Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من امروز رفتم آنلاین بزنم،دو سه نفر بوگاتی برداشته بودن ولی واسه من اصلا تو لیست نبودش.همین مشکلو تو یه سری مسابقاتم دارم،مثلا ماشینای ژاپنی قبل از 1979رو میخواد که اصلا تو لیست ماشینا نیست.به لول ربط داره؟اگه اینطوریه چرا من از لول 0 تا 12 هیچ ماشین جدیدی واسم اضافه نشده؟

آخرین ویرایش:
من امروز رفتم آنلاین بزنم،دو سه نفر بوگاتی برداشته بودن ولی واسه من اصلا تو لیست نبودش.همین مشکلو تو یه سری مسابقاتم دارم،مثلا ماشینای ژاپنی قبل از 1979رو میخواد که اصلا تو لیست ماشینا نیست.به لول ربط داره؟اگه اینطوریه چرا من از لول 0 تا 12 هیچ ماشین جدیدی واسم اضافه نشده؟

فکر میکنم شما اگه اون ماشینی رو که میخوای تو لیست Favorite ت اضافه کنی مشکل حل شه

دوستان تو بخش A-Spec تو بخش هایی که دارای champion هستن اگه از champion شروع نکنیم نمیتونیم کاپ رو ببریم؟

چون من بعد از اینکه همه رو گلد کردم چون از champion شروع نکرده بودم اون کاپ اصلی رو بهم نداد و مجبورآ از champion شروع کردم و دوباره تک تکش رو گلد کردم.

فکر میکنم شما اگه اون ماشینی رو که میخوای تو لیست Favorite ت اضافه کنی مشکل حل شه
مشکلم اینه کلا همه ی ماشینای موجود تو هر 2 قسمت ماشینا (نو و دسته دوم) به 250 تا نمیرسه و خیلی ماشینا اصلا نیستن که به Favorite اضافشون کنم.

دوستان تو بخش A-Spec تو بخش هایی که دارای champion هستن اگه از champion شروع نکنیم نمیتونیم کاپ رو ببریم؟

چون من بعد از اینکه همه رو گلد کردم چون از champion شروع نکرده بودم اون کاپ اصلی رو بهم نداد و مجبورآ از champion شروع کردم و دوباره تک تکش رو گلد کردم.
متاسفانه علی رغم زیبایی بیش از حد بازی این مورد خیلی تو ذوق آدم می زنه تازه اگه تو یکی از مسابقات مشکلی واست پیش اومد نمی تونی همون مسابقه رو ریستارت کنی

سلام

سلام ...
یک تاپیک مجزا و کامل بزن و اطلاعات و راهنمایی های خوبی که نوشتی را با مطالب جدید بهش اضافه کن. اگر هم میخوای پستی داخلش زده نشه و جنبه اموزشی داشته باشه بگو قفلش کنم.

ممنون دوست عزیز
البته من یه p.m دادم ولی فکر کنم نرسید به دستتون،فقط سوالم اینه تو کدوم قسمت تاپیک بزنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

داش دمت گرم! همینی که اینجا گفتی رو انجام دادم و یه championship رو که قبل این حرکت خیلی مشکل بود قهرمان شدم،واقعاً موثر بود دستت درست!:x
واسه MR چی پیشنهاد میکنی؟
به نظر من یه تاپیک بزن و تمام این مطالب رو اونجا مستقل بزار.

خواهش میکنم دوست عزیز
خوشحالم موثر واقع شد.
برای ماشینای MR میتونی بر عکس همون کار رو انجام بدی،چون چرخ های محرک در ماشینای MR چرخ های عقب هست.
البته سعی کن خیلی لاستیک ها رو هاردتر نکن. یعنی اگه جلو رو racing soft انداختی ، عقب رو racing medium بنداز.نتیجه بهتر میده،البته تنظیمات driving option هم خیلی مهمه.
ماشین با ماشین و race با race متفاوته،به مرور و با تست و خطا ، خودت بهترین شرایط ماشین رو پیدا میکنی.
تاپیکم ایشالا بزودی سرم خلوت شه میزنم. مجوزش رو گرفتم:d

ببخشید یه سوال مبتدیانه :d
این مسابقاتی که ماشین های قدیمی میخواد رو از کجا میشه ماشین هاشو پیدا کرد؟

یه سوال دیگه
این لایسنس ها رو چطور میشه gold کرد پدرم دراومد هنوز نتوستم همون اولیش رو هم گلد کنم؟

ماشینای قدیمی که یه سری تو همون کمپانیه مربوطه هست ولی خب خیلی کم هستن و اگه اونجا پیدا نکردی باید تو قسمت used cars دنبالش بگردی.
معمولا" و بعد از هر race و همچنین گذشت زمان لیست ماشینای اون قسمت تغییر پیدا میکنه و باید بگردی تا بالاخره اون ماشین رو پیدا کنی.
این موضوع برای این GT نقطه ضعف محسوب میشه ولی خب چاره ای نیست.
در ضمن باور کن من زیاد برای ماشین لازم برای مسابقات به دردسر نیافتادم،چون هیچ کدوم از ماشینا رو نمیفروشم و جایزه هم میده، وقتی میخوام وارد مسابقاتی بشم معمولا" اون ماشین مورد نظر رو در گاراژم دارم.

در مورد لایسنس ها هم فقط میتونم بگم باید تمرین کنی،تمرین کنی و تمرین.
سعی کن حتما" driving line رو on کنی و طبق اون گاز و ترمز کن،مطمئنن بهتر نتیجه میگیری.

دوستان من یک ماشین از فراری خریدم 10000000 میلیون همون فرمول میگم ولی تو هیچ مسابقه ای نمیتونه بازی کنه ایا پولم به فنا رفت پس تو لول 23 اون کاپ فرمول رو با چی باید بری

ماشینای F1 فقط یا بهتر بگم تا 90 درصد فقط تو مسابقات مربوط به F1 میتونن شرکت کنن.
البته نسبت به تجربم از GT4 میگم و هنوز تو این GT5 نتونستم تست کنم.

ممنون میشم اگه یکی از دوستان به طور کامل در مورد skid recovery force و active steering و asm و یک optione دیگری که تو جاده های خیس به درد می خوره توضیح بدن در ضمن تاپیک رو زیر و رو کردم به طور کامل هیچ کس نگفته (خواهشا اگه کسی بلده بگه و ارجاع نده به مطالب قبلی)
دوستان لطفا جواب بدین

ببخشید دوست عزیز ولی شما خودت تنبلیت میاد یه نگاه به چند صفحه قبل بندازی ( کل تاپیک نه فقط 10 الی 15 صفحه قبل ) اون وقت انتظار داری یه سری از مطالب رو هی دوستان تایپ مجدد کنن.
جواب سوال قبلی شما در مورد تنظیمات TRANSMISSION رو که امیدوارم خونده باشی و دوباره نپرسی.
اما این تنظیمات DRIVING OPTION رو علی رغم اینکه قبلا" گفتم ولی بازم مینویسم.

TCS یعنی traction control system که در واقع سیستم کنترل هرزگردی ماشین هست و شما با بیشتر کردن حساسیت این سیستم میتونی از هرزگردی چرخ های ماشین جلوگیری کنی و از انحراف ماشین جلوگیری بشه و همین طور چسبندگی بیشتر ماشین به زمین.
بیشترین کارایی این سیستم در پیچ هاست.
البته باعث گرفتن شتاب سریع تر ماشین هم میشه.

skid recovery force در واقع کمکی هست برای ترمز های ماشین و با on کردنش ،سیستم ترمز ماشین شما بهبود قابل ملاحظه ای پیدا میکنه.

active steering مربوط به تنظیمات فرمون ماشین هست و با گذاشتن در حالت strong و یا mild میتونید بهتر روی فرمون تسلط داشته باشید.

asm درواقع همون سیستم ESP معروف هست،یعنی کنترل الکترونیکی پایداری ماشین که بیشتر کاربردش در پیچ هاست. در اصل با پیچاندن ناگهانی فرمون خودرو در پیچ ها و یا حتی مسیر مستقیم ( در سرعت های بالا ) این سیستم وارد عمل میشه و از انحراف ماشین جلوگیری میکنه.
البته تو بازی بهتره بیشتر OFF اش کنید.خیلی تو شتاب گیری تاثیر داره و در واقع مانع شتاب گیری سریع میشه.

آخریش هم ABS هست که دیگه همه میدونن چیه.
حساسیت 1 تا 10 داره و اگه بیشتر خواستی بدونی بگو تا بگم.چون خیلی مشخصه.

در آخر اینم بگم که شما این تنظیمات رو به صورت ثابت و یکسان برای تمام خودروها نمیتونید استفاده کنید و حتی برای یک ماشین در پیست های مختلف امکان تغییر داره و باید به مرور به اون تجربه لازم برسید.

امیدوارم جوابام قانع کننده بوده باشه و کمکتون کنه.
بازم نگید نگفتیدا و نیستا:d

دقیقا" همون طوری هست که گفتی.
برای مسابقات champion حتما" باید طبق روالش مسابقات رو انجام بدید و با توجه به امتیازات و POINT های کسب کرده در مجموع قهرمان میشید.
یعنی ممکنه شما 2 تا رو اول شی و یکی رو سوم و حتی یکی رو پنجم ، ولی در مجموع قهرمان بشید.

متاسفانه علی رغم زیبایی بیش از حد بازی این مورد خیلی تو ذوق آدم می زنه تازه اگه تو یکی از مسابقات مشکلی واست پیش اومد نمی تونی همون مسابقه رو ریستارت کنی

اتفاقا" به هیچ عنوان نقطه ضعف نیست این قسمت و اگه شما سری های قبل GT رو بازی کرده باشید میدونید تو تمام شماره هاش همچین مسابقاتی بوده.
و برعکس خیلی هم لذت بخشه و هیجانش به مراتب خیلی بیشتر از مسابقات دیگه.
شما امکان داره با یه اشتباه تو RACE پنجم کلا" جام رو از دست بدید و این خیلی هیجان انگیزه.

در ضمن تو دنیای واقعی هم همچین مسابقاتی هست( نه دقیق به این شکل،بیشتر از جنبه بهترین عملکرد مجموع RACE ها میگم )

=========================

اینم عکسی که قول داده بودم.تازه زیارتش کردم!
عاشقان و قدیمی های GT میدونن این ماشین یعنی چی!
عکسای بیشترش رو در تاپیک PHOTO میزارم.

به به...سوزوکی Escudo کبیر:d
لعنتی GT2 رو برای من مثل زهرمار کرد :dیکی دو روز که بازی کردم دیدم با این پولا که من به دست میارم به این زودی دستم به این ماشین نمیرسه اونوقت بود که Game Shark رو وارد عمل کردیم.:d

وای... چی می شد اینو Premium درست می کردن، یه کاکپیت خفن هم میزاشتن براش *drools*

دوستان ميخواستم ببينم اين بازي به نظرتوت ارزش 60-70 تومن پول رو داره؟من قبلا فورزا رو بازي كردم و نسبتا خوب بوده براي همين ميدونم از شبيه سازي خوشم مياد ولي ميخواستم بدونم ارزش خرج كردن رو داره يا اون چيزي كه براش 6 سال انتظار كشيدن نبوده؟

عزیز دلم،قارچ خور که بازی نمیکنی که ! :d باید سختی بکشی تا اول شی دیگه،من اگه جزئ یامائوچی بودم،هر مسابقه ای که ریست میشد،به ازای هر ریست،40 % جایزه ی آخر بازی رو کم میکردم و اگه یه بازی 3 بار ریست میشد،اگه طرف اول هم میشد بهش طلا نمیدادم !!!!

اگه جايي نقدي كامل از بازي نوشته به زبان فارسي لطف كنن دوستان آدرس بدن ميخوام برم بخونم اگرم كسي پستي در اين مورد زده آدرسش رو بزارن ممنون ميشم

سلام دوستان ببخشید سوالهای ناشیانه میپرسم!!! چطور باید اهنگ های توی هارد رو تو بازی اجرا کنم؟در ضمن چطور باید درایورهای b-spec رو افزایش بدم یک راننده درست کردم ولی تو مسابقات میگه یکی کافی نیست و دیگه توی اون بخشی که اولی رو ساختم نمیتونم بسازم!! بازم معذرت:">

همشون که چیلترن ;))

این مسابقات 24 ساعته و 8 ساعته رو چه طوری باید بریم ترفندی چیزی نداره مثل gt4 بدیم راننده بره .این یامئوچی فکری واسه ما نکرده وسط مسابقه 24 ساعته یهو برق بره چیکارباید کنیم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or