Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خوب amg driving academy تا expert همه طلا شدن.expert هم امروز 4 تاش رو طلا کردم.و فقط آخریش مونده.grand tour هم به جز اولیش باقی طلا هستن.تمام مسابقات-کارتینگ+نسکار+top gear+sebastian loob+مسابقات رالی در همه لولها طلائی شدن.ولی انصافا این amg academy خیلی سخت بود.:((

دوستان جواب من رو ندادید ها...=((برای مسابقات like the wind بی زحمت ارزونترین ماشین که میشه پیروزشد رو پیشنهاد بدین

من خودم با zonda به راحتی گرفتم لازم هم نیست این ماشین را بخری کافیه مسابقات gran turismo championship را تو قسمت b-spec تموم کنی خودش جایزه میده

در مورد بوگاتی هم برای اواسط مسابقات خوبه اما جلوتر که میرید کاملا میبینید که این ماشین کم میاره مثلا مسابقات gt all star را فقط باید با ماشین هایی نظیر toyota minolta یا از این دست ماشین ها برید

خوب نصبش چطوریه؟!
چون من بازی رو گذاشتم نصب نداشت!!!؟
خوب یا همون اول می خواد که برای خود من نخواستش. برای همین رفتم توی منوی بازی و یک قسمت برای نصب بود که فکر کنم اسمش pre-install بود. انگلیسی بلدی دیگه بگرد پیدا میشه:دی

براي دنده عقب شما دنده رو به داخل فشار بده،بدش مثل ماشيناي معمولي بكنش تو دنده عقب!*
خودم یه ویدیو دیدم فهمیدم:دی در کل دستت درد نکنه...
راستی اگه این فرمون رو داری بگو بینم چطوری میتونم تنظیمات دکمه های فرمون رو عوض کنم؟!

خوب یا همون اول می خواد که برای خود من نخواستش. برای همین رفتم توی منوی بازی و یک قسمت برای نصب بود که فکر کنم اسمش pre-install بود. انگلیسی بلدی دیگه بگرد پیدا میشه:دی

دستت درد نکنه:دی

من دیشب مسابقات like the wind دومین مسابقه اش رو داشتم تمرین میکردم که 2بار پشت سر هم با زوندا اول شدم ولی اینبار تمام ماشین ها رو نسبت به چند روز پیش که این مرحله رو تموم کرده بودم قویتر داده بود وقتی که برگشتم دیدم یه sauber mercedes c9 race car '89 جایزه داد :d
Sauber-Mercedes-C9_1.jpg
قبلا تو همین مرحله یه تویوتا مینولتا جایزه داده بود برای شما هم یه همچین اتفاقی افتاده یا شانسی بوده

آقا این راننده B-spec من خیلی گوسفنده :دی وانت دادم بهش با قدرت 774BHP ولی خاک بر سر نمیتونه 4تا ماشین با قدرت 381BHP رو بگیره! هی الکی ترمز میگیره، اونم چه ترمزهایی! شاهکاره واقعا

آقا این راننده B-spec من خیلی گوسفنده :دی وانت دادم بهش با قدرت 774BHP ولی خاک بر سر نمیتونه 4تا ماشین با قدرت 381BHP رو بگیره! هی الکی ترمز میگیره، اونم چه ترمزهایی! شاهکاره واقعا

دقیقا این هوش مصنوعی تو b spec برای خودش شاهکاریه مثلا تو مسابقه historical car challenge توی مسیر دوم جاده cote de azur با ماشین toyota 7 concept تو قسمت a-spec به راحتی اول شدم اما تو b spec نهایت هفتم شدم علتشم اینه که این مسیر خیلی باریکه و مسیر های فوق العاده کمی برای سبقت داره راننده احمق هم تا میرسه به ماشین جلویی میزنه روی ترمز تا به جلویی نخوره در کل اگه به ماشین های b spec احتیاج نداشتم محال بود بازی کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or