Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
برهان جان هرکار میکنم به psn وصل بشم نمیشه:(میگه باید اپدیت بشه ولی وقتی میزنم اپدیت میگه قبلا اپدیت شده:-/فریمورمم3.50 هست.میتونی کمک کنی؟
خوب می تونی جدیدترین آپدیت که اگه اشتباه نکنم 3.55 هست رو از اینترنت بگیری و با فلش بریزی رو سیستمت. بعدش هم وصل بشی به PSN و آپدیت خود بازی رو دانلود کنی.

خوب می تونی جدیدترین آپدیت که اگه اشتباه نکنم 3.55 هست رو از اینترنت بگیری و با فلش بریزی رو سیستمت. بعدش هم وصل بشی به PSN و آپدیت خود بازی رو دانلود کنی.
برهان تو خیلی باهوشی.:dبابا فریمور دستگام که 3.50 هست.ولی آپدیت بازی رو هنوز-دانلود نکردم.الان هم که دارم 3.55 رو دانلود میکنم.یعنی بعد از این آپدیت-آپدیت بازی رو دانلود کنم-درست میشه؟
الان مگه تروفیهام رو چجوری نشون میده؟:-/

برهان تو خیلی باهوشی.:dبابا فریمور دستگام که 3.50 هست.ولی آپدیت بازی رو هنوز-دانلود نکردم.الان هم که دارم 3.55 رو دانلود میکنم.یعنی بعد از این آپدیت-آپدیت بازی رو دانلود کنم-درست میشه؟
الان مگه تروفیهام رو چجوری نشون میده؟:-/
خوب من به آپدیت بازی چیکار دارم؟ تو اصلا برای تروفی ها به اون نیازی نداری. تو فقط 3.55 رو دانلود کن و بریز روی دستگاه حله. بعد برو تروفی هات رو روی سرور آپلود کن. تروفی هات هم الان کم هست و هیچ ربطی به این مدال هایی که گرفتی نداره.

دوستان من نمیتونم برم آنلاین بزنم ارور type 3 میده اما وارد محیط آنلاینش میتونم میشم.
حالا این ماشینا رو میتونم بگیرم یا نه؟؟
حال میده جگوار رو بگیری بعد بفروشی گارژ رو میتونیم پر از ماشینای جور وا جور کنیم:d

خوب من به آپدیت بازی چیکار دارم؟ تو اصلا برای تروفی ها به اون نیازی نداری. تو فقط 3.55 رو دانلود کن و بریز روی دستگاه حله. بعد برو تروفی هات رو روی سرور آپلود کن. تروفی هات هم الان کم هست و هیچ ربطی به این مدال هایی که گرفتی نداره.
طلا گرفتنو که خودمم میدونم زیاد ربطی به تروفی نداره چون تروفی رو برای تموم کردن اون لیسانسها میده.من اینو نمیفهمم که میگی رو سرور اپ کن یعنی چی؟توضیح بده چون فقط تا فردا adsl دارم.ممنون

طلا گرفتنو که خودمم میدونم زیاد ربطی به تروفی نداره چون تروفی رو برای تموم کردن اون لیسانسها میده.من اینو نمیفهمم که میگی رو سرور اپ کن یعنی چی؟توضیح بده چون فقط تا فردا adsl دارم.ممنون
البته از روی تروفی ها میشه یک چیزایی در مورد طلا گرفتن هم فهمید. به زمانشون برمیگرده. در مورد آپ کردنش هم همون کاری که همیشه می کنی دیگه. برو روی آیکون تروفی لیست خودت و مثلث رو بزن و بعد هم Sync کن.

البته از روی تروفی ها میشه یک چیزایی در مورد طلا گرفتن هم فهمید. به زمانشون برمیگرده. در مورد آپ کردنش هم همون کاری که همیشه می کنی دیگه. برو روی آیکون تروفی لیست خودت و مثلث رو بزن و بعد هم Sync کن.

برهان جان ....

ولی اول باید توی PSN لاگین کرد !
بعد چک میشه که Firmware آخرین هست یا نه !
بعد اجازه Sync کردن تروفی ها هست ...

چون 3.50 نصب هست ... ایشون باید آپدیت کنن اول ... از طریق PC دانلود و آپدیت کنن بعد ...

برهان جان ....

چون 3.50 نصب هست ... ایشون باید آپدیت کنن اول ... از طریق PC دانلود و آپدیت کنن بعد ...
والا الان که نمیزاره لاگین بشم.اول دوستان گفتن-عکس باید بزاری-عکس هم که گذاشتم-حالا میگن باید تروفی هات رو آپ کنی-انشااله این کار رو هم میکنم.
==================
امیدوارم اشتباه کنم-اما از وقتی که گفتم-تمام لایسنسها رو طلا گرفتم-یا خیلی ها باور نکردن-یا خیلی ها پیام خصوصی دادن بهم فحش دادن-که واقعا برای همشون متاسفم-در حالی که عکس هم گذاشتم-بازم آقایون باور ندارن.دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.:-/

والا الان که نمیزاره لاگین بشم.اول دوستان گفتن-عکس باید بزاری-عکس هم که گذاشتم-حالا میگن باید تروفی هات رو آپ کنی-انشااله این کار رو هم میکنم.
==================
امیدوارم اشتباه کنم-اما از وقتی که گفتم-تمام لایسنسها رو طلا گرفتم-یا خیلی ها باور نکردن-یا خیلی ها پیام خصوصی دادن بهم فحش دادن-که واقعا برای همشون متاسفم-در حالی که عکس هم گذاشتم-بازم آقایون باور ندارن.دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.:-/

من اصلا نمیدونم جریان چیه :d چون پست ها رو دقت نکردم چندروزی... فرقی هم برام نداره که طلا کردید یا نه ... جواب هم که دادم قصدم کمک بود...

کاری که باید انجام بدی این هست که :
از طریق PC میری Firmware جدید رو دانلود میکنی که میشه 3.55 ... بعد از نصب مراحل قبلی رو انجام بده!

اگه بعد از 3.55 هم مشکل لاگین داری ... میری داخل پروفایلتون توی PSN اونجا پسورد جدید میزاری (از طریق PC) و بعد دوباره آدرس "Email" و "Password" رو تایپ میکنی ( چون روی ورزن قبلی این مشکل بود که پسورد جدید باید ست میکردی، که برای یک تعداد این مشکل پیش اومد) ... بعد راحت Sync میکنید !

لینک دانلود Firmware آخری (3.55):
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=1222131&postcount=1714

من اصلا نمیدونم جریان چیه :d چون پست ها رو دقت نکردم چندروزی... فرقی هم برام نداره که طلا کردید یا نه ... جواب هم که دادم قصدم کمک بود...

کاری که باید انجام بدی این هست که :
از طریق PC میری Firmware جدید رو دانلود میکنی که میشه 3.55 ... بعد از نصب مراحل قبلی رو انجام بده!

اگه بعد از 3.55 هم مشکل لاگین داری ... میری داخل پروفایلتون توی PSN اونجا پسورد جدید میزاری (از طریق PC) و بعد دوباره آدرس "Email" و "Password" رو تایپ میکنی ( چون روی ورزن قبلی این مشکل بود که پسورد جدید باید ست میکردی، که برای یک تعداد این مشکل پیش اومد) ... بعد راحت Sync میکنید !

لینک دانلود Firmware آخری (3.55):
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=1222131&postcount=1714
ممنونم تورج جان.ولی من اصلا منظورم شما نبودی.منظورم اون چند نفری هستن که عقده های تربیتی و اجتماعیشونو با پیام خصوصی خالی میکنن.واقعا براشون متاسفم.
بابت راهنماییتون سپاسگزارم

یک راهنمایی میکنی ؟

برای خرید اینجور ماشین ها که مبلغش زیاد هست چطوری باید این اندازه در آورد؟
من بیشترین پولی که جمع کردم ۱.۴۰۰.۰۰۰ بود که ... ولی با تکرار کردن یک پیست !!!
سلام ...
من فعلا دارم بصورت متعادل بازی را جلو میبرم و پول اضافی جمع نکردم البته ماشین زیاد خریدم و جایزه هم بیشتر گرفتم! الان حدود 100 ماشین دارم و 2.000.000 پول تا اینجا ( الان A لول 20 و B هم لول 20 هستم!) بهترین مسابقه در قسمت Expert series و Turbo Challenge از نظر زمان (3دور پیست high speed ring که با یک ماشینی مثل bugatti و یا zonda حتی کمتر از 3 دقیقه میشه) حدود 36.000 پول دریافت میکنید که بهترین برای جمع اوری پول هست همین مسابقه در B به 10 دور میرسه و مقدار جایزه هم 30.000 میشه.

BoRiX_HiDeN

برهان جان شما دیگه جا نداری برای add کردن تو psn ؟ :d

Dinosaur

اریا عزیز شما هم که انلاین نمیشی ؟

برهان جان ....

خوب تورج من همه اینا رو صفحه قبل توضیح دادم دیگه:دی یکهو میای فقط آخرین پست من رو میخونی:دی اینا رو توضیح دادم و بعدش سوال کردن تروفی ها رو یعنی چی آپ کنیم که توضیح دادم

==================
دوست عزیز من که حرفی نزدم ناراحت میشه. فقط سوال کردم چرا تروفی ها رو آپلود نمی کنی همین. الان مشکل کجاست؟ من که برام فرقی نداره شما اصلا الان بازی رو پلات کرده باشه و 1020 تا ماشین هم تو گاراژ داشته باشی. من دارم لذت خودم رو میبرم و تا اومدن بازی هایی که خیلی خیلی بیشتر بهش علاقه دارم مثل DS و KZ سرگرم بشم. امیدوارم بد برداشته نکرده باشی چون تو اولین پستم هم گفتم منظور خاصی ندارم.
موفق باشید

سلام ...
من فعلا دارم بصورت متعادل بازی را جلو میبرم و پول اضافی جمع نکردم البته ماشین زیاد خریدم و جایزه هم بیشتر گرفتم! الان حدود 100 ماشین دارم و 2.000.000 پول تا اینجا ( الان A لول 20 و B هم لول 20 هستم!) بهترین مسابقه در قسمت Expert series و Turbo Challenge از نظر زمان (3دور پیست high speed ring که با یک ماشینی مثل bugatti و یا zonda حتی کمتر از 3 دقیقه میشه) حدود 36.000 پول دریافت میکنید که بهترین برای جمع اوری پول هست همین مسابقه در B به 10 دور میرسه و مقدار جایزه هم 30.000 میشه.

BoRiX_HiDeN

برهان جان شما دیگه جا نداری برای add کردن تو psn ؟ :d
سلام

آره حامد این مرحله ای که میگی عالی هست. فقط افرادی که مثل خود من هنوز به اون بخش نرسیدن برن تو بخش Pro Series و از خط اول مسابقات آخری رو انتخاب کنند و وارد دومین Map اون دوره مسابقات با نام Daytona بشند. چون ماشین هایی مثل بوگاتی یا zonda ندارید می تونید از ماشین های قدرت بالا(برای اول شدن حداقل 700 اسب بخار) مثل لامبورگینی یا فراری استفاده کنید. تو نزدیک به دو دقیقه و نیم فکر کنم 17 یا 20 هزار تا گیرتون میاد:دی

آره حامد جان پر شده:دی چند وقت پیش یکی رو برای add کردن مهدی خالی کردم. امروز وصل شدم یک 7-8 نفری رو پاک می کنم هر کی خواست add کنه:دی

آخرین ویرایش:
خوب تورج من همه اینا رو صفحه قبل توضیح دادم دیگه:دی یکهو میای فقط آخرین پست من رو میخونی:دی اینا رو توضیح دادم و بعدش سوال کردن تروفی ها رو یعنی چی آپ کنیم که توضیح دادم

شرمنده ناناز :d ... تو پست بعدیم نوشتم که پست ها رو دنبال نمیکنم ... دیدم چندتا پست دادید بهم فکر کردم مشکلیه :d گفتم کمک کنم ...
آخه میدونی که تو منم خیلی با PSN مشکل دارم هر از گاهی ... یکپا Expert شدیم :d

سلام ...

مرسی حامد جان بابت توضیح ...
من توی مسابقه Professional ... یکی از پیست های nascar رو حدود ۴۰ بار تکرار کردم ... ماشینمم Batmobile بود :d ... هربار ۱۷.۵۰۰ میده توی ۲ دقیقه و بیست ثانیه !!!

Batmobile = Buick Special '62

Tune کردمش و همه چی الان 810 اینا قدرتش هست :-s انقد کنترلش سخت شده ... زوزه میکشه زمانی که داری گاز میدی ! ولی خیلی توپ شده :d

Batmobile
تورج این لامصب من هم دارم:دی ولی مشکلش تو هندلینگ هست:دی خیلی بد میپیچه مخصوصا اگه سرعتت بالا باشه:دی بهت توصیه می کنم یکی از این 3 تا ماشینی که من خریدم رو بگیری که بسیار به درد بخور هستند:دی البته همه رو تا آخر باید Tune کنی.

Ferrari 599 سال 2006

Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce سال 2009(به معنای واقعی ماشین خر هست تورج:دی 820 تا میشه با هندلینگ عالی)

Jaguar XKR Coupe سال 2010

واقعآ نمیدونم این چه مسخره بازیه؟با کدوم استدلال بعضی از کارها رو تو بازی قرار دادن؟

حدود 1.000.000 پول داشتم که یه مک لارن (همون مشکی) رو خریدم و چون ازش راضی نبودم خواستم بفروشمش که با پیغام "قابل فروش نیست" مواجه شدم!! این مثلآ که چی؟!!!

ماشینهایی رو پریمیوم کردن که ادم خندش میگیره! و ماشینهایی رو استاندار کردن که ادم تعجب میکنه!

وقتی لیسانس ها رو طلا میکنی نه جایزه دهن پر کنی میده نه خط لول خوب بالا میره! یعنی بخشی که ادم باید براش این همه زحمت بکشه نتیجش همین قدر پاداش میشه!!!

بعضی مواقع که به ماشینهایی با قیمت بالا نیاز هست بودجه ی درست حسابی تو دست ادم نیست چون بازی واقعآ خسیسه! مثلآ تو یکی از مسابقات که به zonda احتیاج دارم نمیتونم بخرم چون 2.000.000 (خورده ای هم داره) قیمت داره!

وقتی هم که میخوای ماشینی رو بفروشی دیگه باید خدا بهت رحم کنه چون رو دست دنیای واقعی هم بلند شده این بازار دست دوم! مثلآ وقتی میخوای ماشینی رو که 1.000.000 هست بفروشی 300 هم ازت بر نمیدارن و عذاب واقعی همین جاست!

بعضی جاها هم سختی بازی بالانس نشده هست!

بازار دست دوم هم که قیمت های فضایی با ماشینهای مسخره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or