Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام دوستان ببخشید سوالهای ناشیانه میپرسم!!! چطور باید اهنگ های توی هارد رو تو بازی اجرا کنم؟در ضمن چطور باید درایورهای b-spec رو افزایش بدم یک راننده درست کردم ولی تو مسابقات میگه یکی کافی نیست و دیگه توی اون بخشی که اولی رو ساختم نمیتونم بسازم!! بازم معذرت:">
به ترتیب
seting- hardwear-audio seting- select user bgm race
تیک enable bgm race رو هم بزن

درود...

یکی از Hidden Trophy ها رو کشف کردم :d ... با سرعت ۲۱۰ مایل رفتم رو هوا و ...
Rollover !

تشکر یادتون نره :d

یک سوال ... اینجا منم فقط دستم پیچ میخوره برای بر دوم یا برای دیگران پیش اومد ؟ :d

درود...

یکی از Hidden Trophy ها رو کشف کردم :d ... با سرعت ۲۱۰ مایل رفتم رو هوا و ...
Rollover !

تشکر یادتون نره :d

یک سوال ... اینجا منم فقط دستم پیچ میخوره برای بر دوم یا برای دیگران پیش اومد ؟ :d

نه تورج جان منم این تروفی را با بوگاتی گرفتم میخواستم اون تروفی سرعت بالای 400 را بگیرم شانسی چپ کردم اینم گرفتم :d

از همه ی ناظمین عزیز معذرت میخوام که این پست تکراری رو میزنم ولی اگه اجازه بدن بعد از این ، یک بار دیگه هم اشاره میکنم که من دارم فرمون Logitech Driving Force GT رو وارد میکنم ایران که تو ایران نیست این فرمون،تعدادی هم که داریم وارد میکنیم محدوده،کسانی که پست قبلی من رو ندیدن و این فرمون رو میخوان،به من پ خ بدن،با تشکر

Astiλk

دکــــــون تعطیل ِ ، بار دیگه ببینم کسی تو هر تاپیکی از این بخش از این پست ها بزنه دسترسیش رو قطع می کنم.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
ببخشید یه سوال مبتدیانه

جریان این

Signature Edition

چیه ؟ :">

یک جور پک بازی هست ... مثل Collector و ... اکثرا هم فن های سر سخت بازی پول براش میدن :d ...
توش کلی چیز میز داره ... به نظر من ارزش خرید داره ! (اگه کسی رو از اونور دارید براتون بیارید)!

یک جور پک بازی هست ... مثل Collector و ... اکثرا هم فن های سر سخت بازی پول براش میدن :d ...
توش کلی چیز میز داره ... به نظر من ارزش خرید داره ! (اگه کسی رو از اونور دارید براتون بیارید)!

خود بازی هم توش هست یا باید خود بازی هم جدا خریداری کرد ؟
قیمتش رو بی زحمت پ.خ میزنی
ما خودمون سر سخت فن هستیم :d

من آمار داشتم 250 .... برهان بهم گفته بود !

اينجا که 750 درهمه :دی

من با سابقه بی انصافی فروشنده ها حساب کردم :دی
من آمارش رو در آورده بودم قراره تو هفته دیگه با قیمتی بین 210 تا 250 بیاد.

210 که سر کارت گزاشته چون قيمت خالصش از اين مقدار بيشتر در ميآد!

شانس ما يکی MGS4 collector انقد با قيمت مناسب نياورد!
سرکاری نبودش به خاطر این که جای مطمئنی هست و به ایشون هم اعتماد دارم. دیگه این قدر تعطیل نیستم که سرکار برم.
در ضمن امیر هم تو کویت فکر کنم پک رو با همین قیمت 240 تومان اینا پیدا کرده بود. از اونجایی که این رفیق ما از عمده فروشی میخره پس خیلی راحت میتونه تا 210-220 هم جور کنه.

آخرین ویرایش:
اينجا که 750 درهمه :biggrin1:

من با سابقه بی انصافی فروشنده ها حساب کردم :biggrin1:

210 که سر کارت گزاشته چون قيمت خالصش از اين مقدار بيشتر در ميآد!

شانس ما يکی MGS4 collector انقد با قيمت مناسب نياورد!

مسابقات جف گوردن هم در همه درجه ها طلایی شد.خدایی سخترین قسمت بازی برام همین جف گوردن بود.دهنم اسفالت شد:d
یه نکته ای هم باید بگم و اینکه هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر ایمان میارم که امتیازاتش حقش بوده.معلوم نیست این بازی هوش مصنوعی هم داره یا نداره:|واقعا هوش مصنوعیش تو افسایده:d
البته چیزه عجیبی هم نیست.خیلی وقته که استودیوهای بازیسازی ژاپنی در طراحی هوش مصنوعی به شدت از غربیها عقب افتادن.

سرکاری نبودش به خاطر این که جای مطمئنی هست و به ایشون هم اعتماد دارم. دیگه این قدر تعطیل نیستم که سرکار برم.
در ضمن امیر هم تو کویت فکر کنم پک رو با همین قیمت 240 تومان اینا پیدا کرده بود. از اونجایی که این رفیق ما از عمده فروشی میخره پس خیلی راحت میتونه تا 210-220 هم جور کنه.

مسئله اينجاس عمده فروشا يا اين پک هارو ندارن يا اگه هم داشته باشن اختياری روی قيمتش ندارن!

عمده فروشا فقط بازيهای معمولی رو ميتونن قيمت پايين تر بدن که الان حوصله توضيح علتشو ندارم.

قيمت اين بسته بدون سود فروشنده و گمرک و ... در ميآد 225 تومن حالا 220 يارو از کجاش آورده نميدونم!

تازه بسته بازی يجوريه که اگه چند تا بيار 100% بايد يه جريمه ايی بده و اگه هم ميده با لنج بيارن بايد پول ناخدا و خدمه و لنج و اينارم بده!

در کل اينکه قيمتش يکم بو داره حواستو جمع کن وقتی داری ميخری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or