majid911911
کاربر سایت
سلام...
دوستان چطوری دنده عقب میره با فرمون؟؟؟
مثلث رو نگه دار.
با g27 g25 نمیدونم دنده عقب داره یا نه !؟
سلام...
دوستان چطوری دنده عقب میره با فرمون؟؟؟
مثلث رو نگه دار.
با g27 g25 نمیدونم دنده عقب داره یا نه !؟
من با zonda رفتم با بوگاتی هم میشه رفت ولی سختهدوستان جواب من رو ندادید ها...برای مسابقات like the wind بی زحمت ارزونترین ماشین که میشه پیروزشد رو پیشنهاد بدین
رفیق بوگاتی که بهتره. البته نظر من هست چون به نظرم هندلینگ بهتری هم داره و سرعتش هم که شاهکاره.من با zonda رفتم با بوگاتی هم میشه رفت ولی سخته
آره نصب داره. حدود 8-9 گیگ هستش.بازی نصب روی هارد داره؟!
دوستان جواب من رو ندادید ها...برای مسابقات like the wind بی زحمت ارزونترین ماشین که میشه پیروزشد رو پیشنهاد بدین
خوب نصبش چطوریه؟!آره نصب داره. حدود 8-9 گیگ هستش.
خوب یا همون اول می خواد که برای خود من نخواستش. برای همین رفتم توی منوی بازی و یک قسمت برای نصب بود که فکر کنم اسمش pre-install بود. انگلیسی بلدی دیگه بگرد پیدا میشهخوب نصبش چطوریه؟!
چون من بازی رو گذاشتم نصب نداشت!!!؟
خودم یه ویدیو دیدم فهمیدم در کل دستت درد نکنه...براي دنده عقب شما دنده رو به داخل فشار بده،بدش مثل ماشيناي معمولي بكنش تو دنده عقب!*
خوب یا همون اول می خواد که برای خود من نخواستش. برای همین رفتم توی منوی بازی و یک قسمت برای نصب بود که فکر کنم اسمش pre-install بود. انگلیسی بلدی دیگه بگرد پیدا میشه
آقا این راننده B-spec من خیلی گوسفنده وانت دادم بهش با قدرت 774BHP ولی خاک بر سر نمیتونه 4تا ماشین با قدرت 381BHP رو بگیره! هی الکی ترمز میگیره، اونم چه ترمزهایی! شاهکاره واقعا