special Buick رو دادم بهش با 700+ اسب بخار هیچ غلطی نمی تونه بکنه. خیلی رو اعصابه!
کلا این بابا خیلی رو اعصاب هست کیوان:دی من خودم این دو روز وقتی درس می خوندم گذاشتم این رانندگی کنه برای خودش. رسما من رو کشت تا همه مسابقات دو بخش اول رو طلا کنه. الان با هزار بدبختی رسوندمش به level 11. خوبیش اینه جلوتر ماشین های خفن تری دارم که بهش بدم و به این دل بستم که مهارتش بیشتر میشه و بهتر کار میکنه. خدا کنه تو pro اذیت نکنه.

• Like
Reactions: гадюка
از دوستانی که در Level ـهای بالای 18 به سر میبرند یک سوالی دارم :

Ford Mustang 1970 Trans Cammer رو بازی جایزه میده یا نه ؟! 750000 پولشه :دی نریم اینقدر پول بدیم بعد بهمون جایزه بده ضایع شیم :دی
خیلی هم چشمم دنبالشه ، زیباترین ماشینی که تا به امروز دیدم :x

من که همونجوری ردش کردم ، راننده تو دیگه خیلی آفسایده :دی

خوب به سلامتی-کل amg driving academy هم طلا شد:-o:dراستش expert خدائی سخت بود.اما خوب خدا رو شکر تموم شد.و این سه تا ماشین رو هم رو تموم کردن expert داد.
sl 65 amg--slk 230 kompresor--slr mclaren

اینجا همه جایزه ها رو نوشته ! فقط به نظرم همه رو نخون چون لذتش از بین میره :دی فقط در موارد خاص (!) سرچ کن ببین ماشین مورد نظرت هست یا نه !

فکر کنم آریا ... کسی ببینه بهتره ... آخه اینطوری تو خرج کردنت حواست بیشتر هست ... مثلا میبینی که اگه بردی ماشین خوب بهت میده که برای فلان مسابقه به کارت میاد ...

آخه کی پول داره ماشین فرمول ۱ بخره :|

فکر کنم آریا ... کسی ببینه بهتره ... آخه اینطوری تو خرج کردنت حواست بیشتر هست ... مثلا میبینی که اگه بردی ماشین خوب بهت میده که برای فلان مسابقه به کارت میاد ...

آخه کی پول داره ماشین فرمول ۱ بخره :|
آره در صورتی که مثلآ بخواد 700,800 هزار تا خرج یه ماشین بکنه بهتره اول یه نگاه به لیست بندازه :دی ولی کلآ لذت جایزه گرفتن بدون اینکه بدونی چی هست بیشتره :دی

آریا جان اگه منظورت مسابقات Schwarzwald League B هست که باید بگم متاسفانه باید سر کیسه رو شُل کنی و یه ماشین بخری،چون جایزه ای برای اون قسمت در کار نیست.
دیگه مجبور شدم خساست (!) رو بذارم کنار و براش Lexus IS-F Racing Concept رو گرفتم که فوق العادست ! هم هندلینگش عالیه , هم قدرت بالایی داره ! ظاهرش هم خیلی زیبا و متفاوته.با این جور ماشینا خیلی حال میکنم !

دیگه مجبور شدم خساست (!) رو بذارم کنار و براش Lexus IS-F Racing Concept رو گرفتم که فوق العادست ! هم هندلینگش عالیه , هم قدرت بالایی داره ! ظاهرش هم خیلی زیبا و متفاوته.با این جور ماشینا خیلی حال میکنم !
لامصب حرف نداره.کاکپیت بی نظیر-با سرعت و هندلینگ عالی-تو nurburgring زندگی کردم باهاش.

دوستان اگر کسی gt by citroen رو خریده-بگه که تو مسابقات ike the wind-gt all stars بهشون میرسه یا نه.من الان یه 3 میلیون پول دارم-نمیخوام الکی بخرمش پولم به کجک بره.:dکمک کنید.

از اونجائی که یه عده پیام دادن تو این مدت و دهن ما رو سرویس کردن-که تو دروغ میگی-که لایسنسها رو طلائی کردی-و از این گونه اراجیف-عکسها رو تو یه سایتی گذاشتم که قیلتر نباشه و همه بتونن ببینن.
http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_67049_eca2fd6.jpg
==================================
http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_67050_9a64363.jpg
http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_67051_eb39a1c.jpg
http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_67053_072a122.jpg
http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_67054_1debdc8.jpg
http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_67055_d879a31.jpg

Update 1.05 هم اومد ! با حجم حدودآ 600 مگ :دی
هنوز نوشته های ملت رو نخوندم که چی اضافه میکنه ولی اینا رو فهمیدم :

HUD رو میشه حذف کرد ! (ایول :دی)
جایزه های بیشتری برای قسمت AMG Driving School میده !
یه چیزی تو این مایه ها میگن : Online Collectors Dealership ! نمیدونم چی هست :دی یه جور Marketplace برای ماشینها ؟!
Seasonal Events که این رو هم نمیدونم چیه ! ولی اگه Event اضافه باشه عالی میشه :((
مطمئن نیستم ولی انگار دمیج مکانیکی برای قسمت آفلاین هم اومده. (مثل اینکه فقط برای بخش تمرینی هست !!!)

میرم میگردم ببینم اینا تا چه حد درست هست و چیز دیگه ای هم اضافه شده یا نه !

ادیت: lol :biggrin1:
عشق به GT چه کارها که نمیکنه :دی حالا یه عده بگن ناامید کننده ترین بازی قرن !!! =)) =)) =))

آخرین ویرایش:
یه Patch کلفت اومده 608mb :دی
من دارم دانلود می کنم، مثل اینکه یه سری امکانات جدید به بازی اضافه کرده که فعلاً حرف های ضد و نقیضی دربارش گفتن، جزییات کاملش هنوز مشخص نیست. یه سری گفتن event های جدید اضافه کرده، یه سری میگن الان میشه بدون HUD هم بازی کرد و ...

ادیت: lol :دی

عشق به GT چه کارها که نمیکنه :biggrin1: حالا یه عده بگن ناامید کننده ترین بازی قرن !!! =)) =)) =))

بیا بریم PS3 هامون رو بفروشیم :دی

آخرین ویرایش:
با سلام

اول از همه بگم تو این تاپیک بخش های هشتم و نهم رو تازه اضافه کردم ، که مربوط به مسابقات ENDURANCE و همچنین PHOTO TRAVEL هست.
خوشحال میشم شما هم اگه مطلبی دارید اضافه کنید.

یه چند تا مطلب بود که میخواستم تو همون پست قبلیم بهش اشاره کنم که یادم رفت.
همون طور که گفتم تو این تعطیلی های گذشته حسابی از خجالت GT در اومدم!

اولین مطلب راجب سرعت نهایی یا همون MAX SPEED با ماشین هست.
من تونستم با یکی از غول های زیبا و شاهکار صنعت خودرو یعنی بوگاتی ویرون به سرعت 462 کیلومتر برسم!
دیگه رسما" ماشین میخواست پرواز کنه.تجربه این سرعت خیلی لذت بخش بود.
اینم تصاویرش، که گفتم مستند و مستدل باشه.

کسی هست از این سرعت هم گذشته باشه؟
خیلی دلم میخواد ببینم تو GT5 رکورد سرعت نهایی به کدوم ماشین میرسه و ماشینی پیدا میشه بتونه رکورد بوگاتی رو بشکونه.
همون طور که میدونید تو دنیای واقعیت و ماشینایی که توسط کمپانی ها ساخته شدن و به قولی به تولید برای استفاده شهری رسیدن، خودرو بوگاتی ویرون در سال 2005 رکورد 408 کیلومتر رو به عنوان بیشترین سرعت ثبت کرد ولی دو سال بعد در 2007 خودرو SSC Ultimate Aero از شلبی با سرعت 412 کیلومتر تونست رکورد بوگاتی رو بشکونه.

اما دوباره امسال و حدود 7 ماه پیش دوباره بوگاتی با یه مدل تقویت شدش تونست رکورد دار شه و سرعت 431 کیلومتر رو ثبت کنه!
البته شنیدم یه ماشین دیگه دوباره تونست رکورد بوگاتی رو بشکونه و با اختلاف ناچیزی ازش سبقت بگیره،ولی مطمئن نیستم.

حالا تو دنیای بازی و در اصل دنیای گرن توریزمو 5 ، دوباره بوگاتی رکورد دار شده و سرعت 462 کیلومتر رو ثبت کرده.

کسی اگه رکورد بهتری زد،لطفا" با عکس بزاره تا حالشو ببریم!

و بازم برای هزارُمین بار باید به این نکته اشاره کنم که چرا PD قسمت ثبت شتاب و سرعت نهایی رو از GT5 حذف کرد؟؟؟؟؟!!!!!

با این همه ماشین سوپر اسپرت و لوکس و لکچری و ماشین های کلاسیک و لمان و فرمول 1 و نسکار و غیره ، خدایی خیلی حیفه نتونیم شتاب و سرعت نهایی شون رو ثبت کنیم.
کاشکی همچین قسمتی مثل شماره های قبلی در بازی وجود داشت.
راستش من عاشق اتومبیل و ماشین های سوپر اسپرت و رکورد هاشون هستم و خیلی دوست داشتم میشد این رکورد ها رو تو بازی هم ثبت کنیم و حداقل خودمون میتونستیم از اطلاعات ثبت شده ،هم استفاده کنیم و هم جذابیت داشت و همش سعی میکردیم با ماشین های جدید رکورد های بهتری بزنیم و ببینیم TOP 10 های بازی کدوم ها هستن.

مسئله بعدی در مورد قسمت سباستین لوب در بخش special هست.
این قسمت رو تا همین هفته گذشته بازی نکرده بودم و فقط یه نگاه گذری بهش انداخته بودم ولی تو این تعطیلات رفتم سراغش تا طلاییش کنم.

همون طور که میدونید و شایدم ندونید! این قسمت 3 تا race داره تو 3 تا پیست ، که یکی از یکی فوق العاده تر هست از نظر مناظر اطراف و همچنین طراحی خود پیست.

واقعا" باید برای track های این قسمت از کلمهء شاهکار و خارق العاده استفاده کنم. و واقعا" هر چی بگم کم گفتم.
باید خودتون تجربش کنید تا متوجه بشید.
تو race دوم و پیست EIGER NORDWAND که در کوهستان های سوییس هست، به قدری مناظر زیبا و دیدنی وجود داره و به قدری مسیر پیست عالی طراحی شده که خود من به شخصه تا نیم ساعت فقط با 20 تا سرعت میرفتم و فقط محو تماشای مناظر اطراف بودم.
شما ابتدا از مسیر شیب داری به بالای کوهستان میرید و بعدش با یه شیب تند به پایین برمیگردید، که خیلی خیلی هیجان آوره!

به عکس هایی که گرفتم دقت کنید تا به حرفام برسید.( عکسهای بیشتر رو تو این تاپیک میزارم )

یا مثلا" در race اول که در track زیبای TOSCANA در ایتالیا هست هم شاهد همین مناظر منتها در مزارع و قسمت های بیابونی هستیم.
و انصافا" اون هم خیلی زیبا هست.
مورد و نکته جالب طراحی محیط اطراف با جزییات جالبه. مثلا" تو همین عکس های پایین از همین track شما یه سری گوسفند ! رو میبینید که خیلی جالب طراحی شدن و با زومی که رو یکیشون داشتم متوجه شدم خیلی بهش دقت کردن. ( البته پاهاش، مخصوصا" نوع قرار گیریه پاهای عقب خنده داره ولی برای یک بازیه ریسینگ آفرین هم داره!)

track آخرش هم chamonix main در فرانسه هست که برفی هست و واقعا" وقتی تو این track رانندگی میکنید احساس اینکه زیر لاستیک ها برف هست رو پیدا میکنید.
چون خودم تجربه رانندگی با یه SUV تو تپه های لشکرک و جادهء برفی رو داشتم ، تو بازی قشنگ همون احساس واقعی بهم دست داد.
اینم واقعا" زیباست.
و در پایان باید بگم زیباترین TRACK های قسمت DIRT اینا هستن و بخش سباستین لوب برای لذت بردن از این مناظر و TRACK ها بهترین گزینه اس.

صحبت بعدیم راجب GT TV هست که ظاهرا" بخشی هست که دمو های بازی به اونجا منتقل میشه و شما بعدا" میتونید از اونجا مجددا" ببینیدشون.
در حال حاضر برای من یکی دموی اول بازی هست.
یکی GT5 ENDING ورژن SHORT اش و یکی هم که تازگی نمایش داد همون GT5 ENDING ورژن LONG اش که مربوط به پیست نوربرگرینگ بود و دوربین روی یه ماشین واقعی نصب شده بود و ماشین در حال حرکت در پیست بود.
واقعا" دموی زیبایی بود. قرار دادن تمام جزییات پیست نوربرگرینگ در بازی هم از اون نکات مثبت و برجسته بازی هست.

ظاهرا" شما از این قسمت GT TV میتونید دمو هم خریداری کنید که باید مربوط به قسمت آنلاینش باشه.

مسئله بعدی راجب موزیک بازی هست.
راستش من طبق یه عادت قدیمی تو سری جی تی همیشه RACE BGM رو OFF میکنم و داخل RACE فقط به صدای ماشین و به قولی SOUND EFFECT ها گوش میکنم.
واقعا" تو یه بازیه ریسینگ هیچ صدایی برای من ، دلنشین تر از صدای موتور و اگزوز خودرو های سوپر اسپرت و وحشی نیست! که بهترین آرامش و لذت رو برام به ارمغان میاره!
به همین خاطر همیشه RACE BGM رو قطع میکنم.
ولی برای تست میخواستم یه موزیک مورد علاقم رو تو بازی گوش کنم ولی هر کاری کردم نشد.
من موزیک ها رو تو فلش و یه پوشه به اسم PS3 میریزم.ولی تو بازی به قسمت مربوطه که میرم هیچی تو فلش نشون نمیده ! نکتهء خاصی داره؟

دوستان جواب من رو ندادید ها...برای مسابقات like the wind بی زحمت ارزونترین ماشین که میشه پیروزشد رو پیشنهاد بدین

دوستان اگر کسی gt by citroen رو خریده-بگه که تو مسابقات ike the wind-gt all stars بهشون میرسه یا نه.من الان یه 3 میلیون پول دارم-نمیخوام الکی بخرمش پولم به کجک بره.کمک کنید.

همون طور که دوستان گفتن هم بوگاتی خوبه و هم زوندا، ولی نکتهء مهمی داره این RACE دومش.
این مسابقات LIKE THE WIND یکی از قشنگترین مسابقات هست و انصافا" اگه ماشینتون درست نباشه از سخت ترین ها هم هست.

راجب سوال اول باید بگم شما با بوگاتی که به صورت جایزه دریافت میکنید و کمی تمرین باهاش میتونید RACE اول رو بدلیل اینکه دارای یکی دو تا پیچ تند در قسمت PIT STOP هست طی کنید و قهرمان بشید.که خود من همین طوری طلا گرفتم.
ولی در RACE دوم که تو ایندیانا پلیس هست و دیگه از پیچ تُند خبری نیست ، من با بوگاتی به مشکل خوردم، یعنی تو مسیر مستقیم مثل هلو میگیرتشون ولی تو پیچ ها به مشکل میخوره و به دلیل سرعت بالاش و عدم آیرو دینامک لازم به کناره ها میخوره و ماشین های رقیب که همگی دارای ارتفاع کمتر و ایرودینامیک خیلی بهترن جلو میزنن.
خلاصه با بوگاتی نشد که نشد و همچنین یه سری ماشین که اون زمان تو گاراژ داشتم.

ولی در طول بازی یه ماشین جایزه داد که علرغم سرعت کمتر به نسبت رقبای دیگه ، به قدری از نظر هندلینگ و آیرودینامک سر بود که تو همین LAP اول نه تنها همه رو جا میزاره،بلکه یه فاصله مطلوب هم میندازه.
این ماشین فوق العادس و از ماشین هایی بوده که همیشه محبوب یامائوچی و PD بوده و تو تمام شماره های GT روش یه مانور زیادی دادن و خیلی قبولش دارن.البته تو دنیای واقعی هم ماشین فوق العاده ایه.
این ماشین ، ماشینی نیست جز
Ford GT LM Race Car
که یه هفت هشت مدلی ازش تو بازی هست و این مدل مخصوص GT ایش که تو قسمت کمپانی ها تو کمپانی خود GRAN TURISMO هست از همه عالی تره.
میتونید این ماشین زیبا رو با برنده شدن تو بخش EXTREME و مسابقات
Dream Car Championship
جایزه بگیرید.

در مورد سوال دوم هم به شخصه ماشین gt by citroen رو برای این مسابقات تست نکردم ولی فکر نمیکنم اونم بتونه موفق باشه و بهترین کار همونیه که بالا گفتم.

من دیشب مسابقات like the wind دومین مسابقه اش رو داشتم تمرین میکردم که 2بار پشت سر هم با زوندا اول شدم ولی اینبار تمام ماشین ها رو نسبت به چند روز پیش که این مرحله رو تموم کرده بودم قویتر داده بود وقتی که برگشتم دیدم یه sauber mercedes c9 race car '89 جایزه داد :d
Sauber-Mercedes-C9_1.jpg
قبلا تو همین مرحله یه تویوتا مینولتا جایزه داده بود برای شما هم یه همچین اتفاقی افتاده یا شانسی بوده

دوست عزیز یا من درست متوجه صحبت شما نشدم و یا شما اشتباه میکنی.
تو این شماره از GT هم مثل شماره های 3 و 4 فقط یک بار ،بعد از قهرمانی در یه چلنج به شما ماشین جایزه میده و اگه شما 10 بار دیگه هم مسابقه رو انجام بدید، پولش رو میده ولی از ماشین جدید خبری نیست.
اتفاقا" بعد از صحبت شما ، من دیشب با اینکه قبلا" RACE دیگه ای رو تست کرده بودم ولی بازم کنجکاو شدم و همون RACE ای که شما گفتی رو با یه ماشین و پشت سر هم انجام دادم ولی از ماشین جدید خبری نبود.

تو GT2 قشنگ یادمه که هر بار مسابقه ای رو میرفتی علاوه بر پول اون RACE یه بار دیگه ماشین هم جایزه میداد و شما اگه 100 بار تکرار میکرید 100 تا ماشین هم جایزه میگرفتی که میتونستی بفروشی.
ولی تو GT3 و بعدشم 4 این حرکت زیبارو ! حذف کردن تا عوامل صیهونیست سوء استفاده نکنن:d

حدس من اینه شما با رسیدن به مرحله ای از بازی ، یه خودرو به عنوان گیفت گرفتی.
میدونی که بازی ماشینای زیادی به عنوان گیفت میده که شماره بندی شده.
مثلا" با رسیدن به یه کیلومتر خاص یه ماشین خاص هدیه میده. شاید برای شما هم اونطوری بوده.

آقا این راننده B-spec من خیلی گوسفنده :دی وانت دادم بهش با قدرت 774BHP ولی خاک بر سر نمیتونه 4تا ماشین با قدرت 381BHP رو بگیره! هی الکی ترمز میگیره، اونم چه ترمزهایی! شاهکاره واقعا

دقیقا" یکی از چیزایی که فعلا" باعث زده شدن من از قسمت B-spec شده همینه.
من با همون ماشین که تو قسمت A-spec با اختلاف 2 LAP اول شدم رو ،دادم به رانندهء مشنگ و اونم فقط ترمز کردن بلده! و انقدر گیر کرد پشت ماشینا که آخر سوم شد!!
من هر چی دستور سبقت و سرعت میدادم،انگار نه انگار! خدایی آخرش میخواستم برم تو TV و راننده رو از ماشین پیاده کنم و تا میخوره بزنمش:d

الان فهمیدم کدوم مسابقات رو میگی. مسابقات TOURING رو میگی.
من فقط رفتم سراغ BMW و BENZ و اصلا" حواسم به این Lexus ئه نبود. اصلا" تو کمپانی ها بنز و بی ام و نداره و مجبور شدم از قسمت دست دوم یه بی ام و بخرم.
ولی دیشب رفتم و این لکسز رو که میگی دیدم، خیلی خوف و زیباست. خوبیش اینه پریمیوم هم هست. اون رنگ مشکیش جذابیتش رو دو چندان کرده.حتما" سر فرصت و وقتی پولدار شدم میخرمش:d
فعلا" دارم پول جمع میکنم برای فراری فرمول وان مدل 2010 اش!

Update 1.05 هم اومد ! با حجم حدودآ 600 مگ

عجب امکانات خفنی داره این پچ! خیلی حال کردم.
آریا جان دمت گرم ، برو آمارشو در بیار و بیا خبرش رو بده بهمون.
بد جوری تو کف موندم قضیه چیه.
حذف HUD عالیه.
EVENT های جدید هم محشره. خدا کنه موارد دیگه هم به درد آفلاین بخوره.

فقط یه سوال حیاتی:
من بدون اینکه کنسول رو به اینترنت وصل کنم میتونم از این پچ استفاده کنم؟؟
مثلا" بریزم تو فلش و اینا؟
یا اینکه حتما" باید به نت وصل شم؟
ممنون میشم این مورد رو درست توضیح بدی.

• Like
Reactions: Francis Drake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or