Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
برای جلوتر تنظیمات وجود داره (دو مرحله میشه دوربین رو آورد جلو) ولی دیگه عقب تر نه :دی رسمآ از این عقب تر بره هیچی از جاده نمیشه دید !

البته این آمار شیپ هست. یعنی برای مغازه ها انقدر ارسال شده. آمار فروش به مشتری تا چند روز پیش حدود 2.4 (یا 2.2) میلیون نسخه بود که فوق العادست ! مثلآ توی ژاپن در عرض 4 روز 430 هزار نسخه فروخته در حالی که GT4 کلهم با وجود 120,130 میلیون PS2 فروشش توی ژاپن 1 میلیون و 270 هزار نسخه بوده.

احتمالآ ! باید دوستان دوربین دار پاسخ بدن :دی

کی ګفته آمار فروش در اون حدی هست که ګفتی؟؟
تا اونجایی که من می دونم هیچ منبع معتبری آمار فروش رو اعلام نکرده و منابعی هم که آمار فروش رو توی کشور های مختلف اعلام کردند چند تاشون رو توی پست زیر دوباره نقل قول می کنم!!

اون امار فروشی که دیروز گفته شده بود منبعش VGChartz بود.
LOL
این رو خودم خوندم.اما یه خبر که توی N4G نوشته می شه تا بخوای به جماعت بفهمونی که غلط هست یا معتبر نیست خیلی طول می کشه!!!البته امیدوارم ایندفعه دیګه همه متوجه بشوند.

کی ګفته آمار فروش در اون حدی هست که ګفتی؟؟
تا اونجایی که من می دونم هیچ منبع معتبری آمار فروش رو اعلام نکرده و منابعی هم که آمار فروش رو توی کشور های مختلف اعلام کردند چند تاشون رو توی پست زیر دوباره نقل قول می کنم!!
من کلآ در زمینه آمار فروش و اینا زیاد وارد نیستم !
ولی ژاپن رو اینجا نوشته 430 هزار نسخه (آمار Media Create معتبر هست دیگه ؟)
آمریکا رو اینجا نوشته 400 هزار نسخه (از NPD هست برای 5 روز)
اروپا هم یادم نیست کجا دیدم ! :دی ولی با فروش آمریکا و ژاپن , احتمال اینکه توی اروپا هم حدود 1.5 میلیون فروخته باشه خیلی زیاده.

به طور مثال شما میتونید برای یه ماشین FR که چرخ های جلوش محرک هست از لاستیک racing hard برای جلو و لاستیک racing soft برای عقب استفاده کنید تا تعادل گرم شدن لاستیک ها حفظ بشه و هندلینگ بهتری در مسابقه داشته باشید.
داش دمت گرم! همینی که اینجا گفتی رو انجام دادم و یه championship رو که قبل این حرکت خیلی مشکل بود قهرمان شدم،واقعاً موثر بود دستت درست!:x
واسه MR چی پیشنهاد میکنی؟
به نظر من یه تاپیک بزن و تمام این مطالب رو اونجا مستقل بزار.

نظر من که توی اروپا فروش بیشتر از ۱.۵ میلیون نسخه توی دو هفته بوده!!!این آمار همون جوری که ګفتم احتمالا برای ۱ هفته بعضی از کشوهای اروپایی هست که تازه خیلی از اون ها مثل آلمان و نروژ و ...رو ننوشتم.
آماتر ژاين هم برای یه هفته هست این آمار برای ۱۲ روز یعنی تقریبا ۲ هفته هست.پس فروش دو هفته با هم جمع می شه که می شه حدود ۵۰۰ هزار نسخه که به نظرم همین نشون می ده که سونی تا چه حد آمار شیپ و sold بازیش نزدیک به هم هست.یعنی احتمالا چیزی حدود ۷۰ الی ۸۰ هزار تا بازی بیشتر از آمار sold توی ژاپن وجود داشته!!!
Media Create Sales: November 29, 2010 - December 5, 2010

01. / 00. [PSP] Monster Hunter Freedom 3 (Capcom) {01/12/10} - 1.950.717 / NEW
02. / 00. [PS3] Tales of Graces F (Bandai Namco) {02/12/10} - 215.187 / NEW
03. / 03. [WII] Mario Sports Mix (Nintendo) {25/11/10} - 59.007 / 143.991 (-31%)
04. / 00. [NDS] Mario Vs. Donkey Kong: Miniland Mayhem (Nintendo) {02/12/10} - 57.474 / NEW
05. / 01. [PS3] Gran Turismo 5 (SCE) {25/11/10} - 55.682 / 486.389 (-87%)
06. / 05. [NDS] Pokemon Black / White (Pokemon Co.) {18/09/10} - 54.848 / 4.548.954 (+27%)
07. / 04. [WII] Super Mario All-Stars (Nintendo) {21/10/10} - 45.904 / 659.319 (-3%)
08. / 00. [NDS] Momotaro Railway: World (Hudson) {02/12/10} - 45.126 / NEW
09. / 00. [PSP] Kamen Rider: Climax Heroes Os (Bandai Namco) {02/12/10} - 36.856 / NEW
10. / 00. [WII] Kamen Rider: Climax Heroes Os (Bandai Namco) {02/12/10} - 35.132
/
به نقل از :neogaf

دوستان فعلا موقعیت ندارم عکس بگیرم و بزارم براتون چون adslفعلا قطع هست و جر میخورم بخوام براتون اپ کنم.:dدر اولین فرصت اینکارو میکنم.راستی کاشکی منم فرمون داشتم:(تازه فهمیدم لذت این بازی با فرمون چندبرابر هست:x

آریا بِدو بیا :d (توجه کن وزن جمله رو:d) ... آقا من یادمه جایی خوندم بازی در رزولیشن 1080p داری 2x aa و در 720p روی 4x تنظیم میشه ، بازی من الان روی 1080p تنظیمه ، چطور میتونم به 720 تغییرش بدم (گشتم نبود همچین چیزی)

اصلا وجود خارجی که داره حرفم ... ؟:d

آریا بِدو بیا :d (توجه کن وزن جمله رو:d) ... آقا من یادمه جایی خوندم بازی در رزولیشن 1080p داری 2x aa و در 720p روی 4x تنظیم میشه ، بازی من الان روی 1080p تنظیمه ، چطور میتونم به 720 تغییرش بدم (گشتم نبود همچین چیزی)

اصلا وجود خارجی که داره حرفم ... ؟:d

ببین اگه جوابت رو اشتباه دادم ببخشید علیرضا فقط میخوام کمک کنم !
تو تنظیمات کنسول اونجا بکن 720p بعد ... توی بازی هم باید 720p بیاره

ببخشید یه سوال مبتدیانه :d
این مسابقاتی که ماشین های قدیمی میخواد رو از کجا میشه ماشین هاشو پیدا کرد؟

-----------
یه سوال دیگه
این لایسنس ها رو چطور میشه gold کرد پدرم دراومد هنوز نتوستم همون اولیش رو هم گلد کنم؟

دوستان عزیزم،برای ارتقای سطح گیم ایران هم که شده،دارم ترتیبی میدم که از اونور برای کسانی که Logitech Gaming Force GT میخوان، براشون بیارم ، میدونین که تو ایران این فرمون نیست و من میخوام طی کارهایی که میکنم ، برای هر کس که میخواد این فرمون رو وارد کنم،دوستانی که تمایل دارن براشون بیارم بهم پ خ بدن

دوستان من یک ماشین از فراری خریدم 10000000 میلیون همون فرمول میگم ولی تو هیچ مسابقه ای نمیتونه بازی کنه ایا پولم به فنا رفت پس تو لول 23 اون کاپ فرمول رو با چی باید بری

ممنون میشم اگه یکی از دوستان به طور کامل در مورد skid recovery force و active steering و asm و یک optione دیگری که تو جاده های خیس به درد می خوره توضیح بدن در ضمن تاپیک رو زیر و رو کردم به طور کامل هیچ کس نگفته (خواهشا اگه کسی بلده بگه و ارجاع نده به مطالب قبلی)
دوستان لطفا جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or