Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام.
آقا یه خبر ! پولیفونی گفته آپدیتی میاد که تعدادی از ماشینهایه استاندارد به پریمیوم ارتقا داده میشن.ولی برند هایه جدید احتمالا میره واسه GT6 !

یکی قیمت این رو Escudo رو میگه ؟ :d و Level چند میخواد؟
مرسی !
سلام ...
من هنوز ندیدمش. این بازار ماشین های دست دوم هم مشکوک میزنه خیلی تکراری هست معلوم نیست به level بستگی داره یا مثل قدیم به روز بازی.

گران ترین ماشینی هم که تابحال دیدم:

s4uwpbr4hrivf81b45.jpg

قیمت بعضی ماشین ها خیلی فضایی هست نسب به پولی که در بازی به دست میاری.

• Like
Reactions: Captain Mitchell
سلام ...
من هنوز ندیدمش. این بازار ماشین های دست دوم هم مشکوک میزنه خیلی تکراری هست معلوم نیست به level بستگی داره یا مثل قدیم به روز بازی.

s4uwpbr4hrivf81b45.jpg

کسی این رو خریده!!!!!!!:wacko::wacko::wacko::-o:-o:-o
.............................
یک سوال چه جوری میشه برای خرید ان ماشین ها پول جمع کرد؟!

سلام ...

s4uwpbr4hrivf81b45.jpg

مرسی حامد جان ...

یک راهنمایی میکنی ؟

برای خرید اینجور ماشین ها که مبلغش زیاد هست چطوری باید این اندازه در آورد؟
من بیشترین پولی که جمع کردم ۱.۴۰۰.۰۰۰ بود که ... ولی با تکرار کردن یک پیست !!!

-----------

یک خبر خوب برای طرفدار های GT5 که بازی رو دارن ...

http://www.andriasang.com/e/blog/2010/12/15/gt5_bonus_cars/

2132435382.jpg

2132435383.jpg

2132435384.jpg

یکی از این ۳ تا رو میتونید مجانی از تاریخ ۲۴ دسامبر تا ۳۱ ژانویه !

آخرین ویرایش:
این ماشینی که حامد گذاشته قیمتش زیاد هست اما خوشگل نیست:دی اونایی که اهل ماشین های عتیقه هستند و دوست دارند کلکسیون داشته باشند و این مبلغ برای یک ماشین خرج کنند برن یک Jaguar بخرن که قیمتش 20/000/000 هستش:دی اگه اشتباه نکنم ماشین برای دهه 60 بودش.

تورج این 3 تایی که گفتی عکسش نمیاد.

این ماشینی که حامد گذاشته قیمتش زیاد هست اما خوشگل نیست:دی اونایی که اهل ماشین های عتیقه هستند و دوست دارند کلکسیون داشته باشند و این مبلغ برای یک ماشین خرج کنند برن یک Jaguar بخرن که قیمتش 20/000/000 هستش:دی اگه اشتباه نکنم ماشین برای دهه 60 بودش.

تورج این 3 تایی که گفتی عکسش نمیاد.

تو بعضی از مسابقه ها ماشین قدیمی خوب میخواد برهان ... مراحل بالاتر ... من این Jaguar رو میگیرم :d

ولی بیشتر لامبورگینی یا فراری قدیمی رو دوست داشتم :((

بیا :

تورج اینا رو چطوری میشه مجانی برداشت؟:دی Jaguar وسطی که گذاشتی همونی که قیمتش 20تا هست:دی ماله سال 66 و مدلش هم XJ13 هستش. به به:دی

برهان ... میگه که توی اون تاریخ به عنوان قوی کریستمس ۱ دونه رو مجانی میتونید بگیرید... (انتخاب میکنید... منم جگوار رو میگیرم) :d

فکر کنم ... توی قسمت Download content باید باشه...

من نمیخواستم PS3 رو آپدیت کنم :d گویا بخاطر این موضوع مجبور شدم

عجب شانسی دارم من ! Nascar رو توی بخش Special طلایی کردم که ای کاش نمیکردم ! :دی
دقیقآ همین دیروز یه ماشین نسکار برای A-Spec خریدم و حالا با کادویی که این بهم داد میشه دو تا :( هیچ کدوم هم قابل فروش نیست !!! 500 هزار تا اعتبار به راحتی هدر رفت :(

برهان ... میگه که توی اون تاریخ به عنوان قوی کریستمس ۱ دونه رو مجانی میتونید بگیرید... (انتخاب میکنید... منم جگوار رو میگیرم) :d

فکر کنم ... توی قسمت Download content باید باشه...

من نمیخواستم PS3 رو آپدیت کنم :d گویا بخاطر این موضوع مجبور شدم
اوه پس باید آپدیت کرد:دی یا خدا چند مگ رو باید دانلود کنم؟ من هیچی تا حالا دانلود نکردم.

grand tour هم به جز اولیش باقی رو طلا گرفتم.اولی رو هم نقره-که انشااله به زودی طلا میشه.

یک سوال فنی. تروفی هات رو چرا آپدیت نمی کنی؟ فقط برای کنجکاوی میپرسم و هیچ قصد دیگه ای ندارم. چون با این مقدار که شما طلایی کردی و لایسنس ها و بقیه چیزها رو گرفتی فکر می کنم باید حداقل 40% جمع کرده باشی. چون من که تقریبا هیچ کاری نکردم تا حالا 25% تروفی گرفتم. ممنون میشم در سریع ترین زمان ممکن آپدیتش کنی.

اوه پس باید آپدیت کرد:دی یا خدا چند مگ رو باید دانلود کنم؟ من هیچی تا حالا دانلود نکردم.

یک سوال فنی. تروفی هات رو چرا آپدیت نمی کنی؟ فقط برای کنجکاوی میپرسم و هیچ قصد دیگه ای ندارم. چون با این مقدار که شما طلایی کردی و لایسنس ها و بقیه چیزها رو گرفتی فکر می کنم باید حداقل 40% جمع کرده باشی. چون من که تقریبا هیچ کاری نکردم تا حالا 25% تروفی گرفتم. ممنون میشم در سریع ترین زمان ممکن آپدیتش کنی.
برهان جان هرکار میکنم به psn وصل بشم نمیشه:(میگه باید اپدیت بشه ولی وقتی میزنم اپدیت میگه قبلا اپدیت شده:-/فریمورمم3.50 هست.میتونی کمک کنی؟
در ضمن اصلا بلد نیستم تروفی اپ کنم.چندین نفر هم بهم گفتن-ولی بلد نیستم-اتفاقا تا الان هم 40 درصد شده.اگه کمکم کنی-ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or